Ποσο ειναι ρε συ? 19?
....και βγάλε.
Ποσο ειναι ρε συ? 19?
Ασχημες?Ρε γιατρέ άσχημες είναι και οι δύο.Απλά η μία ειναι διάσημη και πουλάει εκατομμύρια.Τι συγκρίνουμε?
Ρε γιατρέ άσχημες είναι και οι δύο.Απλά η μία ειναι διάσημη και πουλάει εκατομμύρια.Τι συγκρίνουμε?Σιγά και το άλλο το τσόλι! Μη σου θίξουμε εσένα καμιά "επώνυμη"...
Δεν εχει σκορ σημερα με εθνικες και φιλικά.Ματσάκια ναι.Ασχημες?
Δεν μας δινεις καλυτερα κανενα σκορακι για σημερα?
Ρε γιατρέ άσχημες είναι και οι δύο.Απλά η μία ειναι διάσημη και πουλάει εκατομμύρια.Τι συγκρίνουμε?
"Ασχημούλες" ας πούμε. Το άλλο σωστό, αλλά περί ομορφιάς συζητούσαμε όχι περί αναγνωρισιμότητος ή περί ετησίων απολαβών.
Ποσο ειναι ρε συ? 19?
οκ ασχημούλες απλά η μία είναι ασχημούλα διάσημη που την κάνει πιο ας πούμε ελκυστική.Λόγω του ονόματος και μόνο."Ασχημούλες" ας πούμε. Το άλλο σωστό, αλλά περί ομορφιάς συζητούσαμε όχι περί αναγνωρισιμότητος ή περί ετησίων απολαβών.
Ουκρανια-ΗΠΑ στην Κυπρο καλο διπλο?Δεν εχει σκορ σημερα με εθνικες και φιλικά.Ματσάκια ναι.
Μη σπαμάρουμε τη βυζαρού,θα δούμε μετά στο δικό μας το θρεντ.Ουκρανια-ΗΠΑ στην Κυπρο καλο διπλο?
οκ ασχημούλες απλά η μία είναι ασχημούλα διάσημη που την κάνει πιο ας πούμε ελκυστική.Λόγω του ονόματος και μόνο.
Γιατί αυτό; Αν την πηδούσες θα γινόσουν κι εσύ διάσημος; Εμένα το ίδιο με το να πηδούσα την Μηλιού θα μου φαινόταν...
ΑρχονταςΓιατί αυτό; Αν την πηδούσες θα γινόσουν κι εσύ διάσημος; Εμένα το ίδιο με το να πηδούσα την Μηλιού θα μου φαινόταν...
Δε θα πηδούσα καμία γιατί δεν είναι στον κύκλο μου.Απλά την Αμερικάνα θα την ειχα στο νου μου γιατί ολο και σε καμια ειδηση γι αυτη θα έπεφτα στο νετ ή σε κανενα βίντεο της.Και μπορεί να το κλίκαρα.Στη δικιά μας επειδη ότι ήταν να δω το είδα(τα βυζιά της τα εδειξε νωρίς)δεν εχω κάτι αλλο να ασχοληθώ.Γιατί αυτό; Αν την πηδούσες θα γινόσουν κι εσύ διάσημος; Εμένα το ίδιο με το να πηδούσα την Μηλιού θα μου φαινόταν...
Δε θα πηδούσα καμία γιατί δεν είναι στον κύκλο μου.Απλά την Αμερικάνα θα την ειχα στο νου μου γιατί ολο και σε καμια ειδηση γι αυτη θα έπεφτα στο νετ ή σε κανενα βίντεο της.Και μπορεί να το κλίκαρα.Στη δικιά μας επειδη ότι ήταν να δω το είδα(τα βυζιά της τα εδειξε νωρίς)δεν εχω κάτι αλλο να ασχοληθώ.
Η συγκεκριμένη επειδή δε μου αρέσει και δε θα τη γνωρίσω και ποτέ για μένα ειναι δυο βυζιά.Μια γυναίκα δεν είναι ποτέ δυο βυζιά φίλε. Στο λέω αυτό λεβέντικα και ντόμπρα.
Η συγκεκριμένη επειδή δε μου αρέσει και δε θα τη γνωρίσω και ποτέ για μένα ειναι δυο βυζιά.
Δεν εχω κάτι με την κοπέλα απλά αυτά εδειξε αυτά ειδα.Μουσικά δε μ ενδιαφέρει.
Ομορφη όμορφη δε τη λες.Να πω συμπαθητική?Αντε με το ζόρι να πω.Ειναι και γεματούλα.ΟΚ βυζί πλούσιο και καλό και το έχει μοστράρει σε φωτό φάτσα κάρτα από καιρό. Αν ήταν καμία Γούτνει Χιούστον ή καμία Κάντις Σουέναπολ θα ξεκινούσε ή με δίσκο με τον Τίμπαλαντ ή με εξώφυλλο στη βόγκ.Αλλά ξεκίνησε με γυμνή φωτογράφιση.Οπότε κρατάω μόνο τα βυζιά.μεγαλο δικιο. απολυτως μονο δυο βυζια.