Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
τύπε δεν σου λένε όλοι απαραίτητα ψέματα, άλλοι σου λένε καλύτερα να πεθάνεις από την πείνα και αξιοπρεπής παρά να τρως έστω και λίγο αλλά ταπεινομένος... σε μία χώρα που η αξιοπρέπεια ήταν σχεδόν άγνωστη τώρα ξαφνικά την θυμηθήκαμε... :jerking: :s&m_1:

:thumbsup:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376

To κακό είναι ότι δεν σου λένε , john_fystikis , καλύτερα να πεθάνεις "αξιοπρεπής" ,
αλλά ότι όλα μπορούν να είναι όπως ήταν...
αλλά πώς δεν σου λέμε, γιατί δεν ξέρουμε...
Εμπιστεύσουμας και θα δεις....

Αλήθεια ΤΙ?  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πΑΙΔΙΑ στην καλυτεροι να πεθανουμε χρεωμενοι  :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376

Μακάρι να λέγαν την αλήθεια όλοι οι σωτήρες ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι και Χρυσή Αυγή,
εμπιστεύσου μας και θα Πεθάνεις της Πέινας στα σίγουρα αλλά θα είσαι "αξιοπρεπής",
Θα είχαν τελειώσει πολιτικά όλοι, αυτοί, οι "πολιτικά ψεκασμένοι" από την Ελληνική Κοινωνία τώρα...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
πΑΙΔΙΑ στην καλυτεροι να πεθανουμε χρεωμενοι  :2funny: :2funny:

Χρεωμένοι θα πεθάνουμε έτσι και αλλιώς εμείς, τα παιδια μας, τα εγγόνια μας και τα δισέγγονια μας..
μετά τι γίνεται έχει σημασία...
και για να γίνει μετά κάτι θα πρέπει να ξεκινήσει να "χτίζεται" σήμερα,
τώρα αν πιστεύει κανείς, ότι υπάρχει ελπίδα και φως στην ζωή μας με την σημερινή κυβέρνηση και τους Γερμανούς,
μάλλον θα δυσκολευτώ να το πιστέψω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Χρεωμένοι θα πεθάνουμε έτσι και αλλιώς εμείς, τα παιδια μας, τα εγγόνια μας και τα δισέγγονια μας..
μετά τι γίνεται έχει σημασία...
και για να γίνει μετά κάτι θα πρέπει να ξεκινήσει να "χτίζεται" σήμερα,
τώρα αν πιστεύει κανείς, ότι υπάρχει ελπίδα και φως στην ζωή μας με την σημερινή κυβέρνηση και τους Γερμανούς,
μάλλον θα δυσκολευτώ να το πιστέψω...

Στα αρχιδια μου για το μετα θα εχω πεθάνει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τα αρχίδια σου δεν θα έχουν δημιουργίσει μετά ...  :think:

Κοιτα εμεις τις συμβουλες στα παιδια τις δινουμε αλλα ειναι σιγουρο πως θα σε ακουσουν ?
Τους λες αυτα που πρεπει και αναλογα... το παιδι μπορει να αναπτυξει ... βασικα ΘΑ αναπτυξει την δικη του προσωπικοτητα ασχετα με το τι εισαι εσυ. Εχω γειτονα ο οποιος περναει σε βλεπει και δεν σου μιλαει ποτε. Τα παιδια του ... κανουν το ακριβως αντιθετο και ας τα ειχε ολα τα χρονια σε στρατιωτικο νομο και με φωνες (τον ακουγαμε)  ;)

το παιδι θα αναπτυξει την δικη του προσωπικοτητα... Η δικη σου δουλεια τελειωσε.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
Κοιτα εμεις τις συμβουλες στα παιδια τις δινουμε αλλα ειναι σιγουρο πως θα σε ακουσουν ?
Τους λες αυτα που πρεπει και αναλογα... το παιδι μπορει να αναπτυξει ... βασικα ΘΑ αναπτυξει την δικη του προσωπικοτητα ασχετα με το τι εισαι εσυ. Εχω γειτονα ο οποιος περναει σε βλεπει και δεν σου μιλαει ποτε. Τα παιδια του ... κανουν το ακριβως αντιθετο και ας τα ειχε ολα τα χρονια σε στρατιωτικο νομο και με φωνες (τον ακουγαμε)  ;)

το παιδι θα αναπτυξει την δικη του προσωπικοτητα... Η δικη σου δουλεια τελειωσε.

Μακάρι τα παιδιία να κάνουν πάντα το αντίθετο "Εχω γειτονα ο οποιος περναει σε βλεπει και δεν σου μιλαει ποτε. Τα παιδια του ... κανουν το ακριβως αντιθετο και ας τα ειχε ολα τα χρονια σε στρατιωτικο νομο και με φωνες (τον ακουγαμε)",
μπορεί αυτά να δουλέψουν περισσότερα και καλύτερα από τις προηγούμενες γεννιές,
και έτσι να δημιουργιθεί ξανά Ε Λ Π Ι Δ Α..

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376

Αυτήν την στιγή πάντως, ζούμε, το ΚΑΚΟ και μας κλείνει το μάτι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μακάρι τα παιδιία να κάνουν πάντα το αντίθετο "Εχω γειτονα ο οποιος περναει σε βλεπει και δεν σου μιλαει ποτε. Τα παιδια του ... κανουν το ακριβως αντιθετο και ας τα ειχε ολα τα χρονια σε στρατιωτικο νομο και με φωνες (τον ακουγαμε)",
μπορεί αυτά να δουλέψουν περισσότερα και καλύτερα από τις προηγούμενες γεννιές,
και έτσι να δημιουργιθεί ξανά Ε Λ Π Ι Δ Α..

Και μενα μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτο... περνανε και σου μιλανε απο μονα τους... ο αλλος ακομη και αν τον κεντραρεις ... σε κοιταει απλα τον κοιτας και φευγει. Ο πατερας του (παππους των παιδιων) τα ιδια... αν δεν τον χαιρετησεις πρωτος δεν σε χαιρεταει ποτε.

Για αυτο διατυπωνω αποψη γιατι εχω παράδειγμα.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
To κακό είναι ότι δεν σου λένε , john_fystikis , καλύτερα να πεθάνεις "αξιοπρεπής" ,
αλλά ότι όλα μπορούν να είναι όπως ήταν...
αλλά πώς δεν σου λέμε, γιατί δεν ξέρουμε...
Εμπιστεύσουμας και θα δεις....

Αλήθεια ΤΙ?  :think:
ακόμα χειρότερα τύπε!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376

Μακάρι ρε Boldemort, να είναι διαφορετικά τα παιδιά μας, να μην  θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι,
να δουλεύουν 250 μέρες και να πληρώνονται για 365,
να δουλέυουν 5 ώρες και να πληρώνονται για 8,
να παίρνουν 1000 ευρώ από το δημόσιο και να ελπίζουν να βγάλουν άλλα 3000 το μήνα από άλλους τρόπους....

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376

Μακάρι να δημιουργηθεί Ε Λ Π Ι Δ Α ....

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
ακόμα χειρότερα τύπε!

Συμφωνούμε  τύπε.

Αλλά βλέπεις ότι όλοι, Ευτυχώς Φυσικά, όταν έρθουν στα πράγματα ΑΛΑΛΖΟΥΝ
Θυμάσε ότι ο Πρωθυπουργός καταψήφισε το 1ο μνμόνιο, αλλά μας μπροστά στον κίνδυνο της Χρεοπωπίας στα χέρια του ΑΛΛΑΞΕ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μακάρι ρε Boldemort, να είναι διαφορετικά τα παιδιά μας, να μην  θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι,
να δουλεύουν 250 μέρες και να πληρώνονται για 365,
να δουλέυουν 5 ώρες και να πληρώνονται για 8,
να παίρνουν 1000 ευρώ από το δημόσιο και να ελπίζουν να βγάλουν άλλα 3000 το μήνα από άλλους τρόπους....

Εγω εχω ξεκινησει και στελνω βιογραφικα... εστειλα τα πρωτα 5-10 φυγανε άσφαιρα. Και σκεφτηκα να αλλαξω το βιογραφικο... έκατσα το εψαξα ειχα οντως λάθη και ηταν κακογραμμενο συμφωνα με προτυπα απο ξενα πανεπιστημια... το αλλαξα. Θα συνεχισω για κανα 2μηνο. Αν δεν βρω τιποτα .... ξεκιναω διαδικασιες να δω μηπως να ανοιξω κατι δικο μου.

Αμα μου καθοταν θεση στο δημοσιο θα πηγαινα βεβαια ... δεν σου κανω τον αγιο. Ειναι στανταρ ο μισθος... το κρατος ειναι ο καλυτερος εργοδοτης. Ισως σε μερικα χρονια να λεω διαφορετικα πραγματα αλλα θα πρεπει να τα λες εφοσον πατας πανω σε επιτευγματα ωστε αμα βγει ο αλλος να σε κοντραρει να χεις να του παραθέσεις. Νταξει εξαρταται ποιος διαβαζει τις συζητησεις... αυτα αμα τα διαβαζε ο ΚΟκκαλης θα γελουσε... θα ελεγε τι λεει το παιδακι τωρα για δημοσιο αλλου ειναι τα λεφτα. Ο κοκκαλης γεννηθηκε κοκκαλης ομως.  ;)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376

Θα κάνουν πιστεύεις κάτα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από τον Σαμαρά, αν χτύπα ξύλο, πάρουν την Ευθύνη για την Χώρα,
Τσίπρας, Καμένος ή Μιχαλολιάκος  :think:

Το μόνο το Κ.Κ.Ε.
Το Κ.Κ.Ε. ίσως αποφασίσει , αν χτύπα ξύλο, να "πεθάνουμε" αξιοπρεπεις μεν Κουμουνιστες δε... :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
Εγω εχω ξεκινησει και στελνω βιογραφικα... εστειλα τα πρωτα 5-10 φυγανε άσφαιρα. Και σκεφτηκα να αλλαξω το βιογραφικο... έκατσα το εψαξα ειχα οντως λάθη και ηταν κακογραμμενο συμφωνα με προτυπα απο ξενα πανεπιστημια... το αλλαξα. Θα συνεχισω για κανα 2μηνο. Αν δεν βρω τιποτα .... ξεκιναω διαδικασιες να δω μηπως να ανοιξω κατι δικο μου.

Αμα μου καθοταν θεση στο δημοσιο θα πηγαινα βεβαια ... δεν σου κανω τον αγιο. Ειναι στανταρ ο μισθος... το κρατος ειναι ο καλυτερος εργοδοτης. Ισως σε μερικα χρονια να λεω διαφορετικα πραγματα αλλα θα πρεπει να τα λες εφοσον πατας πανω σε επιτευγματα ωστε αμα βγει ο αλλος να σε κοντραρει να χεις να του παραθέσεις. Νταξει εξαρταται ποιος διαβαζει τις συζητησεις... αυτα αμα τα διαβαζε ο ΚΟκκαλης θα γελουσε... θα ελεγε τι λεει το παιδακι τωρα για δημοσιο αλλου ειναι τα λεφτα. Ο κοκκαλης γεννηθηκε κοκκαλης ομως.  ;)

Εγώ μαζί σου , σίγουρα "το κρατος ειναι ο καλυτερος εργοδοτης." αλλά αυτό πρέπει και Αλλάζει.
Όχι γιατί είχε "το άδικο" ο μακαρίτης ο Παπανδρέου και από το 1981 άλλαξε την μοίρα των Δημοσίων Υπαλλήλων, και τις αποδοχές τους φυσικά, αλλά γιατί αυτό ΑΠΕΤΥΧΕ..
Αυτοί οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είμαστε στα 500 Euro μπορεί να τους πάει σ΄ενιαίο μισθολόγιο τώρα ο Σαμαράς όλους τους?
Θα των πω και Μπράβο ! ! !

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376

Την ουσία, κατά την γνώμη μου, πάντως την έπιασες "θα ελεγε τι λεει το παιδακι τωρα για δημοσιο αλλου ειναι τα λεφτα".

Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Για αυτό τα βλέπω δύσκολα και με την κυβέρνηση Σαμαρά και το ξημέρωμα θ' αργήσει...

Μακάρι όχι τόσες πολλές γεννιές όσο δείχνει.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ώ ρε πουστη μου, τί αλλο θα διαβασω δω μεσα....

ο πρακτορας κροκους παρακαλειται να παραλαβει απολυτως εμπιστευτικο συστατικο σημειωμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom