Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.513
- Πόντοι
- 9.931
Σκηνικο τύπου περιμένοντας τον γαμια.
Σκηνικο τύπου περιμένοντας τον γαμια.
Αναμεσα στην εν λογω κορασίδα και στα μοντέλα υπάρχει τεράστιο φάσμα οπότε κάπως άτοπο το σχολιακι. Αλλά όπως ξαναέγραψα και σε αλλο τοπικ εδω κάποιοι αρέσκονται στο να θεοποιούν μετριάντζες και να τις πληρώνουν κιολας. Μετά απορούν για το τουπέ που αποκτούν όμως.
Έχω βαρεθεί να ακούω τον κάθε μαλάκα
Σκάσε μπούστη και άσχημε χοντρέΤύπε, στην προκειμένη περίπτωση , αναφέρεσαι σε αυνάνα , που τον παίζει με φωτό από μετριάτζες . Αν δεν συμφωνείς απόλυτα μαζί του, θα σε λέει συνέχεια "μπούστη" (φαντάζομαι στα @@ σου , αλλά κουβέντα κάνουμε) . Το ίδιο κάνει και ένας κρητικός , cretan336 ... που γράφει με απόλυτα ίδιο ύφος με τον κρητικό lefteris38 ... (που και εκείνος αποκαλεί "μπούστη" όποιον δεν συμφωνεί μαζί του, αλλά δεν είναι κλώνος του ο cretan336 ... έτσι λέει ο ίδιος τουλάχιστον ... ). Υπάρχει βέβαια λύση , που λέγεται "ignore list" .
Έχεις κι άλλα κοινά με τον υποδεέστερο τριμαλάκα, αλλά παλιότερο γαλάζιο σώγαμπρο !Τραλαλάκη,
Πραγματικά Έτσι φανταζόμαστε όλοι τον ΛάκηΣκάσε μπούστη και άσχημε χοντρέ
την γνωριζεις προσωπικα? αν ναι ειναι τελειως διαφορετικη απο οτι στην καμερα, που το παιζει "κουλ" και φιλικη?Κλασική μετριότατη τύπισσα της διπλανής πόρτας όσον αφορά την εμφάνιση , και κλασική κουτοπόνηρη κατινα , της διπλανής πόρτας με τρικυμία εν κρανίο [έχω τους λόγους μου που το λέω αυτό ] , που άπλα έχει μεγάλα βυζιά .
ο. κ καταλαβαίνω ότι ότι τα μεγάλα βυζιά αρέσουν για χύσιμο , αλλά μην αναγάγουμε και την τύπισσα σε τοπ μοντελ εν το μεταξύ όλο παραπονιέται λόγο του ότι όλοι κοιτάνε τα βυζιά της , και ταυτόχρονα όλο τα βυζιά της μοστράρει διότι αυτά έχει μόνο ,
την γνωριζεις προσωπικα? αν ναι ειναι τελειως διαφορετικη απο οτι στην καμερα, που το παιζει "κουλ" και φιλικη?
καταλαβα. μεγαλος ψευτης τα σοσιαλ μιντια και τα youtube τελικα...Ούτε “κουλ” είναι , ούτε φιλική είναι , [εκτός και εάν έχεις φράγκα και γενικά εάν έχει κάποιο συμφέρον κτλ ] ούτε υπεράνω είναι , και κυριολεκτικώς , έχει τρικυμία εν κρανίο , και ζει σε άλλον πλανήτη . Μπορεί να σου κάψει τον εγκέφαλο από τις μαλακίες που θα ακούσεις , και το πολύ μέσα σε πέντε λεπτά .
Άσε τι πουλάει στην κάμερα και αφού της λένε το τι να πει , και πως , και αφού το έχει κάνει πρώτα πρόβα κτλ Έχει αδυναμία δε ,τώρα πια , μόνο στους επιτυχημένους . Τουτέστιν βαρβάτη τσέπη , κοινωνικό στάτους κτλ
τι βυζομπαλα ειναι αυτα ρε μαγκες?????????Getting ready λέει. Άραγε γιατί πράγμα ετοιμάζεται με νυχτικό και μαύρα εσώρουχα...
Επειδη πρόσφατα μια χαμουρα μου εφαγε το ταληρο τσάμπα μιας και οι φωτο που εβαζε ηταν παρόμοιες με αυτες που εβαζε στο ελεύθερο λογαριασμό της δεν ψήνομαι.Ψήνεται κανένας να κανει εγγραφή;;
Οι κοπέλες πως λέγονται;Getting ready λέει. Άραγε γιατί πράγμα ετοιμάζεται με νυχτικό και μαύρα εσώρουχα...
Κατά 99% θα μιλάει για τις μαλακιες που κάνει στα βίντεο γκειμς με την σπαστική ξενέρωτη φωνούλα της πουλώντας εξυπνάδες. Βυζι δεν θα δείξει ούτε για δείγμα αυτή η μιξοπαρθενα από τα lidlΨήνεται κανένας να κανει εγγραφή;;