Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Αν την άλλη φορά κατεβουμε κάτω και σπάσουμε τα μούτρα στα αναρχικά τσογλάνια, φασίστες θα λεγόμαστε και μείς????
Α να χαθούνε! :huh: :huh: :huh:
Ε άμα δε συμφωνείς μαζί τους η φασίστα σε λένε, ή ασφαλίτη ή τεμπέλη του καναπέ. Ακόμα δε μου απάντησε ο κουκουλοφόρος εάν πληρώθηκαν ήδη από το κράτος που υπηρετούν για να σπάνε και να περνάνε από πίσω οι σοβαρές ειδήσεις ή όχι. Και το λινκ για το νόμο για το άσυλο δεν το θες;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
άρθρο 2 του Ν.1268/82
4. Για την κατοχύρωση της ακαδημαϊκής ελευθέριας, της ελεύθερης επιστημονικής αναζήτησης και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, αναγνωρίζεται το Πανεπιστημιακό Άσυλο.
5. Το Πανεπιστημιακό Άσυλο καλύπτει όλους τους χώρους των Α.Ε.Ι. και συνίσταται στην απαγόρευση επέμβασης της δημόσιας δύναμης στους χώρους αυτούς χωρίς την πρόσκληση ή την άδεια του αρμόδιου οργάνου του Α.Ε.Ι., όπως αναφέρεται στη συνέχεια.
6. (α) Το όργανο αυτό είναι τριμελές και αποτελείται από τον Πρύτανη ή το νόμιμο αναπληρωτή του και ανά ένα εκπρόσωπο του Διδακτικού-Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) και των φοιτητών.
(β) Ο εκπρόσωπος του Δ.Ε.Π. μαζί με έναν αναπληρωτή είναι μέλη της Συγκλήτου και εκλέγονται από το σύνολο των συγκλητικών μελών του Δ.Ε.Π. Ο εκπρόσωπος των φοιτητών μαζί με τον αναπληρωτή του είναι μέλη της Συγκλήτου και εκλέγονται από το σύνολο των φοιτητών συγκλητικών.
(γ) Το όργανο αυτό αποφασίζει μόνο με ομοφωνία όλων των μελών του. Σε περίπτωση διαφωνίας συγκαλείται έκτακτα η Σύγκλητος του Α.Ε.Ι. την ίδια μέρα προκειμένου να αποφασίσει σχετικά. Η τελική απόφαση παίρνεται με πλειοψηφία των 2/3 του συνόλου των παρόντων.
7. Επέμβαση δημόσιας δύναμης χωρίς την άδεια του αρμοδίου οργάνου του Α.Ε.Ι. επιτρέπεται μόνον εφ’ όσον διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εγκλήματα κατά της ζωής.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
πείτε μου τώρα οι αναρχικοί της παρέας που καίτε και σπάτε, όχι οι ιδεολόγοι για να μην παρεξηγηθώ, όταν δεν μπαίνουν στα πανεπιστήμια που κρύβεστε τα ΜΑΤ είναι για το άσυλο ή γιατί εξυπηρετείτε το σύστημα και στη συμφωνία είναι να μην ανοίξουν τα κεφάλια σας;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.277
Πόντοι
5.595
Η κοινωνια που ονειρευομαστε είναι μια κοινωνια οπου ο καθενας διαθετει τον εαυτο του συμφωνα με τη θεληση του και τον αλληλοσεβασμο και την αλληλεγγυη προς τους υπολοιπους. Είναι μια κοινωνια οπου κανενας δεν μεσολαβει για κανεναν και κανενας δεν ασκει εξουσια σε κανεναν. Ενας για ολους, ολοι για κανεναν.Δε θα σου πω τιποτε άλλο, γιατι περιμενεις να αναλυσω μια ολοκληρη θεωρια χωρις να γραφω σεντονι, μεσα σε 5 γραμμες. Αυτές οι ανηξερες ερωτησεις είναι εκ’του πονηρου. Αν θες, να δεις κανα ντοκυμαντερ για την αυτοδιαχειριση των εργοστασιων (Ζανον). Ναι πιλοτε, στην αναρχια υπαρχει και βιομηχανια, όχι όμως για τον πλουτισμο των αφεντικων και τον βιασμο της φυσης, αλλα για την εξυπηρετηση των ανθρωπων.Διαβασε κανα βιβλιο για την ισπανικη επανασταση και σου προτεινω τον Αναρχισμο του Γκουεριν. Το αν ονειρευομαι να γινουμε ολοι κουκουλοφοροι? ΑΥΤΟ θα είναι η μεταβατικη κατασταση οπου μια μερα ο κοσμος θα ξυπνησει και θα επαμαστατησει. Εσυ πιστευεις ότι στην αναρχικη κοινωνια θα υπαρχει βια? Ειδα στη δικη σας την κοινωνια. Διαβασε κανα βιβλιο πρωτα πριν κανεις τον ανηξερο.
Και τελος, αν ανεχεσαι να λεγεσαι «Κυριαρχος Λαος» στο δημοκρατικο πολιτευμα και να σε εκπροσωπουν 300 μαλακες, εισαι αξιος της μοιρας σου. Αν δεν σε μειωνει ως ατομο να μεταθετεις τη ζωη σου στις πλατες τους (βασικα στα αρχιδια τους τη μεταθετεις). Δεν υπαρχει καλος και κακος βουλευτης. Ο βουλευτης εκπροσωπει την εξουσια.

Προς γραφικο ελαιοχρωματιστη που μας προεκυψε εργατοπατερας. Τωρα ειμαστε εκτος από αλητες και πρακτορες? Μηπως μας πληρωνει η κυβερνηση? Αρα δεν ειμαστε τεμπελχαναδες, αφου δουλευουμε! Χαχαχα! Ελεος. Σε αποσπασαμε από το Ζαχοπουλο ρε χαυνε? Τι λε ρε παιδι μου? Από ποιον περιμενεις ρε χαυνε να πει την αληθεια? Τα καθεστωτικα ΜΜΕ ? Τα καναλια των Λαμπρακηδων,Βαρδινογιαννηδων,Αλαφουζων και κυριακου? Τι λες ρε μεγαλε? Που ζεις δηλαδη?
Αν βγαινει ένα σκανδαλο στη φορα, είναι για να σκεπαστει κατι άλλο. Σε ενδιαφερε τι εγιναν τα 5 εκατομμυρια του Θεμου ? Το τι γινεται με το ασφαλιστικο σε νοιαζει? Το αν διαδηλωνουν οι μαχαιροβγαλτες σε νοιαζει ? Αν δεν υπηρχαμε εμεις το Σαββατο, θα μαθαινες για τη συνεργασια ΜΑΤ-Χρυσων Αυγων? Θα εδειχναν τα πηγαδακια που ειχαν στησει τα γουρουνια με τους σκινχεντς? Ποιοι ρε αφελη ανθρωπακο? Το μεγκα ? Ο ΑΝΤ1 η’ το σταρ? Σε νοιαζει αν γινονται μαχαιρωματα στους δρομους? Επιθεσεις σε ανθρωπους από νεοναζι?  Θες Ζαχοπουλο εσυ ηδονοβλεψια ε?

Και για να’χουμε καλο ρωτημα και ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ :
Τα ΜΑΤ που πηραν προφανως εντολη από τον αξιματικο τους «Ορματε» και δειραν τα γεροντια (και ασε ποιανου παππους ή γιαγια ηταν εκει, εχεις μια ταση για μελο), ηταν καλοι επαγελματιες ή όχι? Θελω να πω, ο καλος στρατιωτης, οφειλει να υπακουει τους ανωτερους του. ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΩς ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΔΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ?
ΝΑΙ Η’ ΟΧΙ?
ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤ’ΕΣΕΝΑ.

Αν καημενε ανθρωπακο ο γιατρος σκοτωσει από αμελεια,θα διωχθει. Ο μπατσος ποτε.Η ΕΔΕ θα μεινει στα συρταρια. Τα ξερεις αυτά. Τωρα αν υπαρχουν μεγαλογιατροι που τα τρωνε,είναι γιατι εχουν σχεσεις με την εξουσια λογω χρηματων. Μπογιατζη αλλαζω αν  είναι κακος και το αφηνω και αβαφο το ρημαδι. Ο μπατσος θα είναι παντα εκει μεγαλε. Στη θεση του θα μπει άλλος, ειτε το θελω ειτε όχι.

Στις πορειες βρισκεις δικαιολογιες να πας γιατι εισαι τεμπελης εσυ. Όχι εμεις. Αν ησουν για το ασφαλιστικο, θα εβλεπες την επιθεση των ΜΑΤ εναντιον μας, μονο που ειδαν το μπλοκ μας. Θα ακουγες δικηγορους να λενε μεταξυ τους «Δεν εχω καμια σχεση με τη συγκεκριμμενη πολιτικη παραταξη(αναρχικη) ,αλλα αυτό που εγινε σημερα ηταν αλητεια (η επιθεση των ΜΑΤ).»
Σε λυπαμαι που εισαι ενας συμβιβασμενος ανθρωπος που ψαχνει δικαιολογιες.Θες πορειες επιταφιους, με τον τσοπανη μπροστα με τη ντουντουκα και εσυ να βελαζεις πισω. Βγες σε γενικη απεργια και θα ειμαστε μαζι σου. Αν βγαινεις σε απεργια οποτε σου πει ο εργατοσυνδικαλοπατερας σου (πολλοι εξ’αυτων χωρις δουλεια, επαγγελματιες συνδικαλιστες και μελλοντες υπουργοι Εργασιας),τοτε δεν κανεις τιποτα. Νεκρωσε το κρατος και ειμαστε μαζι σου. Αλλιως δεν κανεις τιποτα,παρα μονο επιταφιο.

Οσο για το φασιστοειδες τον ενοχλητικο, για να μην απανταει, φανταζομαι πως ψαχνει ακομα το βιντεο με τον βιασμο του κοριτσιου. Ή  θα αυνανιζεται μπροστα στο πορτρετο του χιτλερ τραγουδωντας «Νιαου, νιιαου βρε γατουλα» και ξυριζοντας την σκατοκεφαλα του.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Μετά πό 1 ώρα και αφού συμβουλεύτικες τους υπόλοιπους κουκουλοφόρους μας κάνεις μάθημα ελευθερίας. Και μόνο που σα νταβατζίδες με το έτσι θέλω πάτε να επιβάλλετε το δικό σας(μη μου πεις πως σας είπε κανείς πως θέλουμε να μας "ελευθερώσετε"), δείχνει την κουλτούρα σας. Εγώ δε θέλω να σε πείσω και δε θα φορέσω κουκούλα για να σε πείσω. Για μένα είσαι χαμένος από μόνος σου. Το άσυλο που σου έδωσα το νόμο(άραγε άλλο κράτος από αυτό που καταστρέφετε έβγαλε αυτό το νόμο) μάλλον δε σου άρεσε γιατί δε το σχολίασες. Ξέρεις και οι μπογιατζίδες διαβάζουν...Απορώ όμως πως κρύβεστε στα πανεπιστήμια καλυμένοι από ένα νόμο ενός κράτους που δε γουστάρετε; Που στηρίζετε το ότι δε θα μπουν μέσα(όπως προβλέπεται άλλωστε); Αλλά έτσι είναι οι αναρχικοί σήμερα. Ότι νόμος του σάπιου κράτους σας συμφέρει τον επικαλείστε...οι υπόλοιποι νόμοι να πάνε να γαμηθούν.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η κοινωνια που ονειρευομαστε είναι μια κοινωνια οπου ο καθενας διαθετει τον εαυτο του συμφωνα με τη θεληση του και τον αλληλοσεβασμο και την αλληλεγγυη προς τους υπολοιπους. Είναι μια κοινωνια οπου κανενας δεν μεσολαβει για κανεναν και κανενας δεν ασκει εξουσια σε κανεναν. Ενας για ολους, ολοι για κανεναν.Δε θα σου πω τιποτε άλλο, γιατι περιμενεις να αναλυσω μια ολοκληρη θεωρια χωρις να γραφω σεντονι, μεσα σε 5 γραμμες. Αυτές οι ανηξερες ερωτησεις είναι εκ’του πονηρου. Αν θες, να δεις κανα ντοκυμαντερ για την αυτοδιαχειριση των εργοστασιων (Ζανον). Ναι πιλοτε, στην αναρχια υπαρχει και βιομηχανια, όχι όμως για τον πλουτισμο των αφεντικων και τον βιασμο της φυσης, αλλα για την εξυπηρετηση των ανθρωπων.Διαβασε κανα βιβλιο για την ισπανικη επανασταση και σου προτεινω τον Αναρχισμο του Γκουεριν. Το αν ονειρευομαι να γινουμε ολοι κουκουλοφοροι? ΑΥΤΟ θα είναι η μεταβατικη κατασταση οπου μια μερα ο κοσμος θα ξυπνησει και θα επαμαστατησει. Εσυ πιστευεις ότι στην αναρχικη κοινωνια θα υπαρχει βια? Ειδα στη δικη σας την κοινωνια. Διαβασε κανα βιβλιο πρωτα πριν κανεις τον ανηξερο.
Και τελος, αν ανεχεσαι να λεγεσαι «Κυριαρχος Λαος» στο δημοκρατικο πολιτευμα και να σε εκπροσωπουν 300 μαλακες, εισαι αξιος της μοιρας σου. Αν δεν σε μειωνει ως ατομο να μεταθετεις τη ζωη σου στις πλατες τους (βασικα στα αρχιδια τους τη μεταθετεις). Δεν υπαρχει καλος και κακος βουλευτης. Ο βουλευτης εκπροσωπει την εξουσια.
Φίλε μου με απογοήτευσες. Και όχι μόνο επειδή δεν απάντησες στο πολύ συγκεκριμένο ερώτημά μου, αν δηλαδή ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ η Αστυνομία μέσω κάποιων μακρυμάλληδων δικών της που μπαίνουν στα μπλοκ σας (και μη μου πεις τώρα οτι είναι και δύσκολο να μπει κανείς σε μπλοκ σας, καραπουτσαριό είναι) να "προτρέψει" -θα το πω κομψά- κάποιους αντιεξουσιαστές πιτσιρικάδες να κάψουν κανένα κάδο σκουπιδιών η κανένα μηχανάκι, και βέβαια ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ αργότερα.
Ήταν άραγε απαραίτητο για την επίτευξη των ευγενών σκοπών σας να βανδαλίσετε την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου που σας παρείχε εν προκειμένω άσυλο; Ούτε σ' αυτό μου απάντησες.
Ούτε αν προτίθεστε να κάψετε στην κοινωνία που οραματίζεστε τους δίσκους του Μάνου Χατζιδάκι π.χ, επειδή πολιτικά ήταν δεξιός.
Περισσότερο όμως με απογοήτευσε το κείμενό σου, διότι πέρα απο το οτι θύμιζε μετριότατη έκθεση τρίτης γυμνασίου με θέμα την αποταμίευση, τα κλισέ και τα τσιτάτα που έχεις στο κεφαλάκι σου είναι πολύ περισσότερο κοντά στις παραθρησκευτικές οργανώσεις (που είναι κι αυτές απελπιστικά σίγουρες γι αυτά που διακηρύττουν, σαν και σένα) παρά σε άνθρωπο που σκέπτεται και πράττει ανατρεπτικά.
Κρίμα. Γιατί έχω γνωρίσει πολύ σοβαρούς αναρχικούς στη ζωή μου, που δεν τους φτάνεις ούτε στο δαχτυλάκι. Και οι οποίοι δεν διακατέχονται απο την ψευδαίσθηση οτι αν σπάσεις τη βιτρίνα μιας τράπεζας έριξες και το σύστημα, ακόμα κι αν καταστρέψεις όλες τις τράπεζες μονομιάς. Και που θλίβονται, πίστεψέ με, για την κατάντια των περισσότερων που στην Ελλάδα αναφέρονται στον Προυντόν, τον Μπακούνιν η τον Ντουρούτι, αφού σου αρέσει τόσο και το θέμα του ισπανικού εμφυλίου, για τον οποίο όμως έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
Και να μη μου απαντήσεις, δεν θα σε εγκαλέσω. Φυσικά είσαι ελεύθερος να το κάνεις, αν θέλεις, αλλά δεν περιμένω ν' ακούσω κάτι ενδιαφέρον πια απο σένα. Λυπάμαι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όσο για την -σκανδαλώδη τελικά- ασυλία σας απο το κράτος, ένα έχω να σου πω:
Την περίοδο μετά τον εμφύλιο, πήγαιναν στη Μακρόνησο, στα Γιούρα και τον Αη Στράτη άνθρωποι που απλώς είχαν τρίτο ξάδερφο στο ΕΑΜ. Κι αυτό, γιατί το αστικό κράτος όντως κινδύνεψε τότε να ανατραπεί. Και πήρε τα μέτρα του, ασχέτως αν το έκανε με τον κτηνώδη τρόπο που ξέρουμε.
Εσείς σήμερα, με τις φάτσες σας πρώτη μούρη στα κανάλια, πως διάολο γίνεται και διαφεύγετε του ηλεκτρονικού -και όποιου άλλου- φακελλώματος, αλλά και της σύλληψης; Είναι τόσο ανίκανοι οι μπάτσοι λες;
Η απλώς τους είσαστε απαραίτητοι για τη "δουλειά" τους;
Μήπως απο το -σωστό κατά τα άλλα- σύνθημα ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΙΒΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ λείπει και ο τέταρτος συνεταίρος της κτηνωδίας, αυτός που φοράει κουκούλες και ξέρει μόνο να καταστρέφει;

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Οσο για το φασιστοειδες τον ενοχλητικο, για να μην απανταει, φανταζομαι πως ψαχνει ακομα το βιντεο με τον βιασμο του κοριτσιου. Ή  θα αυνανιζεται μπροστα στο πορτρετο του χιτλερ τραγουδωντας «Νιαου, νιιαου βρε γατουλα» και ξυριζοντας την σκατοκεφαλα του.

Τεμπέλη μπούλη,εργάζομαι δεν είμαι συνεχώς σε φόρουμ για να παίζω.Πάρ'το χαμπάρι.Δε βίασαν κανένα κοριτσάκι.Ένα πουτανάκι ήταν όπως είναι και οι Ελληνίδες,και έπερνε κάργα ψωλές.Απλώς δε γούσταρε τη σκηνοθεσία!Την ίδια εποχή,στην Εύβοια είχαν βιάσει Αλβανοί Ελληνίδα αλλά κανείς δεν είπε τίποτα.Καλά της έκαναν μωρέ της πουτάνας την Ελληνίδας,οι "μετανάστες" να μοιράσουμε και τις γυναίκες μας,μανάδες,αδερφές μας με τους "κακόμοιρους"...

Αναφέρεσαι στα ΜΜΕ ότι είναι του κεφαλαίου,και άλλα τέτοια "επαναστατικά" αλλά στα "δελτία ειδήσεων" βλέπω πάντα μια πρωτοφανή υποστήριξη στο δικό σας χώρο.Και εκπροσώπους σας καλούν,και στην ΕΛ.ΑΣ τα "χώνουν" που σας έκαναν ντα-ντά!Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ δέχεται τις κατηγορίες των ΜΜΕ για υποστήριξη στους χρυσαυγίτες.Οπότε τι τα κατηγορείτε;Δικά σας είναι.

Τα ΜΑΤ που πηραν προφανως εντολη από τον αξιματικο τους «Ορματε» και δειραν τα γεροντια (και ασε ποιανου παππους ή γιαγια ηταν εκει, εχεις μια ταση για μελο), ηταν καλοι επαγελματιες ή όχι? Θελω να πω, ο καλος στρατιωτης, οφειλει να υπακουει τους ανωτερους του. ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΩς ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΔΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ?
ΝΑΙ Η’ ΟΧΙ?
ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤ’ΕΣΕΝΑ.
Γιατί επικαλείστε συνεχώς τους συνταξιούχους;Εκπρόσωποι τους είστε;Κακώς τους έδειραν αλλά και αυτοί κακώς πήγαν να σπάσουν το μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ.
Εμένα πάντως δε μου άρεσε η εικόνα που είδα προχθές.Σας άφησαν ανενόχλητους στη γωνία Πανεπιστημίου-Χαριλάου Τρικούπη και μόνο κάτι ψιλές φάγατε,αντί να σας περάσουν σε όλους χειροπέδες.Και ειλικρινά επιρρίπτω ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ γι'αυτό.Όπως επίσης που ενώ κάποιοι πήγαν στην ΓΑΔΑ,έφυγαν χωρίς κατηγορίες.Ή νομίζεις ότι οι "μπάτσοι" δεν μπορούσαν να σας φορτώσουν όλο τον ποινικό κώδικα;Κανονικά έπρεπε να τους κάνετε τεμενάδες γι'αυτή τη συμπεριφορά τους.Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έβγαινε η πολιτική παράταξη που σας υποστηρίζει (ΣΥΡΙΖΑ) και θα έκανε τρομερή φασαρία "επειδή έπιασαν τα παιδιά"...

Αν καημενε ανθρωπακο ο γιατρος σκοτωσει από αμελεια,θα διωχθει. Ο μπατσος ποτε.Η ΕΔΕ θα μεινει στα συρταρια. Τα ξερεις αυτά. Τωρα αν υπαρχουν μεγαλογιατροι που τα τρωνε,είναι γιατι εχουν σχεσεις με την εξουσια λογω χρηματων. Μπογιατζη αλλαζω αν  είναι κακος και το αφηνω και αβαφο το ρημαδι. Ο μπατσος θα είναι παντα εκει μεγαλε. Στη θεση του θα μπει άλλος, ειτε το θελω ειτε όχι.
Εμένα ρε μπούλη,γιατί δε με έχει πυροβολήσει ποτέ "μπάτσος";Αν παρανομείς και κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα καλά κάνει και πυροβολεί.Πρέπει να κλάψει η μάνα του για να μην κλάψει η δική σου;Αλήθεια,αν η μάνα σου κινδυνεύσει από ληστές,ποιος θα καλέσει;Εσένα και την παρέα σου ή τους "μπάτσους";Εκτός αν έχεις επιγραφή στο σπίτι,και γράφεις "οικία "αναρχικού" "...Ή εκτός και αν τους γνωρίζεις οπότε δε θα μπουν στο σπίτι σου...Απ'ότι ξέρω είστε εναντίον των ναρκωτικών ιδεολογικά (αν και δεν το πιστεύω...),όταν ένας έμπορος ναρκωτικών ανεξαρτήτως ηλικίας φυλής γλώσσας,δε σταματήσει σε έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ και τον πυροβολήσουν,πράττουν ορθώς;Πρόσεχε,αν ξεφύγει θα πάει να πουλήσει το εμπόρευμα και θα πεθάνουν νέοι...Και τα λεφτά,δε θα πάνε για τους άπορους,αλλά στα χέρια κάποιας μαφίας.Εσύ τι θα έκανες;Μη μου μιλήσεις για δικαιοσύνη και φυλακές,είστε εναντίον αυτών...

Στις πορειες βρισκεις δικαιολογιες να πας γιατι εισαι τεμπελης εσυ. Όχι εμεις. Αν ησουν για το ασφαλιστικο, θα εβλεπες την επιθεση των ΜΑΤ εναντιον μας, μονο που ειδαν το μπλοκ μας. Θα ακουγες δικηγορους να λενε μεταξυ τους «Δεν εχω καμια σχεση με τη συγκεκριμμενη πολιτικη παραταξη(αναρχικη) ,αλλα αυτό που εγινε σημερα ηταν αλητεια (η επιθεση των ΜΑΤ).»
Σε λυπαμαι που εισαι ενας συμβιβασμενος ανθρωπος που ψαχνει δικαιολογιες.Θες πορειες επιταφιους, με τον τσοπανη μπροστα με τη ντουντουκα και εσυ να βελαζεις πισω. Βγες σε γενικη απεργια και θα ειμαστε μαζι σου. Αν βγαινεις σε απεργια οποτε σου πει ο εργατοσυνδικαλοπατερας σου (πολλοι εξ’αυτων χωρις δουλεια, επαγγελματιες συνδικαλιστες και μελλοντες υπουργοι Εργασιας),τοτε δεν κανεις τιποτα. Νεκρωσε το κρατος και ειμαστε μαζι σου. Αλλιως δεν κανεις τιποτα,παρα μονο επιταφιο.

Εσύ γιατί κόπτεσαι για το ασφαλιστικό;Εργάζεσαι;Αφού είστε εναντίον των αφεντικών.Μήπως μπαίνεις σε πορείες άλλων για να έχεις το άλλοθι να κάνεις βανδαλισμούς;Εκτός αν σε προσκαλούν οι ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ,ΠΑΜΕ κλπ,οπότε να μας το πεις να μην τους ξαναψηφίσουμε...Ποιος σου είπε ότι οι εργαζόμενοι σε θέλουμε για "στρατό";

Αν βγαινεις σε απεργια οποτε σου πει ο εργατοσυνδικαλοπατερας σου (πολλοι εξ’αυτων χωρις δουλεια, επαγγελματιες συνδικαλιστες και μελλοντες υπουργοι Εργασιας),τοτε δεν κανεις τιποτα. Νεκρωσε το κρατος και ειμαστε μαζι σου. Αλλιως δεν κανεις τιποτα,παρα μονο επιταφιο.

Και τι προτείνεις;Όταν θα βαριόμαστε,να κάνουμε απεργία;Αν είναι έτσι,κάθε μέρα σε απεργία και πορείες θα είμαστε.Να είσαι σίγουρος ότι κι εσύ θα βαρεθείς να πετάς πέτρες.Αλήθεια,τη βενζίνη για τις μολότωφ την πληρώνετε;1€+ έχει πάει.Θα πρέπει να έχετε πολλά λεφτά ή να την κλέβετε,ή να είναι χορηγία κάποιου βενζινοπώλη ή εταιρείας πετρελαιοειδών!!!!

Κρίμα που η κάθε κυβέρνηση σας χρησιμοποιεί για να ελέγχεται τις ειδήσεις,και δε σας γαμάει στο ξύλο,και να σας στείλει όλους φυλακή.Βρίζεται το κράτος και την ΕΛ.ΑΣ αλλά χάρη σε αυτούς είστε ελεύθεροι να λέτε τις παπαριές σας.

Αλήθεια,το internet,την πρόσβαση,την πληρώνεις;Ή μπαίνεις "δωρεάν" από κάποιο πανεπιστήμιο,το οποίο το πληρώνω κι εγώ που φορολογούμαι;

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο θειος μου που πουλαει ξυριστικες μηχανες στις λαικες εχει να πει τα καλυτερα λογια για τους χρυσαυγιτες! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
ο θειος μου που πουλαει ξυριστικες μηχανες στις λαικες εχει να πει τα καλυτερα λογια για τους χρυσαυγιτες! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ε ναι,όλοι οσοι ξυρίζουν τα κεφάλια τους είναι χρυσαυγίτες.Πάντως εγώ δεν είμαι καράφλας για να το ξυρίζω!!!Πάντως μια γνωστή μου που έχει αποθήκη απορρυπαντικών,σαμπουάν κλπ,δεν έχει δει ποτέ "αντιεξουσιαστή" να πάει να ψωνίσει.Αφού δεν πλένονται,και τα μαλλιά τους είναι μέσα στη λύγδα,τι να τα κάνουν τα σαμπουάν και τα απορρυπαντικά;

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ε ναι,όλοι οσοι ξυρίζουν τα κεφάλια τους είναι χρυσαυγίτες.Πάντως εγώ δεν είμαι καράφλας για να το ξυρίζω!!!Πάντως μια γνωστή μου που έχει αποθήκη απορρυπαντικών,σαμπουάν κλπ,δεν έχει δει ποτέ "αντιεξουσιαστή" να πάει να ψωνίσει.Αφού δεν πλένονται,και τα μαλλιά τους είναι μέσα στη λύγδα,τι να τα κάνουν τα σαμπουάν και τα απορρυπαντικά;
εχεις αρχισει να γινεσαι ενοχλητικος :2funny:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Το ξέρω ότι είμαι ενοχλητικός.Και αυτό επιδιώκω.Τη βρίσκω,πώς το λένε;
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Τεμπέλη μπούλη,εργάζομαι δεν είμαι συνεχώς σε φόρουμ για να παίζω.Πάρ'το χαμπάρι.Δε βίασαν κανένα κοριτσάκι.Ένα πουτανάκι ήταν όπως είναι και οι Ελληνίδες,και έπερνε κάργα ψωλές.Απλώς δε γούσταρε τη σκηνοθεσία!Την ίδια εποχή,στην Εύβοια είχαν βιάσει Αλβανοί Ελληνίδα αλλά κανείς δεν είπε τίποτα.Καλά της έκαναν μωρέ της πουτάνας την Ελληνίδας,οι "μετανάστες" να μοιράσουμε και τις γυναίκες μας,μανάδες,αδερφές μας με τους "κακόμοιρους"...

Αναφέρεσαι στα ΜΜΕ ότι είναι του κεφαλαίου,και άλλα τέτοια "επαναστατικά" αλλά στα "δελτία ειδήσεων" βλέπω πάντα μια πρωτοφανή υποστήριξη στο δικό σας χώρο.Και εκπροσώπους σας καλούν,και στην ΕΛ.ΑΣ τα "χώνουν" που σας έκαναν ντα-ντά!Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ δέχεται τις κατηγορίες των ΜΜΕ για υποστήριξη στους χρυσαυγίτες.Οπότε τι τα κατηγορείτε;Δικά σας είναι.
Γιατί επικαλείστε συνεχώς τους συνταξιούχους;Εκπρόσωποι τους είστε;Κακώς τους έδειραν αλλά και αυτοί κακώς πήγαν να σπάσουν το μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ.
Εμένα πάντως δε μου άρεσε η εικόνα που είδα προχθές.Σας άφησαν ανενόχλητους στη γωνία Πανεπιστημίου-Χαριλάου Τρικούπη και μόνο κάτι ψιλές φάγατε,αντί να σας περάσουν σε όλους χειροπέδες.Και ειλικρινά επιρρίπτω ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ γι'αυτό.Όπως επίσης που ενώ κάποιοι πήγαν στην ΓΑΔΑ,έφυγαν χωρίς κατηγορίες.Ή νομίζεις ότι οι "μπάτσοι" δεν μπορούσαν να σας φορτώσουν όλο τον ποινικό κώδικα;Κανονικά έπρεπε να τους κάνετε τεμενάδες γι'αυτή τη συμπεριφορά τους.Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έβγαινε η πολιτική παράταξη που σας υποστηρίζει (ΣΥΡΙΖΑ) και θα έκανε τρομερή φασαρία "επειδή έπιασαν τα παιδιά"...
Εμένα ρε μπούλη,γιατί δε με έχει πυροβολήσει ποτέ "μπάτσος";Αν παρανομείς και κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα καλά κάνει και πυροβολεί.Πρέπει να κλάψει η μάνα του για να μην κλάψει η δική σου;Αλήθεια,αν η μάνα σου κινδυνεύσει από ληστές,ποιος θα καλέσει;Εσένα και την παρέα σου ή τους "μπάτσους";Εκτός αν έχεις επιγραφή στο σπίτι,και γράφεις "οικία "αναρχικού" "...Ή εκτός και αν τους γνωρίζεις οπότε δε θα μπουν στο σπίτι σου...Απ'ότι ξέρω είστε εναντίον των ναρκωτικών ιδεολογικά (αν και δεν το πιστεύω...),όταν ένας έμπορος ναρκωτικών ανεξαρτήτως ηλικίας φυλής γλώσσας,δε σταματήσει σε έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ και τον πυροβολήσουν,πράττουν ορθώς;Πρόσεχε,αν ξεφύγει θα πάει να πουλήσει το εμπόρευμα και θα πεθάνουν νέοι...Και τα λεφτά,δε θα πάνε για τους άπορους,αλλά στα χέρια κάποιας μαφίας.Εσύ τι θα έκανες;Μη μου μιλήσεις για δικαιοσύνη και φυλακές,είστε εναντίον αυτών...

Εσύ γιατί κόπτεσαι για το ασφαλιστικό;Εργάζεσαι;Αφού είστε εναντίον των αφεντικών.Μήπως μπαίνεις σε πορείες άλλων για να έχεις το άλλοθι να κάνεις βανδαλισμούς;Εκτός αν σε προσκαλούν οι ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ,ΠΑΜΕ κλπ,οπότε να μας το πεις να μην τους ξαναψηφίσουμε...Ποιος σου είπε ότι οι εργαζόμενοι σε θέλουμε για "στρατό";

Και τι προτείνεις;Όταν θα βαριόμαστε,να κάνουμε απεργία;Αν είναι έτσι,κάθε μέρα σε απεργία και πορείες θα είμαστε.Να είσαι σίγουρος ότι κι εσύ θα βαρεθείς να πετάς πέτρες.Αλήθεια,τη βενζίνη για τις μολότωφ την πληρώνετε;1€+ έχει πάει.Θα πρέπει να έχετε πολλά λεφτά ή να την κλέβετε,ή να είναι χορηγία κάποιου βενζινοπώλη ή εταιρείας πετρελαιοειδών!!!!

Κρίμα που η κάθε κυβέρνηση σας χρησιμοποιεί για να ελέγχεται τις ειδήσεις,και δε σας γαμάει στο ξύλο,και να σας στείλει όλους φυλακή.Βρίζεται το κράτος και την ΕΛ.ΑΣ αλλά χάρη σε αυτούς είστε ελεύθεροι να λέτε τις παπαριές σας.

Αλήθεια,το internet,την πρόσβαση,την πληρώνεις;Ή μπαίνεις "δωρεάν" από κάποιο πανεπιστήμιο,το οποίο το πληρώνω κι εγώ που φορολογούμαι;

100% δικηο εχεις φιλε και θελω να προσθεσω οτι θαπρεπε να υπαρχει ειδικη νομοθεσια γι αυτα τα ζωα τους αναρχικους .δημευση της περιουσιας τους μεχρι να ξοφλησουν μεχρι τελευταιας δεκαρας της ζημιες που καναν η εγκλισμο σε ειδικο στρατοπαιδο  κοινωνικης εργασιας...αν δεν εχουν περιουσια μεχρι να ξοφλησουν μεχρι τελευταιας δεκαρας τησ ζημιες που καναν... μπας και μαθουν και καμμια δουλεια ...και μετα φυλακα ... με τους φιλους τους τους αλβανους για να δουν τι καλα παιδια που ειναι... και μετα ασ βγουν να φωναζουν συνθηματα υπερ της μεταναστευσης...τελος θελω να προσθεσω υπευθυνη γι αυτη την κατασταση ειναι η αστυνομια που δεν τους πιανει...πως να δικαιολογηθουν βλεπεις τοσες θεσεις δημοσιων υπαλληλων.....ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ θα τους ειχε πιασει σε μιση ωρα... και αυτοι οι τεμπεληδες των ματ προσπαθουν 25 χρονια,,.τελος μεγαλη ευθυνη εχουν γι αυτο το χαλι 200 αλητες εδω και 20 χρονια να γυρνανε ανενοχλητοι...ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και οι διαφορες φιλικες οργανωσεις που προσκειντε στον συνασπισμο .μενω κεντρο και δουλευω στο κεντρο της αθηνας...παντα βλεπω τους αναρχικους να μπενουν σαν φιλοι στα μπλοκα του συνασπισμου και να τους υποδεχοντε σαν αδελφια.... .τελος εγω σαν φορολογουμενος αρνουμε να πληρωσω τις ζημειες που κανουν στα πανεπιστημια...τις ζημιες να τις πληρωσουν αυτοι που δηλωνουν ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ασυλου.δηλαδη καθηγητες ,πολιτικες οργανοσεις και κομματα.σαλταρω οτα βλεπω αυτες τις οργανωσεις να ζητανε λεφτα για την παιδεια και απο την αλλη να ασπαζοντε τους αναρχικους και να λενε περαστε σαν κυριοι να καταστερεψετε τα πανεπιστημια...ΑΛΛΑ 10 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΡΕ ΖΩΑ θα ειχαν γινει με τα λεφτα που πληρωνει η εκαστοτε κυβερνηση για την αποκατασταση των ζημειων ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ εχει γκρεμιστει και εχει χτιστει 3 φορες....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Βλέπω ότι κόπτονται αρκετοί για την ακεραιότητα των τραπεζών.
Αν είναι εργαζόμενοι(δηλαδή συνεργοί ενσυνείδητα)τότε λυπάμαι. Αν όχι, τότε είναι εμφανές ότι διάλεξαν το μπλε χάπι. Ο συμβιβασμός με μια εσφαλμένη, αλωμένη και άδικη παγιωμένη κατάσταση είναι αποδοχή του "μάτριξ". Σαφώς και θα υπάρξουν τέτοιοι, υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και δυστυχώς θα είναι η πλειοψηφία και θα βρίσκονται ανάμεσα και σε αυτούς που αντιστέκονται(και είτε θα γνωρίζουν, είτε αφελώς θα συμμετέχουν) και σε αυτούς που συμπλέουν. Επειδή όμως τα πράγματα κλίνουν υπέρ της μίας πλευράς, είναι αναγκαίο να διαχωρίσουμε ξεκάθαρα τις γραμμές. Έρχεται πόλεμος, διεξάγονται ήδη επιχειρήσεις όχι στα βουνά, σε όλα τα επίπεδα.

ΥΓ.: Στο πολυπαρεξηγημένο Fight Club οι τράπεζες ανατινάσσονται και ξεκινά μια άλλη εποχή.

Επισκέπτης
στρειτ αργω να απαντησω αλλα τωρα μπηκα στο σαιτ  :helpplea:!!το σχεδιο αναν το στηριξε οχι μονο το πασοκ αλλα και η νδ!το κκε ταχθηκε με την φωνη των κυπριων,δηλαδη εναντιων!
η ονομασια μακεδονια πλεον χρησιμοποιειτε απο την χωρα  της FYROM!και γι αυτο ευθυνεται η κυβερνηση του πασοκ αλλα και και της νδ!οχι του κκε!
η siemens ειναι τρανταχτο παραδειγμα της καταστασης που επικρατει στις πολυεθνικες αλλα και το πως αντιμετωπιζεται και το πως προστατευονται τα δικαιωματα των εργαζομενων απο την κυβερνηση!
τελος δεν νομιζω να χρειαζεται να σου υπενθυμισω ποσες  υποθεσεις μειναν στο συρταρι οπως το χρημαστηριο,οι υποκλοπες,ναυαγιο σαμινα,πωληση οτε κτλ κτλ!
για ολα αυτα ευθονται πασοκ και νδ!μην κρυβονται λοιπον πισω απο το δαχτυλο τους και να μην μεταθετουν τις ευθυνες τους!
οσον αφορα το κκε και το σκοπιανο, ουδεποτε μιλησε για αυτονομο κρατος!
με αυτα τα παραδειγματα φαινεται οτι ουτε πασοκ ουτε νδ σεβονται τους πολιτες και την κοινωνια δηλαδη το κρατος και τη σημαια!τη σημαια που αφησαν επιτηδες καμμενη σ ενα σχολειο για να την σηκωσει ο υπουργος απογοητευμενος μπροστα στις καμερες και να μιλησει για τη ντροπη!φτηνα κολπα,φτηνη πολιτικη,φτηνα κομματα!επιτελους ας αναλαβουν τις ευθυνες και τα 2 κομματα αλλα και οι ψηφοφοροι τους που τους στηριζουν και τους ανεχονται!

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
στρειτ αργω να απαντησω αλλα τωρα μπηκα στο σαιτ  :helpplea:!!το σχεδιο αναν το στηριξε οχι μονο το πασοκ αλλα και η νδ!το κκε ταχθηκε με την φωνη των κυπριων,δηλαδη εναντιων!
η ονομασια μακεδονια πλεον χρησιμοποιειτε απο την χωρα  της FYROM!και γι αυτο ευθυνεται η κυβερνηση του πασοκ αλλα και και της νδ!οχι του κκε!
η siemens ειναι τρανταχτο παραδειγμα της καταστασης που επικρατει στις πολυεθνικες αλλα και το πως αντιμετωπιζεται και το πως προστατευονται τα δικαιωματα των εργαζομενων απο την κυβερνηση!
τελος δεν νομιζω να χρειαζεται να σου υπενθυμισω ποσες  υποθεσεις μειναν στο συρταρι οπως το χρημαστηριο,οι υποκλοπες,ναυαγιο σαμινα,πωληση οτε κτλ κτλ!
για ολα αυτα ευθονται πασοκ και νδ!μην κρυβονται λοιπον πισω απο το δαχτυλο τους και να μην μεταθετουν τις ευθυνες τους!
οσον αφορα το κκε και το σκοπιανο, ουδεποτε μιλησε για αυτονομο κρατος!
με αυτα τα παραδειγματα φαινεται οτι ουτε πασοκ ουτε νδ σεβονται τους πολιτες και την κοινωνια δηλαδη το κρατος και τη σημαια!τη σημαια που αφησαν επιτηδες καμμενη σ ενα σχολειο για να την σηκωσει ο υπουργος απογοητευμενος μπροστα στις καμερες και να μιλησει για τη ντροπη!φτηνα κολπα,φτηνη πολιτικη,φτηνα κομματα!επιτελους ας αναλαβουν τις ευθυνες και τα 2 κομματα αλλα και οι ψηφοφοροι τους που τους στηριζουν και τους ανεχονται!
Δεν θα διαφωνήσω στην ουσία της τοποθέτησής σου φίλε. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ως οι μόνοι κυβερνήτες της χώρας (και οι προγονοί τους) ευθύνονται για το σημερινό χάλι της Ελλάδας. Η στάση όμως του ΚΚΕ και η ανοχή του στο όνομα Μακεδονία στα πρώτα χρόνια του Τίτο είναι ελέγξιμη.

Επισκέπτης
Δεν θα διαφωνήσω στην ουσία της τοποθέτησής σου φίλε. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ως οι μόνοι κυβερνήτες της χώρας (και οι προγονοί τους) ευθύνονται για το σημερινό χάλι της Ελλάδας. Η στάση όμως του ΚΚΕ και η ανοχή του στο όνομα Μακεδονία στα πρώτα χρόνια του Τίτο είναι ελέγξιμη.
προσωπικα το θεωρω δικαιολογια για να καλυψουν τα λαθη και τις ευθυνες τους!εδω μιλανε για σημαιες και εχθρους και την ιδια ωρα χορευουν τσαμικα και γινονται κουμπαροι με τους "γειτονες και εχθρους της σημαιας μας"  :jerking: :jerking:!!αλλα δεν περιμενα  τιποτα αλλα απο κομματα με ελειψεις σε αξιοπρεπεια και ηθος!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Είστε σίγουροι ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυβέρνησαν την Ελλάδα ή την κυβερνούν?

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
προσωπικα το θεωρω δικαιολογια για να καλυψουν τα λαθη και τις ευθυνες τους!εδω μιλανε για σημαιες και εχθρους και την ιδια ωρα χορευουν τσαμικα και γινονται κουμπαροι με τους "γειτονες και εχθρους της σημαιας μας"  :jerking: :jerking:!!αλλα δεν περιμενα  τιποτα αλλα απο κομματα με ελειψεις σε αξιοπρεπεια και ηθος!
Και πάλι δεν θα διαφωνήσω μαζί σου.
¨ομως θέλω να παραδεχτείς ότι η εξουσία γεννάει διαφθορά (όπως βέβαια και η αναρχία).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom