Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πάντως είναι καλό που οι πασόκοι ντρέπεστε πια να δηλώσετε την κομματική σας ταυτότητα ακόμα και σε ανώνυμα μέρη.

Υποδηλώνει κάποια απειροελάχιστη τσίπα......

Ποιός μιλάει για τσίπα....

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Καλό.....

Συνδικάλας λοιπόν; Σε καμία ΔΕΚΟ;;;;

Το θέμα είναι ότι όσοι με ξέρουν με ξέρουν με όνομα και επίθετο, ξέρουν τι δουλειά κάνω, που μένω, έχουν έρθει στο σπίτι μου.

Τώρα βέβαια μπορεί να εννοούν το 1978 τότε που είχα εκλεγεί πρόεδρος της τάξης μου. Μόνο που δεν ήμουνα ΠΑΣΟΚ τότε....
Συνδικαλισμός εννοώ έντονη κομματοποίηση.

Και εγώ τυχαίνει να έχω θείο βαμμένο πασόκο,τις παπαριές που εσύ γράφεις εδώ εγώ τις ακούω,οπότε άστο.

Τζάμπα παιδεύεστε πάντως και προσπαθείτε να κρυφτείτε....τα στρατόπεδα πια έχουν γίνει δύο και πιο ξεκάθαρα από ποτέ: μνημονιακοί(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) και αντιμνημονιακοί(ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΚΚΕ).

Πάει ο καιρός του αχταρμά με κεντροδεξιά και κεντροαριστερά και τ @@ μας κουνιούνται.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πάντως εγώ δεν έχω φάει ψωμί από κόμμα μέχρι σήμερα,ούτε άμεσα/ούτε έμμεσα και δεν σκοπεύω.

Αυτό υποδηλώνει αρκετή τσίπα.....

Ναι καλά, αυτά μας τα είπαν και άλλοι.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δυστυχώς η ηλικιακή διαφορά μας δεν θα σου επιτρέψει να το δεις.

Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό,λυπάμαι. :birdman:

Η ηλικιακή διαφορά έχει σαν αποτέλεσμα την σωρευμένη εμπειρία ότι οι εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό είναι ελάχιστες.

Και η σταθερότητα των απόψεων σου αποδεικνύει ότι εσύ σίγουρα δεν είσαι μία από αυτές.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Η ηλικιακή διαφορά έχει σαν αποτέλεσμα την σωρευμένη εμπειρία ότι οι εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό είναι ελάχιστες.

Και [size=15pt]η σταθερότητα των απόψεων σου[/size] αποδεικνύει ότι εσύ σίγουρα δεν είσαι μία από αυτές.
Δεν γράφτηκα πουθενά και δεν ακολούθησα ποτέ κανέναν πέρα από καμιά κομματική συγκέντρωση.

Νομίζω πως οι εποχές μας αν δεν εθελοτυφλείς κάθε άλλο παρά ξεκάθαρες είναι......ώστε να ακολουθήσεις κάποιον.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν γράφτηκα πουθενά και δεν ακολούθησα ποτέ κανέναν πέρα από καμιά κομματική συγκέντρωση.

Νομίζω πως οι εποχές μας αν δεν εθελοτυφλείς κάθε άλλο παρά ξεκάθαρες είναι......ώστε να ακολουθήσεις κάποιον.
εθνικη ελπιδα τυπε
η μονη ελπιδα :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• 969370_614741068546772_996563734_n.jpg
    969370_614741068546772_996563734_n.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 14

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Και η σταθερότητα των απόψεων σου αποδεικνύει ότι εσύ σίγουρα δεν είσαι μία από αυτές.

Δεν θα πάρω το μέρος κανενός.

Εχω μια μόνη παρατήρηση.

Από πότε η μη παραδοχή μιας ανοησίας είναι σταθερότητα αποψεων και όχι βλακεία;

Γιατί πιο αταθερούς στις αποψεις τους απο τους φασίστες πχ και τον Χίλτερ ή τον Φράνκο δεν έχουν υπάρξει σε κοινωνικές δομές.

Πέραν αυτών δεν ξέρω εάν ο πιτσιρικάς έχει τσίπα αλλά δυστυχώς δεν έχεις κανένα πρόβλημα να υποστηρίζεις τις πρακτικές το ΔΝΤ και να επικαλείσαι νούμερα.

Ποιά ακριβώς νούμερα; Αυτά του ΔΝΤ που ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Ωραία τσίπα. Το ΔΝΤ να παραδέχεται το λάθος του και οι υποστηρικτές του να υποστηρίζουν τα λάθη του.

Κλείνοντας: Αλλο να ζητάς αλλαγές σε ένα σάπιο καθεστώς που είναι θεμιτό και άλλο να υποστηρίζεις ότι μισάνθρωπες πρακτικές που δημιουργούν ένα άλλο πιο σάπιο καθεστώς είναι οι ενδεδειγμένες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οφείλω να συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ.
Δεν αντιλαμβανομαι γιατι ο πιστωτης δεν εχει ρισκο, οταν δινει δάνεια χωρις έλεγχο.
Οχι μονο εχει ευθυνη, αλλά και μεγαλυτερη απο αυτον που τα παιρνει.
Ειναι σαν να λεμε οτι δεν εχει ευθυνη ο δεσμοφύλακας που αφηνει την πορτα του κελιου ανοικτη, αλλά ο φυλακισμενος που την βλεπει ανοικτη και φεύγει.

ο πιστωτής έχει ρίσκο αλλά έχει και κάποια μέσα διασφάλισης του όπως είναι η κατάσχεσις περιουσιακών στοιχείων ειδικά αυτών για τα οποία έχει εγγράψει υποθήκη για διασφάλιση της πίστωσης...

αυτό που ζητάνε όλοι είναι ο πιστωτής να έχει ΜΟΝΟ ρίσκο και ΚΑΝΕΝΑ μέσο διασφάλισης,αφού του έχουνε στερήσει την δυνατότητα κατάσχεσης και πλειστηριασμού της υποθηκευμένης περιουσίας .. και φυσικά κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ αυτό το βλέπουνε λογικό...

μετά διαμαρτυρεστε διότι οι τράπεζες έχουν κλείσει την στρόφιγκα της πίστωσης (πολύ καλά κάνουν γιατί δεν μπορούν να έχουν καμμία απολύτως διασφάλιση ότι θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω) ή ακόμη χειρότερα ότι ανεβάζουν τα επιτόκια στους ενήμερους δανειολήπτες, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν μέρος της χασούρας...

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, εμένα στα παπάρια μου,δάνεια δεν έχω οπότε δεν μπορούνε να μου ανεβάσουνε το επιτόκιο, δάνειο αν χρειαστώ θα παρω από τράπεζα εξωτερικού, τις δύο πιστωτικές κάρτες που έχω δεν τις φορτώνω και τις πληρώνω συνολικά... κλαψτε μαλακισμένα που δεν δανείζουν οι τράπεζες...

και πάει στο διάολο με τις τράπεζες... αμ τα χρέη προς το δημόσιο ??? ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ αλλά από την άλλη θέλετε σχολείο για το παιδί σας,θέλετε τζαμπέ γιατρό, θέλετε να πηγαίνει η μάνα σας στο νοσοκομείο, τα φάρμακα με μικρή συμμετοχή μέσω ΕΟΠΥΥ, το εισητήριο στο λεωφορείο να είναι φτηνό, το παιδί να το παίρνει λεωφορείο για να το πάει στο σχολείο, θέλετε επίδομα θέρμανσης και γενικά φωνασκείτε "Που είναι το κράτος???"...

αρχίδια να παρετε μουνόπανα... παροχές μόνο σε αυτούς που έχουν φορολογική ενημερότητα ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όχι δεν παρθηκαν με το πιστολι στον κροταφο.
Αλλά ειναι αστειο να συζηταμε αν εληφθησαν δανεια εκβιαστικα, ενθυμουμενοι το κλιμα καταιγισμού διαφημισης των δανειων εκεινη την εποχη.
Οχι λοιπον, δεν εληφθησαν εκβιαστικά αλλά στα πλαίσια μιας εκστρατειας υπερχρεωσης του κοσμου. Οκ?
Τι ακριβως προσπαθεις να πεις? Δεν εχω καταλαβει. Οτι πρεπει να αποπληρωθουν τα δανεια?
ΔΕΝ γινεται. Κατι αλλο?

ναι ... τα δάνεια πρέπει να αποπληρωθούν τουλάχιστον ως προς το κεφάλαιο τους... και ΓΙΝΕΤΑΙ...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.405
Πόντοι
786
παροχές μόνο σε αυτούς που έχουν φορολογική ενημερότητα ...
για το επίδομα πετρελαίου δεν είδα να ζητά φορολογική ενημερότητα.
το ταξις θα μπορούσε να κάνει την διασταύρωση μόνο του και να συμψηφίζει το επίδομα με οφειλές,
και δεν διασφαλίζεται ότι κάποιοι θα πάρουν την προκαταβολή, αλλά δεν θα αγοράσουν τελικά.
και την άνοιξη θα ψάχνουν να καταλογίσουν, και άντε να εισπράξεις από τους γύφτους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για το επίδομα πετρελαίου δεν είδα να ζητά φορολογική ενημερότητα.
το ταξις θα μπορούσε να κάνει την διασταύρωση μόνο του και να συμψηφίζει το επίδομα με οφειλές,
και δεν διασφαλίζεται ότι κάποιοι θα πάρουν την προκαταβολή, αλλά δεν θα αγοράσουν τελικά.
και την άνοιξη θα ψάχνουν να καταλογίσουν, και άντε να εισπράξεις από τους γύφτους

μα η πουτάνα η λογική του επιδόματος είναι από την μία να βοηθήσει κάποιους να έχουν θέρμανση και από την άλλη να επιστρέψει στο κρατος μέσω των φόρων από το επιπλέον πετρέλαιο που θα αγοραστεί...

το τάξις κάνει έλεγχο για ληξιπρόθεσμα χρέη  ;) σε γνωστό που του έκανα την αίτηση για το οικογενειακό επίδομα (τρία παιδιά και χαμηλό εισόδημα) του βρήκαν ένα χρέος 135 ευρώ και του είπαν να το πληρώσει για να πάρει τα 850 που δικαιούται...

η προκαταβολή είναι η μεγαλύτερη μαλακία ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν θα πάρω το μέρος κανενός.

Εχω μια μόνη παρατήρηση.

Από πότε η μη παραδοχή μιας ανοησίας είναι σταθερότητα αποψεων και όχι βλακεία;

Γιατί πιο αταθερούς στις αποψεις τους απο τους φασίστες πχ και τον Χίλτερ ή τον Φράνκο δεν έχουν υπάρξει σε κοινωνικές δομές.

Πέραν αυτών δεν ξέρω εάν ο πιτσιρικάς έχει τσίπα αλλά δυστυχώς δεν έχεις κανένα πρόβλημα να υποστηρίζεις τις πρακτικές το ΔΝΤ και να επικαλείσαι νούμερα.

Ποιά ακριβώς νούμερα; Αυτά του ΔΝΤ που ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Ωραία τσίπα. Το ΔΝΤ να παραδέχεται το λάθος του και οι υποστηρικτές του να υποστηρίζουν τα λάθη του.

Κλείνοντας: Αλλο να ζητάς αλλαγές σε ένα σάπιο καθεστώς που είναι θεμιτό και άλλο να υποστηρίζεις ότι μισάνθρωπες πρακτικές που δημιουργούν ένα άλλο πιο σάπιο καθεστώς είναι οι ενδεδειγμένες.

όπως ακριβώς το είπες... τεράστια λάθη στην εφαρμογή της πολιτικής και όχι λάθος πολιτική... η πολιτική είναι σωστή, η εφαρμογή που κάναμε είναι λάθος... έπρεπε να εφαρμοστούν ΟΛΑ μαζί και ΑΜΕΣΩΣ...

την πολιτική των μη ελλειμάτων υπερασπιζόμαστε που είναι και πολιτική της τρόικας...

και την λανθασμένη και πλημμελή εφαρμογή της από το ελληνικό κράτος βρίζουμε ... φωνάζουμε γιατί δεν έχει πάρει τα μέτρα που πρέπει, όπως πρέπει, όταν πρέπει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom