Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...αυτιστικος εισαι ρε συ??????Τι μανια ειναι αυτη με τα λινκ που σε τρωει?????

το ότι μου λές ότι κάποια στιγμή κάπου, κάπως, κάποτε έγινε κάτι χωρίς να προσδιορίζεις το που, πότε και ποιός δεν λέει τίποτε .. μπορεί να είναι πολύ εύκολα δικά σου ευχολόγια...

εφόσον λοιπόν βάζεις είδηση θα πρέπει για να θεωρηθεί έγκυρη να μας πείς και που την άκουσες/είδες/διάβασες... έτσι για να την δούμε και μεις ώστε να κρίνουμε την αξιοπιστία της...

εντιτ.. και για να το συνεχίσω έχω αναφέρει μία δυό φορές περιστατικά που μου έχουν συμβεί .. αμέσως εσύ και η απλυτοπαρέα σου αρχίσατε τις ειρωνίες...

με την ίδια λογική και γω θα μπορούσα να μιλήσω για όνειρα/παπαρολογίες κλπ (εξάλλου τα συνηθίζετε αυτά στον πολιτικό χώρο ποι κινείσαι)..

από ότι είδες δεν το έκανα και σου ζήτησα να υποστηρίξεις αυτό που λές...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
το ότι μου λές ότι κάποια στιγμή κάπου, κάπως, κάποτε έγινε κάτι χωρίς να προσδιορίζεις το που, πότε και ποιός δεν λέει τίποτε .. μπορεί να είναι πολύ εύκολα δικά σου ευχολόγια...

εφόσον λοιπόν βάζεις είδηση θα πρέπει για να θεωρηθεί έγκυρη να μας πείς και που την άκουσες/είδες/διάβασες... έτσι για να την δούμε και μεις ώστε να κρίνουμε την αξιοπιστία της...
δε θυμασαι ρε παρταλι περισυ το καλοκαιρι την μερα του γερμανια ελλαδα, που εγινε μαρς γερο εκει, εξω απο τα καφε-ψηστερι της περιοχης???...γιατι λεει τους ενοχλουσαν οι αλλοδαποι που ηταν στην πλατεια!

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Και γώ που είμαι υπερήλικας, αν μου δώσουν, ασπίδα, επικαλαμίδες, πιστόλι, γκλομπ, μάσκα αερίων, χημικά, και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, γίνομαι Τσακ.
στο εξοπλισμό σας διαθέτετε κράνη, μασκες αερίων, καδρόνια που εκτελούν χρήση γκλομπ.

φτιάξτε και μια ασπίδα όπως οι τύποι και είστε σχεδόν ισάξιοι
19.jpg

και άντε για μάχη στον δρόμο

αλλά που ...  :badair: :badair:

καμια βομβίτσα από απόσταση και πολύ σας είναι ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βάλε το μεροκάματο εκεί που πρέπει και θα γίνει ουρά ...

άμα βάζεις μεροκάματο εκμετάλευσης λογικό είναι να σου έρθουν μόνο ξένοι. Φυσικά άμα δεν ήταν αυτοί δεν θα μπορούσες να το κατεβάσεις τόσο ...
με συγχωρείς αλλά πούτσες μπλε.
3 τόνους λάδι έβγαλα φέτος και Έλληνα δεν βρήκα ούτε για δείγμα παρότι έδινα και παραπάνω για να έρθουνε. Άσε που φέτος ειδικά δεν έβρισκες ούτε αλλοδαπούς... στο περίμενε σε βα΄ζανε...στη σειρά σου κύριος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δε θυμασαι ρε παρταλι περισυ το καλοκαιρι την μερα του γερμανια ελλαδα, που εγινε μαρς γερο εκει, εξω απο τα καφε-ψηστερι της περιοχης???...γιατι λεει τους ενοχλουσαν οι αλλοδαποι που ηταν στην πλατεια!
θα έπρεπε να θυμάμαι ???

τέτοια περιστατικά συμβαίνουν κάθε μέρα δυό - τρία και από τις δυό πλευρές (όπως και φόνοι, ληστείες, απαγωγές)...

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
3 τόνους λάδι έβγαλα φέτος και Έλληνα δεν βρήκα ούτε για δείγμα παρότι έδινα και παραπάνω για να έρθουνε. Άσε που φέτος ειδικά δεν έβρισκες ούτε αλλοδαπούς... στο περίμενε σε βα΄ζανε...στη σειρά σου κύριος.
άλλη φορά να με ενημερώνεις να σου στέλνω από την Τ.Ο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλλίτερης πάστας δεν ξέρω.

Αυτές όμως (όπως και οι περισσότερες Ελλεεινίδες) δεν έχουν καμία τσίπα.

Τσίπα δεν έχουν οι σαμαράδες,παπανδρέου, κουβελες και οι κανέκοι τους που για τα χρήμα γλείφουν κατουρημένες ποδιες καλή ώρα....

Υ.Γ αν κάποιος μιλά για τσίπα πρέπει να την γνωρίζει και να την πράττει λένε στο χωριό μου

Επισκέπτης
οποιοσδήποτε διαμαρτυρύθηκε κόσμια και σωστά ουδέποτε χτυπήθηκε
Οποτε παιζει και οι μπαγκλαντεσιανοι στη Μανωλαδα να μην ηταν και πολυ κοσμιοι να'ουμ.

Και τι κανεις αμα εισαι αφεντικο και κρινεις οτι ο εργατης που διεκδικει τα δεδουλευμενα του δεν ειναι αρκουντως κοσμιος?Μα φυσικα βγαζεις τη χραπαχρουπα και τον πυροβολεις...για να μαθει τροπους ο καθικης...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

χόρτασε η ψείρα βγήκε στον γιακά...

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Οποτε παιζει και οι μπαγκλαντεσιανοι στη Μανωλαδα να μην ηταν και πολυ κοσμιοι να'ουμ.

Και τι κανεις αμα εισαι αφεντικο και κρινεις οτι ο εργατης που διεκδικει τα δεδουλευμενα του δεν ειναι αρκουντως κοσμιος?Μα φυσικα βγαζεις τη χραπαχρουπα και τον πυροβολεις...για να μαθει τροπους ο καθικης...

άλλο είπα χαζοβιόλη ... :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
τέτοια περιστατικά συμβαίνουν κάθε μέρα δυό - τρία και από τις δυό πλευρές (όπως και φόνοι, ληστείες, απαγωγές)...
Βασικα οι τυποι διεκδικουσαν δεδουλευμενα,μαλλον ομως σου"διαφευγει"αυτη η"λεπτομερεια"...Πιστευεις οτι ειναι ανεπαρκης λογος για να παρεις θεση υπερ των μπαγκλαντεσιανων στη Μανωλαδα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βασικα οι τυποι διεκδικουσαν δεδουλευμενα,μαλλον ομως σου"διαφευγει"αυτη η"λεπτομερεια"...Πιστευεις οτι ειναι ανεπαρκης λογος για να παρεις θεση υπερ των μπαγκλαντεσιανων στη Μανωλαδα?

είπα εγώ ότι είμαι εναντίον των μπαγκλαντεσιανών ??? αυτό που το διάβασες... ??

μα πόσο γκαίμπελς μπορείς να γίνεις...

από την άλλη πλευρά δεν ξέρω ούτε τι συμφωνίες έχουν γίνει (πόσο/πότε/τι) ......

εντιτ

και για αν το τελειώσω ... τα αφεντικά και οι μπράβοι πρέπει να πάνε στην στενή (απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απασχόληση αλλοδαπών χωρίς νομιμοποιητικά εγγραφα κλπ) αφού πληρώσουν τα όποια δεδουλευμένα οφείλουν (συν ασφαλιστικές εισφορες στον ΟΓΑ με τις όποιες προσαυξήσεις)  οι δε μπαγκλαντεσιανοί πρέπει να μπουζουριαστούν ομαδικώς (όσοι φυσικά δεν έχουν άδεια παραμονής και εργασίας) και να αποσταλλούν στα πάτρια τους εδάφη asap..

so simple like that...

αλλά αμα γίνει κάτι τέτοιο θα ξεσηκωθεί ο κόσμος για τους καημένους τους αγρότες αλλά και για τους καημένους τους μετανάστες...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
στο εξοπλισμό σας διαθέτετε κράνη, μασκες αερίων, καδρόνια που εκτελούν χρήση γκλομπ.

φτιάξτε και μια ασπίδα όπως οι τύποι και είστε σχεδόν ισάξιοι
19.jpg

και άντε για μάχη στον δρόμο

αλλά που ...  :badair: :badair:

καμια βομβίτσα από απόσταση και πολύ σας είναι ...

Προσωπικά διαθέτω πέρισσότερο εξοπλισμό από αυτόν που αναφέρατε. Στόχος μου όμως δεν είναι οι τελευταίοι εντολοδόχοι.

Το παιχνίδι έχει στηθεί καλά. Το μένος εκτονώνεται πάνω στις "φιλλιπινέζες" (που αντί για ξεσκονόπανο κρατάνε γκλόμπ και αντί για ψεκαστήρα νερού, ψεκαστήρα με χημικά) και όλα είναι μια χαρά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα ποσά αυτά είναι παραπλανητικά και τα πιστεύετε επειδή είστε άσχετοι με το θέμα

10 ευρώ παίρνει ο παράνομος ασιάτης για 8-10 ωρες και ίσως 15 αν δουλεύει 12+ και πέσει σε "καλό" αγρότη εργοδότη ...
καλά, να μας πεις το μέρος σου να έρθουμε να γίνουμε αγρότες που παίρνουνε τόσα οι εργάτες...
6 ώρες με το ζόρι δουλεύουνε και 20ρικο μίνιμουμ. Και φυσικά με διαλλείμματα κλπ.
Αυτοί που έρχονται με 10-15 ευρά δεν κάνουνε καμία δουλειά τελικά, οπότε δεν τους παίρνει κανείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom