Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Και μην ξεχνάμε ότι η σύνταξη δεν καταργήθηκε τελείως. Απλά μπαίνουν εισοδηματικά κριτήρια από 'δω και πέρα. Αυτές που είχαν το θράσος να βγάλουν τη μούρη τους σε διαδήλωση και λέγαν ότι πήραν αυτό το μήνα π.χ 100ε, είχαν άλλα εισοδήματα από νοίκια, συμμετοχή σε εταιρίες κοκ. Απλά η μείωση ήταν από την αρχή του χρόνου αναδρομικά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Και μην ξεχνάμε ότι η σύνταξη δεν καταργήθηκε τελείως. Απλά μπαίνουν εισοδηματικά κριτήρια από 'δω και πέρα. Αυτές που είχαν το θράσος να βγάλουν τη μούρη τους σε διαδήλωση και λέγαν ότι πήραν αυτό το μήνα π.χ 100ε, είχαν άλλα εισοδήματα από νοίκια, συμμετοχή σε εταιρίες κοκ. Απλά η μείωση ήταν από την αρχή του χρόνου αναδρομικά.
Ορθον. Ουδείς διαφωνεί φανταζομαι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μολονοτι δεν ελαβα απαντηση, πιθανολογώ οτι ειστε υπερ και του κοψιματος συνταξεων που δινονται εδω και 50 χρονια.
Οκ, σεβαστη η αποψη σας, δικαιωμα μου επισης να την θεωρω κανιβαλισμό της αισχίστης μορφής.
Προτιμω επισης να κρατησω την σκατοευαισθησια μου επί του θεματος.

Υ.Γ. Δεν καταλαβα ομως γιατι "αγγιζει την καστα μου" αυτό. Δεν εχω επαγγελματικη ιδιοτητα που θα εδινε συνταξη στην αγαμη θυγατερα μου, ουτε προφανως εισπραττω τετοια συνταξη  :2funny:

Οχι την παιρνεις την απαντηση ξεκαθαρα οτι ειμαστε υπερ το κοψιματος. Φυσικα και ειμαστε δε χωραει συζητηση σε αυτο.
Και αν ειναι κανιβαλισμος? Και εγω κανιβαλιζομαι? Με λυπηθηκε κανεις? Γιατι εγω που κανιβαλιζομαι θα πρεπει να εχω ευαισθησια σε μερικα αχρηστα προνομιουχα παρασιτα που ζουν πλουσιοπαροχα? Μπορεις να δοσεις μια λογικη εξηγηση σε αυτο?
Η κυβερνηση σου επισης μια χαρα μας κανιβαλιζει αλλα εκει πρεπει για το καλο του εθνους ε? Ε λοιπον για το καλο του εθνους πρεπει να θυσιαστουν αυτες οι αχρηστες γριες. Ετσι και αλλιως τα λεφτα που παιρνουν τα κανουν μασουρια. Ενα επιδοματακι αποριας και φαρμακα και ειμαστε οκ.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
3.077
Είμαστε σίγουροι ότι οι άγαμες θυγατέρες παραμένουν μεν ανύμφευτες, αλλά ΔΕΝ διάγουν βίο ΠΕΡΙΠΟΥ όπως των νυμφευμένων; (στρέβλωση δλδ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Οχι την παιρνεις την απαντηση ξεκαθαρα οτι ειμαστε υπερ το κοψιματος. Φυσικα και ειμαστε δε χωραει συζητηση σε αυτο.
Και αν ειναι κανιβαλισμος? Και εγω κανιβαλιζομαι? Με λυπηθηκε κανεις? Γιατι εγω που κανιβαλιζομαι θα πρεπει να εχω ευαισθησια σε μερικα αχρηστα προνομιουχα παρασιτα που ζουν πλουσιοπαροχα? Μπορεις να δοσεις μια λογικη εξηγηση σε αυτο?
Η κυβερνηση σου επισης μια χαρα μας κανιβαλιζει αλλα εκει πρεπει για το καλο του εθνους ε? Ε λοιπον για το καλο του εθνους πρεπει να θυσιαστουν αυτες οι αχρηστες γριες. Ετσι και αλλιως τα λεφτα που παιρνουν τα κανουν μασουρια. Ενα επιδοματακι αποριας και φαρμακα και ειμαστε οκ.
Ευχαριστω το θεο που με πιανει ανατριχιλα οταν διαβαζω κατι τετοια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Είμαστε σίγουροι ότι οι άγαμες θυγατέρες παραμένουν μεν ανύμφευτες, αλλά ΔΕΝ διάγουν βίο ΠΕΡΙΠΟΥ όπως των νυμφευμένων; (στρέβλωση δλδ;)
Οχι, εγω δεν ειμαι σιγουρος. Εισαι εσυ για το αντιθετο και για συγκεκριμενο ποσοστο αυτων?

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
3.077
Οχι, εγω δεν ειμαι σιγουρος. Εισαι εσυ για το αντιθετο και για συγκεκριμενο ποσοστο αυτων?

Σε κουτσομπολιά ακούω διάφορα, γι αυτό και δεν είμαι σίγουρος. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Ορθον. Ουδείς διαφωνεί φανταζομαι.

Αlex, ποια είναι η θέση σου για τις συντάξεις χηρείας γενικά;
Είναι δυνατόν να έρχονται  25άρες ανατολικές να ξελογιάζουν κάτι ξεμωραμένους απόστρατους, να τις παντρεύονται και μόλις πεθάνουν να παίρνουν και την  παχυλή σύνταξη για καμιά 50ριά χρόνια;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αlex, ποια είναι η θέση σου για τις συντάξεις χηρείας γενικά;
Είναι δυνατόν να έρχονται  25άρες ανατολικές να ξελογιάζουν κάτι ξεμωραμένους απόστρατους, να τις παντρεύονται και μόλις πεθάνουν να παίρνουν και την  παχυλή σύνταξη για καμιά 50ριά χρόνια;
Αντιλαμβανομαι το πνευμα της ερωτησεως, αλλά προδήλως δεν θα αποφασισει ενα κρατος να κοψει τις συνταξεις χηρείας επειδή καποιες κάνουν αυτο που λες.
Ας θεσει κριτηρια διαρκειας γαμου ή ηλικιας.
Ετσι πραττει ενα σοβαρο κρατος.
Δεν κοβει τη συνταξη χηρειας της κυρα-Μαριας που ειναι 80 ετων και δεν δουλεψε ποτέ, επειδη η Σβετλανα στα 25 της επαιρνε πιπες στον κυρ-Θύμιο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Όπως και η αντίστοιχη δική σου για τους εργάτες που δεν "φρόντισαν" να μην είναι εργάτες.
Αν κάποιος δεν φρόντισε να πάρει εφόδια για την αγορά εργασίας αλλά βγήκε από αρχίδια στρατηγού πρέπει να έχει άλλη αντιμετώπιση;

γιατί έχεις την εντύπωση ότι ίσχυε μόνο για τις κόρες των στρατιωτικών ????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αντιλαμβανομαι το πνευμα της ερωτησεως, αλλά προδήλως δεν θα αποφασισει ενα κρατος να κοψει τις συνταξεις χηρείας επειδή καποιες κάνουν αυτο που λες.
Ας θεσει κριτηρια διαρκειας γαμου ή ηλικιας.
Ετσι πραττει ενα σοβαρο κρατος.
Δεν κοβει τη συνταξη χηρειας της κυρα-Μαριας που ειναι 80 ετων και δεν δουλεψε ποτέ, επειδη η Σβετλανα στα 25 της επαιρνε πιπες στον κυρ-Θύμιο.

κατ αρχήν σύνταξη σε χήρ δεν δίνεται

(1) αν ο γάμος είχε διάρκεια λιγώτερο από πέντε χρόνια (εκτός αν ο θάνατος του συζύγου προήλθε από εργατικό ατύχημα)
(2) αν η χήρα εργάζεται
(3) αν η χήρα είναι κάτω των 45 ετών...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

(1) αν ο γάμος είχε διάρκεια λιγώτερο από πέντε χρόνια (εκτός αν ο θάνατος του συζύγου προήλθε από εργατικό ατύχημα)
(2) αν η χήρα εργάζεται
(3) αν η χήρα είναι κάτω των 45 ετών...

Δεν ίσχυε πάντα. Επί ημερών μνημονίου ήρθαν όλα αυτά και δεν ξέρω αν ήδη αποτελούν νόμο και εφαρμόζεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Δεν ίσχυε πάντα. Επί ημερών μνημονίου ήρθαν όλα αυτά και δεν ξέρω αν ήδη αποτελούν νόμο και εφαρμόζεται.

Ισχυουν ως νομος απο το Σεπτεμβριο του 2010 και φυσικα εφαρμοζονται.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
(2) αν η χήρα εργάζεται

Έχω την εντύπωση -χωρίς να είμαι σίγουρος- πως ακόμα και οι εργαζόμενες παίρνουν ένα ποσοστό όταν έχουν ανήλικα τέκνα, και για όσο διάστημα βρίσκονται εν χηρεία. 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Έχω την εντύπωση -χωρίς να είμαι σίγουρος- πως ακόμα και οι εργαζόμενες παίρνουν ένα ποσοστό όταν έχουν ανήλικα τέκνα, και για όσο διάστημα βρίσκονται εν χηρεία. 

από ότι γνωρίζω η χήρα δεν παίρνει τίποτε αλλά η σύνταξη δίνεται στα παιδιά μέχρι την ενηλικίωση τους ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ευχαριστω το θεο που με πιανει ανατριχιλα οταν διαβαζω κατι τετοια.

αν υπαρχει ορισμος για το "αχρηστος ανθρωπος" το καλλιτερο παραδειγμα ειναι οι συγκεκριμενες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

προτείνεις τέστ παρθενίας ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom