Επισκέπτης
οκ φίλε μου είναι λίγο τραβηγμένο το να παίξεις με ζωές όπως και αν κάνανε οι Ιταλοί απλά θέλει σωστή μεταναστευτική πολιτική.Αυτό που θα πω περί μεταναστών ξέρω θα το παρεξηγήσουν πολλοί αλλά ας το διαβάσουν ξανά. Πιο τίμιο θεωρώ αυτό που έκαναν οι Ιταλοί βουλιάζωντας ένα καράβι παρά αυτό που λένε οι πολιτικοί μας πόσσους χρειαζόμαστε. Πρώτον το χρειαζόμαστε μου ακούγεται πολύ στυλ πόσους δούλους θέλουμε και δεύτερον με πόσους θα εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των μεγάλων εταιριών όπως είπε και ο αρίων με αποτέλεσμα τα ελληνικά χέρια να μένουν σπίτι ή να εργάζοντε για πενταροδεκάρες. Το κράτος με τη μορφή και την κατρακύλα του σήμερα θέλει format.
να ζητάς από τρίτες χώρες εργάτες ανάλογα με της απαιτήσεις και της ανάγκες σου και όχι πχ Αλβανούς που τους είχε ο Χότζας και μαζεύαν χαμομήλι από τους αγρούς να έρθουν εδώ και σε μια βραδιά να τους βαφτίσουν εξειδικευμένο προσωπικό σε ειδικότητες που ο Έλληνας για να αποκτήσει εμπειρία θέλει τουλάχιστον 10 χρόνια προϋπηρεσία συν σπουδές στην ειδικότητα.