Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτό που θα πω περί μεταναστών ξέρω θα το παρεξηγήσουν πολλοί αλλά ας το διαβάσουν ξανά. Πιο τίμιο θεωρώ αυτό που έκαναν οι Ιταλοί βουλιάζωντας ένα καράβι παρά αυτό που λένε οι πολιτικοί μας πόσσους χρειαζόμαστε. Πρώτον το χρειαζόμαστε μου ακούγεται πολύ στυλ πόσους δούλους θέλουμε και δεύτερον με πόσους θα εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των μεγάλων εταιριών όπως είπε και ο αρίων με αποτέλεσμα τα ελληνικά χέρια να μένουν σπίτι ή να εργάζοντε για πενταροδεκάρες. Το κράτος με τη μορφή και την κατρακύλα του σήμερα θέλει format.
οκ φίλε μου είναι λίγο τραβηγμένο το να παίξεις με ζωές όπως και αν κάνανε οι Ιταλοί απλά θέλει σωστή μεταναστευτική πολιτική.
να ζητάς από τρίτες χώρες εργάτες ανάλογα με της απαιτήσεις και της ανάγκες σου και όχι πχ Αλβανούς που τους είχε ο Χότζας και μαζεύαν χαμομήλι από τους αγρούς να έρθουν εδώ και σε μια βραδιά να τους βαφτίσουν εξειδικευμένο προσωπικό σε ειδικότητες που ο Έλληνας για να αποκτήσει εμπειρία θέλει τουλάχιστον 10 χρόνια προϋπηρεσία συν σπουδές στην ειδικότητα.   

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
το ιδιο να ισχυει και στη γερμανια??εχει και εκει παρα πολλους μεταναστες!ελληνες και τουρκους κατα κυριο λογο.....
Οι μετανάστες φίλε warhol πήγαν στη Γερμανία μετά το Β' Παγκόσμιο με συντεταγμένο πλάνο του γερμανικού κράτους για να μπορέσουν να χτίσουν ξανά τη χώρα. Εδώ αγαπητέ οι μετανάστες μπαίνουν χωρίς κανένα έλεγχο, χωρίς καμία ανάγκη από το κράτος να χτίσει τίποτα και πετάνε με τις τιμές που δουλεύουν έξω τα ελληνικά εργατικά χέρια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
+++1000000000000000000000000000000000000

προσοχη για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι χουντικος αλλα εμεις οι ελλληνες για να λειτουργησουμε σωστα δυστηχως πρεπει να εχουμε καποιον να μας γαμαει..τετοια φαρα ειμαστε
Τότε τι σε πειράζει κι αν καεί η σημαία;

Επισκέπτης
Οι μετανάστες φίλε warhol πήγαν στη Γερμανία μετά το Β' Παγκόσμιο με συντεταγμένο πλάνο του γερμανικού κράτους για να μπορέσουν να χτίσουν ξανά τη χώρα. Εδώ αγαπητέ οι μετανάστες μπαίνουν χωρίς κανένα έλεγχο, χωρίς καμία ανάγκη από το κράτος να χτίσει τίποτα και πετάνε με τις τιμές που δουλεύουν έξω τα ελληνικά εργατικά χέρια.
αυτη τι στιγμη οι μεταναστες κρατανε την αγροτικη οικονομια!!οι ελληνες μαζευτηκαν στα αστικα κεντρα για να βολευτουν  :jerking: :jerking:!!επισης ο ελληνας δεν καταδεχεται να δουλεψει οικοδομη ή σε βενζιναδικο γιατι το θεωρει ντροπη  :jerking:!!και τελος τα αφεντικα που ειναι ελληνες προτιμανε ξενους γιατι ειναι πιο φθηνοι και εκβιαζοντας τους που ειναι παρανομοι τους δινουν ψιχουλα!

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Τότε τι σε πειράζει κι αν καεί η σημαία;
Η σημαία ρε σεις τί είναι; Ένα πανί; Ένα σύμβολο; Ένα καπρίτσιο που θέλουν να κάνουν αυτοί που την καίνε για να την σπάσουν σε αυτούς που δε θέλουν να την καίνε; Η σημαία μάγκες είναι το αίμα των αγωνιστών της πραγματικής ελευθερίας καιδημοκρατίας τόσσων ετών σε αυτά τα εδάφη. Δεν είναι ούτε το πασοκ ούε η νδ η το κκε η ο συριζα η ο ξύριζα κλπ. Δεν είμαι εγώ ή εσείς γιατί δεν κάναμε τίποτα το αξιόλογο για να λέμε ότι μας ανήκει. Απλά υπάρχουμε και καταστρέφουμε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η σημαία ρε σεις τί είναι; Ένα πανί; Ένα σύμβολο; Ένα καπρίτσιο που θέλουν να κάνουν αυτοί που την καίνε για να την σπάσουν σε αυτούς που δε θέλουν να την καίνε; Η σημαία μάγκες είναι το αίμα των αγωνιστών της πραγματικής ελευθερίας καιδημοκρατίας τόσσων ετών σε αυτά τα εδάφη. Δεν είναι ούτε το πασοκ ούε η νδ η το κκε η ο συριζα η ο ξύριζα κλπ. Δεν είμαι εγώ ή εσείς γιατί δεν κάναμε τίποτα το αξιόλογο για να λέμε ότι μας ανήκει. Απλά υπάρχουμε και καταστρέφουμε.
ΕΔώ καταστρέφεται η ζωή μας, η σημαία σε μάρανε;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
αυτη τι στιγμη οι μεταναστες κρατανε την αγροτικη οικονομια!!οι ελληνες μαζευτηκαν στα αστικα κεντρα για να βολευτουν  :jerking: :jerking:!!επισης ο ελληνας δεν καταδεχεται να δουλεψει οικοδομη ή σε βενζιναδικο γιατι το θεωρει ντροπη  :jerking:!!και τελος τα αφεντικα που ειναι ελληνες προτιμανε ξενους γιατι ειναι πιο φθηνοι και εκβιαζοντας τους που ειναι παρανομοι τους δινουν ψιχουλα!
Δεν ξέρω ρε warhol ποιούς έλληνες εννοείς αλλά τους έλληνες που λέω εγώ έλα να στους δείξω όταν δουλεύουμε με 42 βαθμούς υπό σκιά οικοδομη να βάφουμε με λαδομπογιές έτοιμοι όλοι να πέσουμε απο τις σκαλωσιές από ζέστη και αναθυμιάσεις τη στιγμή που πάνω από 38 βαθμούς βάση νόμου απαγορεύεται κάθε οικοδομική εργασία. Εκεί φίλε μου να σου πω γελάμε με τέτοιες αντιλήψεις που λες εμείς οι Έλληνες. Γιατί πολύ απλά εμείς δουλεύουμε.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ΕΔώ καταστρέφεται η ζωή μας, η σημαία σε μάρανε;
Και εάν την κάψεις φτιάχνεις τη ζωή μας; οκ.τώρα θα έρθει το ban. Είσαι μακάκας ή κάνεις το μακάκα; Ακούς ρε τρομπετίστα τι λες;;;; Η σημαία ρε λακαμά δε μας ανήκει γιατί δεν κάναμε τίποτα να την αξίζουμε. Παράσιτα είμαστε των αρχαίων κατάλαβες;

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κι αν την κάψεις τι θα καταφέρεις να αποδείξεις εκτός από το ό,τι δεν έχεις να αντιπαραθέσεις λύσεις και επιχειρήματα αλλά βία, τρομοκρατία και κενές φανφάρες περί "ελευθερίας";  :jerking:

Ή μήπως είναι κανείς τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι οι γκαζάκηδες των Εξαρχείων, οι δολοφόνοι της 17Ν, οι ρατσιστές της ΧΑ, οι καταληψίες των πανεπιστημίων και οι "μπροστάρηδες"  :2funny: του ΚΚΕ-ΚΝΕ διαφέρουν σε τίποτα μεταξύ τους;;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και εάν την κάψεις φτιάχνεις τη ζωή μας; οκ.τώρα θα έρθει το ban. Είσαι μακάκας ή κάνεις το μακάκα; Ακούς ρε τρομπετίστα τι λες;;;; Η σημαία ρε λακαμά δε μας ανήκει γιατί δεν κάναμε τίποτα να την αξίζουμε. Παράσιτα είμαστε των αρχαίων κατάλαβες;
Σε καταλαβαίνω, ειδικά απο τότε που έχασες την ψυχραιμία σου.
Να χαρώ επιχειρήματα!      :think:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Κι αν την κάψεις τι θα καταφέρεις να αποδείξεις εκτός από το ό,τι δεν έχεις να αντιπαραθέσεις λύσεις και επιχειρήματα αλλά βία, τρομοκρατία και κενές φανφάρες περί "ελευθερίας";  :jerking:

Ή μήπως είναι κανείς τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι οι γκαζάκηδες των Εξαρχείων, οι δολοφόνοι της 17Ν, οι ρατσιστές της ΧΑ, οι καταληψίες των πανεπιστημίων και οι "μπροστάρηδες"  :2funny: του ΚΚΕ-ΚΝΕ διαφέρουν σε τίποτα μεταξύ τους;;
Ρητορικό το ερώτημά σου γιατί εάν τα μαλακισμένα είχαν λύσεις θα ήτανε μέσα στη βουλή ή τέλος πάντνων δε θα φόραγαν κουκούλες και θα πήγαιναν σε μια κάμερα να στιθούν να μας πουν τα πιστευω τους. Εδώ ρε καργιόλια ψευτοαναρχικοί ολόκληρες ερυθρές ταξιαρχίες που σκότωσαν μάτωσαν ολόκληρη περίοδο και τα μέλη τους πήραν χάρη. Γιατί πολύ απλά κάνανε πολιτικό αγώνα. Όχι αρχιδιές σας εσάς.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Σε καταλαβαίνω, ειδικά απο τότε που έχασες την ψυχραιμία σου.
Να χαρώ επιχειρήματα!      :think:
Η γελειότητα με την οποία απάντησες δε σε κάνει ανώτερο αλλά απλά ενισχύει το ότι μόλις στριμωχτείς απλά δεν απαντάς. δύο πράγματα σε ρώτισα αλλά κάνεις την πάπια....τυχαίο είναι το avatar σου γελοίε;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Εγώ δεν πρότεινα να καίμε τη σημαία, είπα απλώς οτι κατανοώ αυτούς που το κάνουν.
Αντιθέτως δεν κατανοώ αυτούς που τη φοράνε (τη σημαία) ως σωβρακο, πανηγυρίζοντας επειδή πήραμε το Γιούρο στην Πορτογαλία.
Δεν είσα όμως κανέναν να εξεγείρεται τότε.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω ρε warhol ποιούς έλληνες εννοείς αλλά τους έλληνες που λέω εγώ έλα να στους δείξω όταν δουλεύουμε με 42 βαθμούς υπό σκιά οικοδομη να βάφουμε με λαδομπογιές έτοιμοι όλοι να πέσουμε απο τις σκαλωσιές από ζέστη και αναθυμιάσεις τη στιγμή που πάνω από 38 βαθμούς βάση νόμου απαγορεύεται κάθε οικοδομική εργασία. Εκεί φίλε μου να σου πω γελάμε με τέτοιες αντιλήψεις που λες εμείς οι Έλληνες. Γιατί πολύ απλά εμείς δουλεύουμε.
οι μεταναστες που δουλευουν νομιζεις εχουν καλυτερες συνθηκες εργασιες?και οι μεν και οι δε  θυματα εκμεταλευσης ειναι του εργολαβου!του εργολαβου που εχει κανει κολιατζες με πολιτικους!πολιτικους που οι εργατες που αναφερεις καθε 4 χρονια ψηφιζουν!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η γελειότητα με την οποία απάντησες δε σε κάνει ανώτερο αλλά απλά ενισχύει το ότι μόλις στριμωχτείς απλά δεν απαντάς. δύο πράγματα σε ρώτισα αλλά κάνεις την πάπια....τυχαίο είναι το avatar σου γελοίε;
Το επιχείρημά σου είναι που με είπες μαλάκα;
Δεν το ήξερα να λέω μόνο όσα κολακεύουν τ' αυτιά σου!
Τσαμπουκά πίσω απο το πληκτρολόγιο!

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Εγώ δεν πρότεινα να καίμε τη σημαία, είπα απλώς οτι κατανοώ αυτούς που το κάνουν.
Αντιθέτως δεν κατανοώ αυτούς που τη φοράνε (τη σημαία) ως σωβρακο, πανηγυρίζοντας επειδή πήραμε το Γιούρο στην Πορτογαλία.
Δεν είσα όμως κανέναν να εξεγείρεται τότε.
Η σημία κότα(το πάπια πέταξε) είναι το ιδεατό σπίτι των προγόνων σου που σε ξελάσπωσαν πολλάκις για να γράφεις σήμερα ότι παπαριά γράφεις. Εάν σου κάψω το σπίτι σου θα με καταλάβεις; Η σημαία είναι το σύμβολο της ανδρείας των προγόνων σου, εσύ με τι αρχίδια πας άνανδρε να την κάψεις;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν καταλαβαινω γιατι στα πλαισια της "δημοκρατιας" πρεπει να μην διαδηλωσουν καποιοι επειδη απλα διαφωνουμε μαζι τους.......και εμεις που διαφωνουμε μαζι τους ειμαστε τι? μαγκες? ανωτεροι? περισσοτερο δημοκρατες? ή μηπως τελικα σκατοφασιστες οπως και εκεινοι?

Δεν καταλαβαινω με ποιο δικαιωμα 100 μπασταρδα ολων των παραταξεων εχουν το δικαιωμα να κλεινουν το κεντρο της αθηνας με τα επεισοδια που προκαλλουν.....δεν μπορεις να κυκλοφορησεις, φοβασαι μην τις φας, καταστρεφουν μαγαζια, περιουσιες, αυτοκινητα, αθωος κοσμος τρεχει να κρυφτει......αυτο ειναι το νοημα της πορειας και της δυαμαρτυριας? να εχω 100 τραμπουκους να κανουν κουμαντο? αυτοι που ειναι "κατα της εξουσιας" ή "κατα των αναρχικων" και που ουσιαστικα προκαλλουν τα ιδια σκατα και φερονται με τον ιδιο τροπο???

Δεν καταλαβαινω γιατι οι μπατσοι δεν τους σπανε στο ξυλο....σπανε ειπα? συγγνωμη λαθος....σαπιζουν εννοουσα....να τους φυτεψουν ζωντανους μαλλον....ειπε ο αρχιμπατσος "αυτον εκει να βαρατε τον ψηλο" ε? κριμας που το ειπε....επρεπε να τους αφησει μαλλον να μπουκαρουν ολοι μεσα.....καλυτερα θα ητανε για ολους μας.....και μετα φυσικα θα ηταν αχρηστοι οι μπατσοι που αφηνουν τον καθε παπαρα να τα κανει λαμπογυαλο....και τωρα πειτε με ελευθερα φασιστρια φυσικα αν θελετε (μιας και δεν τολμαμε να μιλησουμε πλεον στο σαιτ....ο κομμουνισμος ή ο φασισμος στο μεγαλειο του) προσωπικα δεν εχω προβλημα με τους μπατσους.....μου ειναι αδιαφοροι μαλλον αλλα οταν χρειαστω βοηθεια εκει θα παω υποθετω (Δε μου εχει τυχει ως τωρα) αυτο που ξερω ειναι οτι τους καταλογιζω σιγουρα το οτι δεν εχουν καταφερει να μαντρωσουν 100 μουλικα που νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα παπαρια και κανουν κουμαντο (και φυσικα δε μου φταινει οι απλοι αστυνομικοι αλλα οι υπευθυνοι αυτων)

Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο για να γραψουμε την αποψη μας πρεπει να δικαιολογουμαστε σε ορισμενους συμπληρωνοντας "προς θεου δεν ειμαι φασιστας" ή "μη με περασετε για αναρχικο".....κλινοντας βεβαια περισσοτερο στο "προς θεου δεν ειμαι φασιστας" (ισως ειναι μαγκια να εισαι κουστουμαρισμενος χλιδας με αναρχικες ιδεες....δεν ξερω....)

υπαρχει καποιος λογος για αυτο? υπαρχει καποιος λογος να φοβαται καποιος να πει (χαριτολογωντας με καποια στοιχεια αληθειας) "ε ρε παττακος που μας χρειαζεται"? ειναι αυτο το ατομο φασιστας? δηλαδη που εχουμε φτασει? να μη μπορουμε να μιλησουμε επειδη φοβομαστε οτι ο καθε κολλημενος ή το καθε κομματοσκυλο θα μας χαρακτηρισει "καπως"? και πρεπει να φευγουμε με την οπισθεν κανοντας και τεμεναδες??? ειναι δυνατον να μην τολμαμε να πουμε οτι παμε στα εξαρχεια φοβουμενοι τον καθε λακη του φορουμ οτι θα μας πει αναρχοκομμουνια κομματοσκυλα πρεζονια της βιλας αμαλιας???

ειλικρινα αηδιαζω οποτε διαβαζω τα πολιτικα θρεντ εδω μεσα......πιο πολυ αηδιαζω γιατι ενδεχομενως συναναστρεφομαστε και μεταξυ μας χωρις να το ξερουμε (ενεκα ανωνυμιας)......στα παπαρια σας πιθανον αυη μου η διαπιστωση (Της αηδιας βεβαιως βεβαιως...) αλλα ηθελα να το μοιραστω......

μονο με τον αναλ συμφωνω.......τελος......

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Το επιχείρημά σου είναι που με είπες μαλάκα;
Δεν το ήξερα να λέω μόνο όσα κολακεύουν τ' αυτιά σου!
Τσαμπουκά πίσω απο το πληκτρολόγιο!
Μα εάν δεν απαντας μαλακίες γράφεις άρα μαλάκας είσαι. Σε ρωτάω κάτι και αλλάζεις θέμα. Κάνεις την πάπια. Όοσ για τον τσαμπουκά του πληκτρολογίου και εσύ το ίδο εκμεταλέυεσαι να γράψεις τις παπαριές σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom