Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ότι σου είπα το άξιζες και με το παραπάνω, άλλωστε είπες και εσύ τα δικά σου για εμένα. Αλλά νεκρό δε βρίζεις.
Δεν σε έβρισα ΠΟΤΕ.
Ούτε έβρισα νεκρό.
Αλλά κι εγώ μπορώ να λέω ότι θέλω και μετά να επικαλούμαι κάποιο νεκρό, ο αδελφός του οποίου είχε καμένο αμάξι κλπ.
Αν ήθελες, θα είχε λήξει το θέμα.
Αλλά δεν θέλεις. Οπότε πάω πάσο.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δεν σε έβρισα ΠΟΤΕ.
Ούτε έβρισα νεκρό.
Αλλά κι εγώ μπορώ να λέω ότι θέλω και μετά να επικαλούμαι κάποιο νεκρό, ο αδελφός του οποίου είχε καμένο αμάξι κλπ.
Αν ήθελες, θα είχε λήξει το θέμα.
Αλλά δεν θέλεις. Οπότε πάω πάσο.
Κοίτα κάποια πράγματα πρέπει να μένουν εκεί που γίνεται η συζήτηση. Είπες το σχολιό σου εσύ και ο άλλος ο μπινές που με έχει πει ρουφιάνο, ασφαλίτη, βολεμένο κλπ, σου απαντώ άλλο τι λέμε εμείς οι ζωντανοί εδώ και άλλο το να κάνουμε ειρωνικά σχόλια για νεκρούε(φώσκολος κλπ). Και αφού έγιναν λέω πως δεν κάνω πλάκα όπως και για ότι έχω πει μέχρι τώρα και δεν ανακαλείς.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κοίτα κάποια πράγματα πρέπει να μένουν εκεί που γίνεται η συζήτηση. Είπες το σχολιό σου εσύ και ο άλλος ο μπινές που με έχει πει ρουφιάνο, ασφαλίτη, βολεμένο κλπ, σου απαντώ άλλο τι λέμε εμείς οι ζωντανοί εδώ και άλλο το να κάνουμε ειρωνικά σχόλια για νεκρούε(φώσκολος κλπ). Και αφού έγιναν λέω πως δεν κάνω πλάκα όπως και για ότι έχω πει μέχρι τώρα και δεν ανακαλείς.
Να ανακαλέσω για κάποιο νεκρό του οποίου την ύπαρξη δε γνωρίζω και που η μόνη μαρτυρία για την ύπαρξή του είσαι εσύ, που όλη τη μέρα "μακακάκο" με ανεβάζεις και με κατεβάζεις;
Είσαι αξιόπιστος λες;
Εγώ σου έκανα μια έντιμη πρόταση.
Και εξακολουθώ να πιστεύω οτι τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα και οτι τα φοράνε αρσενικοί.
Σε καλώ λοιπόν να το αποδείξεις.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Να ανακαλέσω για κάποιο νεκρό του οποίου την ύπαρξη δε γνωρίζω και που η μόνη μαρτυρία για την ύπαρξή του είσαι εσύ, που όλη τη μέρα "μακακάκο" με ανεβάζεις και με κατεβάζεις;
Είσαι αξιόπιστος λες;
Εγώ σου έκανα μια έντιμη πρόταση.
Και εξακολουθώ να πιστεύω οτι τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα και οτι τα φοράνε αρσενικοί.
Σε καλώ λοιπόν να το αποδείξεις.
Κοίτα, ούτως ή άλλως δε βγαίνει πουθενά.Σαφώς και η εντιμότητα του καθενός πίσω από μια ανωνυμία είναι σχετική. Δεν πειράζει. Εξ αρχής κακώς ανέφερα ένα περιστατικό αλλά καμιά φορά σκέφτεσαι περίεργα αν νευριάσεις. Το αποτέλεσμα είναι πως ακόμα για το συγκεκριμένο θέμα διατηρείς ίδια στάση ενώ σου λέω άλλο το τι λέμε εμείς και άλλο τα υπονοούμενα για νεκρούς.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κοίτα, ούτως ή άλλως δε βγαίνει πουθενά.Σαφώς και η εντιμότητα του καθενός πίσω από μια ανωνυμία είναι σχετική. Δεν πειράζει. Εξ αρχής κακώς ανέφερα ένα περιστατικό αλλά καμιά φορά σκέφτεσαι περίεργα αν νευριάσεις. Το αποτέλεσμα είναι πως ακόμα για το συγκεκριμένο θέμα διατηρείς ίδια στάση ενώ σου λέω άλλο το τι λέμε εμείς και άλλο τα υπονοούμενα για νεκρούς.
Δεν άφησα κανένα υπονοούμενο για νεκρό.
Άλλοι εδώ μέσα (στα οπαδικά) βρίζουν μανούλες -ζωντανότατες- και μένουν ατιμώρητοι.
Αν όντως είναι έτσι όπως τα λες, να εκφράσω τη λύπη μου για το παλικάρι. Ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι το εννοώ.
Αλλά το κακό είναι οτι ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ μέσα, έχεις δίκιο. Και άντε μετά να τον τσεκάρεις αν λέει την αλήθεια.
Ανεξαρτήτως νεκρού πάντως, δεν ηχείς και ως ο πιο αξιόπιστος, να με συμπαθάς.
Ιδίως όταν επιμένεις στα βρισίδια προς το πρόσωπό μου, που ουδέποτε ανταπέδωσα, παρά μόνο με καυστικές φράσεις.
Καλή σου νύχτα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δεν άφησα κανένα υπονοούμενο για νεκρό.
Άλλοι εδώ μέσα (στα οπαδικά) βρίζουν μανούλες -ζωντανότατες- και μένουν ατιμώρητοι.
Αν όντως είναι έτσι όπως τα λες, να εκφράσω τη λύπη μου για το παλικάρι.
Αλλά το κακό είναι οτι ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ μέσα, έχεις δίκιο. Και άντε μετά να τον τσεκάρεις αν λέει την αλήθεια.
Ανεξαρτήτως νεκρού πάντως, δεν ηχείς και ως ο πιο αξιόπιστος, να με συμπαθάς.
Ιδίως όταν επιμένεις στα βρισίδια προς το πρόσωπό μου, που ουδέποτε ανταπέδωσα, παρά μόνο με καυστικές φράσεις.
Καλή σου νύχτα.
Επίσης καληνύχτα. Να ξέρεις ότι γράφω αυτό είναι. Και αυτός είναι ο λόγος που τα μεταξύ μας βρισίδια παραμένουν. Έτσι και χειρότερα είναι για το παλικάρι. Αλλά αν επεκταθώ εκεί είναι που θα μου πει κανένας νεοφώτιστος ακόμα για σήριαλ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Επίσης καληνύχτα. Να ξέρεις ότι γράφω αυτό είναι. Και αυτός είναι ο λόγος που τα μεταξύ μας βρισίδια παραμένουν.
Κακώς. Γιατί οι σωστοί αρσενικοί κάνουν και λίγο πίσω όταν έχουν άδικο. Και ιδίως όταν έχουν πει διάφορα στα νεύρα τους, όπως παραδέχτηκες.
Γνώμη μου.
Καλό ξημέρωμα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Κακώς. Γιατί οι σωστοί αρσενικοί κάνουν και λίγο πίσω όταν έχουν άδικο. Και ιδίως όταν έχουν πει διάφορα στα νεύρα τους, όπως παραδέχτηκες.
Γνώμη μου.
Καλό ξημέρωμα.
Αυτό που είπα στα νεύρα μου είναι για το φίλο....Τέλος πάντων.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Επίσης καληνύχτα. Να ξέρεις ότι γράφω αυτό είναι. Και αυτός είναι ο λόγος που τα μεταξύ μας βρισίδια παραμένουν. Έτσι και χειρότερα είναι για το παλικάρι. Αλλά αν επεκταθώ εκεί είναι που θα μου πει κανένας νεοφώτιστος ακόμα για σήριαλ...
Εγώ μίλησα για Φώσκολο και σήριαλ.
Και μάλιστα όταν ακόμα μιλούσαμε για καμένο αυτοκίνητο. Πριν αρχίσουν οι "νεκρολογίες".
Μη χρεώσεις κάποιον άλλο για κάτι που εγώ είπα.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
ΠΟιο αμαξι ή μηχανακι ειδες ρε μεγαλε να καιγεται? Για πες μας. Μηπως τα μπερδευεις με τα χουλιγκανια των γηπεδων? Προβατο.

Ρε ζωντόβολο,πάσχεις από αλτσχάιμερ;Στη θεσσαλονίκη,πριν λίγους μήνες δεν κάψατε αμάξια πολιτών;Στα τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν ένα κωλόπαιδο,να σπάει τον καθρέπτη από ένα smart.Αυτά δεν τα έχεις δει;Και τα χουλιγκάνια των γηπέδων αδέρφια σας είναι.

ΦΟΡΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

ΦΟΡΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ

Ειλικρινά,θέλω η ΕΛ.ΑΣ να δημιουργήσει έφιππες διμοιρίες και να σας γαμήσουν.Ακόμα και λαστιχένιες σφαίρες να χρησιμοποιούν.Αλλά βλέπεις,θα έχουν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ,της πολιτικής πτέρυγας των βανδάλων...

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Να γαμαω πιο συχνα και μπουλης. Κανουμε και φασαριες. Ελα ρε φιλησυχε πολιτη. Βλεπω πολιτικο λογο στιβαρο παντως.Επιχειρηματα. Που ειδες τις φασαριες καθε εβδομαδας? Μηπως ρε μαλακα φασιστα ενοχλητικε, καναν φασαρια και οι λιμενεργατες που φαγαν δακρυγονα και ξυλο απο τα ΜΑΤ? Μηπως καναν φασαριες και οι εργαζομενοι της ΔΕΗ? Μηπως οι συνταξιουχοι επι ΜΠΑΤΣΟΚ? Να τους δερνει η αστυνομια κι αυτους ε? Αυτοι ηταν κουκουλοφοροι,τεμπελχαναδες? Γουσταρεις να τους δερνουν αλητακο? Μπουλης ησουν εσυ και εχεις απωθημενα απο μικρος.Η' μηπως επρεπε να τους πυροβολησεις κι αυτους οπως πυροβολεις τις μπεκατσες? Ε αληταρα? Για πες. Γουσταρεις να βλεπεις μπατσους με σιδερογροθιες να βαρανε καθηγητες? Για πες μας. Φασαριοζοι κι οι καθηγητες ε? Το προβλημα σου ειναι οι λαθρομεταναστες? Αν κακομοιρη μου δεν τους ειχες, εκει να εβλεπες επιτοκια και ακριβεια. Οχι απο τις σπασμενες τζαμαριες των τραπεζων για τις οποιες κοπτεσαι.
Σιγα ρε δουλευταρα που θα μας πεις και τεμπελχαναδες. Επειδη δε γουσταρουμε ο κοπος μας και η ζωη να γινεται αντικειμενο εκμεταλλευσης απο κανενα αφεντικο προς οφελος του κερδους. Αν εσυ εισαι συμβιβασμενος ραγιας,προβλημα σου. Θες να κατεβεις στο δρομο? Ναι με τις πετρες θα σε παρουμε φασιστα. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥς ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Αρνεισαι την ελευθερια μερικων ανθρωπων να ζουν οπου θελουν αυτοι. Αρα αρνουμαι κι εγω εσενα. Δεβ εχουμε πειραξει κανεναν αλλο,εκτος απο φασιστες σαν εσενα. Κριμα που δε γεννηθηκες στο Β παγκοσμιο. Τη χουντα πιστευω την προλαβες.
Ε πατριωταρα,θα παρεις και το οπλο να καθαρισεις τους Τουρκους? Ραμπο?Η' μονο τους αναρχικους? Γουσταρεις που ξοδευουμε τρισεκατομμυρια σε οπλα για χατηρι των εταιρειων πολεμου ε στρατοκαβλε? Δεν εχεις νοσοκομεια,σχολεια,πανεπιστημια , αλλα γουσταρεις πολεμους και οπλα.Αλλα σου φταινε κι οι λαθρομεταναστες. Οχι τα σκατα στο κεφαλι σου.Τιμιε ελληναρα.Στο συλλαλητηριο για το ασφαλιστικο θα κατεβεις Ελληναρα του καναπε? Η' οχι? Εκει ο κοσμος θα ειναι τεμπελχαναδες? Η' θελεις πορειες-επιταφειους? Τεμπελχαναδες και οι φοιτητες του πολυτεχνειου το '73 ε?Και οι χιπις . Αλλα ξεχασα.Επρεπε να 'ναι δουλευταραδες σαν εσενα να πηγαινουν να σκοτωνουν σχιστοματηδες στο Βιετναμ. Ετσι δεν ειναι φασιστα ενοχλητικε? ΕΜετικε γελοιε?
ΤΙ θα πεις στους φιλους σου τα ΜΑΤ? να πλακωσουν τον κοσμο στο ξυλο στις 13/2? Εσυ θα βλεπεις απο τον καναπε σου φανταζομαι και θα ερεθιζεσαι.Γουσταρεις καμερες πανω απο το σκατοκεφαλο σου καθως περπατας? Εγω οχι. Εσυ εισαι εισαι μπανιστιρτζης,τι να πω.Εγω δε νιωθω ελευθερος. Σε ποναει οταν σπαει μια τραπεζα?Οταν σπανε κοκκαλα οι φασιστες σαν εσενα στους μεταναστες, δε σε ποναει? Κι αν διωξουμε τους μεταναστες,εσυ τοτε πως θα κανεις σεξ? Εμας φασιστακο,δεν μας δινει εντολες κανενας. Εσυ δεχεσαι να'χεις πανω απο το κεφαλι σου πολιτικους,θρησκευτικους και πολιτισμικους ηγετες.Εσυ ανεχεσαι ξεφτιλισμενε να σε λενε προβατο (ποιμνιο δεν σας ελεγε ο Χριστοτοδουλος,το παιδι της χουντας).Εσυ προσκυνας θεους αλλα ευχεσαι να σκοτωνες ανθρωπους. Εσυ εισαι τα σκατα της κοινωνιας και οι εμμονες σου.

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΤV-ΝΕΟΝΑΖΙ , ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.

Ρε καθυστερημένο απολειφάδι της κοινωνίας,πέρσι δεν κάνατε κάθε Πέμπτη με αφορμή της πορείες για την παιδεία επεισόδια;Τα ξέχασες αυτά ρε κόπανε;Επίσης,πότε σου είπα ότι είμαι δεξιός,ακροδεξιός,χρυσαυγίτης;Αλλά για εσάς,όποιος δεν είναι μαζί σας είναι εναντίον σας.Επίσης,κάθε φορά που κάνουν πάρτι στο πολυτεχνείο και στην ΑΣΟΕΕ βγαίνετε και πετάτε πέτρες.Άσε λοιπόν τις μαλακίες μπούλη.Συνεχίζεις να επικαλείσαι αγώνες άλλων για να δικαιολογήσεις τους βανδαλισμούς σας.Οι λιμενεργάτες όσο διαδήλωναν ειρηνικά δεν τους πείραξε κανείς.Όταν πήγαν να μπουν στο λιμάνι με το ζόρι τους επιτέθηκε το λιμενικό.Υπάρχουν και νόμοι μπούλη.Πάρτο χαμπάρι.Αν δουλεύατε εσείς ρε ρεμπεσκέδες,δε θα χρειάζονταν οι λαθρομετανάστες.Ρε ηλίθιε,που βρίσκεις λεφτά να αγοράσεις κουλούρι να φας;Από το πορτοφόλι της μάνας σου ή από τον κόπο των άλλων που δουλεύει και τον ληστεύετε;Ναι εγώ είμαι δουλευταράς.Από τα 16 δούλευα κάθε καλοκαίρι,και μπήκα και στο πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακό έκανα και τώρα δουλεύω 12 ώρες την ημέρα,για να έχω το αμάξι μου,την καραμπίνα μου,το σπίτι μου και το εξωχικό μου.Δεν επιβάρυνα ποτέ τους γονείς μου,ούτε και έκλεψα.Εσείς ένα μάτσο αλήτες είστε,που κανονικά αν εφαρμοστούν οι νόμοι θα είστε μονίμως στην ψειρού.Και κάτι ακόμα.Πανεπιστήμια έχουμε,αλλά είναι διαλυμένα από τους μαλάκες σαν εσένα,την Πανσπουδαστική την ΔΑΠ,ΠΑΣΠ και τα άλλα ρεμάλια.Μην επικαλείσαι όμως πανεπιστήμια και νοσοκομεία,δε σου αξίζουν.Ένα υπόγειο σου αξίζει να ζεις σαν τους αρουραίους.

Επισκέπτης
παιλοτ τωρα ειδα την απαντηση σου στη σελιδα 28!
αυτο που εγω προσπαθω να εξηγησω ειναι οτι για τα φθηνα μεροκαματα φταινε τα αφεντικα και οχι οι εργατες!να σου πω και κατι αλλο?κοιτα την κατασταση που αντιμετωπιζουν οι εργαζομενοι στη siemens...!το προβλημα λοιπον ξεκιναει κατα τη γνωμη μου απο το εκαστοτε αφεντικο,που στο βωμο του κερδους δεν εχει κανενα ηθικο φραγμο και εκμεταλευεται ελληνες και ξενους!

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
...
Ε πατριωταρα,θα παρεις και το οπλο να καθαρισεις τους Τουρκους? Ραμπο?Η' μονο τους αναρχικους? Γουσταρεις που ξοδευουμε τρισεκατομμυρια σε οπλα για χατηρι των εταιρειων πολεμου ε στρατοκαβλε? Δεν εχεις νοσοκομεια,σχολεια,πανεπιστημια , αλλα γουσταρεις πολεμους και οπλα.
φιλε μου εχω διαγραψει τα προηγούμενα γιατι συμφωνω μαζί σου αλλά για πεσ μου από ποιο μέρος της Ελλαδας λειπουν σχολεια νοσοκομεία η κεντρα υγειας ;
Αλλα σου φταινε κι οι λαθρομεταναστες. Οχι τα σκατα στο κεφαλι σου.Τιμιε ελληναρα.Στο συλλαλητηριο για το ασφαλιστικο θα κατεβεις Ελληναρα του καναπε? Η' οχι? Εκει ο κοσμος θα ειναι τεμπελχαναδες? Η' θελεις πορειες-επιταφειους? Τεμπελχαναδες και οι φοιτητες του πολυτεχνειου το '73 ε?Και οι χιπις . Αλλα ξεχασα.Επρεπε να 'ναι δουλευταραδες σαν εσενα να πηγαινουν να σκοτωνουν σχιστοματηδες στο Βιετναμ. Ετσι δεν ειναι φασιστα ενοχλητικε? ΕΜετικε γελοιε?
ΤΙ θα πεις στους φιλους σου τα ΜΑΤ? να πλακωσουν τον κοσμο στο ξυλο στις 13/2? Εσυ θα βλεπεις απο τον καναπε σου φανταζομαι και θα ερεθιζεσαι.Γουσταρεις καμερες πανω απο το σκατοκεφαλο σου καθως περπατας? Εγω οχι. Εσυ εισαι εισαι μπανιστιρτζης,τι να πω.Εγω δε νιωθω ελευθερος. Σε ποναει οταν σπαει μια τραπεζα?Οταν σπανε κοκκαλα οι φασιστες σαν εσενα στους μεταναστες, δε σε ποναει? Κι αν διωξουμε τους μεταναστες,εσυ τοτε πως θα κανεις σεξ? Εμας φασιστακο,δεν μας δινει εντολες κανενας. Εσυ δεχεσαι να'χεις πανω απο το κεφαλι σου πολιτικους,θρησκευτικους και πολιτισμικους ηγετες.Εσυ ανεχεσαι ξεφτιλισμενε να σε λενε προβατο (ποιμνιο δεν σας ελεγε ο Χριστοτοδουλος,το παιδι της χουντας).Εσυ προσκυνας θεους αλλα ευχεσαι να σκοτωνες ανθρωπους. Εσυ εισαι τα σκατα της κοινωνιας και οι εμμονες σου.

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΤV-ΝΕΟΝΑΖΙ , ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.
και σιγουρα η μεγαλη αληθεια ειναι οτι αν δεν ειχαμε μεταναστες να τους εκμεταλευομαστε και να καρπωνομαστε εστω και σε κάποιο ποσοστο την υπεραξια της εργασιας τους δεν θα είχαμε τα''αγαθα'' που έχουμε. Απλα σαν μαλάκες δεν κρατησαμε τα φράγκα και τα διοχετεύσαμε στις τράπεζες

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Τωρα πες μου σε τρώει το σκουλίκι; Θες να ασχολειθώ και πάλι με τη φάρα σου; Άλλη δουλειά δεν έχεις;Τι μου ζαλίζεις τα παπάρια τώρα;
φιλε αν θες την συμβουλη μου μην ασχολεισε με αναρχικους διοτι δεν βγαζεις ακρη..περιθωριακα ατομα ειναι.καποια μερα θα καταληξουν στην φυλακα ...η σε κανενα νοσοκομειο με σπασμενα κεφαλια ..οπως εχουν καταληξει πολλοι απο αυτους....ασε τα ματ να ασχοληθουν....ενας απο τους λογους που πληρωνουμε τα ματ σαν φορολογουμενοι ειναι και αυτος....μελλοντικα ελπιζω να κανουν λιγο καλυτερα την δουλεια τους....να τους σπασουν περισσοτερα καφαλια και να στειλουν περισσοτερους στην φυλακα οπως εχει γινει σε ολο το κοσμο.. δανια,ολλανδια σουηδια,ελβετια,ιταλιακλπ... μπας και ησυχασουμε επιτελους...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
παιλοτ τωρα ειδα την απαντηση σου στη σελιδα 28!
αυτο που εγω προσπαθω να εξηγησω ειναι οτι για τα φθηνα μεροκαματα φταινε τα αφεντικα και οχι οι εργατες!να σου πω και κατι αλλο?κοιτα την κατασταση που αντιμετωπιζουν οι εργαζομενοι στη siemens...!το προβλημα λοιπον ξεκιναει κατα τη γνωμη μου απο το εκαστοτε αφεντικο,που στο βωμο του κερδους δεν εχει κανενα ηθικο φραγμο και εκμεταλευεται ελληνες και ξενους!
Δεν αντιλέγω. Το οργανωμένο σχέδιο δεκαετιών αναγκάζει σήμερα λόγο πείνας να αποδέχετε Έλληνας και ξένος το ψωρομεροκάματο. Αλλά από την άλλη δεν πιστεύω και εσύ να μη συμφωνείς πως οι εργοδότες εκμεταλέυτικαν την παράνομη λαθρομετανάσταυεση για να ρίξουν τα μεροκάματα και χωρίς να θέλουν οι μετανάστες "φταίνε" και αυτοί για το ότι έπεσαν και τα δικά μας μεροκάματα...Αν σκεφτείς πως στη Βραζιλία ένας μισθός μήνα εάν δουλεύεις είναι 30 δολάρια περίπου....Φαντάσου για πόσα μπορεί να δεχτεί να δουλεύει εδώ.

Επισκέπτης
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν πάτε όλοι καμιά βόλτα προς Φυλής μεριά να ρίξετε κανένα καυλί μήπως και ξεβουλώσουν τα μπουριά σας και συνέλθετε?
τελικά αν δούμε τα γραφόμενα σας οι περισσότεροι έχετε μεσάνυχτα με αυτό που πολιτικά νομίζεται ότι είστε λίγοι είναι αυτοί που έχουν την γνώση του το τι είναι.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Αρίωνα και ποιος σου είπε πως όλοι μας λέμε ή πιστεύουμε πως είμαστε κάτι πολιτικά(σε συγκεκριμένο κόμμα); Ο αναρχικός που μου τα ζάλιζε όλο το βράδυ είναι πιο κομματόσκυλο από εμένα που δεν ανήκω σε κανένα άλλο παρά μόνο στον εαυτό μου και τον διαθέτω ως φυσική παρουσία σε κάθε οργανωμένη και μη προσπάθεια διατληρισης των κεκτημένων ή/και διασφάλισης του μέλλοντός μου. Όχι μόνο για εργασία αλλά και παιδεία, υγεία, ελευθερία και κάθε άλλο κοινωνικό αγαθό.

Επισκέπτης
Δεν αντιλέγω. Το οργανωμένο σχέδιο δεκαετιών αναγκάζει σήμερα λόγο πείνας να αποδέχετε Έλληνας και ξένος το ψωρομεροκάματο. Αλλά από την άλλη δεν πιστεύω και εσύ να μη συμφωνείς πως οι εργοδότες εκμεταλέυτικαν την παράνομη λαθρομετανάσταυεση για να ρίξουν τα μεροκάματα και χωρίς να θέλουν οι μετανάστες "φταίνε" και αυτοί για το ότι έπεσαν και τα δικά μας μεροκάματα...Αν σκεφτείς πως στη Βραζιλία ένας μισθός μήνα εάν δουλεύεις είναι 30 δολάρια περίπου....Φαντάσου για πόσα μπορεί να δεχτεί να δουλεύει εδώ.
φίλε μου τι ευθύνη να ρίξεις στον μετανάστη όταν τον έχεις εδώ χαρτιά παράνομο που να πάει να ζητήσει το δίκιο του? αν όμως εδώ δεν επικρατούσαν η ξενοφοβία ο ρατσισμός κλπ. και αυτούς τους ανθρώπους τους πλησιάζαμε απαιτούσαμε την πλήρη νομιμοποίηση τους και την απαίτηση να απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα στην εργασία τότε και ο ξένος εργάτης θα ήταν ανταγωνιστικός εδώ και θα εργαζόταν εκεί που τον έχεις ανάγκη και όχι εκεί που τον θέλουν οι εργοδότες για να ρίχνουν τα μεροκάματα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
φίλε μου τι ευθύνη να ρίξεις στον μετανάστη όταν τον έχεις εδώ χαρτιά παράνομο που να πάει να ζητήσει το δίκιο του? αν όμως εδώ δεν επικρατούσαν η ξενοφοβία ο ρατσισμός κλπ. και αυτούς τους ανθρώπους τους πλησιάζαμε απαιτούσαμε την πλήρη νομιμοποίηση τους και την απαίτηση να απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα στην εργασία τότε και ο ξένος εργάτης θα ήταν ανταγωνιστικός εδώ και θα εργαζόταν εκεί που τον έχεις ανάγκη και όχι εκεί που τον θέλουν οι εργοδότες για να ρίχνουν τα μεροκάματα.
Μα δεν έριξα καμία....

Επισκέπτης
Αρίωνα και ποιος σου είπε πως όλοι μας λέμε ή πιστεύουμε πως είμαστε κάτι πολιτικά(σε συγκεκριμ΄νεο κόμμα); Ο αναρχικός που μου τα ζάλιζε όλο το βράδυ είναι πιο κομματόσκυλο από εμένα που δεν ανήκω σε κανένα άλλο παρά μόνο στον εαυτό μου και τον διαθέτω ως φυσική παρουσία σε κάθε οργανωμένη και μη προσπάθεια διατληρισης των κεκτημένων ή/και διασφάλισης του μέλλοντός μου. Όχι μόνο για εργασία αλλά και παιδεία, υγεία, ελευθερία και κάθε άλλο κοινωνικό αγαθό.
κατ αρχήν ο τρόπος που αντιδράς δείχνει ότι δεν έχεις την γνώση στο να ξεχωρίσεις τι είναι κομματικοποίηση και τι πολιτικοποίηση.
το να έχεις της πολιτικές γνώσεις για το τι είναι πολιτικά ο κάθε χώρος ιδεολογικά δεν αποτελούν ένδειξη ότι είσαι μαντρωμένος σε κάποιο κόμμα το να λες είμαι αναρχικός η φασίστας η κομμουνιστής δεν σημαίνει ότι είσαι μαντρωμένος σε ένα κόμμα αλλά όμως είσαι υποχρεωμένος να έχεις την απαραίτητη ιδεολογική κατάρτιση του τι είναι αυτό που λες ότι είσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom