Οχι την παιρνεις την απαντηση ξεκαθαρα οτι ειμαστε υπερ το κοψιματος. Φυσικα και ειμαστε δε χωραει συζητηση σε αυτο.
Και αν ειναι κανιβαλισμος? Και εγω κανιβαλιζομαι? Με λυπηθηκε κανεις? Γιατι εγω που κανιβαλιζομαι θα πρεπει να εχω ευαισθησια σε μερικα αχρηστα προνομιουχα παρασιτα που ζουν πλουσιοπαροχα? Μπορεις να δοσεις μια λογικη εξηγηση σε αυτο?
Η κυβερνηση σου επισης μια χαρα μας κανιβαλιζει αλλα εκει πρεπει για το καλο του εθνους ε? Ε λοιπον για το καλο του εθνους πρεπει να θυσιαστουν αυτες οι αχρηστες γριες. Ετσι και αλλιως τα λεφτα που παιρνουν τα κανουν μασουρια. Ενα επιδοματακι αποριας και φαρμακα και ειμαστε οκ.
Στην αρχαία Ελλάδα όταν σε λιμούς, καταστροφές κτλ δεν έφτανε το φαί για τους νέους, οι γέροι έπιναν κώνειο.
Προφανώς δεν προτείνω τέτοιες λύσεις, αλλά στη χώρα που ο άνεργος παίρνει 300 για ένα χρόνο και μετά πρέπει να γίνει κλέφτης ή ζητιάνος, στη χώρα που τα παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία απ την πείνα είναι δυνατόν να κλαίμε για τις συντάξεις των άγαμων θυγατέρων; Έλεος δηλαδή...