You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρυσή Αυγή vs (A) !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xaxaaxaxaσυγχαρητηρια στις διμοιριες των ματ που κανουν οτι μπορουν για να ξαναγινει η αθηνα μπουρδελο...ουστ αχριστα ζωα..
καλο αυτο
οι αλλοι εχουν γινει πουτανα μεταξυ τους η αστυνομια φταιει!!!!!!
Όλοι τα ίδια σκατά είναι!!
συγχαρητηρια στις διμοιριες των ματ που κανουν οτι μπορουν για να ξαναγινει η αθηνα μπουρδελο...ουστ αχριστα ζωα..
+10000000000000000000000
αντε πεστα και θα πηγαινει ο συριζας εξω απο τη γαδα να κανει το δικηγοροΤο κακό ξέρετε πιο είναι? Άμα γαμήσουν στο ξύλο κάνα μπάσταρδο από αυτά οι μπάτσοι, θα βγούνε κάτι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και θα ζητάνε το κεφάλι του μπάτσου............
ενας δημοσιογραφος μια μερα του ειχε πειΓάμησε τα ρε νικόλα............
πας στους τραυματιες ''αναρχικους'' στο νοσοκομειο να τους δεις και καλα κανεις
εχεις παει ποτε σε τραυματια αστυνομικο που χτυπηθηκε την ωρα του καθηκοντος
και δαγκωνοταν ο καπτεν ιγκλο
πειτε τα πειτε τα γιατι οποιος τα λεεει αυτα ειναι φασιστας και επικινδυνος
Την κοινή λογική λέμε τίποτα παραπάνω!
ακρεες καταστασεις ,ακρεες λανθασμενες αντιληψεις μεγαλης μειοψηφιας ευτυχωσ ..για μενα αναρχικοι,κνιτες,χρυσαυγιτες ακρεες πολιτικες πεποιθησεις ..ξεπερασμενα μυαλα ..εκτος τοπου και χρονου ειναι,...επρεπε να κανουμε πολεμο τοτε για τα ιμια..για ενα ξερονησι..εδω οι περισσοτεροι αν μπορουσαν δεν θα πηγεναν στρατιωτες..ποσοι απο μας θα πηγεναν εθελοντες στο στρατο αν καταργουσαμε την υποχρεωτικη θητεια??εδω τρομαξαμε να βρουμε εθελοντες για τους ολυμπιακους αγωνες...για ενα μηνα...ειμαστε εμεις για πολεμο για ενα ξερονησι??καλα εκανε τοτε ο σημιτης και ας ειμαι ιδεολογικα αντιπαλος ..για τους αναρχικους τι να πω κανονικα θαπρεπε οσους πιαναν να τους πηγεναν σε κανενα στρατοπαιδο καταναγκαστικης εργασιας...μεχρι να ξοφλησουν τις ζημιες που κανουν σε φτωχους ανθρωπους περιπτεραδες κλπ. και να μαθουν και πως βγαινει το μεροκαματο...και μετα φυλακα κανα δυο χρονακια μπας και βαλουν μυαλο...ως αναφορα τους κνιτες ασ πανε να δουν πως περναν στην κουβα και στο βορειο βιετναμ ..μονο εικει μερικοι κουβαλανε τα μυαλα τους...Ε ρε της "κυρίας" τα παιδιά φυστίκι που θέλουνε...........άκου Χρυσή Αυγή.......
Σε ποιους να σπάσουνε τα κεφάλια; Στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ, αγαπητέ;Το κακό ξέρετε πιο είναι? Άμα γαμήσουν στο ξύλο κάνα μπάσταρδο από αυτά οι μπάτσοι, θα βγούνε κάτι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και θα ζητάνε το κεφάλι του μπάτσου............μια ζωη η ιδια καραμελα..ρε σπαστε τους τα κεφαλια.
σωστος και παλι σωστος με τη μονη διαφορα οτι αυτο το ''ξερονησι'' ειναι και κατι παραπανω απο ''ξερονησι''ακρεες καταστασεις ,ακρεες λανθασμενες αντιληψεις μεγαλης μειοψηφιας ευτυχωσ ..για μενα αναρχικοι,κνιτες,χρυσαυγιτες ακρεες πολιτικες πεποιθησεις ..ξεπερασμενα μυαλα ..εκτος τοπου και χρονου ειναι,...επρεπε να κανουμε πολεμο τοτε για τα ιμια..για ενα ξερονησι..εδω οι περισσοτεροι αν μπορουσαν δεν θα πηγεναν στρατιωτες..ποσοι απο μας θα πηγεναν εθελοντες στο στρατο αν καταργουσαμε την υποχρεωτικη θητεια??εδω τρομαξαμε να βρουμε εθελοντες για τους ολυμπιακους αγωνες...για ενα μηνα...ειμαστε εμεις για πολεμο για ενα ξερονησι??καλα εκανε τοτε ο σημιτης και ας ειμαι ιδεολογικα αντιπαλος ..για τους αναρχικους τι να πω κανονικα θαπρεπε οσους πιαναν να τους πηγεναν σε κανενα στρατοπαιδο καταναγκαστικης εργασιας...μεχρι να ξοφλησουν τις ζημιες που κανουν σε φτωχους ανθρωπους περιπτεραδες κλπ. και να μαθουν και πως βγαινει το μεροκαματο...και μετα φυλακα κανα δυο χρονακια μπας και βαλουν μυαλο...ως αναφορα τους κνιτες ασ πανε να δουν πως περναν στην κουβα και στο βορειο βιετναμ ..μονο εικει μερικοι κουβαλανε τα μυαλα τους...
Εσύ δηλαδή είσαι Χρυσαυγίτης ρεπόρτερ τώρα;Αφήστε που οι "καλοί" αναρχικοί βγάλανε τσεκούρια Ε ρε να κάνουν πως κατεβαίνουν προς τα εδώ που είμαι έχουν να μαζέψουν
Όχι φίλε μου. Απλά επειδή έχω κλαψει περιουσία μου καλύτερα να κλάψει κάνα μπουμπούκι η μάνα του.Εσύ δηλαδή είσαι Χρυσαυγίτης ρεπόρτερ τώρα;