Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν χανω την ψυχραιμια μου. Αλλα σε πατσαβουρες που ειναι πατσαβουρες κατα βαθος και εξωτερικα πανε να το παιξουν καθωςπρεπει ετσι μιλαω και αμα δεν σ αρεσει μην με παραθεσεις ξανα παλιοσαβουρα.

έχετε μάθει πραγματικά την ζωή στο πανεπιστήμιο. Είναι εμφανές και απο το λεξιλόγιο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
εσυ ενταξει δεν ειρωνευεσαι κιολας. Εισαι σωστος. Απο την παρεα εισαι ο πιο ενταξει.
:2funny: :2funny: :2funny: εισαι τελικα αδικος ρε μπολντη...αφου σε ειπα πρωτος απο αυτον τι δουλεια κανω!

Επισκέπτης
Ρε μαλεα η σχολη μου ειναι σε υψηλοτερη θεση απο την δικη σου. Και παλι δεν εχω απαιτησεις εσυ και ο αλλος ο μαλεας ο ποντικος λετε για δουλειες 1000 ευρω σε τετοια κριση με δουλευεις τωρα?

Λεγε τι δουλεια κανεις.... δεν λες ε? αδερφαρες.

Ποια σχολή ρε καραγκιοζάκο?
Έγραψα ποτέ πως έχω τελειώσει κάποια σχολή??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
έχετε μάθει πραγματικά την ζωή στο πανεπιστήμιο. Είναι εμφανές και απο το λεξιλόγιο.

Αμα δεν γουσταρεις να μην με παραθετεις. Απο μενα τυπισσες οι οποιες δεν αναγνωριζουν το λαθος τους και κοιτανε κουτοπονηρα να ξεφυγουν.... που υποστηριζουν και θαυμαζουν ανθρωπους οι οποιοι ειναι υπερ το να μπαινουν αναρχικοι αλητες στις σχολες και να δερνουν αθωο κοσμο ... ειναι για τα μπαζα τελειως.
Για να μην πω και αλλα. ΤΕΛΟΣ εδω με εσας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ποια σχολή ρε καραγκιοζάκο?
Έγραψα ποτέ πως έχω τελειώσει κάποια σχολή??

Ρε δεν γμιεσαι να ασπρισεις κιολας? στα αρχιδια μου σε εχω γραμμενο
απλα επειδη σε βλεπω ειρωνα ... πρεπει να καταλαβεις (που δεν θα καταλαβεις) οτι ειρωνας κουτοπονηρος
με το να μην λεει τι δουλευει και τι εχει σπουδασει δεν ειναι μαγκας μλκας ειναι.

Καταλαβες? αντε γεια τωρα στα @@ μου σας εχω γραμμενους ολη την παρεα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αμα δεν γουσταρεις να μην με παραθετεις. Απο μενα τυπισσες οι οποιες δεν αναγνωριζουν το λαθος τους και κοιτανε κουτοπονηρα να ξεφυγουν.... που υποστηριζουν και θαυμαζουν ανθρωπους οι οποιοι ειναι υπερ το να μπαινουν αναρχικοι αλητες στις σχολες και να δερνουν αθωο κοσμο ... ειναι για τα μπαζα τελειως.
Για να μην πω και αλλα. ΤΕΛΟΣ εδω με εσας

Εμ δεν βγάλαμε όλοι σχολές γαμάτες ρε μπολ να μείνουμε άνεργοι αλλά να χαιρόμαστε για την ανάπτυξη της κοινωνίας του σαμαροκουβελικού πασοκιστάν,  λέγοντας τεμπέληδες τους άλλους που εργάζονται και ζητούν μισθούς ανάλογους της εργασίας και των προσόντων τους για να ζήσουν αξιοπρεπώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom