Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Οχι την παιρνεις την απαντηση ξεκαθαρα οτι ειμαστε υπερ το κοψιματος. Φυσικα και ειμαστε δε χωραει συζητηση σε αυτο.
Και αν ειναι κανιβαλισμος? Και εγω κανιβαλιζομαι? Με λυπηθηκε κανεις? Γιατι εγω που κανιβαλιζομαι θα πρεπει να εχω ευαισθησια σε μερικα αχρηστα προνομιουχα παρασιτα που ζουν πλουσιοπαροχα? Μπορεις να δοσεις μια λογικη εξηγηση σε αυτο?
Η κυβερνηση σου επισης μια χαρα μας κανιβαλιζει αλλα εκει πρεπει για το καλο του εθνους ε? Ε λοιπον για το καλο του εθνους πρεπει να θυσιαστουν αυτες οι αχρηστες γριες. Ετσι και αλλιως τα λεφτα που παιρνουν τα κανουν μασουρια. Ενα επιδοματακι αποριας και φαρμακα και ειμαστε οκ.

Στην αρχαία Ελλάδα όταν σε λιμούς, καταστροφές κτλ δεν έφτανε το φαί για τους νέους, οι γέροι έπιναν κώνειο.
Προφανώς δεν προτείνω τέτοιες λύσεις, αλλά στη χώρα που ο άνεργος παίρνει 300 για ένα χρόνο και μετά πρέπει να γίνει κλέφτης ή ζητιάνος, στη χώρα που τα παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία απ την πείνα είναι δυνατόν να κλαίμε για τις συντάξεις των άγαμων θυγατέρων; Έλεος δηλαδή...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
χαχαχα! καλό!

Ας σοβαρευτούμε όμως: νομίζω με εννόησες πλήρως!

κοίταξε... κανένα δημοκρατικό κράτος δεν μπορεί (και δεν πρέπει) να έχει πρόσβαση στο κρεβάτι κανενός...
οι στρεβλώσεις του παρελθόντος έχουν πλέον αποκατασταθεί και το πράγμα πλέον έχει γίνει ένα και το αυτό με την γενική κοινωνική πολιτική...

δηλαδή... θυγατέρες μικρής ηλικίας τους περικόπηκε η σύνταξη (ειδικά αν έχουν άλλα εισοδήματα ή εργάζονται)... από κει και πέρα άς δούμε το μέλλον γιατί με το παρελθόν δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα...

και όπως δεν μπορούμε να κόψουμε την σύνταξη από έναν παπού που βγήκε με 15 χρόνια ένσημα έτσι δεν μπορούμε να την κόψουμε και σε μια εξηντάχρονη/εβδομηντάχρονη θυγατέρα η οποία έπαιρνε σύνταξη από τον πατέρα της...

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
και όπως δεν μπορούμε να κόψουμε την σύνταξη από έναν παπού που βγήκε με 15 χρόνια ένσημα έτσι δεν μπορούμε να την κόψουμε και σε μια εξηντάχρονη/εβδομηντάχρονη θυγατέρα η οποία έπαιρνε σύνταξη από τον πατέρα της...

απο το ν'αφησουμε αλλον εναν 30χρονο η 40χρονο με υποχρεωσεις ανεργο, χιλιες φορες να κοπει η συνταξη μιας 70χρονης χωρις υποχρεωσεις την οποια συνταξη παιρνει σε ολη της τη ζωη χωρις να προσφερει το παραμικρο.
ειναι τοσο απλο.

Επισκέπτης
υπαρχουν 32000 αγαμες θυγατερες στρατιωτικων;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
απο το ν'αφησουμε αλλον εναν 30χρονο η 40χρονο με υποχρεωσεις ανεργο, χιλιες φορες να κοπει η συνταξη μιας 70χρονης χωρις υποχρεωσεις την οποια συνταξη παιρνει σε ολη της τη ζωη χωρις να προσφερει το παραμικρο.
ειναι τοσο απλο.

με την ίδια λογική

γιατί να μην κόψουμε τις συντάξεις των αγροτών που και αυτοί μέχρι πρίν μερικά χρόνια δεν είχανε πληρώει φραγκο για εισφορές και παίρνανε και ένα σκασμό επιδοτήσεις... ??

γιατί να μην κόψουμε την σύνταξη από τον οικοδόμο και γενικά όποιον πήρε σύνταξη με 4500 χιλιαδες μεροκάματα??

γιατί να μην κόψουμε τις συντάξεις πό τους "αγωνιστές της εθνικής αντίστασης"???

Επισκέπτης
με την ίδια λογική

γιατί να μην κόψουμε τις συντάξεις των αγροτών που και αυτοί μέχρι πρίν μερικά χρόνια δεν είχανε πληρώει φραγκο για εισφορές και παίρνανε και ένα σκασμό επιδοτήσεις... ??

γιατί να μην κόψουμε την σύνταξη από τον οικοδόμο και γενικά όποιον πήρε σύνταξη με 4500 χιλιαδες μεροκάματα??

γιατί να μην κόψουμε τις συντάξεις πό τους "αγωνιστές της εθνικής αντίστασης"???
υπαρχει και η ευθανασια. Κοστιζει κατι παραπανω βεβαια μαζι με την κηδεια αλλα σε ενα χρονο κανεις αποσβεση :2funny:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
με την ίδια λογική

σαφως και θα πρεπει να κοπουν η να περικοπουν οι συνταξεις αυτες. οι οικοδομοι να παρουν συνταξεις που αναλογουν στα ενσημα τους, οι "αγωνιστες"  (3χρονοι και 5χρονοι τοτε) να παρουν πουλο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σαφως και θα πρεπει να κοπουν η να περικοπουν οι συνταξεις αυτες. οι οικοδομοι να παρουν συνταξεις που αναλογουν στα ενσημα τους, οι "αγωνιστες"  (3χρονοι και 5χρονοι τοτε) να παρουν πουλο.

και ύστερα λένε εμένα ανάλγητο νεοφιλελεύθερο  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
και μετα; θα σωθουμε αν κοψεις 500€ απο τα παπουδια;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
με την ίδια λογική

Με μαχαίρι όμως...
Κεφαλαιοποιητικό σύστημα για όλους τους εργαζόμενους από αύριο και για τους υπόλοιπους μικρή σύνταξη πρόνοιας.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
και ύστερα λένε εμένα ανάλγητο νεοφιλελεύθερο  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

δεν ειναι θεμα αναλγησιας το να κοπουν μαχαιρι τα κραυγαλεα προνομια των παρασιτων. ακομη κι αν εγραφα πως θα επρεπε να επιστραφουν οσα εχουν παρει ολα αυτα τα χρονια νομιμοτοκως δεν θα ηταν αναλγησια.
ξαναλεω, τους εχουμε καλοπληρωσει ολα αυτα τα χρονια, οχι εκει που μας χρωστανε να μας ζητανε και το βοδι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Με μαχαίρι όμως...
Κεφαλαιοποιητικό σύστημα για όλους τους εργαζόμενους από αύριο και για τους υπόλοιπους μικρή σύνταξη πρόνοιας.

αμην και πότε...  εμένα αυτό με συμφέρει τα μάλα...

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
και μετα; θα σωθουμε αν κοψεις 500€ απο τα παπουδια;
αυτη η λογικη μας εφτα σε ως εδω.
στην τελικη δεν ξερω αν θα σωθουμε, δεν υπαρχει παντως κανενας λογος να συνεχισουμε να τους τα δινουμε.
με αυτη τη λογικη ρε μαγκες, δεν καταστρεφεστε ολοι σας αν δινετε απο 2 ευρω τη μερα καπου. μαζευτειτε λοιπον να μου δινετε ολα τα μελη του site απο 2 ευρω εκαστος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
στην τελικη δεν ξερω αν θα σωθουμε, δεν υπαρχει παντως κανενας λογος να συνεχισουμε να τους τα δινουμε.
με αυτη τη λογικη ρε μαγκες, δεν καταστρεφεστε ολοι σας αν δινετε απο 2 ευρω τη μερα καπου. μαζευτειτε λοιπον να μου δινετε ολα τα μελη του site απο 2 ευρω εκαστος.

αμα τα δίνουν σε εμένα είναι ακόμη καλύτερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μπορεις να το περιορισεις με οικονομικα κριτιρια, το να ξυπνησει ενας 80χρονος ενα πρωι χωρις συνταξη ειναι σαν να τον σκοτωνεις.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ρε τύπε δε φταίνε οι γέροι που ζούνε πολύ. Φταίνε οι νέοι που δεν κάνουν παιδιά. Όταν κάθε χρόνο γίνονται 100.000 γεννήσεις και 300.000 εκτρώσεις, ε να πα να γαμηθούμε. Και 100 ευρώ να την πας τη σύνταξη σε 20 χρόνια πάλι δε θα φτάνουν τα λεφτά.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
μπορεις να το περιορισεις με οικονομικα κριτιρια, το να ξυπνησει ενας 80χρονος ενα πρωι χωρις συνταξη ειναι σαν να τον σκοτωνεις.

ας ξεκαθαρισουμε πως δε μιλαμε για οποιονδηποτε 80χρονο, αλλα γι'αυτον που δεν εχει πληρωσει ποτε απολαμβανοντας αυτα τα τερατωδη προνομια εις βαρος μου.
ας τον σκοτωσω εγω λοιπον αντι να με σκοτωσει αυτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom