Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι φιλε μου εχω δει δεν θα ξαχασω την εκπομπη του πρετεντερη..περυσι και εχω δει με τα ματια μου αναρχικους να μπενουν σε οργανωμενα μπλοκα του συριζα ,συνδικατων,φοιτητων κλπ οχι παντα.. αλλα το εχω δει και να μην κανουν τιποτα λες και ειναι συνενοημενοι και να τους βλεπουν να πετανε τις μολοτοφ μεσα απο τα μπλοκα και παλι να μην κανουν τιποτα..αυτο που λες εσυ δεν το εχω δει αλλα θα ηθελα να δω τις αποδειξεις που υπαρχουν οποτε θα το αποδοκιμασω...
το έχω πει επανειλημμένα δεν έχω καμιά σχέση με τον Σύριζα, όπως είδες και ποιο πάνω για τον Βούτση στέλεχος του εν λόγο κόμματος έγραψα ότι τον θεωρώ ένα κομμάτι του συστήματος το αριστερό δεκανίκι του δικομματισμού.
είμαι φίλος του ΚΚΕ δεν είμαι οργανωμένος σε αυτό και ήμουν μέλος της    ΚΝΕ πριν 25 χρόνια.
και σε ρωτάω εγώ γιατί στα μπλοκ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δεν εισβάλουν αυτά τα μπουμπούκια?

Επισκέπτης
Ποια είναι τα επώνυμα άτομα;Ένας καθηγητής από το πολυτεχνείο αν δεν κάνω λάθος,που βγήκε πέρσι το χειμώνα και έλεγε τα δικά του,αλλά δεν πήγε ποτέ στον εισαγγελέα;Δεν τον ξαναείδα στα κανάλια.Όσο για τον Βούτση,στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι.
και άλλοι καθηγητές το κατήγγειλαν αλλά και άτομα που συμμετείχαν σε διάφορες πορείες.

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Διαβαζοντας 11 σελιδες ποστ ειχα διατηρησει τη ψυχραιμια μου μεχρι εκει που εφτασα να διαβασω οτι καλως τα ΜΑΤ (Μοναδες Αυτιστικων Τομαριων)κατεστειλαν τους κατα μεσο ορο 70χρονους συνταξιουχους γιατι ηταν απειλη για την δημοσια ταξη και ασφαλεια...Τι λες ρε καραγκιοζη τι λες ρε παλιογλυφτη που και την μανα σου θα δωσεις σε καναν υπουργο για να σε διορισει.Αλλα ειναι λογικο να υπερασπιζεσαι την ταξη και την ασφαλεια ετσι κανανε και οι γερμανοτσολιαδες οταν σε μια νυχτα ενα δεκεμβρη πριν 63 χρονια καποιοι τους ντυσανε εθνοσωτηρες και τους δωσανε προσωπο να κυκλοφορουν ενω επρεπε να κοσμουν σαν αναμνηστικα της κατοχης τις κολονες και τα δεντρα.Στην ΕΛΛΑΔΑ του 2008 αυτοι που αγωνιζονται ειναι το κακο και η μιζερια της χωρας?Εδω εχει κλαπει ο ακλευτος εδω οποιος δεν κλεβει στα ακριβα σαλονια χρακτηριζεται μαλακας και αυτοι που αγωνιζονται ειναι εγκληματιες?
Ακου να σου πω μικρε ραγια μικρε αιωνιε γκιαουρη των αστων ο πατερας μου δουλευε 8 ωρες για να ζησει την οικογενια του και γω αναγκαζομαι να δουλευω 15 για να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και σαν να μην φτανει αυτο οταν γυριζω σπιτι αναγκαζομαι να βλεπω μονο DVD γιατι αν παρακολουθω τα κατορθωματα των κλεφτων στην τηλεοραση και τις διαμαχες τους για την διαμοιραση του πλιατσικου τοτε πρεπει η να κανω μπαφο και να παιζω pro η να βαραω την γυναικα μου για να ξεσπαω.Επειδη ομως και την γυναικα μου την αγαπαω και ειμαι κατα των Ουσιων επελεξα την οργανομενη παλη εναντια σε ολα αυτα που μας πνιγουν.
Στην επομενη πορεια λοιπον ραγιαδακο στις 13/2 σε περιμενω να ερθεις να μας κανεις ντα επειδη θελουμε να ζουμε με αξιοπρεπεια και να μην επιστρεψουμε στην Μεσαιωνικη φεουδαρχια.Θα εχω ακονισει το κονσεροκουτι μου και θα σε περιμενω.Αν εισαι τοσο αντρας οσο λες κρυψου πισω απο τα ΜΑΤ και ελα να υπερασπιστεις τα αφεντικα σου.Αλλιως βουλωσε το για παντα κακομοιρη μου και να ευχεσαι οτι δεν διαβαζουν τα ποστ αυτα οι κοπελες απο τα σπιτια γιατι σε βλεπω να σε βαζουν να περιμενεις πολυ και στο τελος να τρως πορτα και στη θεση να μπαινει καποιος σκουρος που τοσο ανωτερος του νιωθεις τρομαρα σου!!!!
Υ.Γ Μην μπερδευει κανεις την τροχαια με την αστυνομια στις προηγμενες χωρες ειναι διαφορετικες υπηρεσιες δεν εχουν καν τις ιδιες σχολες ελεος δλδ...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
το έχω πει επανειλημμένα δεν έχω καμιά σχέση με τον Σύριζα, όπως είδες και ποιο πάνω για τον Βούτση στέλεχος του εν λόγο κόμματος έγραψα ότι τον θεωρώ ένα κομμάτι του συστήματος το αριστερό δεκανίκι του δικομματισμού.
είμαι φίλος του ΚΚΕ δεν είμαι οργανωμένος σε αυτό και ήμουν μέλος της    ΚΝΕ πριν 25 χρόνια.
και σε ρωτάω εγώ γιατί στα μπλοκ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δεν εισβάλουν αυτά τα μπουμπούκια?
ναι εχεις δικηο στο μπλοκ της κνε δεν μπενουν αναρχικοι διοτι διακατεχοντε απο σταλινικη και ιδεολιγικη πειθαρχεια...η πειθαρχεια τους ειναι οπως θα επρεπε να ειναι της αστυνομιας...αλλα ασ πανε στο βορειο βιετναμ και στην κουβα που ειναι οι μονες χωρες πλεον με ιδεολογικη συνεπεια... να δουν πως περνανε ??πολυ πεινα εκει κατω φιλε για να τους κλαινε οι ρεγγες ειναι εκει κατω..ετσι και πανε συγουρα η πειθαρχια τους θα ελαττωθει..

Επισκέπτης
ναι εχεις δικηο στο μπλοκ της κνε δεν μπενουν αναρχικοι διοτι διακατεχοντε απο σταλινικη και ιδεολιγικη πειθαρχεια...η πειθαρχεια τους ειναι οπως θα επρεπε να ειναι της αστυνομιας...αλλα ασ πανε στο βορειο βιετναμ και στην κουβα που ειναι οι μονες χωρες πλεον με ιδεολογικη συνεπεια... να δουν πως περνανε ??πολυ πεινα εκει κατω φιλε για να τους κλαινε οι ρεγγες ειναι εκει κατω..ετσι και πανε συγουρα η πειθαρχια τους θα ελαττωθει..
φίλε άσε την καραμέλα με το Βιετ Ναμ και την Κούβα  κατ αρχήν εδώ είναι Ελλάδα και δεν κάνουμε εδώ σε αυτό το θρέντ μαθήματα πολιτικής οικονομίας αλλά μιλάμε για τα υπαρκτά προβλήματα του Έλληνα εργαζόμενου του συνταξιούχου και του αγρότη, δείτε πρώτα αυτά τα υπαρκτά προβλήματα και όταν λυθούν αυτά μιλάμε και για πολιτική οικονομία. 

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Διαβαζοντας 11 σελιδες ποστ ειχα διατηρησει τη ψυχραιμια μου μεχρι εκει που εφτασα να διαβασω οτι καλως τα ΜΑΤ (Μοναδες Αυτιστικων Τομαριων)κατεστειλαν τους κατα μεσο ορο 70χρονους συνταξιουχους γιατι ηταν απειλη για την δημοσια ταξη και ασφαλεια...Τι λες ρε καραγκιοζη τι λες ρε παλιογλυφτη που και την μανα σου θα δωσεις σε καναν υπουργο για να σε διορισει.Αλλα ειναι λογικο να υπερασπιζεσαι την ταξη και την ασφαλεια ετσι κανανε και οι γερμανοτσολιαδες οταν σε μια νυχτα ενα δεκεμβρη πριν 63 χρονια καποιοι τους ντυσανε εθνοσωτηρες και τους δωσανε προσωπο να κυκλοφορουν ενω επρεπε να κοσμουν σαν αναμνηστικα της κατοχης τις κολονες και τα δεντρα.Στην ΕΛΛΑΔΑ του 2008 αυτοι που αγωνιζονται ειναι το κακο και η μιζερια της χωρας?Εδω εχει κλαπει ο ακλευτος εδω οποιος δεν κλεβει στα ακριβα σαλονια χρακτηριζεται μαλακας και αυτοι που αγωνιζονται ειναι εγκληματιες?
Ακου να σου πω μικρε ραγια μικρε αιωνιε γκιαουρη των αστων ο πατερας μου δουλευε 8 ωρες για να ζησει την οικογενια του και γω αναγκαζομαι να δουλευω 15 για να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και σαν να μην φτανει αυτο οταν γυριζω σπιτι αναγκαζομαι να βλεπω μονο DVD γιατι αν παρακολουθω τα κατορθωματα των κλεφτων στην τηλεοραση και τις διαμαχες τους για την διαμοιραση του πλιατσικου τοτε πρεπει η να κανω μπαφο και να παιζω pro η να βαραω την γυναικα μου για να ξεσπαω.Επειδη ομως και την γυναικα μου την αγαπαω και ειμαι κατα των Ουσιων επελεξα την οργανομενη παλη εναντια σε ολα αυτα που μας πνιγουν.
Στην επομενη πορεια λοιπον ραγιαδακο στις 13/2 σε περιμενω να ερθεις να μας κανεις ντα επειδη θελουμε να ζουμε με αξιοπρεπεια και να μην επιστρεψουμε στην Μεσαιωνικη φεουδαρχια.Θα εχω ακονισει το κονσεροκουτι μου και θα σε περιμενω.Αν εισαι τοσο αντρας οσο λες κρυψου πισω απο τα ΜΑΤ και ελα να υπερασπιστεις τα αφεντικα σου.Αλλιως βουλωσε το για παντα κακομοιρη μου και να ευχεσαι οτι δεν διαβαζουν τα ποστ αυτα οι κοπελες απο τα σπιτια γιατι σε βλεπω να σε βαζουν να περιμενεις πολυ και στο τελος να τρως πορτα και στη θεση να μπαινει καποιος σκουρος που τοσο ανωτερος του νιωθεις τρομαρα σου!!!!
Υ.Γ Μην μπερδευει κανεις την τροχαια με την αστυνομια στις προηγμενες χωρες ειναι διαφορετικες υπηρεσιες δεν εχουν καν τις ιδιες σχολες ελεος δλδ...
Και εσύ ρε φίλε τι προτίνεις; Επειδή δηλαδή μερικοί μαλάκες κοπανάνε γερόντια, οι αναρχικοί να σπάνε την περιουσία του κόσμου; Αν έχουν αρχίδια οι μαλακοαναρχικοί γιατί δεν πάνε να σπάσουν τη βίλα στη Ραφήνα και κάθε βίλα κάθε κυβερνώντα;

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
δικαιομα σου ειναι να πιστευεις αυτα που πιστευεις αλλα κατεβα στις εκλογες φασιστακο να δεις ποσους ψηφους θα παρεις..θα σου απαντησω αργοτερα διοτι τωρα εχω δουλεια τωρα αλλα στοβγαλε την κουκουλα και ελα να μιλησουμε  κουραδομαγκα των εξαρχειων εαν εχεις  αρχιδια ..ιδεολογε της δεκαρας..πηγενε να ζησεις στην ζουγκλα ...εαν δεν σου αρεσει ο κοσμος...φασιστα της δεκαρας,φτωχομπινε που δουλευεις 15 ωρες. αρχιδια λες...και να πληρωσεις τις ζημιες που εκανες στα περιπτερα και στα αυτοκινητα φτωχων ανθρωπων  με καταναγκαστικα εργα...σε στρατοπαιδο συγκεντρωσης.. μπας και δεις πως βγαινει το μερικαματο και μετα κατσε φυλακα 2 χρονια.
Δεν φτανει που εισαι φασιστας εισαι και ηλιθιος τι σχεση βρε γκιαουρη εχει η οργανομενη παλη στα ταξικα σωματεια με τον ατομικο δρομο των αναρχικων μην αγωνιας εμεις θα σας τελειωσουμε γιατι τολμησατε και αγγιζετε και εργατες τωρα τελευταια και οταν εμεις κατεβαινουμε στο δρομο αποφασισμενοι να γινει χαμος μεχρι και οι μπατσοι κρυβονται.Εμεις ας πουμε πηγαμε στο μαξιμου και ολοι κατσανε κοτες κοτες ραγιαδακο.....

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οσο για το φτωχομπινε που δουλευεις 15 ωρες σε αφηνω στο ελεος των διαμαντιων του site  που μπορει ιδεολογικα να διαφωνουν μαζι μου αλλα το κεφι τους κανουν στα μπουρδελα δεν πειραζουν κανεναν και πιστεψε με και αυτοι 15 ωρες δουλευουν στην Ελλαδα του σημερα μονο οι αεργοι οι κλεφτες δεν δουλευουν 15ωρες μεχρι και του δημοσιου 15ωρεσ δουλευουν αν αθροισεις και τις 2 δουλειες που κανουν....

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Μόνο ο Λάκης λείπει να γίνει της πουτάνας εδώ μέσα..Που χάθηκε το παλικάρι αυτό πάλι?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρείς, επαληθευτικα.
Πάλι στρεφόμαστε ο ένας ενάντια στον άλλον.
Λες και δεν τρώμε στην μάπα ΌΛΟΙ τα ίδια σκατά.

Πάρτε και μια είδηση

Η ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρείς, επαληθευτικα.
Πάλι στρεφόμαστε ο ένας ενάντια στον άλλον.
Λες και δεν τρώμε στην μάπα ΌΛΟΙ τα ίδια σκατά.

Πάρτε και μια είδηση

Η ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Απατάσαι, αγαπητέ.
Απαγορεύτηκε, με εντολή εισαγγελέα.
Και ξαναλέω, ευτυχώς.

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και οταν εμεις κατεβαινουμε στο δρομο αποφασισμενοι να γινει χαμος μεχρι και οι μπατσοι κρυβονται.
Πότε, αγαπητέ, κατεβήκατε στο δρόμο και έγινε "χαμός";
Γιατί εγώ, στα 34 χρόνια απο τη μεταπολίτευση και μετά δεν θυμάμαι να έγινε κάτι τέτοιο.
Και ποιοι είσαστε "εσείς";

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ασε μας ρε φεθρυ κλεινε πρωτα τη λεξη κινημα σε ολες τις πτωσεις οπως ο προεδρας Αλεκος και μετα με κατακλυζεις με τις μικροαστικες αντι-κκεδιστικες κορονες σου...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
καλα ρε πατε καλα; τι μαλωνετε; πασοκ το κανατε το thread ελα μια συσπειρωση αφου ολοι σε ενα κομμα ειμαστε των μπουρδελιαριδων ελα να ερθουμε στα ισα μας

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ασε μας ρε φεθρυ κλεινε πρωτα τη λεξη κινημα σε ολες τις πτωσεις οπως ο προεδρας Αλεκος και μετα με κατακλυζεις με τις μικροαστικες αντι-κκεδιστικες κορονες σου...
Α, κατάλαβα.
Και φυσικά δεν παραξενεύομαι που δεν καταδέχεσαι να απαντήσεις.
Βλέπω όμως μια αλλεργία με τη λέξη "κίνημα". Και την κατανοώ.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Εμένα ακόμα να μου απαντήσει ο φίλος αναρχικός. Κάτι σε ρώτησα πιο πάνω. Προς ραφήνα το δρόμο δε τον ξέρετε; Μόνο τα σπίτια, τα μαγαζιά και τα αμάξια του κοσμάκη έχετε τα @@ να καίτε;

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Tα είδατε κατέβασαν τη σημαία από το Πανεπιστήμιο χειροκροτήστε τους!
Οσο βλέπω τέτοια τόσο περισσότερο δίκιο δίνω στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εμένα ακόμα να μου απαντήσει ο φίλος αναρχικός. Κάτι σε ρώτησα πιο πάνω. Προς ραφήνα το δρόμο δε τον ξέρετε; Μόνο τα σπίτια, τα μαγαζιά και τα αμάξια του κοσμάκη έχετε τα @@ να καίτε;
Μα δεν ειμαι αναρχικος τι να σου απαντησω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom