tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
-ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟΙ.....
εσύ μπορεί.. εγώ όχι...
και για να έχουμε καλό ρώτημα αδεια παραμονής και εργασίας εχεις ???
Πςςςςςς...μονο που αυτο δεν ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ θεση υπερ των μεταναστων εργατων,αλλα αναφορα στο συγκεκριμενο περιστατικο λες και επεσε απο τον ουρανο πανω στον"ανυποψιαστο"τραμου...και εσυ δεν ησουνα που εκθειαζες κατι Μπαχρειν,Καταρ,Ντουμπαι και Σαουδαραβιες για το πως χειριζονται τους αλλοδαπους εργατες?και για αν το τελειώσω ... τα αφεντικά και οι μπράβοι πρέπει να πάνε στην στενή (απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απασχόληση αλλοδαπών χωρίς νομιμοποιητικά εγγραφα κλπ) αφού πληρώσουν τα όποια δεδουλευμένα οφείλουν (συν ασφαλιστικές εισφορες στον ΟΓΑ με τις όποιες προσαυξήσεις) οι δε μπαγκλαντεσιανοί πρέπει να μπουζουριαστούν ομαδικώς (όσοι φυσικά δεν έχουν άδεια παραμονής και εργασίας) και να αποσταλλούν στα πάτρια τους εδάφη asap..
so simple like that...
αλλά αμα γίνει κάτι τέτοιο θα ξεσηκωθεί ο κόσμος για τους καημένους τους αγρότες αλλά και για τους καημένους τους μετανάστες...
τογύρισεςγυρίσατε στο τσάμικο τώρα???
εγραψα μωρή κλασομπανιερα ότι διαθέτω εγώ η η γυναίκα μου κτηματική περιουσία εκεί???
και μην σκας για μένα... έχω το απαιτούμενο παραδάκι αν χρειαστω να πάρω πέντε πιπινάκια φουλ τάιμ να με περιποιούνται και να μου κάνουν όλα τα χατήρια... θα πάρω και σένα για λεκανατζού και για φτύσιμο...
Μωρ'εγω βλεπω τι γραφεται...οπως και τι δεν γραφεται,μη σκας.
...........[move]ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ΤΕΛΟΣ....ΕΤΣΙ ΣΤΕΓΝΑ..ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΑ[/move]....
Κάποιοι όμως, έτσι ορίζουν την τσίπα.
....γιατι πιστευεις οτι θα αργησουμε να το ακουσουμε και αυτο?????ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ-ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ Α,Β,Γ,Δ κατηγοριας????εσύ μπορεί.. εγώ όχι...
και για να έχουμε καλό ρώτημα αδεια παραμονής και εργασίας εχεις ???
έγώ πάντως αυτά που είπες τα παίρνω στα σοβαρά και θα σε απελάσω στο μπαγκλαντες....γιατι πιστευεις οτι θα αργησουμε να το ακουσουμε και αυτο?????ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ-ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ Α,Β,Γ,Δ κατηγοριας????
δεν μας είπες την περιοχή σου εξυπνούλη
μήπως σε λένε κώστα???
γιατί σε έχουν πιάσει κώτσο !!!
Πςςςςςς...μονο που αυτο δεν ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ θεση υπερ των μεταναστων εργατων,αλλα αναφορα στο συγκεκριμενο περιστατικο λες και επεσε απο τον ουρανο πανω στον"ανυποψιαστο"τραμου...και εσυ δεν ησουνα που εκθειαζες κατι Μπαχρειν,Καταρ,Ντουμπαι και Σαουδαραβιες για το πως χειριζονται τους αλλοδαπους εργατες?
Ταλε κουαλε με την Ελλαδαρα και το ξερεις...
Τι να πιστέψει ο σιχαμένος ρε; το άρρωστο τυχάρπαστο καθίκι της πουλημένης εξουσίας- που του πετάει ξεροκόματα για να την υποστηρίζει- ο αηδιαστικός με το σάπιο μυαλό του και το σάπιο κορμί του που νοιάζεται μόνο για το τι θα βάλει στον κώλο του. ο αγύρτης το σίχαμα της κοινωνίας;....γιατι πιστευεις οτι θα αργησουμε να το ακουσουμε και αυτο?????ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ-ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ Α,Β,Γ,Δ κατηγοριας????
ποιοι ρε ???δεν μας είπες την περιοχή σου εξυπνούλη
εγώ αυτό που λέω ισχύει από Λαμία μέχρι Βόρεια Πελοπόννησο. Για την ακρίβεια στην Πελοπόννησσο θέλουνε και μαγειρεμένο φαγητο, δεν ανέχονται σαντουίτς.
δεν μας είπες την περιοχή σου εξυπνούλη
εγώ αυτό που λέω ισχύει από Λαμία μέχρι Βόρεια Πελοπόννησο. Για την ακρίβεια στην Πελοπόννησσο θέλουνε και μαγειρεμένο φαγητο, δεν ανέχονται σαντουίτς.
δηλαδή να ακούσουμε τι (πεο)παίκτη μου ???....γιατι πιστευεις οτι θα αργησουμε να το ακουσουμε και αυτο?????ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ-ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ Α,Β,Γ,Δ κατηγοριας????
[move][size=15pt]ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΕΣ[/size] [/move]
ποιοι ρε ???
οι παράνομοι?? οι χωρίς χαρτιά ???
χαχαχα...
[move]θανατος στους λαστμοικαν [/move]
εννοείς αν τους μαγειρεύει φαγητό ή αν μαγειρεύει τους ίδιους???τους μαγειρεύεις;