Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Την ουσία, κατά την γνώμη μου, πάντως την έπιασες "θα ελεγε τι λεει το παιδακι τωρα για δημοσιο αλλου ειναι τα λεφτα".

Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Για αυτό τα βλέπω δύσκολα και με την κυβέρνηση Σαμαρά και το ξημέρωμα θ' αργήσει...

Μακάρι όχι τόσες πολλές γεννιές όσο δείχνει.

Συμφωνω
Μεσα απο την δουλεια και την συνεργασία.

Παντως μεταξυ μας αμα ριξεις τον μισθο των δημοσιων στο 500αρικο θα χάσουν δουλεια οι επιχειρησεις ... γιατι αν εγω σαν δημοσιος έτρωγα 2 φορες την εβδομαδα σουβλακια τωρα θα τρωω 1 τις 2 εβδομαδες θα χεις πτωση στον τζιρο... κοιτα αν δεν κινηθει το χρημα η αγορα δεν δουλευει. ΓΙα αυτο και στο τραπεζικο συστημα το χρημα γεννιεται απο το χρεος. Τον δημοσιο τον εχεις σιγουρο πελατη επειδη ο μισθος του ειναι σιγουρος και αρα εχει και σιγουρη ψυχολογια. Ο ιδιωτικος ξες τι θα πει? δεν γαμιουνται τα μουνια... εγω δεν εχω σιγουρια αμα πεσει ο τζιρος μου την γαμησα... θα κανω περικοπες παιζει να κοψουν μερικοι μεχρι κ το καπνισμα και αρα να πεσει εσενα ο τζιρος σου αμα πουλας τσιγαρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και βεβαια οι "αριστεροι" δεν στα λενε ολα αυτα επειδη ειναι και αυτοι μερος του συστηματος το οποιο υποτιθεται οτι πολεμανε (για την Ελλαδα μιλαω) για τις αλλες χωρες δεν ξερω. Για τα συμφεροντα τους δουλευουν στα αρχιδια τους αμα εσυ έχεις ή δεν εχεις δουλεια. Μην σου πω οτι περισσοτερο λογικος ειναι ενας καπιταλιστης επειδη δεν τον συμφερει να μην έχεις δουλεια. Θα χασει και αυτος και ετσι αναγκαζεται να σε σκεφτει ειτε πιστευει στον ανθρωπισμο ειτε οχι... Ο Μακιαβελλι ειχε πει οτι η αναγκαιοτητα ειναι εκεινη που κινει τον ανθρωπο και ειχε δικιο
οι αριστεροι τοσα χρονια στην Ελλαδα ηταν κυριως βολεμενοι του δημοσιου με παχυλο μισθο...

γαμησε με ετσι ειμαι και εγω κομμουνιστης.

Σωστος αριστερος και κομμουνιστης ειναι αυτος που θα παρει μεταναστες σπιτι του και οταν θα ανοιξει επιχειρηση θα δωσει ιδιοκτησια και στους εργατες του. Οι πραξεις πρεπει να συμβαδιζουν με την θεωρια αλλιως σε δουλευουν.

john_the_doctor

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
το σχέδιο ηταν εξαρχής απαξιώστε την δημόσια υγεία και παιδεία βάλτε τους κομματικούς συνδικαλιστές να τα διαλύσουν ΟΛΑ και μετά έλατε σαν σωτήρες να σώσετε τον κόσμο
αλλα με τι κόστος να καούν μαζί με τα ξερά και τα χλώρα
Αυτό όλοι οι πολιτικοι σχημαστισμο ακομα και οι φιλοί μας οι΄αντισυστημικοι αριστεροί τον γνωρίζουν που και καλά πολεμούν το σύστημα
Για αυτο θεωρώ οτι το ΣΥ.ΡΙΖΑ δεν ειναι τίποτα άλλο όπως και το ΚΚΕ απο τίς ίδιες όψεις του σάπιου νομίσματος!!!
Πολιτικά δεν ανήκω πουθενά και στις τελευταίες εκλογές δεν πήγα την πρώτη φορά να ΨΗΦΙΣΩ και την δεύτερη έριξα Ένωση Κεντρώων

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αμα μου καθοταν θεση στο δημοσιο θα πηγαινα βεβαια ... δεν σου κανω τον αγιο. Ειναι στανταρ ο μισθος... το κρατος ειναι ο καλυτερος εργοδοτης. Ισως σε μερικα χρονια να λεω διαφορετικα πραγματα αλλα θα πρεπει να τα λες εφοσον πατας πανω σε επιτευγματα ωστε αμα βγει ο αλλος να σε κοντραρει να χεις να του παραθέσεις. Νταξει εξαρταται ποιος διαβαζει τις συζητησεις... αυτα αμα τα διαβαζε ο ΚΟκκαλης θα γελουσε... θα ελεγε τι λεει το παιδακι τωρα για δημοσιο αλλου ειναι τα λεφτα. Ο κοκκαλης γεννηθηκε κοκκαλης ομως.  ;)

ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ.......

Εχεις λαμπρό μέλλον μπροστά σου......

Μισθός κάτω από τα 490 ευρώ για "ανάσχεση της ανεργίας"
news247 Απρίλιος 28 2013 23:19

Σε μερική αποδοχή και του δεύτερου άρθρου της τροπολογίας του ΠΑΣΟΚ, για την δυνατότητα μείωσης των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών, προέβη ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Η διατύπωση της νομοτεχνικής προσθήκης του κου Στουρνάρα, για την απασχόληση ανέργων σε ολιγόμηνα προγράμματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (που αφορά στο πρώτο άρθρο της τροπολογίας του ΠΑΣΟΚ), προβλέπει [size=14pt]καθαρές αμοιβές «κατά παρέκκλιση της ισχύουσας νομοθεσίας», ύψους 19,6 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερες των 490 ευρώ μηνιαίως - ενώ για εργαζόμενους κάτω των 25 ετών, οι απολαβές δεν θα ξεπερνούν τα 427 ευρώ μηνιαίως.[/size]

Σε ό,τι αφορά δε, την μείωση των εργοδοτικών εισφορών, αυτή μπορεί να προβλέπεται «ως μέτρο ανάσχεσης της ανεργίας, για τις επιχειρήσεις που διατηρούν τις υφιστάμενες σε αυτές, θέσεις εργασίας».

Η τροποποίηση που επέφερε ο υπουργός Οικονομικών, προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος παρατήρησε απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση και το Προεδρείο, πως «δεν είναι δυνατόν τα μεσάνυκτα να ρίξετε τον κατώτατο μισθό στο μηδέν και να καταβαραθρώσετε τα ασφαλιστικά ταμεία».

Αργότερα, και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ζήτησε από το Προεδρείο να μην κάνει αποδεκτές τροπολογίες που δεν είναι σε γνώση των βουλευτών και δεν έχει προλάβει να αναπτύξει και ο αρμόδιος υπουργός στην Ολομέλεια.

«Η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών είναι επιθυμητή, καθώς είναι απ' τις πιο υψηλές στην Ευρώπη» απάντησε ο υπουργός Οικονομικών. «Η διατύπωση λέει «εφόσον το επιτρέπουν οι δημοσιονομικές προϋποθέσεις». Όταν πετύχουμε υπέρβαση του στόχου για δημοσιονομικό πλεόνασμα, θα έχουμε τις δημοσιονομικές δυνατότητες και θα μειώσουμε τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης. Αυτό είναι θετικό μέτρο. Και τα 490 ευρώ είναι όντως χαμηλός μισθός - αλλά μην ξεχνάτε πως μιλάμε για ανέργους. [size=14pt]Θα είναι μια ανακούφιση γι' αυτούς».[/size]

ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ σας είναι μέσα στη Βουλή αυτή τη στιγμή. Να θυμηθείτε να τους ανάψετε μια λαμπάδα ΜΕΧΡΙ τον ουρανό τώρα που έρχεται το Αγιον Πάσχα.

Επισκέπτης
Αμα μου καθοταν θεση στο δημοσιο θα πηγαινα βεβαια ...
Παντως μεταξυ μας αμα ριξεις τον μισθο των δημοσιων στο 500αρικο θα χάσουν δουλεια οι επιχειρησεις ... γιατι αν εγω σαν δημοσιος έτρωγα 2 φορες την εβδομαδα σουβλακια τωρα θα τρωω 1 τις 2 εβδομαδες θα χεις πτωση στον τζιρο...
Ωπα,τι βλεπω?Δοντακι και για θεσουλα στο δημοσιο δηλαδη?

Λογικο...ειναι δυνατον ο Μπολντης να ειναι φανταρος,να μην εχει φαει ποτε μεσα και να μην εχει και δοντι για τετοια σκηνικα?Σωστα...

Μια ερωτηση μονο ρε συ Μπολντη...Ειναι μπλε το δοντακι σου?

Επισκέπτης
Ο μπόλντης με 2 κατοστάρικα το μήνα και χάρι πότερ μέρα παρά μέρα είναι κομπλέ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Kurtinaitis εχω το μελλον που φροντισανε να φτιαξουν οι μεγαλυτεροι...

Καταλαβες? αν εισαι πανω απο 35 ασε τις εξυπναδες και δικιες σας μαλακιες καλουμαστε να φτιαξουμε.

Γιατι οταν εσυ φοροδιεφευγες δεν σου περνουσε απο το μυαλο οτι θα την πληρωσουν τα παιδια σου.
Κανε τον εξυπνο τωρα και αυτα που μου παραθετεις τι τα παραθετεις? τα ξερω πριν απο σενα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ειπα εγω οτι περιμενω να παρω 1000 ευρω το μηνα? αυτα τραβα πες τα σε καναν σουπερμαους ή καναν νατσο που εχουν βγαλει κανα Γεωπονικο που δεν υπαρχει καν σε παγκοσμια καταταξη σαν πανεπιστημιο (οχι πως υπαρχει κανα ελληνικο) και νομιζουν πως αξιζουν πανω απο 500 ευρω για μενα ουτε 500 κλοτσιες δεν αξιζουνε αυτοι οι 2 και ας τους βλεπεις να ειρωνευονται και να το παιζουν εξυπνοι  :P

Επισκέπτης
Kurtinaitis εχω το μελλον που φροντισανε να φτιαξουν οι μεγαλυτεροι...

Καταλαβες? αν εισαι πανω απο 35 ασε τις εξυπναδες και δικιες σας μαλακιες καλουμαστε να φτιαξουμε.

Γιατι οταν εσυ φοροδιεφευγες δεν σου περνουσε απο το μυαλο οτι θα την πληρωσουν τα παιδια σου.
Κανε τον εξυπνο τωρα και αυτα που μου παραθετεις τι τα παραθετεις? τα ξερω πριν απο σενα...
Μη μασας ρε συ Μπολντη,υπαρχει παντα το ονειρο του καπιταλισμου λεμε...

Επισκέπτης
ειπα εγω οτι περιμενω να παρω 1000 ευρω το μηνα? αυτα τραβα πες τα σε καναν σουπερμαους ή καναν νατσο που εχουν βγαλει κανα Γεωπονικο που δεν υπαρχει καν σε παγκοσμια καταταξη σαν πανεπιστημιο (οχι πως υπαρχει κανα ελληνικο) και νομιζουν πως αξιζουν πανω απο 500 ευρω για μενα ουτε 500 κλοτσιες δεν αξιζουνε αυτοι οι 2 και ας τους βλεπεις να ειρωνευονται και να το παιζουν εξυπνοι  :P
Ας προσεχες...αραξε τωρα με τα 200(και χωρις Χαρι Ποτερ,πικρα δηλαδη).

Επισκέπτης
Ο καπιταλισμος ειναι πραγματικοτητα δεν ειναι ονειρο απλα εισαι βλαμενος.
Δεν ειπαμε οτι ΘΑ γινεις καπιταλιστης?
images

Mεχρι τοτε βεβαια η ΝΔουλα θα σε τρουπωσει και σενανε καπου στο Δημοσιο,με κανα τρακοσαρι το μηνα.
Αντε,και λιγο Χαρι Ποτερ αμα εισαι κωλοφαρδος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μια ζωη τα ιδια και τα ιδια με τον καπιταλισμο εχετε καταντησει γραφικοι. Η ζηλεια σας και η κακια σας για ατομα που επιχειρουν και πετυχαινουν ειναι αηδιαστικη.  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν ειπαμε οτι ΘΑ γινεις καπιταλιστης?
images

Mεχρι τοτε βεβαια η ΝΔουλα θα σε τρουπωσει και σενανε καπου στο Δημοσιο,με κανα τρακοσαρι το μηνα.
Αντε,και λιγο Χαρι Ποτερ αμα εισαι κωλοφαρδος.

Ζηλεια και κακια φιλε... ευτυχως που υπαρχει το σαιτ εδω να ξεσπας που εισαι αποτυχημενος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom