Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Βαλτε Νετ και δεστε κάτι ιδεολόγους που καταστρέφουν τα πάντα. Ακόμη και την Σημαία απο την Ακαδημία κατέβασαν

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η πορεία της Χρυσής Αυγής ματαιώθηκε τελικά. Και ευτυχώς.
Μόλις το είπε το δελτίο ειδήσεων.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ωραία δημοκρατία έχουμε. δηλαδή τι θα πείραζε αν κάνανε πορεία οι Χρυσαυγίτες; {δεν ανήκω σε αυτόν το χώρο}

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
η λυση για αυτους ειναι μια!παραιτηση!και οχι να βαρανε συνταξιουχους και φοιτητες!οποιος ειναι ματατζης ξερει οτι δουλεια του ειναι να βαρανε τον κοσμο
Συμφωνώ ρε φίλε. Αλλά ξέρεις πολύ καλά πως οι κυβερνώντες ποντάρουν στην ανεργεία που έχουν δημιουργήσει τόσα χρόνια(όλοι τους) και εκμεταλεύοντε  τουε πάντες. Από την άλλη οι ΜΑΤατζίδες το πενιχρό μεροκάματο θέλουν να υποστηρίξουν και βαράνε όπου τους πουν(εδώ και μεταξύ τους έχουν χτυπηθει :jerking:-αυτό τα λέει όλα). Φαύλος κύκλος  :think:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ωραία δημοκρατία έχουμε. δηλαδή τι θα πείραζε αν κάνανε πορεία οι Χρυσαυγίτες; {δεν ανήκω σε αυτόν το χώρο}
Νομίζω οτι είδες με τα μάτια σου τι πείραζε.
Και ελπίζω να μην είσαι της άποψης οτι πρέπει να γίνονται τέτοια επεισόδια μέχρι το βράδυ.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Και ελπίζω να μην είσαι της άποψης οτι πρέπει να γίνονται τέτοια επεισόδια μέχρι το βράδυ.
Φιλαράκι οι Χρυσαυγίτες είπαν στην αστυνομία πως εάν ζητηθεί από εισαγγελέα να ακυρώσουν την συγκέντρωση για να βοηθήσουν στην εκτόνωση τους θέματος θα το έκαναν. Τα άλλα τα @@ είχαν μαζέψει 3 ομάδες και πλαγιοκοπούσαν. Τα συμπεράσματα δικά μας. Εγώ πάντως όποιος και να μου έπσαγε το μαγαζί θα τον έσπαγα διπλά  :knuppel: :knuppel: :knuppel:.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
οχι δεν μου αρέσουν τα επεισόδια απο όπου και να προέρχονται. απλα έκανα μια ερώτηση: τη δημοκρατία έχουμε όπου ό ένας καταργεί του άλλου την εκδήλωση είτε μας αρέσει είτε όχι;

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
η λυση για αυτους ειναι μια!παραιτηση!και οχι να βαρανε συνταξιουχους και φοιτητες!οποιος ειναι ματατζης ξερει οτι δουλεια του ειναι να βαρανε τον κοσμο

Αυτό το παραμύθι πρέπει επιτέλους να το σταματήσετε,οι δήθεν δημοκράτες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.Τι σημαίνει ότι είναι συνταξιούχοι και φοιτητές;Όταν πάνε να πλησιάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου ή στα υπουργεία,ως όχλος,και προσπαθούν να σπάσουν το φράγμα των αστυνομικών δυνάμεων,αυτές είναι υποχρεωμένες να τους απωθήσουν.Και στην τελική ανάλυση,όταν γίνονται πορείες των φοιτητών όλως τυχαίως γίνονται επεισόδια.Είναι και μέσα στο φοιτητόκοσμο οι "αναρχικοί" βάνδαλοι.Όταν δεν κάνεις μαλακίες δεν τρως και ξύλο.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αυτό το παραμύθι πρέπει επιτέλους να το σταματήσετε,οι δήθεν δημοκράτες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.Τι σημαίνει ότι είναι συνταξιούχοι και φοιτητές;Όταν πάνε να πλησιάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου ή στα υπουργεία,ως όχλος,και προσπαθούν να σπάσουν το φράγμα των αστυνομικών δυνάμεων,αυτές είναι υποχρεωμένες να τους απωθήσουν.Και στην τελική ανάλυση,όταν γίνονται πορείες των φοιτητών όλως τυχαίως γίνονται επεισόδια.Είναι και μέσα στο φοιτητόκοσμο οι "αναρχικοί" βάνδαλοι.Όταν δεν κάνεις μαλακίες δεν τρως και ξύλο.
Σωστός
1000000000000000000000000000000%

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
οχι δεν μου αρέσουν τα επεισόδια απο όπου και να προέρχονται. απλα έκανα μια ερώτηση: τη δημοκρατία έχουμε όπου ό ένας καταργεί του άλλου την εκδήλωση είτε μας αρέσει είτε όχι;
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ακριβώς υπέρμαχος της Δημοκρατίας, αγαπητέ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Συμφωνείς δηλαδή που δέρνουνε γεροντάκια που διαδηλώνουν για την τρεις κι εξήντα σύνταξη που παίρνουν;
Τι να πω....

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ακριβώς υπέρμαχος της Δημοκρατίας, αγαπητέ.
Το να διαδηλώνει όποιος θέλει για ότι θέλει όμως αποτελεί έκφραση της δημοκρατίας και το να μαζεύοντε 3 μπλοκ αναρχικών για να πλαγιοκοπήσουν δεν είναι δημοκρατία.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αν παρεις στοιχεια και απο τις 2 ιδεολογιες κανεις το καλυτερο συστημα εχουν και οι 2 τα καλα τους.
Συμφωνω με τους αναρχικους -οχι ομως να σπανε την περιουσια του λαου- συμφωνω και με την Χ.Α. γιατι η πολυ ευγενεια μας εχει κανει βαλκανικο μειγμα

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
"Είμαι αντίθετος με την άποψή σου αλλά θα παλεύω για να μπορείς να την υποστηρίζεις ελεύθερα" Εγώ αυτό ξέρω να πω. όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795

συμφωνω απολυτα και προσθετω οτι δεν εχω δει αστυνομο να ριχνει τα τελευταια χρονια ξυλο σε φοιτητη αδικα..αλλα αντιθετα εχω δει αστυνομικους να τρωνε μολοτωφ..πετρες,μπινελικια κλπ... τελος παντων οι αστυνομικοι δεχοντε εντολες απο ανωτερους και αυτοι απο τον υπουργο και ο υπουργος απο τον πρωθυπουργο η το κομμα και το κομμα ψηφιζετε..απο τον λαο..οποιος εχει τις αποψεις των αναρχικων ασ κανει κομμα και ας κατεβει στις εκλογες να δουμε ποσες ψηφους θα παρει...αλλα ειναι οι χειροτεροι φασιστες οι αναρχικοι...διοτι ουτε καν για εκλογες θελουν να ακουσουν..

Επισκέπτης
χτυπανε γεροντακια που μπορει να ειναι και ο πατερας μας επειδη ητανε ζητανε αξιοπρεπεις συνταξεις?τοτε καλα κανουν και πετανε πετρες και μολοτωφ στα ματ!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
σωστος και παλι σωστος με τη μονη διαφορα οτι αυτο το ''ξερονησι'' ειναι και κατι παραπανω απο ''ξερονησι''
κατι παραπανω απο  ξερονησι ειναι εχεις δικηο αλλα ασ ειμαστε ρεαλιστες.. ποιοι θα πανε να πολεμησουν?? οικουραδομαγκες  χρυσαυγιτες??αυτοι φοβουντε να διαδηλωσουν για να μην φανε ξυλο απο 100 αναρχικους...και ματεωσαν την πορεια τους..

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Συμφωνείς δηλαδή που δέρνουνε γεροντάκια που διαδηλώνουν για την τρεις κι εξήντα σύνταξη που παίρνουν;
Τι να πω....

Αυτό κατάλαβες ε;
Να διαδηλώσουν.Αλλά όχι σώνει και καλά να πάνε 5000 άτομα στην βουλή.Ας πάει ο Τριάντης να επιδώσει ψήφισμα και οι άλλοι ας κάτσουν στην Πανεπιστημίου.Μια φορά τους έκαναν επίθεση οι αστυνομικοί,και αυτό επειδή οι παπούδες την είδαν πρόσκοποι και έκαναν ντου.Να μην βλέπεις όπως τα θες όλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom