Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μια ζωη τα ιδια και τα ιδια με τον καπιταλισμο εχετε καταντησει γραφικοι. Η ζηλεια σας και η κακια σας για ατομα που επιχειρουν και πετυχαινουν ειναι αηδιαστικη.  :-
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Kόμπλεξ απέναντι στη μπάοκ, κόμπλεξ απέναντι στον εκκολαπτόμενο επιτυχημένο καπιταλιστή μπόλντη, γάματα λέμε..
που να δεις και το παπάρι μου, εκεί να δεις κόμπλεξ που θ'αποκτήσεις  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αμα μου καθοταν θεση στο δημοσιο θα πηγαινα βεβαια ... δεν σου κανω τον αγιο. Ειναι στανταρ ο μισθος... το κρατος ειναι ο καλυτερος εργοδοτης. Ισως σε μερικα χρονια να λεω διαφορετικα πραγματα

ρε παιχτουρι εσυ δεν ελεγες οτι οσοι θελουν δημοσιο ειναι αχρηστοι και δε μπορουν να δουλεψουν ουτε μια μερα στο ιδιωτικο γιατι ειναι ασχετοι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε παιχτουρι εσυ δεν ελεγες οτι οσοι θελουν δημοσιο ειναι αχρηστοι και δε μπορουν να δουλεψουν ουτε μια μερα στο ιδιωτικο γιατι ειναι ασχετοι?

Ναι πρεπει να το εχω πει αυτο το 2011 τοτε που τα πραγματα ηταν τελειως διαφορετικα. Και αποτελει μια αληθεια οτι ενα μεγαλο μερος του δημοσιου έχει τεμπεληδες. Απλα δεν εχω προβλημα ωστε να βγαινω καθημερινα και να κραζω οπως κανει ο σκιουρος.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Εγω εχω ξεκινησει και στελνω βιογραφικα... εστειλα τα πρωτα 5-10 φυγανε άσφαιρα. Και σκεφτηκα να αλλαξω το βιογραφικο... έκατσα το εψαξα ειχα οντως λάθη και ηταν κακογραμμενο συμφωνα με προτυπα απο ξενα πανεπιστημια... το αλλαξα. Θα συνεχισω για κανα 2μηνο. Αν δεν βρω τιποτα .... ξεκιναω διαδικασιες να δω μηπως να ανοιξω κατι δικο μου.

Αμα μου καθοταν θεση στο δημοσιο θα πηγαινα βεβαια ... δεν σου κανω τον αγιο. Ειναι στανταρ ο μισθος... το κρατος ειναι ο καλυτερος εργοδοτης. Ισως σε μερικα χρονια να λεω διαφορετικα πραγματα αλλα θα πρεπει να τα λες εφοσον πατας πανω σε επιτευγματα ωστε αμα βγει ο αλλος να σε κοντραρει να χεις να του παραθέσεις. Νταξει εξαρταται ποιος διαβαζει τις συζητησεις... αυτα αμα τα διαβαζε ο ΚΟκκαλης θα γελουσε... θα ελεγε τι λεει το παιδακι τωρα για δημοσιο αλλου ειναι τα λεφτα. Ο κοκκαλης γεννηθηκε κοκκαλης ομως.  ;)

Άρχισαν να σφίγγουν οι κώλοι, αγορίνα;
Οι δεκάδες αγγελίες της ΧΕ με τα 1500 πού πήγαν;;;;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι, τώρα που έμαθαν πως έρχεσαι, στρώθηκαν στη δουλειά..

Ασε δεν ξερεις τι θα πει δουλεια... ολη μερα εδω μεσα εισια να παριστανεις τον εξυπνο  :P

Ο αλλος προχθες σε ρωτησε τι καλλιεργειες κανεις ουτε απαντησες... γυρευε τι τυπακι θα εισαι εσυ και με τι θα ασχολεισαι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Άρχισαν να σφίγγουν οι κώλοι, αγορίνα;
Οι δεκάδες αγγελίες της ΧΕ με τα 1500 πού πήγαν;;;;;;

Μονο ο δικος μου σφιγγει? ο δικος σου ειναι χαλαρος?
ρε ειστε βλακες εντελως? καθεστε και κραζετε τι ακριβως? καποιον που ψαχνει δουλεια????????????????

ποσο για το πουτσο παιζει να ειστε???????????????????????/ ελεος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εδω και τωρα οποιος θελει να με κραξει και εχει αρχιδια Ας ΠΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ....

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ... εγω ειπα ανεργος πληροφορικαριος... καθεστε και ψαχνετε δικα μου μηνυματα να δειτε αμα κανω κωλοτουμπες αλλα σε ερωτησεις δεν απαντατε. Οποιος δεν απανταει να μην ασχολειται καθολου.

Εδω και τωρα οποιος εχει αρχιδια ας μας πει ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Τῶν παθῶν τοῦ Κυρίου τὰς ἀπαρχὰς ἡ παροῦσα ἡμέρα λαμπροφορεῖ. Δεῦτε οὗν, φιλέορτοι, ὑπαντήσωμεν ἄσμασιν ὁ γὰρ κτίστης ἔρχεται σταυρὸν καταδέξασθαι, ἐτασμοὺς καὶ μάστιγας, Πιλὰτῳ κρινόμενος...

Ασε δεν ξερεις τι θα πει δουλεια... ολη μερα εδω μεσα εισια να παριστανεις τον εξυπνο  :P

Ο αλλος προχθες σε ρωτησε τι καλλιεργειες κανεις ουτε απαντησες... γυρευε τι τυπακι θα εισαι εσυ και με τι θα ασχολεισαι

:rolleyes:

Αααααα ρε λακτίσματα που πανε χαμένα...  :headbang:

... ὅθεν καὶ ἐκ δούλου ραπισθεὶς ἐπὶ κόρρης, τὰ πάντα προσίεται, ἵνα σώση τὸν ἄνθρωπον. Διὰ τοῦτο βοήσωμεν Φιλάνθρωπε Χριστὲ ὁ Θεός, τῶν πταισμάτων δώρησαι τὴν ἄφεσιν τοῖς προσκυνοῦσιν ἐν πίστει τὰ ἄχραντα πάθη σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εδω και τωρα οποιος θελει να με κραξει και εχει αρχιδια Ας ΠΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ....

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ... εγω ειπα ανεργος πληροφορικαριος... καθεστε και ψαχνετε δικα μου μηνυματα να δειτε αμα κανω κωλοτουμπες αλλα σε ερωτησεις δεν απαντατε. Οποιος δεν απανταει να μην ασχολειται καθολου.

Εδω και τωρα οποιος εχει αρχιδια ας μας πει ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Οποιος ειρωνευεται και κραζει εκ του ασφαλους και χωρις να λεει ειναι κοτοπουλο. ΤΕΛΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom