Εγω δεν καταλαβαινω, νταβατζηδες στο πουτσο μας, στο γουστο μας ή στο πληκτρολογιο μας σας βαλαμε; Απαγορευεται να κρινουμε τα δημοσια προσωπα; Απαγορευεται να κραξω μια που θεωρω πατσαβουρα ή μια ασχημη σε εναν κατα κανονα φαλλοκρατικο χωρο (και δεν μιλαω για την συγκεκριμενη αλλα γενικα);
Ολα υποκειμενικα ειναι τυπε, η λεξη αντικειμενικα θα επρεπε να καταργηθει σε αυτο το σαιτ, ολα τα βλεπουμε υπο το προσωπικο μας πρισμα, τιποτα δεν ειναι δεδομενο και ολα αμφισβητουνται στο θεμα "σεξ".
Απλα ορισμενοι μαλλον δεν εχετε βγει εδω και 2 δεκαετιες απτα υπογεια σας να δειτε τι μουνι (χωρις φολοουερς) κυκλοφορει εξω, και εχετε βαφτισει υπερμουναρους ολες τις μετριοτητες λες και εχουν το χρυσο μουνι. Ο αλλος ελεγε οτι η τουνη ειναι η πιο ομορφη ελληνιδα και αλλες τετοιες ανωμαλιες, ποια, η τραβελοφατσα του χαραλαμποπουλου ρε μαλακα.
Και ολα αυτα με τι αντιλογο; "αμα σου καθοταν να μην την γαμαγες" ή "δειξε μας τη μουρη σου να δουμε ποσο ωραιος εισαι", λες και τα αρσενικα σε οποιοδηποτε αιωνα της ιστοριας γαμαγαν με γνωμονα την ομορφια τους ή την ορεξη τους να βαλουν το πουτσο τους σε οποιαδηποτε τρυπα.
Εγω ξερω οτι οι λευκοι ιπποτες και οι γλειφτες των μετριων γυναικων εχετε χαλασει τη πιατσα, απο την αγαμια εχετε εξυψωσει το μουνι στο θεο και εχετε χασει το μετρο, για ενα βλεμα της καθε χριστιανας θα πεφτατε και θα φιλουσατε το πατωμα. Και δεν λεω, δικαιωμα σας, δυστυχως. Αλλα δικαιωμα μου, σε ενα σαιτ που κυριολεκτικα κριτικαρουμε γυναικες, να διαφερει η γνωμη μου απτη δικη σου. Οχι;
Και το κλεινω εδω, γιατι ουτε ζορι τραβαω με τη χριστιανα και τις βυζαρες της, ουτε ορεξη να το συζητησω παραπανω. Απλα, οπως εσυ περιμενεις εγω να προσπερασω 10 διθυραμβικα σχολια για μια τυχαια αγυμναστη μετριοφατσα γκομενα κυταρριτιδας της διπλανης πορτας, ετσι και εγω περιμενω εσυ να προσπερασεις ενα σχολιο που λεει "δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο, ενα ζευγαρι βυζια τιποτα παραπανω".
Καλημερα