Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
και για αν το τελειώσω ... τα αφεντικά και οι μπράβοι πρέπει να πάνε στην στενή (απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απασχόληση αλλοδαπών χωρίς νομιμοποιητικά εγγραφα κλπ) αφού πληρώσουν τα όποια δεδουλευμένα οφείλουν (συν ασφαλιστικές εισφορες στον ΟΓΑ με τις όποιες προσαυξήσεις)  οι δε μπαγκλαντεσιανοί πρέπει να μπουζουριαστούν ομαδικώς (όσοι φυσικά δεν έχουν άδεια παραμονής και εργασίας) και να αποσταλλούν στα πάτρια τους εδάφη asap..

so simple like that...

αλλά αμα γίνει κάτι τέτοιο θα ξεσηκωθεί ο κόσμος για τους καημένους τους αγρότες αλλά και για τους καημένους τους μετανάστες...
Πςςςςςς...μονο που αυτο δεν ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ θεση υπερ των μεταναστων εργατων,αλλα αναφορα στο συγκεκριμενο περιστατικο λες και επεσε απο τον ουρανο πανω στον"ανυποψιαστο"τραμου...και εσυ δεν ησουνα που εκθειαζες κατι Μπαχρειν,Καταρ,Ντουμπαι και Σαουδαραβιες για το πως χειριζονται τους αλλοδαπους εργατες?

Ταλε κουαλε με την Ελλαδαρα και το ξερεις...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το γύρισες γυρίσατε στο τσάμικο τώρα???

Ποσώς αξιότιμε.

Εσείς γράψατε ότι τα ΜΑΤ είναι καλλίτερα στο "ξύλο" και εγώ σας απάντησα ότι τίθεται σαφώς και θέμα εξοπλισμού.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγραψα μωρή κλασομπανιερα ότι διαθέτω εγώ η η γυναίκα μου κτηματική περιουσία εκεί???

και μην σκας για μένα... έχω το απαιτούμενο παραδάκι αν χρειαστω να πάρω πέντε πιπινάκια φουλ τάιμ να με περιποιούνται και να μου κάνουν όλα τα χατήρια... θα πάρω και σένα για λεκανατζού και για φτύσιμο...

θα πάρεις πέντε αρχίδια μπαγκλαντέζων, και απο εμένα προσωπικά χλευασμό για το χάλι σου και να σαι και ικανοποιημένος. Απο την κυρά σου είπα ήδη τι θα πάρεις..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
εσύ μπορεί.. εγώ όχι...

και για να έχουμε καλό ρώτημα αδεια παραμονής και εργασίας εχεις ???  :grin:
....γιατι πιστευεις οτι θα αργησουμε να το ακουσουμε και αυτο?????ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ-ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ Α,Β,Γ,Δ κατηγοριας????

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
....γιατι πιστευεις οτι θα αργησουμε να το ακουσουμε και αυτο?????ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ-ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ Α,Β,Γ,Δ κατηγοριας????
έγώ πάντως αυτά που είπες τα παίρνω στα σοβαρά και θα σε απελάσω στο μπαγκλαντες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:

μήπως σε λένε κώστα???

γιατί σε έχουν πιάσει κώτσο !!!
δεν μας είπες την περιοχή σου εξυπνούλη
εγώ αυτό που λέω ισχύει από Λαμία μέχρι Βόρεια Πελοπόννησο. Για την ακρίβεια στην Πελοπόννησσο θέλουνε και μαγειρεμένο φαγητο, δεν ανέχονται σαντουίτς.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πςςςςςς...μονο που αυτο δεν ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ θεση υπερ των μεταναστων εργατων,αλλα αναφορα στο συγκεκριμενο περιστατικο λες και επεσε απο τον ουρανο πανω στον"ανυποψιαστο"τραμου...και εσυ δεν ησουνα που εκθειαζες κατι Μπαχρειν,Καταρ,Ντουμπαι και Σαουδαραβιες για το πως χειριζονται τους αλλοδαπους εργατες?

Ταλε κουαλε με την Ελλαδαρα και το ξερεις...

μάλιστα.. επειδή θέτεις έναν γενικό όρο "μετανάστες εργάτες"

η θέση μου υπέρ των μεταναστών είναι δεδομένη... όσοι διαθέτουν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα πρέπει να έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια αντιμετώπιση με τους έλληνες, ιδια δικαιώματα αλλά και ίδιες υποχρεώσεις...

και για να το φέρουμε στην περίπτωση της Μανωλάδας ... βασικό ημερομίσθιο + ΟΓΑ με δυνατότητα διευθέτησης ωραρίου σύμφωνα με τον νόμο... επί του ημερομισθιου οι κρατήσεις υπέρ ασφαλιστικών ταμείων και φόρου εισοδήματος (όσο αναλογεί) και το υπολειπομενο ποσό κατάθεση σε τράπεζα (διότι οι μισθοί πρέπει να πληρώνονται μέσω τραπέζης)... εαν ο εργοδότης δεν τα κάνει αυτά υφίστατι τις συνέπειες που προβλέπει η εργατική νομοθεσία

εφόσον δεν διαθέτουν νομιμοποιητικά έγγραφα δεν δικαιούνται να εργασθούν... εφόσον βρούν κάποιο μεροκάματο δεν διασφαλίζεται το ύψος του αλλά μόνον η πληρωμή του μέχρι την ημερομηνία σύλληψης (που μοιραία σταματάνε να δουλευουνε).. από κει και πέρα εργοδότης στην φυλακή και μετανάστης στην πατρίδα του με συνοπτικές διαδικασίες... μέχρι δε την επιστροφή του στα πάτρια του εδάφη κράτηση στους ειδικούς χώρους ..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
....γιατι πιστευεις οτι θα αργησουμε να το ακουσουμε και αυτο?????ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ-ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ Α,Β,Γ,Δ κατηγοριας????
Τι να πιστέψει ο σιχαμένος ρε; το άρρωστο τυχάρπαστο καθίκι της πουλημένης εξουσίας- που του πετάει ξεροκόματα για να την υποστηρίζει- ο αηδιαστικός  με το σάπιο μυαλό του και το σάπιο κορμί του που νοιάζεται μόνο για το τι θα βάλει στον κώλο του. ο αγύρτης το σίχαμα της κοινωνίας;

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
εγώ αυτό που λέω ισχύει από Λαμία μέχρι Βόρεια Πελοπόννησο. Για την ακρίβεια στην Πελοπόννησσο θέλουνε και μαγειρεμένο φαγητο, δεν ανέχονται σαντουίτς.
ποιοι ρε ???

οι παράνομοι?? οι χωρίς χαρτιά ???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

τους μαγειρεύεις; :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
....γιατι πιστευεις οτι θα αργησουμε να το ακουσουμε και αυτο?????ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ-ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ Α,Β,Γ,Δ κατηγοριας????
δηλαδή να ακούσουμε τι (πεο)παίκτη μου ???

εφόσον δηλώνεις μπαγκλαντέζος σημαίνει ότι αποποιείσαι την ελληνική υπηκοότητα άρα για την παραμονή και εργασία σου απαιτούνται σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[move]θανατος στους λαστμοικαν    :2on1: [/move]
χαχαχα...
εγώ είμαι το.... αφεντικό;;;
χαχααχαχαα
πες μου τώρα πως φταίω που θέλω να εκμεταλλεύομαι τα χτήματα που μας άφησε ο πατέρας μου.
Θα έπρεπε μήπως να τα πουλήσω;
πώς το βλέπει η δική σου λογική;

για να δω δηλαδή και πώς σκέφτεσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom