Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
και εδω ψαχνεις για ψηφοφορους ???? τραβατε να μαζεψετε τον παγκαλο τωρα.....
Επί της ουσίας μηδέν οπως παντα...
Ταμπελες, καφενειακος λαϊκισμός και κενολογιες...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ας υποθεσουμε οτι εσυ γνωριζεις οτι παιρνω 1.000 ευρω το μηνα και εχω δανεια υψους 50.000 ευρω με 800 ευρω δοσεις το μηνα.
Και σου ζηταω να με δανεισεις. Ενω εχεις ευθεία πρόσβαση στο τι χρωσταω και το γνωριζεις.
Κι εσυ το κάνεις, για να παρουσιασεις κίνηση στα κεφαλαια σου.
Θα το κανεις?
Και αν το κανεις, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΚΑΡΑ ΠΙΣΩ???

Έτσι.
Δεν καταλαβαινω γιατι το συζηταμε κιολας ενω ειναι ηλιου φαεινοτερον.
Ρίσκο δεν παιρνουν μονο οι δανειζόμενοι.

Με αυτή την λογική δεν πρέπει να πληρώσει τίποτε και το Ελληνικό κράτος στους δανειστές του.

Διότι δεν ήξεραν οι τράπεζες, τα funds και οι ιδιώτες που αγόραζαν Ελληνικά ομόλογα ότι δάνειζαν σε μία χώρα που δεν θα μπορούσε να τα ξεπληρώσει.

Ας πρόσεχαν λοιπόν οι τοκογλύφοι όπως λέει ο Βαρουφάκης, ο Λαφαζάνης, ο Καμμένος, ο Καζάκης και οι λοιποί καμένοι της ΧΑ.

Ομοίως οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι δεν ξέρουν σε ποιόν δανείζουν; Δεν ξέρει η Μέρκελ; Πρόκειται να τα πάρουν πίσω; Μήπως παίρνουν ρίσκο γνωρίζοντας ότι μπορεί να βγει ο Τσίπρας ή ο Σαμαράς να αλλάξει ξανά γνώμη και να μην πληρώσουν τίποτε;

Δηλαδή δεν έχει δίκηο ο ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι πρέπει να διαγραφεί το Δημόσιο χρέος;

Περί της ιδίας λογικής πρόκειται.

Άλλωστε τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα κράτος του οποίου οι πολίτες επιβραβεύονται όταν είναι μπαταχτσήδες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Με αυτή την λογική δεν πρέπει να πληρώσει τίποτε και το Ελληνικό κράτος στους δανειστές του.

Διότι δεν ήξεραν οι τράπεζες, τα funds και οι ιδιώτες που αγόραζαν Ελληνικά ομόλογα ότι δάνειζαν σε μία χώρα που δεν θα μπορούσε να τα ξεπληρώσει.

Ας πρόσεχαν λοιπόν οι τοκογλύφοι όπως λέει ο Βαρουφάκης, ο Λαφαζάνης, ο Καμμένος, ο Καζάκης και οι λοιποί καμένοι της ΧΑ.

Ομοίως οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι δεν ξέρουν σε ποιόν δανείζουν; Δεν ξέρει η Μέρκελ; Πρόκειται να τα πάρουν πίσω; Μήπως παίρνουν ρίσκο γνωρίζοντας ότι μπορεί να βγει ο Τσίπρας ή ο Σαμαράς να αλλάξει ξανά γνώμη και να μην πληρώσουν τίποτε;

Δηλαδή δεν έχει δίκηο ο ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι πρέπει να διαγραφεί το Δημόσιο χρέος;

Περί της ιδίας λογικής πρόκειται.

Άλλωστε τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα κράτος του οποίου οι πολίτες επιβραβεύονται όταν είναι μπαταχτσήδες;
Κοινότυπη απάντηση και διόλου επί της ουσίας.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Επιπλέον, αρκετα μας εχουν πρηξει τ΄αρχιδια οι τραπεζες οτι εχουν προβλημα, οταν ολα τα δανεια τους εχουν ανακεφαλαιοποιηθεί ή πωληθεί σε εταιρίες του εξωτερικού ή ασφαλισθεί και αποζημιωθεί απο αλληλασφαλιστικούς οργανισμούς του λουξεμβούργου ή τα εχουν πληρωθεί μιάμιση και δύο φορες το κεφαλαιο απο εισπραχθέντες τόκους.

Α μάλιστα.

Πούλησαν στα 5 λεπτά στο 1 Ευρώ (όπως φημολογείται και αν πούλησαν κιόλας) και θεωρείς ότι κέρδισαν.

Κάπου πρέπει να δεις τους αριθμούς λέω εγώ.

Επιπλέον, αρκετα μας εχουν πρηξει τ΄αρχιδια οι τραπεζες οτι εχουν προβλημα, οταν ολα τα δανεια τους εχουν ανακεφαλαιοποιηθεί ή πωληθεί σε εταιρίες του εξωτερικού ή ασφαλισθεί και αποζημιωθεί απο αλληλασφαλιστικούς οργανισμούς του λουξεμβούργου ή τα εχουν πληρωθεί μιάμιση και δύο φορες το κεφαλαιο απο εισπραχθέντες τόκους.

Και τι είναι τα καταναλωτικά δάνεια για να τα αντασφαλίσουν;

Ασφαλιστήρια φωτιάς;

Αλλά τσπα, εσύ μπορεί να ξέρεις. Για πες μας ένα οργανισμό του Λουξεμβούργου που ασφαλίζει καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Και πες μας και πόσα είναι τα ασφάλιστρα δηλαδή.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Δηλαδη εβαλες μπροστα στον νηστικο δεκα πιατα φαγητο, και επειδη τα εφαγε ολα και βαρυστομαχιασε, φταιει αυτος που πειναγε και οχι εσυ που τα εβαλες μπροστα του...
Επειδη δεν τα εφαγε με το πιστολι στον κροταφο...
Α συγνωμη, μηπως εχει πει τιποτα αναλογο ο Σαμαρας και μου διαφευγει, και με πει παλι ο αλλος "ευθυγραμμισμενο"?

Πολύ ωραίο επιχείρημα.

Θα το σημειώσω.

Και ο Ανδρέας Παπανδρέου να ταΐσει τους μη προνομιούχους ήθελε (και τότε ήταν πραγματικά νηστικοί) και γι' αυτό δανείστηκε όσα δανείστηκε.

Μα αφού πεινάνε και τα τρώνε όλα έλεγε .......

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Πολύ ωραίο επιχείρημα.

Θα το σημειώσω.

Και ο Ανδρέας Παπανδρέου να ταΐσει τους μη προνομιούχους ήθελε (και τότε ήταν πραγματικά νηστικοί) και γι' αυτό δανείστηκε όσα δανείστηκε.

Μα αφού πεινάνε και τα τρώνε όλα έλεγε .......
θέλει ο πασόκος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει......

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Εγώ το αφήνω.

Εσύ που το έπιασες μπορείς να μου δείξεις που συγκεκριμένα το έκανα; ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ όμως εεεεε.... και όχι με υποννοούμενα, λασπολογίες ή σαν τον άλλον τον ανεκδιήγητο δικηγορίσκο που έβαλε ψηφοφορία του Μέμου όπου ψήφιζαν οι κλώνοι του.

Άλλωστε έχω επανειλημμένα δηλώσει ότι είμαι με το ΔΝΤ και με όποιον εφαρμόζει τις πολιτικές τους είτε αυτός είναι ΓΑΠ είτε είναι Σαμαράς.

Και φυσικά δεν έχω πρόβλημα να αποδείξω ότι λένε μαλακίες όσοι για παράδειγμα ισχυρίζονται ότι φταίει ο ΓΑΠ που δεν έγινε ο αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.

Με πολιτικές, με συγκεκριμένες θέσεις ασχολούμαι.

Αν έχεις @@ σε καλώ να αποδείξεις το αντίθετο.

Αν έχεις.......

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Πάντως είναι καλό που οι πασόκοι ντρέπεστε πια να δηλώσετε την κομματική σας ταυτότητα ακόμα και σε ανώνυμα μέρη.

Υποδηλώνει κάποια απειροελάχιστη τσίπα......

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί, πότε δήλωσα φίλος προς το ΠΑΣΟΚ;

With all due respect,
ο Βολταίρος είναι με το καθεστώς και υπεράνω κομμάτων. Με Χρυσή Αυγή, με ΣΥΡΙΖΑ, με ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με ΚΚΕ πάντα στα πράγματα θα είσαι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Εγώ πάντως από διάφορους εδώ μέσα έχω ακούσει μέχρι για συνδικαλισμό.

Τώρα αν είναι κακιές γλώσσες πάσο.....

Καλό.....

Συνδικάλας λοιπόν; Σε καμία ΔΕΚΟ;;;;

Το θέμα είναι ότι όσοι με ξέρουν με ξέρουν με όνομα και επίθετο, ξέρουν τι δουλειά κάνω, που μένω, έχουν έρθει στο σπίτι μου.

Τώρα βέβαια μπορεί να εννοούν το 1978 τότε που είχα εκλεγεί πρόεδρος της τάξης μου. Μόνο που δεν ήμουνα ΠΑΣΟΚ τότε....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
With all due respect,
ο Βολταίρος είναι με το καθεστώς και υπεράνω κομμάτων. Με Χρυσή Αυγή, με ΣΥΡΙΖΑ, με ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με ΚΚΕ πάντα στα πράγματα θα είσαι.

Εννοείται, αφού είμαι ΤΟ καθεστώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom