Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

Eσυ δεν βρηκες πουθενα????

Καλο ειναι να μιλαμε οταν χρειάζεται. Κοιταξε να δεις εγω δεν ειπα πολλα κερασια εγω μιλησα για μερικες αγγελιες που εχω δει... μπες χρυση ευκαιρια να τις δεις και εσυ και παρε και τηλεφωνο. Μιλαω παντα με στοιχεια. Σε αντιθεση με αλλους που δεν απαντανε σε βασικες ερωτησεις. Απλα τα πραγματα.

Τωρα αν σε κοροιδευουν .... οι αγγελιες αυτες τι να πω.

:2funny:

Επισκέπτης
καποιον που ψαχνει δουλεια????????????????

Όχι μορτάκο. Όποιον ψάχνει για δουλειά τον σέβομαι.
Τον υπερόπτη μ'ένα πτυχίο της πούτσας που πιστεύει πως θα βγει στην πιάτσα και θα του κάνουν πίπες δεν τον λυπάμαι καθόλου..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εσυ που δουλευεις για πες μας...

πειτε ρε μαλακες τι φοβαστε? να σας παει? στην ειρωνεια ειστε πρωτοι ομως ειτε ειστε αριστεροι του κωλου ειτε δεν ξερω και εγω τι αλλο. Εγω παραδεχομαι πραγματα εσεις γιατι δεν το κανετε?

οποιος εχει αρχιδια και θελει να κραξει να πει αληθεια με τι ασχολειται

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Οποιος ειρωνευεται και κραζει εκ του ασφαλους και χωρις να λεει ειναι κοτοπουλο. ΤΕΛΟΣ

Να νέος λάκης33 μας προέκυψε. Ζούμε μεγάλες στιγμές. Τελικά ρε μπολ εκείνες οι δουλειές με τα 1.500 ευρώ το μήνα που πήγαν σε όσους τελείωσαν την ανωτάτη σχολή πάνω απο κάθε άλλη της πληροφορικής που γαμεί και δέρνει;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Όχι μορτάκο. Όποιον ψάχνει για δουλειά τον σέβομαι.
Τον υπερόπτη μ'ένα πτυχίο της πούτσας που πιστεύει πως θα βγει στην πιάτσα και θα του κάνουν πίπες δεν τον λυπάμαι καθόλου..

Ρε μαλεα η σχολη μου ειναι σε υψηλοτερη θεση απο την δικη σου. Και παλι δεν εχω απαιτησεις εσυ και ο αλλος ο μαλεας ο ποντικος λετε για δουλειες 1000 ευρω σε τετοια κριση με δουλευεις τωρα?

Λεγε τι δουλεια κανεις.... δεν λες ε? αδερφαρες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Να νέος λάκης33 μας προέκυψε. Ζούμε μεγάλες στιγμές. Τελικά ρε μπολ εκείνες οι δουλειές με τα 1.500 ευρώ το μήνα που πήγαν σε όσους τελείωσαν την ανωτάτη σχολή πάνω απο κάθε άλλη της πληροφορικής που γαμεί και δέρνει;

αι μωρη σαβουρα. Κλεφτρα τραβα φαε τα λεφτα του γκομενου σου και παιξτο αγια μετα.
Καυλαντισε και λιγο εδω μεσα να ανεβασεις αυτοεκτιμηση με τα λιγουρια.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
......... :2funny: :2funny: ποσο γλεντι σας εχει ριξει δευτεριατικα ρε ο μπολνταρος ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αι μωρη σαβουρα. Κλεφτρα τραβα φαε τα λεφτα του γκομενου σου και παιξτο αγια μετα.
Καυλαντισε και λιγο εδω μεσα να ανεβασεις αυτοεκτιμηση με τα λιγουρια.

Χάνεις την ψυχραιμία σου. Μάλλον αυτό σημαίνει ότι στην ανωτάτη πληροφορική "ανώτερη σχολή απο αυτή του νάτσου" δεν σας έμαθαν οτι για εύρεση εργασίας δεν αρκεί το πτυχίο αλλά και ο χαρακτήρας. Ο δικός σου χαρακτήρας θα είναι το μέλλον σου να το θυμάσαι αυτό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν χανω την ψυχραιμια μου. Αλλα σε πατσαβουρες που ειναι πατσαβουρες κατα βαθος και εξωτερικα πανε να το παιξουν καθωςπρεπει ετσι μιλαω και αμα δεν σ αρεσει μην με παραθεσεις ξανα παλιοσαβουρα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εδω και τωρα οποιος θελει να με κραξει και εχει αρχιδια Ας ΠΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ....

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ... εγω ειπα ανεργος πληροφορικαριος... καθεστε και ψαχνετε δικα μου μηνυματα να δειτε αμα κανω κωλοτουμπες αλλα σε ερωτησεις δεν απαντατε. Οποιος δεν απανταει να μην ασχολειται καθολου.

Εδω και τωρα οποιος εχει αρχιδια ας μας πει ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Πολιτικός Μηχανικός

τι κερδίζω?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βασικος εισοδηματιας... ωραια αρα τα βρηκες ετοιμα απο τον μπαμπα και εισπραττεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom