Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Αλλά ξεκίνησε με γυμνή φωτογράφιση.Οπότε κρατάω μόνο τα βυζιά.
Έπρεπε τότε που το έκανε απερίσκεπτα να την έπειθε κάποιος ότι θα τη βοηθούσαν και οι βίζιτες.
Ο ορισμός της μπουγελόφατσας..
Μαλακες ειναι μικρουλα ακομα γιαυτο τα βυζακια της ειναι ζουμερα σαν πεπονακια
Οταν μεγαλωσει θα γινουν και αυτα σταφιδες μαραμενες
Παιδιά μη λέμε μαλακίες. και να μεγαλώσει τι έγινε. Άλλωστε δεν είναι και το μουνί που θα καυλώνει άντρες αιώνια. Τώρα που το βυζί είναι κομίτης μας καυλώνει. Καταρχάς, μυτερό και στρογγυλό βυζί ταυτόχρονα δεν έχω ξαναδεί. Σα μπάλα με γωνία είναι. Η ΚΑΥΛΑ !
Όλα θα γεράσουν αλλά αυτά θα μείνουν έτσι!!
Δεν μενουν μην εισαι μαλακας... ειναι απο τα βυζια που γινοντε μαραμενες σταφιδες αυτα !!!
Τα βυζια που μενουν στην διαρκεια του χρονου για να θαυμαζεις εχουν αλλη φορμα.. ειναι μπαλες σε σχημα καρπουζι και γεματα !!!
Ξερω τι σου λεω να τον ακους τον παλιο
http://[URL unfurl="true"]www.k17.gr/wp-content/uploads/2009/09/miliou01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://4.bp.blogspot.com/--tv5IdKkcLc/UitdXoQCEPI/AAAAAAADsNE/DKzsGFyGXto/s1600/%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%91%CE%A3.jpg
Παιδιά μη λέμε μαλακίες. και να μεγαλώσει τι έγινε. Άλλωστε δεν είναι και το μουνί που θα καυλώνει άντρες αιώνια. Τώρα που το βυζί είναι κομίτης μας καυλώνει. Καταρχάς, μυτερό και στρογγυλό βυζί ταυτόχρονα δεν έχω ξαναδεί. Σα μπάλα με γωνία είναι. Η ΚΑΥΛΑ !
Καλά εντάξει μη τρελαίνεσαι
Σε αυτές τις φωτογραφήσεις τη ρώγα τη τσιμπάμε πάντα λίγο στο φωτοσοπ
Δεν είναι δύσκολο ένα κλικ είναι
Εννοείται πως έχει καλό στηθος η κοπέλα
Αλλά για να γίνει τόσο μυτερό, ίσως έχει κάποια βοήθεια...
παιζει να τις εφαγε κανα γκομενο...διεκρινα μια επιθετικοτητα στα λεγομενα της μαριαννας...Μαριάννα νομίζω έχετε την ίδια ηλικία και είσαστε και οι δυο Γλυδαφιώτισες. Ήσασταν τίποτα συμμαθήτριες; Παρτουζωνόσασταν όλες στο σχολειό;
παιζει να τις εφαγε κανα γκομενο...διεκρινα μια επιθετικοτητα στα λεγομενα της μαριαννας...