Διαβαζοντας 11 σελιδες ποστ ειχα διατηρησει τη ψυχραιμια μου μεχρι εκει που εφτασα να διαβασω οτι καλως τα ΜΑΤ (Μοναδες Αυτιστικων Τομαριων)κατεστειλαν τους κατα μεσο ορο 70χρονους συνταξιουχους γιατι ηταν απειλη για την δημοσια ταξη και ασφαλεια...Τι λες ρε καραγκιοζη τι λες ρε παλιογλυφτη που και την μανα σου θα δωσεις σε καναν υπουργο για να σε διορισει.Αλλα ειναι λογικο να υπερασπιζεσαι την ταξη και την ασφαλεια ετσι κανανε και οι γερμανοτσολιαδες οταν σε μια νυχτα ενα δεκεμβρη πριν 63 χρονια καποιοι τους ντυσανε εθνοσωτηρες και τους δωσανε προσωπο να κυκλοφορουν ενω επρεπε να κοσμουν σαν αναμνηστικα της κατοχης τις κολονες και τα δεντρα.Στην ΕΛΛΑΔΑ του 2008 αυτοι που αγωνιζονται ειναι το κακο και η μιζερια της χωρας?Εδω εχει κλαπει ο ακλευτος εδω οποιος δεν κλεβει στα ακριβα σαλονια χρακτηριζεται μαλακας και αυτοι που αγωνιζονται ειναι εγκληματιες?
Ακου να σου πω μικρε ραγια μικρε αιωνιε γκιαουρη των αστων ο πατερας μου δουλευε 8 ωρες για να ζησει την οικογενια του και γω αναγκαζομαι να δουλευω 15 για να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και σαν να μην φτανει αυτο οταν γυριζω σπιτι αναγκαζομαι να βλεπω μονο DVD γιατι αν παρακολουθω τα κατορθωματα των κλεφτων στην τηλεοραση και τις διαμαχες τους για την διαμοιραση του πλιατσικου τοτε πρεπει η να κανω μπαφο και να παιζω pro η να βαραω την γυναικα μου για να ξεσπαω.Επειδη ομως και την γυναικα μου την αγαπαω και ειμαι κατα των Ουσιων επελεξα την οργανομενη παλη εναντια σε ολα αυτα που μας πνιγουν.
Στην επομενη πορεια λοιπον ραγιαδακο στις 13/2 σε περιμενω να ερθεις να μας κανεις ντα επειδη θελουμε να ζουμε με αξιοπρεπεια και να μην επιστρεψουμε στην Μεσαιωνικη φεουδαρχια.Θα εχω ακονισει το κονσεροκουτι μου και θα σε περιμενω.Αν εισαι τοσο αντρας οσο λες κρυψου πισω απο τα ΜΑΤ και ελα να υπερασπιστεις τα αφεντικα σου.Αλλιως βουλωσε το για παντα κακομοιρη μου και να ευχεσαι οτι δεν διαβαζουν τα ποστ αυτα οι κοπελες απο τα σπιτια γιατι σε βλεπω να σε βαζουν να περιμενεις πολυ και στο τελος να τρως πορτα και στη θεση να μπαινει καποιος σκουρος που τοσο ανωτερος του νιωθεις τρομαρα σου!!!!
Υ.Γ Μην μπερδευει κανεις την τροχαια με την αστυνομια στις προηγμενες χωρες ειναι διαφορετικες υπηρεσιες δεν εχουν καν τις ιδιες σχολες ελεος δλδ...