Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.963
Πόντοι
42.697
καιγιατι τους το ειχε πειο κ. Προβοπουλος(συμμετοχος και αυτος στο παιχνιδι οπως θα εξηγησω παρακατω) αλλα και γιατι προφανως(!!) θα το ειχε ανακαλυψει ο σκιωδης Υπ.Οικ. ο κος Παπακων/νου! Το οτι ο κος Παπακων/νου, δε,μετα τις εκλογες καιοταν "ανακαλυψαν" οτιεπεσαν έξω, αντι να εκδιωχθει ως αχρηστος, αντιθετος εχρισθη Υπ.Οικ και μαλιστα μεαυξημενες αρμοδιοτητες δεν είναι τυχαίο!

Αυτόν τον Προβόπουλο μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τον διατηρεί η κυβέρνηση στην θέση του διοικητη ακόμα?????
αυτός δεν ηταν που επι κυβέρνησης χοντρού ελεγε πως το χρέος είναι 5-6%????

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εδώ είμαι ακόμη και ετοιμάζω pop corn και μπύρες.

Θέλω να δω τον Tony τι μαλακία θα πει όταν θα πρέπει να διαχειριστεί το μνημόνιο (μόνος ή με παρέα, οποιαδήποτε παρέα) και πως θα απαντάει στην Ντορολίζα όταν θα τον σφυροκοπεί ειρωνικά για την διαγραφή της (η ίδια ψήφισε υπέρ του μνημονίου αν θυμάμαι καλά).

Θα ρίξουμε πολύ γέλιο τους επόμενους μήνες.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.008
Πόντοι
22.785
Άγαπημένη φιλουνάδα trik ....... ό έλληνας προλετάριος κομμουνιστής όραματίζεται
:2funny: :2funny: όταν το ΚΚΕ γίνει εξουσία τά ΕΞΗΣ  :2funny: :2funny:
Λαϊκές βιομηχανίες πού νά παράγουν λαϊκά άμάξια γιά να κάνει τις βολτούλες του ο λαός .
Λαϊκά βουστάσια καί σφαγεία θα προμηθεύουν έπαρκείς ποσότητες λαϊκής μπριζόλας
στην έργατική τάξη για να συνεχίσει τον δρόμο της σοσιαλιστικής άνάπτυξης της κοινωνίας
καί ένα σωρό άλλα κομμουνιστικα καλοοοοοούδια !!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.008
Πόντοι
22.785
Φιλενάδα ύπάρχη καί έδώ ΦΑΣΙΣΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΛΕΜΕ .........
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΚΟΥΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αυτό είναι το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας VETO 31"10"2010 , με βάση το οποίο ο κ.Προβόπουλος δήλωσε στην Εφορία κατά το έτος 2009....

Το Αστρονομικό ποσό των 4.051.949,01 Ευρωπουλακίων !!!

Αυτή είναι η φτωχική Ελληνική πραγματικότητα... εν μέσω κρίσης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος , Γιώργος Προβόπουλος, που κρατάει τα "κλειδιά" του δημοσίου χρέους, το 2006 πήρε και επιστροφή φόρου απο το Υπουργείο Οικονομικών.

Τώρα, ο κύριος 4.051.949,01 ζεστά και μετρητά, προτείνει λύσεις, ζητώντας από τον λαό άγρια λιτότητα...για να βγούμε απο το αδιέξοδο!

Aπό τα ανωτέρω εισοδήματα των 4.051.949 ευρώ, σχεδόν το 100%, αποτελούν αυτοτελώς φορολογούμενα ποσά, τα οποία φορολογούνται με πολύ χαμηλότερο συντελεστή ή δεν φορολογούνται καθόλου με βάση το Ελληνικό φορολογικό σύστημα.

Και βέβαια, εμείς οι.... υπόλοιποι πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερες θυσίες για να βγάλουμε την χώρα απο το αδέξιοδο που την οδήγησαν οι... κατά καιρούς Εθνοσωτήρες Κυβερνήτες Μας !!!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
www.capital.gr/tax/Article.aspx?id=1076984]Περαίωση: Στέλνουν εκκαθαριστικά σε νεκρούς και συνταξιούχους![/url]

...σημειώματα έχουν σταλεί ακόμα και σε φορολογούμενους, οι οποίοι δεν βρίσκονται πια στη ζωή, αλλά και σε μισθωτούς, ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις καταλογισμού φόρου, άλλης κατηγορίας βιβλίων...

...εστάλη εκκαθαριστικό σε ιδιοκτήτη επιχείρησης, ο οποίος απεβίωσε το 2007 και του ζητείται να περαιώσει για το 2001 και το 2003, χωρίς επιπλέον να υπάρχει το 2002 !

Πηγή:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
www.capital.gr/tax/Article.aspx?id=1076984]Περαίωση: Στέλνουν εκκαθαριστικά σε νεκρούς και συνταξιούχους![/url]

...σημειώματα έχουν σταλεί ακόμα και σε φορολογούμενους, οι οποίοι δεν βρίσκονται πια στη ζωή, αλλά και σε μισθωτούς, ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις καταλογισμού φόρου, άλλης κατηγορίας βιβλίων...

...εστάλη εκκαθαριστικό σε ιδιοκτήτη επιχείρησης, ο οποίος απεβίωσε το 2007 και του ζητείται να περαιώσει για το 2001 και το 2003, χωρίς επιπλέον να υπάρχει το 2002 !

Πηγή:

Και που είναι το περίεργο? Πόσοι είναι οι νεκροί που παίρνουν συντάξεις είπαμε?

:2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εκτός από άχρηστος και ανίκανος,μπας και τον ξεσκονίζει τον κουραμπιέ,που λέει και ο Καλυβάτσης? :think:

τί πούστικο κολάν ήταν αυτό....

Συνημμένα

• marathonios_533_355_min.jpg
    marathonios_533_355_min.jpg
    18,8 KB · Εμφανίσεις: 17

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άξιοι της μοίρας μας.....

Συνημμένα

• 1573131.jpg
    1573131.jpg
    153,5 KB · Εμφανίσεις: 37
  • phoca_thumb_l_1573142.jpg
    phoca_thumb_l_1573142.jpg
    34,3 KB · Εμφανίσεις: 19

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του politicsnews.gr, o κ.Παπανδρέου με την σύζυγό του και την κόρη του πήγαν για κούρεμα στον “Χατζή” και πλήρωσαν 700 ευρώ.”Καλά δεν συμπάσχεται με τον ελληνικό λαό που πεινάει”ρώτησε γυναίκα εφοπλιστή τον Έλληνα πρωθυπουργό για να λάβει την ειρωνική του απάντηση: “Γιατί εσείς που κουρεύεστε;”.

Η γυναίκα του εφοπλιστή-δεν είναι γνωστός- απάντησε πως “όσα λεφτά έχω βγάλει εγώ με τον άντρα μου είναι δουλεμένα και βάση επιχειρηματικών σχεδίων.Και εγώ δεν είμαι πολιτικός, ούτε τα έχω κάνει θάλασσα…”. Ο κ.Παπανδρέου χαμογέλασε και έφυγε από το ακριβό κουρείο του Νέου Ψυχικού αφήνοντας πίσω του 700 ευρώ. Λίγο παραπάνω από τον βασικό πρώτο μισθό που επιβάλλει η Τρόικα με την συγκατάθεση της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
H Ελλάδα του γιωργάκη....

Ένας άστεγος που βρήκε «στέγη» μέσα σ’ έναν κάδο απορριμμάτων στον Ταύρο, στην οδό Παναγίτσας Πλατάνας, διαμελίστηκε χθες το πρωί, καθώς οι υπάλληλοι του δήμου στον τομέα της καθαριότητας δεν αντιλήφθηκαν εγκαίρως την παρουσία του.

Όπως ήταν επόμενο, ο άτυχος άνδρας κατέληξε μαζί με τα σκουπίδια μέσα στο κάδο του απορριμματοφόρου και εκεί συνθλίφτηκε. Όταν οι υπάλληλοι τον αντιλήφθηκαν, αφού τον άκουσαν να φωνάζει, σταμάτησαν τη διαδικασία και κάλεσαν την Πυροσβεστική.

Η Πυροσβεστική έφτασε στο σημείο για να τον απεγκλωβίσει μέσα από το όχημα. Ο 50χρονος άνδρας - που όπως διαπιστώθηκε ήταν Έλληνας - εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σήμερα αναμένεται να γίνει και ιατροδικαστική εξέταση καθώς και εξέταση DNA, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του politicsnews.gr, o κ.Παπανδρέου με την σύζυγό του και την κόρη του πήγαν για κούρεμα στον “Χατζή” και πλήρωσαν 700 ευρώ.”Καλά δεν συμπάσχεται με τον ελληνικό λαό που πεινάει”ρώτησε γυναίκα εφοπλιστή τον Έλληνα πρωθυπουργό για να λάβει την ειρωνική του απάντηση: “Γιατί εσείς που κουρεύεστε;”.

Η γυναίκα του εφοπλιστή-δεν είναι γνωστός- απάντησε πως “όσα λεφτά έχω βγάλει εγώ με τον άντρα μου είναι δουλεμένα και βάση επιχειρηματικών σχεδίων.Και εγώ δεν είμαι πολιτικός, ούτε τα έχω κάνει θάλασσα…”. Ο κ.Παπανδρέου χαμογέλασε και έφυγε από το ακριβό κουρείο του Νέου Ψυχικού αφήνοντας πίσω του 700 ευρώ. Λίγο παραπάνω από τον βασικό πρώτο μισθό που επιβάλλει η Τρόικα με την συγκατάθεση της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου.

μιά απορία.. καλά η γυναίκα και η κόρη του.. ο ΓΑΠ τι κούρεψε στον μπαρμπέρη  :think: :think: :think: :think: τις κωλότριχες του ??? αφού από μαλλί έχει τόσο όσο και μυαλό...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
:grin:

Συνημμένα

• gapmarathon-miksa.jpg
    gapmarathon-miksa.jpg
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 17

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο κ.Παπανδρέου χαμογέλασε και έφυγε από το ακριβό κουρείο του Νέου Ψυχικού αφήνοντας πίσω του 700 ευρώ.

Εδώ χωράνε 2 σχόλια, αν είναι αλήθεια η είδηση:

1) Πάλι καλά που πλήρωσε. Συνήθως τέτοιοι τύποι κάνουν αυτές τις δουλειές "στην τράκα".  Κάτι σαν το παλιό "Προμηθευτής της Βασιλικής Αυλής" (που σήμαινε ότι δεν πληρωνόταν ο έμπορος για τα πράματα που τους πήγαινε).

2) Καλά ρε, 700 ευρώ 3 κουρέματα, τι κουρείο είναι αυτό? Με χρυσά ψαλίδια κουρεύουν εκεί?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εδώ χωράνε 2 σχόλια, αν είναι αλήθεια η είδηση:

1) Πάλι καλά που πλήρωσε. Συνήθως τέτοιοι τύποι κάνουν αυτές τις δουλειές "στην τράκα".  Κάτι σαν το παλιό "Προμηθευτής της Βασιλικής Αυλής" (που σήμαινε ότι δεν πληρωνόταν ο έμπορος για τα πράματα που τους πήγαινε).

2) Καλά ρε, 700 ευρώ 3 κουρέματα,2 κουρέματα τι κουρείο είναι αυτό? Με χρυσά ψαλίδια κουρεύουν εκεί?

ο ΓΑΠ δεν χρειάζεται κούρεμα ρε .. κόψιμο το κεφάλι του θέλει..

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
[size=20pt]...ένα δάκρι για την Δραγώνα....[/size] :grin:

Η Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας δεν άντεξε τις πιέσεις και τις απειλές, οι οποίες τελικά την οδήγησαν στην παραίτηση

«Ελληνόφρονες» εναντίον Δραγώνα

Οι προτάσεις για αλλαγές στη διδασκαλία της Ιστορίας προκάλεσαν αντιδράσεις από ΛΑΟΣ, Εκκλησία, αλλά και από πανεπιστημιακούς

Διαβάστε περισσότερα:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Ένας άστεγος που βρήκε «στέγη» μέσα σ’ έναν κάδο απορριμμάτων στον Ταύρο, στην οδό Παναγίτσας Πλατάνας, διαμελίστηκε χθες το πρωί, καθώς οι υπάλληλοι του δήμου στον τομέα της καθαριότητας δεν αντιλήφθηκαν εγκαίρως την παρουσία του.

Όπως ήταν επόμενο, ο άτυχος άνδρας κατέληξε μαζί με τα σκουπίδια μέσα στο κάδο του απορριμματοφόρου και εκεί συνθλίφτηκε. Όταν οι υπάλληλοι τον αντιλήφθηκαν, αφού τον άκουσαν να φωνάζει, σταμάτησαν τη διαδικασία και κάλεσαν την Πυροσβεστική.

Η Πυροσβεστική έφτασε στο σημείο για να τον απεγκλωβίσει μέσα από το όχημα. Ο 50χρονος άνδρας - που όπως διαπιστώθηκε ήταν Έλληνας - εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σήμερα αναμένεται να γίνει και ιατροδικαστική εξέταση καθώς και εξέταση DNA, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του.

Ντροπή ρε....

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Να τον ρωτήσει τι;;;;
Πες μας καθαρά τι προτείνει ο Σαμαράς για το μνημόνιο (και τι προτείνεις εσύ δηλαδή).
Τι συγκεκριμένα θα άλλαζε;;;;
Για παράδειγμα έχουμε υποχρέωση από το σύμφωνο σταθερότητας το έλλειμμα του Δημοσίου να είναι 3%;
Πως θα το πιάναμε αυτό από το 15% που έφθασε επί Κωστάκη;
Για να σε δω φωστήρα της οικονομικής επιστήμης στραπονάκια τώρα........
Ή μήπως έχεις καμιά ιδέα για το πως θα αποτρέπαμε την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας που έγινε το Νοέμβριο του 2009 από τους 3 οίκους;

2 πουλάκια κάθοταν στον ήλιο και λιαζόταν...  :2funny: :2funny:

Αγαπημένε μου ποιητή, ο Σαμαράς δεν πρέπει να πει απολύτως τίποτα. Το μνημόνιο δεν το επέβαλε, δεν το συμφώνησε και δεν το υπέγραψε αυτός. Ο ΓΑΠ ας ψάξει αλλού συνένοχους, τώρα που βουλιάζει το πλοίο.

Θέλεις τη γνώμη μου? ΑΝ και την έχω πει πολλές φορές, αντίθετα με σένα που παρά το βαρύγδουπο νικ το μόνο που κάνεις είναι να παπαγαλίζεις, θα σου τη πω άλλη μια φορά μπας και καταλάβεις.

Θεώρησα από ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ το μνημόνιο καταστροφικό για την Ελλάδα.
Το ΜΟΝΟ που διασφαλίζει είναι το bail out των τραπεζών που είχαν στα χέρια τους τα παλιά ομόλογά μας.
Θα φέρει δε την Ελλάδα το 2013 ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ θέση από αυτή του 2009 <--- ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
Αν λοιπόν χαζοβιόλη παραπλανημένε μου ποιητή το 2009 είμαστε υπό πτώχευση .... το 2013 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Και επειδή ξέρω ότι εμένα δεν με ακούς, διάβασε τον φίλο σου τον Πρετεντέρη τι γράφει ΣΗΜΕΡΑ σΤΑ ΝΕΑ:

.... Κανείς δεν φοβάται πια τι µπορεί να συµβεί αν ή όταν η Ελλάδα αναγκαστεί να πτωχεύσει. Κι έτσι όταν το 2012 ή 2013 εξαντληθεί η χρηµατοδότηση του Μνηµονίου και η υπερχρεωµένη Ελλάδα υποχρεωθεί να αντιµετωπίσει εκ νέου το ζήτηµα του δανεισµού της, τότε τα πράγµατα θα είναι πολύ απλά: ή θα δανειστεί από τις αγορές ή θα οδηγηθεί σε ελεγχόµενη πτώχευση.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Κυρίως, όµως, τόσο ξεκάθαρα. Κι επειδή δεν ξέρω πολλές αγορές που να δανείζουν µια υπερχρεωµένη χώρα, πολύ φοβούµαι ότι το Ευρωπαϊκό Συµβούλιο µας έραψε ένα κοστούµι µέγκλα! Το κρέµασαν στην ντουλάπα και περιµένουν να δουν αν και πότε θα µας το φορέσουν.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ αυτά διότι µε εντυπωσιάζει καθηµερινά η αµεριµνησία ενός τόπου που θεωρεί ότι έχει την πολυτέλεια των επιλογών και των καβγάδων του. Ο οποίος δεν αντιλαµβάνεται ότι ο δρόµος που βαδίζει οδηγεί µε µαθηµατική βεβαιότητα στον γκρεµό.

ΚΑΙ Ο οποίος, εγκλωβισµένος σε µια αντιαισθητική κοµµατική αντιδικία, δεν έχει καν µπει στον κόπο να διερευνήσει αν υπάρχει άλλος δρόµος από αυτόν που οδηγεί στην καταστροφή. Μόνον που οι άλλοι δεν περιµένουν πότε θα πάρουµε εµείς χαµπάρι τι συµβαίνει.

Το μαγικό του να παρουσιάζουμε το μνημόνιο σαν τη σωτηρία της χώρας μόνο διεστραμμένα μυαλά μπορούν να το σκεφτούν.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Και τί σχέση έχει ο γιωργάκης μωρέ με την άστεγο;

Αμάν αυτό το κλαψομούνιασμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom