Να γαμαω πιο συχνα και μπουλης. Κανουμε και φασαριες. Ελα ρε φιλησυχε πολιτη. Βλεπω πολιτικο λογο στιβαρο παντως.Επιχειρηματα. Που ειδες τις φασαριες καθε εβδομαδας? Μηπως ρε μαλακα φασιστα ενοχλητικε, καναν φασαρια και οι λιμενεργατες που φαγαν δακρυγονα και ξυλο απο τα ΜΑΤ? Μηπως καναν φασαριες και οι εργαζομενοι της ΔΕΗ? Μηπως οι συνταξιουχοι επι ΜΠΑΤΣΟΚ? Να τους δερνει η αστυνομια κι αυτους ε? Αυτοι ηταν κουκουλοφοροι,τεμπελχαναδες? Γουσταρεις να τους δερνουν αλητακο? Μπουλης ησουν εσυ και εχεις απωθημενα απο μικρος.Η' μηπως επρεπε να τους πυροβολησεις κι αυτους οπως πυροβολεις τις μπεκατσες? Ε αληταρα? Για πες. Γουσταρεις να βλεπεις μπατσους με σιδερογροθιες να βαρανε καθηγητες? Για πες μας. Φασαριοζοι κι οι καθηγητες ε? Το προβλημα σου ειναι οι λαθρομεταναστες? Αν κακομοιρη μου δεν τους ειχες, εκει να εβλεπες επιτοκια και ακριβεια. Οχι απο τις σπασμενες τζαμαριες των τραπεζων για τις οποιες κοπτεσαι.
Σιγα ρε δουλευταρα που θα μας πεις και τεμπελχαναδες. Επειδη δε γουσταρουμε ο κοπος μας και η ζωη να γινεται αντικειμενο εκμεταλλευσης απο κανενα αφεντικο προς οφελος του κερδους. Αν εσυ εισαι συμβιβασμενος ραγιας,προβλημα σου. Θες να κατεβεις στο δρομο? Ναι με τις πετρες θα σε παρουμε φασιστα. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥς ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Αρνεισαι την ελευθερια μερικων ανθρωπων να ζουν οπου θελουν αυτοι. Αρα αρνουμαι κι εγω εσενα. Δεβ εχουμε πειραξει κανεναν αλλο,εκτος απο φασιστες σαν εσενα. Κριμα που δε γεννηθηκες στο Β παγκοσμιο. Τη χουντα πιστευω την προλαβες.
Ε πατριωταρα,θα παρεις και το οπλο να καθαρισεις τους Τουρκους? Ραμπο?Η' μονο τους αναρχικους? Γουσταρεις που ξοδευουμε τρισεκατομμυρια σε οπλα για χατηρι των εταιρειων πολεμου ε στρατοκαβλε? Δεν εχεις νοσοκομεια,σχολεια,πανεπιστημια , αλλα γουσταρεις πολεμους και οπλα.Αλλα σου φταινε κι οι λαθρομεταναστες. Οχι τα σκατα στο κεφαλι σου.Τιμιε ελληναρα.Στο συλλαλητηριο για το ασφαλιστικο θα κατεβεις Ελληναρα του καναπε? Η' οχι? Εκει ο κοσμος θα ειναι τεμπελχαναδες? Η' θελεις πορειες-επιταφειους? Τεμπελχαναδες και οι φοιτητες του πολυτεχνειου το '73 ε?Και οι χιπις . Αλλα ξεχασα.Επρεπε να 'ναι δουλευταραδες σαν εσενα να πηγαινουν να σκοτωνουν σχιστοματηδες στο Βιετναμ. Ετσι δεν ειναι φασιστα ενοχλητικε? ΕΜετικε γελοιε?
ΤΙ θα πεις στους φιλους σου τα ΜΑΤ? να πλακωσουν τον κοσμο στο ξυλο στις 13/2? Εσυ θα βλεπεις απο τον καναπε σου φανταζομαι και θα ερεθιζεσαι.Γουσταρεις καμερες πανω απο το σκατοκεφαλο σου καθως περπατας? Εγω οχι. Εσυ εισαι εισαι μπανιστιρτζης,τι να πω.Εγω δε νιωθω ελευθερος. Σε ποναει οταν σπαει μια τραπεζα?Οταν σπανε κοκκαλα οι φασιστες σαν εσενα στους μεταναστες, δε σε ποναει? Κι αν διωξουμε τους μεταναστες,εσυ τοτε πως θα κανεις σεξ? Εμας φασιστακο,δεν μας δινει εντολες κανενας. Εσυ δεχεσαι να'χεις πανω απο το κεφαλι σου πολιτικους,θρησκευτικους και πολιτισμικους ηγετες.Εσυ ανεχεσαι ξεφτιλισμενε να σε λενε προβατο (ποιμνιο δεν σας ελεγε ο Χριστοτοδουλος,το παιδι της χουντας).Εσυ προσκυνας θεους αλλα ευχεσαι να σκοτωνες ανθρωπους. Εσυ εισαι τα σκατα της κοινωνιας και οι εμμονες σου.
ΜΠΑΤΣΟΙ-ΤV-ΝΕΟΝΑΖΙ , ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.