Οφείλω να συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ.
Δεν αντιλαμβανομαι γιατι ο πιστωτης δεν εχει ρισκο, οταν δινει δάνεια χωρις έλεγχο.
Οχι μονο εχει ευθυνη, αλλά και μεγαλυτερη απο αυτον που τα παιρνει.
Ειναι σαν να λεμε οτι δεν εχει ευθυνη ο δεσμοφύλακας που αφηνει την πορτα του κελιου ανοικτη, αλλά ο φυλακισμενος που την βλεπει ανοικτη και φεύγει.
ο πιστωτής έχει ρίσκο αλλά έχει και κάποια μέσα διασφάλισης του όπως είναι η κατάσχεσις περιουσιακών στοιχείων ειδικά αυτών για τα οποία έχει εγγράψει υποθήκη για διασφάλιση της πίστωσης...
αυτό που ζητάνε όλοι είναι ο πιστωτής να έχει ΜΟΝΟ ρίσκο και ΚΑΝΕΝΑ μέσο διασφάλισης,αφού του έχουνε στερήσει την δυνατότητα κατάσχεσης και πλειστηριασμού της υποθηκευμένης περιουσίας .. και φυσικά κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ αυτό το βλέπουνε λογικό...
μετά διαμαρτυρεστε διότι οι τράπεζες έχουν κλείσει την στρόφιγκα της πίστωσης (πολύ καλά κάνουν γιατί δεν μπορούν να έχουν καμμία απολύτως διασφάλιση ότι θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω) ή ακόμη χειρότερα ότι ανεβάζουν τα επιτόκια στους ενήμερους δανειολήπτες, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν μέρος της χασούρας...
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, εμένα στα παπάρια μου,δάνεια δεν έχω οπότε δεν μπορούνε να μου ανεβάσουνε το επιτόκιο, δάνειο αν χρειαστώ θα παρω από τράπεζα εξωτερικού, τις δύο πιστωτικές κάρτες που έχω δεν τις φορτώνω και τις πληρώνω συνολικά... κλαψτε μαλακισμένα που δεν δανείζουν οι τράπεζες...
και πάει στο διάολο με τις τράπεζες... αμ τα χρέη προς το δημόσιο ??? ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ αλλά από την άλλη θέλετε σχολείο για το παιδί σας,θέλετε τζαμπέ γιατρό, θέλετε να πηγαίνει η μάνα σας στο νοσοκομείο, τα φάρμακα με μικρή συμμετοχή μέσω ΕΟΠΥΥ, το εισητήριο στο λεωφορείο να είναι φτηνό, το παιδί να το παίρνει λεωφορείο για να το πάει στο σχολείο, θέλετε επίδομα θέρμανσης και γενικά φωνασκείτε "Που είναι το κράτος???"...
αρχίδια να παρετε μουνόπανα... παροχές μόνο σε αυτούς που έχουν φορολογική ενημερότητα ...