Και μην ξεχνάμε ότι η σύνταξη δεν καταργήθηκε τελείως. Απλά μπαίνουν εισοδηματικά κριτήρια από 'δω και πέρα. Αυτές που είχαν το θράσος να βγάλουν τη μούρη τους σε διαδήλωση και λέγαν ότι πήραν αυτό το μήνα π.χ 100ε, είχαν άλλα εισοδήματα από νοίκια, συμμετοχή σε εταιρίες κοκ. Απλά η μείωση ήταν από την αρχή του χρόνου αναδρομικά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Δεν αιτούμαι ευγενείας ποτέ.αστειο; να γελασω απο ευγενεια δηλαδη.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ορθον. Ουδείς διαφωνεί φανταζομαι.Και μην ξεχνάμε ότι η σύνταξη δεν καταργήθηκε τελείως. Απλά μπαίνουν εισοδηματικά κριτήρια από 'δω και πέρα. Αυτές που είχαν το θράσος να βγάλουν τη μούρη τους σε διαδήλωση και λέγαν ότι πήραν αυτό το μήνα π.χ 100ε, είχαν άλλα εισοδήματα από νοίκια, συμμετοχή σε εταιρίες κοκ. Απλά η μείωση ήταν από την αρχή του χρόνου αναδρομικά.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Μολονοτι δεν ελαβα απαντηση, πιθανολογώ οτι ειστε υπερ και του κοψιματος συνταξεων που δινονται εδω και 50 χρονια.
Οκ, σεβαστη η αποψη σας, δικαιωμα μου επισης να την θεωρω κανιβαλισμό της αισχίστης μορφής.
Προτιμω επισης να κρατησω την σκατοευαισθησια μου επί του θεματος.
Υ.Γ. Δεν καταλαβα ομως γιατι "αγγιζει την καστα μου" αυτό. Δεν εχω επαγγελματικη ιδιοτητα που θα εδινε συνταξη στην αγαμη θυγατερα μου, ουτε προφανως εισπραττω τετοια συνταξη![]()
Οχι την παιρνεις την απαντηση ξεκαθαρα οτι ειμαστε υπερ το κοψιματος. Φυσικα και ειμαστε δε χωραει συζητηση σε αυτο.
Και αν ειναι κανιβαλισμος? Και εγω κανιβαλιζομαι? Με λυπηθηκε κανεις? Γιατι εγω που κανιβαλιζομαι θα πρεπει να εχω ευαισθησια σε μερικα αχρηστα προνομιουχα παρασιτα που ζουν πλουσιοπαροχα? Μπορεις να δοσεις μια λογικη εξηγηση σε αυτο?
Η κυβερνηση σου επισης μια χαρα μας κανιβαλιζει αλλα εκει πρεπει για το καλο του εθνους ε? Ε λοιπον για το καλο του εθνους πρεπει να θυσιαστουν αυτες οι αχρηστες γριες. Ετσι και αλλιως τα λεφτα που παιρνουν τα κανουν μασουρια. Ενα επιδοματακι αποριας και φαρμακα και ειμαστε οκ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ευχαριστω το θεο που με πιανει ανατριχιλα οταν διαβαζω κατι τετοια.Οχι την παιρνεις την απαντηση ξεκαθαρα οτι ειμαστε υπερ το κοψιματος. Φυσικα και ειμαστε δε χωραει συζητηση σε αυτο.
Και αν ειναι κανιβαλισμος? Και εγω κανιβαλιζομαι? Με λυπηθηκε κανεις? Γιατι εγω που κανιβαλιζομαι θα πρεπει να εχω ευαισθησια σε μερικα αχρηστα προνομιουχα παρασιτα που ζουν πλουσιοπαροχα? Μπορεις να δοσεις μια λογικη εξηγηση σε αυτο?
Η κυβερνηση σου επισης μια χαρα μας κανιβαλιζει αλλα εκει πρεπει για το καλο του εθνους ε? Ε λοιπον για το καλο του εθνους πρεπει να θυσιαστουν αυτες οι αχρηστες γριες. Ετσι και αλλιως τα λεφτα που παιρνουν τα κανουν μασουρια. Ενα επιδοματακι αποριας και φαρμακα και ειμαστε οκ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, εγω δεν ειμαι σιγουρος. Εισαι εσυ για το αντιθετο και για συγκεκριμενο ποσοστο αυτων?Είμαστε σίγουροι ότι οι άγαμες θυγατέρες παραμένουν μεν ανύμφευτες, αλλά ΔΕΝ διάγουν βίο ΠΕΡΙΠΟΥ όπως των νυμφευμένων; (στρέβλωση δλδ;)
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.245
- Πόντοι
- 3.077
Οχι, εγω δεν ειμαι σιγουρος. Εισαι εσυ για το αντιθετο και για συγκεκριμενο ποσοστο αυτων?
Σε κουτσομπολιά ακούω διάφορα, γι αυτό και δεν είμαι σίγουρος. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.
Ορθον. Ουδείς διαφωνεί φανταζομαι.
Αlex, ποια είναι η θέση σου για τις συντάξεις χηρείας γενικά;
Είναι δυνατόν να έρχονται 25άρες ανατολικές να ξελογιάζουν κάτι ξεμωραμένους απόστρατους, να τις παντρεύονται και μόλις πεθάνουν να παίρνουν και την παχυλή σύνταξη για καμιά 50ριά χρόνια;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Αντιλαμβανομαι το πνευμα της ερωτησεως, αλλά προδήλως δεν θα αποφασισει ενα κρατος να κοψει τις συνταξεις χηρείας επειδή καποιες κάνουν αυτο που λες.Αlex, ποια είναι η θέση σου για τις συντάξεις χηρείας γενικά;
Είναι δυνατόν να έρχονται 25άρες ανατολικές να ξελογιάζουν κάτι ξεμωραμένους απόστρατους, να τις παντρεύονται και μόλις πεθάνουν να παίρνουν και την παχυλή σύνταξη για καμιά 50ριά χρόνια;
Ας θεσει κριτηρια διαρκειας γαμου ή ηλικιας.
Ετσι πραττει ενα σοβαρο κρατος.
Δεν κοβει τη συνταξη χηρειας της κυρα-Μαριας που ειναι 80 ετων και δεν δουλεψε ποτέ, επειδη η Σβετλανα στα 25 της επαιρνε πιπες στον κυρ-Θύμιο.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Όπως και η αντίστοιχη δική σου για τους εργάτες που δεν "φρόντισαν" να μην είναι εργάτες.
Αν κάποιος δεν φρόντισε να πάρει εφόδια για την αγορά εργασίας αλλά βγήκε από αρχίδια στρατηγού πρέπει να έχει άλλη αντιμετώπιση;
γιατί έχεις την εντύπωση ότι ίσχυε μόνο για τις κόρες των στρατιωτικών ????
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Αντιλαμβανομαι το πνευμα της ερωτησεως, αλλά προδήλως δεν θα αποφασισει ενα κρατος να κοψει τις συνταξεις χηρείας επειδή καποιες κάνουν αυτο που λες.
Ας θεσει κριτηρια διαρκειας γαμου ή ηλικιας.
Ετσι πραττει ενα σοβαρο κρατος.
Δεν κοβει τη συνταξη χηρειας της κυρα-Μαριας που ειναι 80 ετων και δεν δουλεψε ποτέ, επειδη η Σβετλανα στα 25 της επαιρνε πιπες στον κυρ-Θύμιο.
κατ αρχήν σύνταξη σε χήρ δεν δίνεται
(1) αν ο γάμος είχε διάρκεια λιγώτερο από πέντε χρόνια (εκτός αν ο θάνατος του συζύγου προήλθε από εργατικό ατύχημα)
(2) αν η χήρα εργάζεται
(3) αν η χήρα είναι κάτω των 45 ετών...
(1) αν ο γάμος είχε διάρκεια λιγώτερο από πέντε χρόνια (εκτός αν ο θάνατος του συζύγου προήλθε από εργατικό ατύχημα)
(2) αν η χήρα εργάζεται
(3) αν η χήρα είναι κάτω των 45 ετών...
Δεν ίσχυε πάντα. Επί ημερών μνημονίου ήρθαν όλα αυτά και δεν ξέρω αν ήδη αποτελούν νόμο και εφαρμόζεται.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ισχυουν ως νομος απο το Σεπτεμβριο του 2010 και φυσικα εφαρμοζονται.Δεν ίσχυε πάντα. Επί ημερών μνημονίου ήρθαν όλα αυτά και δεν ξέρω αν ήδη αποτελούν νόμο και εφαρμόζεται.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
(2) αν η χήρα εργάζεται
Έχω την εντύπωση -χωρίς να είμαι σίγουρος- πως ακόμα και οι εργαζόμενες παίρνουν ένα ποσοστό όταν έχουν ανήλικα τέκνα, και για όσο διάστημα βρίσκονται εν χηρεία.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Έχω την εντύπωση -χωρίς να είμαι σίγουρος- πως ακόμα και οι εργαζόμενες παίρνουν ένα ποσοστό όταν έχουν ανήλικα τέκνα, και για όσο διάστημα βρίσκονται εν χηρεία.
από ότι γνωρίζω η χήρα δεν παίρνει τίποτε αλλά η σύνταξη δίνεται στα παιδιά μέχρι την ενηλικίωση τους ...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
από ότι γνωρίζω η χήρα δεν παίρνει τίποτε αλλά η σύνταξη δίνεται στα παιδιά μέχρι την ενηλικίωση τους ...
Έχετε δίκιο. Πρόκειται για σύνταξη στα ορφανά.
Γεροντας Πιθηκισιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστω το θεο που με πιανει ανατριχιλα οταν διαβαζω κατι τετοια.
αν υπαρχει ορισμος για το "αχρηστος ανθρωπος" το καλλιτερο παραδειγμα ειναι οι συγκεκριμενες.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Είμαστε σίγουροι ότι οι άγαμες θυγατέρες παραμένουν μεν ανύμφευτες, αλλά ΔΕΝ διάγουν βίο ΠΕΡΙΠΟΥ όπως των νυμφευμένων; (στρέβλωση δλδ;)
προτείνεις τέστ παρθενίας ???
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.245
- Πόντοι
- 3.077
προτείνεις τέστ παρθενίας ???
χαχαχα! καλό!
Ας σοβαρευτούμε όμως: νομίζω με εννόησες πλήρως!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις