τύπε δεν σου λένε όλοι απαραίτητα ψέματα, άλλοι σου λένε καλύτερα να πεθάνεις από την πείνα και αξιοπρεπής παρά να τρως έστω και λίγο αλλά ταπεινομένος... σε μία χώρα που η αξιοπρέπεια ήταν σχεδόν άγνωστη τώρα ξαφνικά την θυμηθήκαμε...![]()
![]()
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
τύπε δεν σου λένε όλοι απαραίτητα ψέματα, άλλοι σου λένε καλύτερα να πεθάνεις από την πείνα και αξιοπρεπής παρά να τρως έστω και λίγο αλλά ταπεινομένος... σε μία χώρα που η αξιοπρέπεια ήταν σχεδόν άγνωστη τώρα ξαφνικά την θυμηθήκαμε...![]()
![]()
πΑΙΔΙΑ στην καλυτεροι να πεθανουμε χρεωμενοι![]()
![]()
Χρεωμένοι θα πεθάνουμε έτσι και αλλιώς εμείς, τα παιδια μας, τα εγγόνια μας και τα δισέγγονια μας..
μετά τι γίνεται έχει σημασία...
και για να γίνει μετά κάτι θα πρέπει να ξεκινήσει να "χτίζεται" σήμερα,
τώρα αν πιστεύει κανείς, ότι υπάρχει ελπίδα και φως στην ζωή μας με την σημερινή κυβέρνηση και τους Γερμανούς,
μάλλον θα δυσκολευτώ να το πιστέψω...
Στα αρχιδια μου για το μετα θα εχω πεθάνει.
Τα αρχίδια σου δεν θα έχουν δημιουργίσει μετά ...![]()
Κοιτα εμεις τις συμβουλες στα παιδια τις δινουμε αλλα ειναι σιγουρο πως θα σε ακουσουν ?
Τους λες αυτα που πρεπει και αναλογα... το παιδι μπορει να αναπτυξει ... βασικα ΘΑ αναπτυξει την δικη του προσωπικοτητα ασχετα με το τι εισαι εσυ. Εχω γειτονα ο οποιος περναει σε βλεπει και δεν σου μιλαει ποτε. Τα παιδια του ... κανουν το ακριβως αντιθετο και ας τα ειχε ολα τα χρονια σε στρατιωτικο νομο και με φωνες (τον ακουγαμε) ;)
το παιδι θα αναπτυξει την δικη του προσωπικοτητα... Η δικη σου δουλεια τελειωσε.
Μακάρι τα παιδιία να κάνουν πάντα το αντίθετο "Εχω γειτονα ο οποιος περναει σε βλεπει και δεν σου μιλαει ποτε. Τα παιδια του ... κανουν το ακριβως αντιθετο και ας τα ειχε ολα τα χρονια σε στρατιωτικο νομο και με φωνες (τον ακουγαμε)",
μπορεί αυτά να δουλέψουν περισσότερα και καλύτερα από τις προηγούμενες γεννιές,
και έτσι να δημιουργιθεί ξανά Ε Λ Π Ι Δ Α..
ακόμα χειρότερα τύπε!To κακό είναι ότι δεν σου λένε , john_fystikis , καλύτερα να πεθάνεις "αξιοπρεπής" ,
αλλά ότι όλα μπορούν να είναι όπως ήταν...
αλλά πώς δεν σου λέμε, γιατί δεν ξέρουμε...
Εμπιστεύσουμας και θα δεις....
Αλήθεια ΤΙ?![]()
ακόμα χειρότερα τύπε!
Μακάρι ρε Boldemort, να είναι διαφορετικά τα παιδιά μας, να μην θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι,
να δουλεύουν 250 μέρες και να πληρώνονται για 365,
να δουλέυουν 5 ώρες και να πληρώνονται για 8,
να παίρνουν 1000 ευρώ από το δημόσιο και να ελπίζουν να βγάλουν άλλα 3000 το μήνα από άλλους τρόπους....
Εγω εχω ξεκινησει και στελνω βιογραφικα... εστειλα τα πρωτα 5-10 φυγανε άσφαιρα. Και σκεφτηκα να αλλαξω το βιογραφικο... έκατσα το εψαξα ειχα οντως λάθη και ηταν κακογραμμενο συμφωνα με προτυπα απο ξενα πανεπιστημια... το αλλαξα. Θα συνεχισω για κανα 2μηνο. Αν δεν βρω τιποτα .... ξεκιναω διαδικασιες να δω μηπως να ανοιξω κατι δικο μου.
Αμα μου καθοταν θεση στο δημοσιο θα πηγαινα βεβαια ... δεν σου κανω τον αγιο. Ειναι στανταρ ο μισθος... το κρατος ειναι ο καλυτερος εργοδοτης. Ισως σε μερικα χρονια να λεω διαφορετικα πραγματα αλλα θα πρεπει να τα λες εφοσον πατας πανω σε επιτευγματα ωστε αμα βγει ο αλλος να σε κοντραρει να χεις να του παραθέσεις. Νταξει εξαρταται ποιος διαβαζει τις συζητησεις... αυτα αμα τα διαβαζε ο ΚΟκκαλης θα γελουσε... θα ελεγε τι λεει το παιδακι τωρα για δημοσιο αλλου ειναι τα λεφτα. Ο κοκκαλης γεννηθηκε κοκκαλης ομως. ;)