Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 1.042
- Πόντοι
- 201
Φούσκωσε η θάλασσα από το πολυ editing στα καπουλια.
Και τα φύκια γίνανε μεταξωτές κορδέλες
Φούσκωσε η θάλασσα από το πολυ editing στα καπουλια.
Βυζαρες όμως γουστάρω...Φούσκωσε η θάλασσα από το πολυ editing στα καπουλια.
Και τα φύκια γίνανε μεταξωτές κορδέλες
Πάλι καλά ,να μην παραμυθιαζεται κανένας ότι η κοπέλα δεν έχει "λεφτά" αισθήματα....Νομιζω εχει νεο σουγκαρ νταντι εναν χοντρο
Για αυτό δεν είμαι βυζολαγνος...γιατί μια γυναίκα με πολύ μπαλκόνι μπορεί να πουλήσει παπά στους πάντες σχεδόν.Αυτα δεν περνάνε σε εμένα γιατί εγώ δεν στέκομαι εκει...Βυζαρες όμως γουστάρω...
Ναι είναι γούστα αυτάΓια αυτό δεν είμαι βυζολαγνος...γιατί μια γυναίκα με πολύ μπαλκόνι μπορεί να πουλήσει παπά στους πάντες σχεδόν.Αυτα δεν περνάνε σε εμένα γιατί εγώ δεν στέκομαι εκει...
Ναι αλλά μπορούν να πουλήσουν τα πάντα...υποσχέσεις,προ'ι'οντα,παπατζηλικι.Ναι είναι γούστα αυτά
Αλλά βυζοι μεγάλοι ωραίοι...
Μουνί κουμπαράς.Κάπως έτσι την φαντάζομαι....
Αντιαισθητικα μασταρια...Μουνί κουμπαράς.
Απο μπροστά κέρματα και απτην πίσω τρύπα σε ρολό τα χάρτινα
Ε καλά αυτό μέσα στο πρόγραμμα ειναιΝαι αλλά μπορούν να πουλήσουν τα πάντα...υποσχέσεις,προ'ι'οντα,παπατζηλικι.
Αυτό ισχυει για τους βυζολαγνους,όχι για εμένα.Ε καλά αυτό μέσα στο πρόγραμμα ειναι
Ο βυζος προκαλεί σαφώς παραπάνω γιατί είναι μπροστά...όταν την κοιτάς ενώ μιλάει και ζητάει κάτι ,το μάτι σου πάει λίγο πιο κάτω και αποσυντονιζεσαι με αποτέλεσμα να περνάει το δικό της.Δηλαδή οι κωλολάγνοι είναι να πούμε πιο πονηροί και δεν πιάνονται κορόιδα από τις γυναίκες.
Μας δουλεύεις ρε τύπε;
Δηλαδή οι κωλολάγνοι είναι να πούμε πιο πονηροί και δεν πιάνονται κορόιδα από τις γυναίκες.
Μας δουλεύεις ρε τύπε;
Δεν διαφωνώ...απλώς οι βυζολαγνοι είναι πιο μποσικοι και διαθέσιμοι προς εκμετάλλευση.Κολοκύθια τούμπανα. Και με μπούρκα να είναι ντυμένες οι γυναίκες πάντα θα βρίσκουν τρόπο να εκμεταλλεύονται τους αγαπούληδες.
ο κανονας ειναι οτι "και οι χοντρες εχουν βυζαρες". Δεν πιστευω οτι ενας "βυζολαγνος" χανει το δασος και πεφτει με τα μουτρα στα βυζια, αντιθετα, οταν βλεπεις μεγαλα βυζια αμεσως τσεκαρεις αν απο τη μεση και κατω ειναι βαρκαΟ βυζος προκαλεί σαφώς παραπάνω γιατί είναι μπροστά...όταν την κοιτάς ενώ μιλάει και ζητάει κάτι ,το μάτι σου πάει λίγο πιο κάτω και αποσυντονιζεσαι με αποτέλεσμα να περνάει το δικό της.
Δεν μιλάμε για χοντρές αλλά για εμφανίσιμες με μεγάλο στήθος.ο κανονας ειναι οτι "και οι χοντρες εχουν βυζαρες". Δεν πιστευω οτι ενας "βυζολαγνος" χανει το δασος και πεφτει με τα μουτρα στα βυζια, αντιθετα, οταν βλεπεις μεγαλα βυζια αμεσως τσεκαρεις αν απο τη μεση και κατω ειναι βαρκα
Αμα δεις γκομενες στα σοσιαλ να ποσταρουν φωτο απο βυζι και πανω, οι πιθανοτητες ειναι κατι να μην παει καλα στο κατω μερος..
Ειμαστε της κατηγορίας...χεχεΑυτό ισχυει για τους βυζολαγνους,όχι για εμένα.
Τι λέ ρέ....
Η πουτάνα θα μας στεγνώσει τα αρχίδια