Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
μια απλη απαντηση μπρο περιμενω...
Όχι δεν παρθηκαν με το πιστολι στον κροταφο.
Αλλά ειναι αστειο να συζηταμε αν εληφθησαν δανεια εκβιαστικα, ενθυμουμενοι το κλιμα καταιγισμού διαφημισης των δανειων εκεινη την εποχη.
Οχι λοιπον, δεν εληφθησαν εκβιαστικά αλλά στα πλαίσια μιας εκστρατειας υπερχρεωσης του κοσμου. Οκ?
Τι ακριβως προσπαθεις να πεις? Δεν εχω καταλαβει. Οτι πρεπει να αποπληρωθουν τα δανεια?
ΔΕΝ γινεται. Κατι αλλο?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Να το προχωρησω και λιγο?
Αν υποθεσουμε οτι καποιος εχει 200 ευρω αυτη τη στιγμη για "δωσιμο", τι συμφερει περισσοτερο την οικονομια?
Να τα δωσει στην τραπεζα για μια καθυστερημενη οφειλη, ή να τα δωσει για φαγητο, καφε, βενζινη, όπου θα δουλεψει μια καφετερια, ενα εστιατοριο και ενα βενζιναδικο με καποιους εργαζομενους και θα εισπραξει και το Δημοσιο καποιο ΦΠΑ?
Επιπλέον, αρκετα μας εχουν πρηξει τ΄αρχιδια οι τραπεζες οτι εχουν προβλημα, οταν ολα τα δανεια τους εχουν ανακεφαλαιοποιηθεί ή πωληθεί σε εταιρίες του εξωτερικού ή ασφαλισθεί και αποζημιωθεί απο αλληλασφαλιστικούς οργανισμούς του λουξεμβούργου ή τα εχουν πληρωθεί μιάμιση και δύο φορες το κεφαλαιο απο εισπραχθέντες τόκους.
Αντε γαμηθείτε στο φινάλε. Οταν βγαζατε κερδη δεν δωσατε ποτέ σε κανεναν καμια ελαφρυνση.
Τωρα που εχετε γαμηθει σας επιασε ο πονος. Χεστηκαμε. Ή μαλλον οχι, δεν χεστηκαμε. ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

Βρε καλώς τον...

Σε λίγο θα μας πείς ότι είσαι και αντιμνημονιακός...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Βρε καλώς τον...

Σε λίγο θα μας πείς ότι είσαι και αντιμνημονιακός...
Αν με διαβαζατε προσεκτικα και οχι επιφανειακα και με ταση "ταμπελοποιησης", δεν θα σας φαινονταν παραξενα αυτα που λεω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μια απλη απαντηση μπρο περιμενω...

γιαυτο ειναι το κρατος, για να προστατευει και τον ηλιθιο. επρεπε να μπει φρενο. για τοσες αλλες μαλακιουλες βγαζουν διαφημισεις τα υπουργεια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ρε τον τροβαδουρο τομ κατ  :2funny: :2funny: στο τελος θα μας πει οτι πρεπει να πληρωσουμε και τα δανεια που πηρε ο γερμανος γιατι μας δανειζει  :tooth: :tooth: :tooth:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αλλά ειναι αστειο να συζηταμε αν εληφθησαν δανεια εκβιαστικα, ενθυμουμενοι το κλιμα καταιγισμού διαφημισης των δανειων εκεινη την εποχη.
Οχι λοιπον, δεν εληφθησαν εκβιαστικά αλλά στα πλαίσια μιας εκστρατειας υπερχρεωσης του κοσμου. Οκ?
Τι ακριβως προσπαθεις να πεις? Δεν εχω καταλαβει. Οτι πρεπει να αποπληρωθουν τα δανεια?
ΔΕΝ γινεται. Κατι αλλο?

εγω θυμαμαι τα προεγκριμενα καταναλωτικα πεφτανε βροχη με φακελους στα ταχυδρομικα κουτια. ειχα ρωτησει και ενα φιλο διευθυντη τραπεζας γιατι εβλεπα κατι ξεβρακωτους που καμαρωνανε οτι τους στελνουν οι τραπεζες λεφτα.
και μου ειπε χαρακτηριστικα "ειναι οδηγια απο πανω, εχουμε γεμισει λεφτα και πρεπει να τα 'πουλησουμε' απο το να καθονται στο συρταρι.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αν με διαβαζατε προσεκτικα και οχι επιφανειακα και με ταση "ταμπελοποιησης", δεν θα σας φαινονταν παραξενα αυτα που λεω.

εγώ πάντως για δεύτερο Τραμουντάνα σε είχα

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Άσε ρε στρουμφάκι που θα το παίξεις και αντικειμενικός.
Τώρα που γράφουν τα παπαγαλάκια ότι ο Αντωνάκης τους "έτριξε τα δόντια στις Βρυξέλες" (τους έκλασε τα @@ βασικά), τώρα βγήκες κι εσύ να μας πεις για το ρίσκο των δανειστών.
Πόσο πιο ευθυγραμμισμένος γαμώτο;
"Πετάει ο γαίδαρος" να πει η ΝΔ, "πετάει" θα πεις κι εσύ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
γιαυτο ειναι το κρατος, για να προστατευει και τον ηλιθιο. επρεπε να μπει φρενο. για τοσες αλλες μαλακιουλες βγαζουν διαφημισεις τα υπουργεια.
Μέχρι το 2001, πριν γινει ο Τειρεσιας, για να παρεις καταναλωτικο δανειο υπεγραφες υπεύθυνη δήλωση οτι δεν εχεις παρει δανειο πανω απο 3.000 ευρω. Φυσικα ολοι υπεγραφαν ψεματα και επαιρναν επιπλεον.
Τοτε να το καταλαβω, δεν υπηρχε δυνατοτητα ελεγχου.
Μετα το 2001 με την εισοδο στο ευρω, υπηρξε απελευθερωση της καταναλωτικης πιστης και συστηθηκε και ο Τειρεσιας. Αρα καθε τραπεζα εβλεπε με το πατημα ενος κουμπιου τι χρωστας.
Και φυσικα στ' αρχιδια τους, τους ενοιαζε μονο ο ανταγωνισμος, να δειξουν κινηση δανειων και καρτων.
Τωρα τι κλαιγονται? Εν γνωσει τους εδωσαν δανεια που δεν μπορουν να αποπληρωθουν.
Να τα χασουν.
Α, και το επιχειρημα οτι τα χαμενα δανεια τα πληρωνουν οι φορολογουμενοι ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Αν καποιος εχει πληρωσει μιαμιση φορα το κεφαλαιο λογω τοκων και χρωσταει ακομη, τι εχει χασει η τραπεζα?
Ανωνυμη εταιρια ειναι η τραπεζα, εκανε μια επιχειρηματική κινηση και εχασε. Ας προσεχε.
Αλλιως ας προβει στα μετρα που προβλεπει ο νομος. Κατασχεσεις και πλειστηριασμους. Και αν βρει κανεναν να τα αγορασει, εστω σε αξιοπρεπη τιμη, ας μου γραψει.
ΤΩΡΑ διαγραφη ολων των δεδουλευμενων τόκων πενταετιας και δοσοποίηση του οφειλομένου κεφαλαιου μεχρι το 30-40% του εισοδηματος. Και το υπολοιπο κεφαλαιο ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ.
Και σε οποιον αρεσει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Άσε ρε στρουμφάκι που θα το παίξεις και αντικειμενικός.
Τώρα που γράφουν τα παπαγαλάκια ότι ο Αντωνάκης τους "έτριξε τα δόντια στις Βρυξέλες" (τους έκλασε τα @@ βασικά), τώρα βγήκες κι εσύ να μας πεις για το ρίσκο των δανειστών.
Πόσο πιο ευθυγραμμισμένος γαμώτο;
"Πετάει ο γαίδαρος" να πει η ΝΔ, "πετάει" θα πεις κι εσύ.
Ασε τις μαλακιες.
Συμφωνεις ή οχι?
Εισαι υπερ της αποπληρωμης των δανειων στο 100%?

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Συνημμένα

• K1a.gif
    K1a.gif
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 30

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ασε τις μαλακιες.
Συμφωνεις ή οχι?
Εισαι υπερ της αποπληρωμης των δανειων στο 100%?

Νομίζω δε χρειάζεται να απαντήσω στην ερώτηση.
Το σχόλιο μου είχε στόχο εσένα, όχι τα δάνεια. Για τα δάνεια τα έχουμε πει 100 φορές... πολύ πριν από σένα.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ΔΕΝ γινεται. Κατι αλλο?

ιτ τεικς 2 του τανγκο

η υπερχρεωση μπρο δεν εγινε στο γκισε της Πειραιως, αλλα στις ταξεις των περισσοτερων Ελληνικων σχολειων καμποσες δεκαετιες πριν- πρωτα χρεοκοπησαν τα Γκαλαπαγκος της Βαλκανικης πολιτισμικα/εκπαιδευτικα ετ αλ, κ μετα ηρ8ε ο κακος Γκορντον Γκεκο με τις...αμεξ στο χερι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Νομίζω δε χρειάζεται να απαντήσω στην ερώτηση.
Το σχόλιο μου είχε στόχο εσένα, όχι τα δάνεια. Για τα δάνεια τα έχουμε πει 100 φορές... πολύ πριν από σένα.
Αρα λοιπον διαφωνεις με κατι, μονο και μονο επειδη το ειπα εγω.
Και οχι με αυτο που ειπα επι της ουσιας.
Συγχαρητηρια. Εμπαθεια και φανατισμος.
Αληθεια, ειπα ποτέ τιποτα αντιθετο για τα δανεια στο παρελθον?

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
εγω θυμαμαι τα προεγκριμενα καταναλωτικα πεφτανε βροχη με φακελους στα ταχυδρομικα κουτια. ειχα ρωτησει και ενα φιλο διευθυντη τραπεζας γιατι εβλεπα κατι ξεβρακωτους που καμαρωνανε οτι τους στελνουν οι τραπεζες λεφτα.
και μου ειπε χαρακτηριστικα "ειναι οδηγια απο πανω, εχουμε γεμισει λεφτα και πρεπει να τα 'πουλησουμε' απο το να καθονται στο συρταρι.

η ΕΚΤ μοιρασε σε ολους 'χαρτι' - δεν προεκυψαν παντου ομως τα ιδια προβληματα

κ οι Ισπανοι υπερ8ερμαναν την οικονομια τους με τ χαμηλο επιτοκιο της Φρανκφουρτης - το εκαναν Γουγκενχαιμ ομως και περιπου 40% εξαγωγες/ΑΕΠ (και μπολικη 'κακη' οικοδομη)

μονο στο Γιουνανισταν, εγινε 3ημερο στο Γκρεκοτελ, κ..εξαγωγη στα πανερια της Ουκρανιας

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

κ οι Ισπανοι υπερ8ερμαναν την οικονομια τους με τ χαμηλο επιτοκιο της Φρανκφουρτης - το εκαναν Γουγκενχαιμ ομως και περιπου 40% εξαγωγες/ΑΕΠ (και μπολικη 'κακη' οικοδομη)

μονο στο Γιουνανισταν, εγινε 3ημερο στο Γκρεκοτελ, κ..εξαγωγη στα πανερια της Ουκρανιας

ειμεθα γλεντζεδες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Δηλαδη εβαλες μπροστα στον νηστικο δεκα πιατα φαγητο, και επειδη τα εφαγε ολα και βαρυστομαχιασε, φταιει αυτος που πειναγε και οχι εσυ που τα εβαλες μπροστα του...
Επειδη δεν τα εφαγε με το πιστολι στον κροταφο...
Α συγνωμη, μηπως εχει πει τιποτα αναλογο ο Σαμαρας και μου διαφευγει, και με πει παλι ο αλλος "ευθυγραμμισμενο"?

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδη εβαλες μπροστα στον νηστικο δεκα πιατα φαγητο, και επειδη τα εφαγε ολα και βαρυστομαχιασε, φταιει αυτος που πειναγε και οχι εσυ που τα εβαλες μπροστα του...
Επειδη δεν τα εφαγε με το πιστολι στον κροταφο...
Α συγνωμη, μηπως εχει πει τιποτα αναλογο ο Σαμαρας και μου διαφευγει, και με πει παλι ο αλλος "ευθυγραμμισμενο"?

και εδω ψαχνεις για ψηφοφορους ???? τραβατε να μαζεψετε τον παγκαλο τωρα.....

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Mε ενα κούρεμα ακόμα και βγαίνουμε με φόρα

Αντ. Σαμαράς: Να μιμηθούμε την Ιρλανδία με έξοδο στις αγορές

Συνάντηση με τον ιρλανδό υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Paschal Donohoe είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός.

«Δουλεύουμε σκληρά για να βγούμε από το πρόγραμμα πριν τα Χριστούγεννα. Και πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι βοήθεια και για εσάς γιατί η Ελλάδα, όπως και η Ιρλανδία, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και οι άνθρωποι κάνουν τρομερές θυσίες. Και ελπίζουμε ότι η δική μας έξοδος θα βοηθήσει και εσάς», είπε απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό ο ιρλανδός υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

«Άρα, έχουμε δύο πράγματα να μιμηθούμε. Πρώτον την επιτυχή προεδρία και δεύτερον την επιτυχή έξοδο στις αγορές», του απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom