Βασικος εισοδηματιας... ωραια αρα τα βρηκες ετοιμα απο τον μπαμπα και εισπραττεις?
Όχι μόνο. Κάτι ψιλά ήρθαν κατευθείαν απ' τους παππούδες!
Βασικος εισοδηματιας... ωραια αρα τα βρηκες ετοιμα απο τον μπαμπα και εισπραττεις?
Δεν χανω την ψυχραιμια μου. Αλλα σε πατσαβουρες που ειναι πατσαβουρες κατα βαθος και εξωτερικα πανε να το παιξουν καθωςπρεπει ετσι μιλαω και αμα δεν σ αρεσει μην με παραθεσεις ξανα παλιοσαβουρα.
εσυ ενταξει δεν ειρωνευεσαι κιολας. Εισαι σωστος. Απο την παρεα εισαι ο πιο ενταξει.
μεταξύ μας όμως, τα θέλει και σένα λίγο ο κωλαρίνος σουεσυ ενταξει δεν ειρωνευεσαι κιολας. Εισαι σωστος. Απο την παρεα εισαι ο πιο ενταξει.
Ρε μαλεα η σχολη μου ειναι σε υψηλοτερη θεση απο την δικη σου. Και παλι δεν εχω απαιτησεις εσυ και ο αλλος ο μαλεας ο ποντικος λετε για δουλειες 1000 ευρω σε τετοια κριση με δουλευεις τωρα?
Λεγε τι δουλεια κανεις.... δεν λες ε? αδερφαρες.
δεν τελείωσες το Αρσάκειο τελικά ρε? Ψέματα μου έλεγες?Ποια σχολή ρε καραγκιοζάκο?
Έγραψα ποτέ πως έχω τελειώσει κάποια σχολή??
έχετε μάθει πραγματικά την ζωή στο πανεπιστήμιο. Είναι εμφανές και απο το λεξιλόγιο.
Ποια σχολή ρε καραγκιοζάκο?
Έγραψα ποτέ πως έχω τελειώσει κάποια σχολή??
αντε γεια τωρα στα @@ μου σας εχω γραμμενους ολη την παρεα...
Αμ' δεν το βλέπω??![]()
![]()
και μένα που δεν ειρωνεύομαι?Καταλαβες? αντε γεια τωρα στα @@ μου σας εχω γραμμενους ολη την παρεα...
...[size=1pt]κανονισε να προγκηξει να τρελλαθουμε ομαδικως[/size].....Αμ' δεν το βλέπω??![]()
![]()
...του πες για τον κωλαρακο του ομως...και μένα που δεν ειρωνεύομαι?
και μένα που δεν ειρωνεύομαι?
φιλικά ρε άτριχε...του πες για τον κωλαρακο του ομως...
...ετσι ξεκιναει παντα ,στο φιλικο....φιλικά ρε άτριχε
ανεργος πληροφορικαριος
και μένα που δεν ειρωνεύομαι?
ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ?
Αμα δεν γουσταρεις να μην με παραθετεις. Απο μενα τυπισσες οι οποιες δεν αναγνωριζουν το λαθος τους και κοιτανε κουτοπονηρα να ξεφυγουν.... που υποστηριζουν και θαυμαζουν ανθρωπους οι οποιοι ειναι υπερ το να μπαινουν αναρχικοι αλητες στις σχολες και να δερνουν αθωο κοσμο ... ειναι για τα μπαζα τελειως.
Για να μην πω και αλλα. ΤΕΛΟΣ εδω με εσας