gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ζητουσε ακριβο ενοικιο.....Και τί σχέση έχει ο γιωργάκης μωρέ με την άστεγο;
ζητουσε ακριβο ενοικιο.....Και τί σχέση έχει ο γιωργάκης μωρέ με την άστεγο;
ο ΓΑΠ δεν χρειάζεται κούρεμα ρε .. κόψιμο το κεφάλι του θέλει..
ζητουσε ακριβο ενοικιο.....
εκτός από άχρηστος και ανίκανος,μπας και τον ξεσκονίζει τον κουραμπιέ,που λέει και ο Καλυβάτσης?
τί πούστικο κολάν ήταν αυτό....
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=83462.0;attach=304113;image[/img[/URL]]
[/quote]
Το κολάν που φοράει είναι αυτό που κάνει ποδήλατο! :D
Τα' χει κάνει όλα σαλάτα στον εγκέφαλο του και το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα :knockinb: τον ελληνικό λαό εκπληρώνοντας τις δεσμεύσεις προς τους "τρίτους" όπως ο παππούς του απέναντι στους εγγλέζους ο οποίος (παππούς του) κατάφερε να οδηγήσει την χώρα μας σε ένα (οδυνηρό) εμφύλιο πόλεμο με την συνεργασία (και συνενοχή) της δεξιάς παράταξης καθώς και των αριστερών που δέχονταν εντολές από Μόσχα μεριά...
ή μήπως δεν είναι έτσι ;
Το κολάν που φοράει είναι αυτό που κάνει ποδήλατο!
Τα' χει κάνει όλα σαλάτα στον εγκέφαλο του και το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα τον ελληνικό λαό εκπληρώνοντας τις δεσμεύσεις προς τους "τρίτους" όπως ο παππούς του απέναντι στους εγγλέζους ο οποίος (παππούς του) κατάφερε να οδηγήσει την χώρα μας σε ένα (οδυνηρό) εμφύλιο πόλεμο με την συνεργασία (και συνενοχή) της δεξιάς παράταξης καθώς και των αριστερών που δέχονταν εντολές από Μόσχα μεριά...
ή μήπως δεν είναι έτσι ;
Παρεμπιμπτόντως, ... από εδώ να πω την καλημέρα μου στους φίλους
Το μόνο (ίσως) που έχει (είχε και θα έχει) σημαντική αξία!
@Tipos,
δεν είμαι σχετικός με τα οικονομικά, αλλά έχω την εντύπωση ότι η απόλυτη τιμή του χρέους μιας χώρας, από μόνη της, δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για το αν θα πτωχεύσει ή όχι.
Αυτό το λέει και η Moody’s, άλλωστε.
www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/11/2010_362454]Moody’s: Πιθανή η αποφυγή πτώχευσης[/url]
@Tipos,
δεν είμαι σχετικός με τα οικονομικά, αλλά έχω την εντύπωση ότι η απόλυτη τιμή του χρέους μιας χώρας, από μόνη της, δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για το αν θα πτωχεύσει ή όχι.
www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/11/2010_362454]Moody’s: Πιθανή η αποφυγή πτώχευσης[/url]
@Tipos,
θα πουν οι μεν ότι έφταιγαν οι δεΚαι γω, μη νομίζεις, άσχετος είμαι.
Αλλά ξαναδιάβασε pls τι έγραψα.
Είπα ότι το μνημόνιο μετά απο 2 χρόνια θα μας φέρει σε χειρότερη θέση απότι είμασταν και ρώτησα αυτούς που θεωρούν ότι το 2009 είμαστε υπό πτώχευση και σωθήκαμε από το μνημόνιο, πώς θα χαρακτηρίσουν αυτή τη κατάσταση το 2013
Και τί σχέση έχει ο γιωργάκης μωρέ με την άστεγο;
Αμάν αυτό το κλαψομούνιασμα!
ανάπτυξη σταθερή γιατί όσο καλά δημοσιονομικά και να έχεις ο κορβανάς πως θα γεμίσει άμα δεν έχεις ανάπτυξη? Με αέρα?
oh, yes - αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα
και η εξαερωση που επιχειρειται δεν ειναι, προς το παρον επαρκης, εφοσον διαφορετικοι 'παικτες' εχουν διαφορετικες προτεραιοτητες
παντως το qe2 ειναι imminent, και το liquidity που 8α 'εκτυπωσει' ο 8ειος Σαμ (σε συνδυασμο με την μη-ικανοτητα των Κινεζων για 'sterilisation' 8α δωσει μια αγρια ομορφια στο παιγνιο) - αλλες αγορες πχ Βραζιλια εχουν ηδη παρει αντιμετρα (10% capital inflows)
το μονο βεβαιαο ειναι οτι...επισημοποιειται το currency war μεταξυ Ανατολης Δυσης....
Nigel ειναι το όνομα του και οντως είναι εκπληκτικος! Έχετε δει φαντάζομαι το "κράξιμο" που έκανε στον πρόεδρο της Ε.Ε.Madlener Farage για την ΕΕ, την Τουρκία στην ΕΕ, το μεταναστευτικό και... ...πολλές άλλες αλήθειες που ίσως δεν αντέξετε.....
!
Nigel ειναι το όνομα του και οντως είναι εκπληκτικος! Έχετε δει φαντάζομαι το "κράξιμο" που έκανε στον πρόεδρο της Ε.Ε.
...και ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του στο Ευρωκοινοβούλιο?
ο πρόεδρος των ευρωσοσιαλιστων! βρείτε ένα βίντεο να δείτε για τί φάτσα μιλάμε.....
ο κ.Farange είναι ισως ο μόνος που έχει καταδείξει την δημοκρατία τύπου σοβιετ που ονειρεύονται να εγκαθιδρύσουν στην Ε.Ε. οι τυχάρπαστοι υπαλληλίσκοι, πρώην αποτυχημένοι πολιτικοί ή μικροαπατεώνες, που ξαφνικά έχουν βρεθεί να κυβερνούν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ, 250.000.000 Ευρωπαίους πολίτες!και το κάνει πάντοτε χαρακτηριστικό χιουμοριστικό τρόπο που πραγματικάτους εξευτελίζει!Δείτε εδώ:Λάθος μου ... Νigel ... Madlener είναι ο Ολλανδός δημοσιογράφος που του πήρε την συνέντευξη ..
ΓΑΠ εναντίον Farage ..... τi άλλο να πεις... η συνέντευξη τα λέει όλα ...
αφιερώστε 10 λεπτά ... θαναι χρήσιμα ..