Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οχι πιτερ παν . Ο λαος δεν ειναι θυμα ειναι ο σαμαρας και ο βενιζελος που ζουν ανεργοι και υποφερουν για το καλο της χωρας μαζι με τους 300 .. και μαζι με τις τραπεζες που τοσο λυπαμαι -  δικιο εχεις. Αλλα να ειμαι ολιγον μελο ζαβό σημερα όπως και κάθε μέρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μάλιστα...

μιλάμε για ένα κράτος το οποίο έχει την μικρότερη αναλογία μαθητών/καθηγητών-δασκάλων στην Ευρώπη...κατά τα άλλα φυσικά δεν έχει παιδεία

μιλάμε για ένα κράτος το οποίο μέχρι πρίν λίγους μήνες πλήρωνε δυό τρείς χιλιάδες ανοιχτομάτηδες για τυφλούς, καμμιά δεκαριά χιλιάδες "καρκινοπαθείς" και έχει το μεγαλύτερο ποσοστό "αναπήρων" σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο .. .κατά τα άλλα φυσικά δεν έχει πρόνοια....

μιλάμε για ένα κράτος το οποίο είχε την μοναδικότητα να έχει την ίδια φαρμακευτική δαπάνη με κράτη που έχουν επταπλάσιο πληθυσμό και δαπάνες υγείας ίδιες με κράτη τα οποία έχουν τετραπλάσιο... μιλάμε για κράτος στο οποίο τα ποσοστά αξονικών τομογραφιών ήταν τα ίδια με τα ποσοστά γενικών αίματος σε πολιτισμένες χώρες και τα αντίστοιχα ποσοστά μαγνητικών τομογραφιών ήταν ίδια με τα ποσοστά γενικών ούρων στα ίδια κράτη.. .κατα τα άλλα δεν έχουμε υγεία...

μιλάμε για ένα κράτος στο οποίο μέχρι πρότινος γυναίκες βγαίναν σε σύνταξη με 15 χρόνα εργασίας ή άνδρες με 20 και στα 52 τους.. κατά τα άλλα δεν έχουμε ασφάλιση

μιλάμε για ένα κράτος στο οποίο η μέση σύνταξη είναι 920 ευρώ δηλαδή μεγαλύτερη από τον μέσο μισθό...κατα τα άλλα δεν έχουμε συντάξεις ...

και τα χρέη προς το δημόσιο δημιουρηθήκανε πολύ πρίν από την κρίση ζωάδι...

...Οποτε με το καλο στην φυλακη ολοι αυτοί δηλαδη κυριως πασοκ και νδ (οι κυβερνωντες που αντι να ελεγξουν αφησαν το κρατος να διαλυσει) και σημερα δεν παρεχουν τιποτα. είδες που ερχεσαι στα λογια μου ;  :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
ελα ρε.. σοβαρα; Για δες κοινωνικες ευαισθησίες ο πιντεροφ.. :tooth:
Εμείς οι ρατσιστές κρίνουμε τις απόψεις των μεγαλυτέρων. Εσείς οι αντιρατσιστές τους λέτε γέρους (ενίοτε και κωλόγερους όπως στην περίπτωση της Δημουλά).

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
τα σπιτοδανεια δεν δινονταν τοσο ελαφρια καρδια, ουτε απο τις τραπεζες ουτε απο τους δανειοληπτες. τα καταναλωτικα ομως τα δινανε σαν φειγ βολαν.

Δεν τους ένοιαζε. Τα διάφορα γαμοδάνεια δίνονταν με τρελά επιτόκια. Και οι μισοί να πλήρωναν οι τράπεζες κερδισμένες ήταν.
Αλήθεια τις μαλακίες των τραπεζών που "επένδυαν" στο εξωτερικό και έμπαιναν μέσα και έβαζαν τον ΜΑΛΑΚΑ τον Έλληνα στις αυξήσεις κεφαλαίων να πληρώνει τα σπασμένα θα τις εξετάσει κανείς? Κατά τα άλλα τη κακομοίρα τη τράπεζα την κατέστρεψαν τα στεγαστικά...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
οχι πιτερ παν . Ο λαος δεν ειναι θυμα ειναι ο σαμαρας και ο βενιζελος που ζουν ανεργοι και υποφερουν για το καλο της χωρας μαζι με τους 300 .. και μαζι με τις τραπεζες που τοσο λυπαμαι -  δικιο εχεις. Αλλα να ειμαι ολιγον μελο σημερα.

Και αφού συμβαίνουν αυτά θα πρέπει να σωθεί ο προδομένος λαός. Πως; Mε το ζόρι για το καλό του πάντα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και αφού συμβαίνουν αυτά θα πρέπει να σωθεί ο προδομένος λαός. Πως; Mε το ζόρι για το καλό του πάντα;

Δεν καταλαβα τι ρωτας. Ποιο ζορι; την τωρινη κυβερνηση ο κοσμος γιατι την ψηφισε και καλα;; Υποτιθεται για να τον σωσει πως ειναι δηλαδη με το ζόρι..Και στο κατω κατω ακομα και οι ιδιοι οι πολιτικοι ολων των κομματων για το πως θα βοηθησουν καιγονται. Οποτε τι ακριβως αμφισβητεις;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εμείς οι ρατσιστές κρίνουμε τις απόψεις των μεγαλυτέρων. Εσείς οι αντιρατσιστές τους λέτε γέρους (ενίοτε και κωλόγερους όπως στην περίπτωση της Δημουλά).

εξηγησέ μου αυτον τον επιλεκτικό καθωσπρεπισμό που εχεις οταν βριζω εγω ενώ δεν σε πειράζει οταν το κάνουν αλλοι που το αποδίδεις;

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Δεν καταλαβα τι ρωτας. Ποιο ζορι; την τωρινη κυβερνηση ο κοσμος γιατι την ψηφισε και καλα;; Υποτιθεται για να τον σωσει πως ειναι δηλαδη με το ζόρι..Και στο κατω κατω ακομα και οι ιδιοι οι πολιτικοι ολων των κομματων για το πως θα βοηθησουν καιγονται. Οποτε τι ακριβως αμφισβητεις;

Yπάρχουν διάφοροι που πιστεύουν οτι για οτιδήποτε κακό συμβαίνει στη χώρα, τουλάχιστον απο καταβολής Ελληνικού κράτους ευθύνονται καταχθόνιες υπόγειες,επίγειες, υπέργειες ακόμη και αστρικές δυνάμεις που μόνο σκοπό ύπαρξης έχουν να απομυζούν το αίμα του Ελληνικού λαού,και η ευθύνη τους είναι να σώσουν αυτό το λαό, άλλοι με το στρατό, άλλοι με το πιστόλι και τη φωτιά.Τις προθέσεις των αυτόκλητων αυτών σωτήρων αμφισβητώ εγώ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...Οποτε με το καλο στην φυλακη ολοι αυτοί δηλαδη κυριως πασοκ και νδ (οι κυβερνωντες που αντι να ελεγξουν αφησαν το κρατος να διαλυσει) και σημερα δεν παρεχουν τιποτα. είδες που ερχεσαι στα λογια μου ;  :2funny:

τι λες βρε τσόλι ???

τι ακριβώς δεν παρέχουν ??

δεν δίνουν φάρμακα σε όλους τους ασφαλισμένους ?? ή μήπως επειδή κόψανε τα πρωτότυπα και είπανε πλερώνουμε μόνο γενόσημα δεν έχουμε ασφάλιση???

τι πάθανε τα παιδάκια μας επειδή αυξήθηκε ο μέγιστος αριθμός μαθητών ανά τάξη στους 24-25 (όπως είναι και διεθνώς)??? στα ιδιωτικά που είναι 32 δεν είδα κανέναν να παραπονιέται

αει σιχτίρι ρε τσόλι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι πάθανε τα παιδάκια μας επειδή αυξήθηκε ο μέγιστος αριθμός μαθητών ανά τάξη στους 24-25 (όπως είναι και διεθνώς)??? στα ιδιωτικά που είναι 32 δεν είδα κανέναν να παραπονιέται

αει σιχτίρι ρε τσόλι...

για ποτε λες? γιατι απο τοτε που πηγαινα εγω σχολειο 25 με 30 ειχε καθε ταξη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για ποτε λες? γιατι απο τοτε που πηγαινα εγω σχολειο 25 με 30 ειχε καθε ταξη.

από το 1995 και μετά και μέχρι το 2010/2011 οι τάξεις είχαν το μέγιστο 18 μαθητές...

στην εποχή μου είμασταν στο δημοτικό 52 άτομα στην τάξη και στο γυμνασιο/λυκειο 35...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ακόμα και εγώ που τελείωσα το 2007 το λύκειο 25-30 είχα....

Πάλι τρομπάρει ο τραβοτρόμπας :jerking:

σιγά μην είχες και 45... μαλάκα..

μπορεί να είχες σε ένα μάθημα κατεύθυνσης... τα τμήματα δεν ήταν πάνω από 18-20 μαθητές...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
σιγά μην είχες και 45... μαλάκα..

μπορεί να είχες σε ένα μάθημα κατεύθυνσης... τα τμήματα δεν ήταν πάνω από 18-20 μαθητές...
Ρε μαλάκα ξέρεις και πόσους είχα [size=20pt]ΕΓΩ [/size]στην τάξη μου και δεν το ξέρω [size=25pt]ΕΓΩ[/size];;;; :uglystupid:

Είσαι σοβαρός;;;; Τί θες τώρα να σηκώσω το αναμνηστικό λεύκωμα και να στο ανεβάσω να μετρήσεις κεφάλια;;;; :idiot: :uglystupid:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Μέχρι πέρυσι το μέγιστο ήταν 25 μαθητές.
Από φέτος είναι 30.  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε μαλάκα ξέρεις και πόσους είχα [size=20pt]ΕΓΩ [/size]στην τάξη μου και δεν το ξέρω [size=25pt]ΕΓΩ[/size];;;; :uglystupid:

Είσαι σοβαρός;;;; Τί θες τώρα να σηκώσω το αναμνηστικό λεύκωμα και να στο ανεβάσω να μετρήσεις κεφάλια;;;; :idiot: :uglystupid:

για βγάλτο... και μιλάμε για το τμήμα και όχι για την τάξη για να μην μπερδευόμαστε .. γιατί είσαι και αρκετά βλάκας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μέχρι πέρυσι το μέγιστο ήταν 25 μαθητές.
Από φέτος είναι 30.  

μέχρι το 2009 δεν υπήρχε τμήμα στην Ελλάδα που να είχε πάνω από 20-22 μαθητες... μερικές εξαιρέσεις σε κάτι ειδικά μαθήματα που φτάνανε τους 25 αντε βαριά βαριά 28 (είχε ο γιός μου ειδικό τμήμα στην Βιολογία Κατεύθυνσης 27 άτομα)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom