pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Βαλτε Νετ και δεστε κάτι ιδεολόγους που καταστρέφουν τα πάντα. Ακόμη και την Σημαία απο την Ακαδημία κατέβασαν
Συμφωνώ ρε φίλε. Αλλά ξέρεις πολύ καλά πως οι κυβερνώντες ποντάρουν στην ανεργεία που έχουν δημιουργήσει τόσα χρόνια(όλοι τους) και εκμεταλεύοντε τουε πάντες. Από την άλλη οι ΜΑΤατζίδες το πενιχρό μεροκάματο θέλουν να υποστηρίξουν και βαράνε όπου τους πουν(εδώ και μεταξύ τους έχουν χτυπηθει -αυτό τα λέει όλα). Φαύλος κύκλοςη λυση για αυτους ειναι μια!παραιτηση!και οχι να βαρανε συνταξιουχους και φοιτητες!οποιος ειναι ματατζης ξερει οτι δουλεια του ειναι να βαρανε τον κοσμο
Νομίζω οτι είδες με τα μάτια σου τι πείραζε.Ωραία δημοκρατία έχουμε. δηλαδή τι θα πείραζε αν κάνανε πορεία οι Χρυσαυγίτες; {δεν ανήκω σε αυτόν το χώρο}
κουραδομαγκες ειναιτι νομιζεις???το παιζουν υπερπατριωτεςΗ πορεία της Χρυσής Αυγής ματαιώθηκε τελικά. Και ευτυχώς.
Μόλις το είπε το δελτίο ειδήσεων.
Εδώ σε βρίσκω σωστό.κουραδομαγκες ειναιτι νομιζεις???το παιζουν υπερπατριωτες
Φιλαράκι οι Χρυσαυγίτες είπαν στην αστυνομία πως εάν ζητηθεί από εισαγγελέα να ακυρώσουν την συγκέντρωση για να βοηθήσουν στην εκτόνωση τους θέματος θα το έκαναν. Τα άλλα τα @@ είχαν μαζέψει 3 ομάδες και πλαγιοκοπούσαν. Τα συμπεράσματα δικά μας. Εγώ πάντως όποιος και να μου έπσαγε το μαγαζί θα τον έσπαγα διπλά .Νομίζω οτι είδες με τα μάτια σου τι πείραζε.
Και ελπίζω να μην είσαι της άποψης οτι πρέπει να γίνονται τέτοια επεισόδια μέχρι το βράδυ.
οχι δεν μου αρέσουν τα επεισόδια απο όπου και να προέρχονται. απλα έκανα μια ερώτηση: τη δημοκρατία έχουμε όπου ό ένας καταργεί του άλλου την εκδήλωση είτε μας αρέσει είτε όχι;Νομίζω οτι είδες με τα μάτια σου τι πείραζε.
Και ελπίζω να μην είσαι της άποψης οτι πρέπει να γίνονται τέτοια επεισόδια μέχρι το βράδυ.
η λυση για αυτους ειναι μια!παραιτηση!και οχι να βαρανε συνταξιουχους και φοιτητες!οποιος ειναι ματατζης ξερει οτι δουλεια του ειναι να βαρανε τον κοσμο
ΣωστόςΑυτό το παραμύθι πρέπει επιτέλους να το σταματήσετε,οι δήθεν δημοκράτες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.Τι σημαίνει ότι είναι συνταξιούχοι και φοιτητές;Όταν πάνε να πλησιάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου ή στα υπουργεία,ως όχλος,και προσπαθούν να σπάσουν το φράγμα των αστυνομικών δυνάμεων,αυτές είναι υποχρεωμένες να τους απωθήσουν.Και στην τελική ανάλυση,όταν γίνονται πορείες των φοιτητών όλως τυχαίως γίνονται επεισόδια.Είναι και μέσα στο φοιτητόκοσμο οι "αναρχικοί" βάνδαλοι.Όταν δεν κάνεις μαλακίες δεν τρως και ξύλο.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ακριβώς υπέρμαχος της Δημοκρατίας, αγαπητέ.οχι δεν μου αρέσουν τα επεισόδια απο όπου και να προέρχονται. απλα έκανα μια ερώτηση: τη δημοκρατία έχουμε όπου ό ένας καταργεί του άλλου την εκδήλωση είτε μας αρέσει είτε όχι;
Συμφωνείς δηλαδή που δέρνουνε γεροντάκια που διαδηλώνουν για την τρεις κι εξήντα σύνταξη που παίρνουν;Αυτό το παραμύθι πρέπει επιτέλους να το σταματήσετε,οι δήθεν δημοκράτες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.Τι σημαίνει ότι είναι συνταξιούχοι και φοιτητές;Όταν πάνε να πλησιάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου ή στα υπουργεία,ως όχλος,και προσπαθούν να σπάσουν το φράγμα των αστυνομικών δυνάμεων,αυτές είναι υποχρεωμένες να τους απωθήσουν.Και στην τελική ανάλυση,όταν γίνονται πορείες των φοιτητών όλως τυχαίως γίνονται επεισόδια.Είναι και μέσα στο φοιτητόκοσμο οι "αναρχικοί" βάνδαλοι.Όταν δεν κάνεις μαλακίες δεν τρως και ξύλο.
Το να διαδηλώνει όποιος θέλει για ότι θέλει όμως αποτελεί έκφραση της δημοκρατίας και το να μαζεύοντε 3 μπλοκ αναρχικών για να πλαγιοκοπήσουν δεν είναι δημοκρατία.Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ακριβώς υπέρμαχος της Δημοκρατίας, αγαπητέ.
Αυτό το παραμύθι πρέπει επιτέλους να το σταματήσετε,οι δήθεν δημοκράτες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.Τι σημαίνει ότι είναι συνταξιούχοι και φοιτητές;Όταν πάνε να πλησιάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου ή στα υπουργεία,ως όχλος,και προσπαθούν να σπάσουν το φράγμα των αστυνομικών δυνάμεων,αυτές είναι υποχρεωμένες να τους απωθήσουν.Και στην τελική ανάλυση,όταν γίνονται πορείες των φοιτητών όλως τυχαίως γίνονται επεισόδια.Είναι και μέσα στο φοιτητόκοσμο οι "αναρχικοί" βάνδαλοι.Όταν δεν κάνεις μαλακίες δεν τρως και ξύλο.
Αυτό το παραμύθι πρέπει επιτέλους να το σταματήσετε,οι δήθεν δημοκράτες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.Τι σημαίνει ότι είναι συνταξιούχοι και φοιτητές;Όταν πάνε να πλησιάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου ή στα υπουργεία,ως όχλος,και προσπαθούν να σπάσουν το φράγμα των αστυνομικών δυνάμεων,αυτές είναι υποχρεωμένες να τους απωθήσουν.Και στην τελική ανάλυση,όταν γίνονται πορείες των φοιτητών όλως τυχαίως γίνονται επεισόδια.Είναι και μέσα στο φοιτητόκοσμο οι "αναρχικοί" βάνδαλοι.Όταν δεν κάνεις μαλακίες δεν τρως και ξύλο.
κατι παραπανω απο ξερονησι ειναι εχεις δικηο αλλα ασ ειμαστε ρεαλιστες.. ποιοι θα πανε να πολεμησουν?? οικουραδομαγκες χρυσαυγιτες??αυτοι φοβουντε να διαδηλωσουν για να μην φανε ξυλο απο 100 αναρχικους...και ματεωσαν την πορεια τους..σωστος και παλι σωστος με τη μονη διαφορα οτι αυτο το ''ξερονησι'' ειναι και κατι παραπανω απο ''ξερονησι''
Συμφωνείς δηλαδή που δέρνουνε γεροντάκια που διαδηλώνουν για την τρεις κι εξήντα σύνταξη που παίρνουν;
Τι να πω....