Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Περι Μπαγκλαντεσιανων στη Μανωλαδα και των δεδουλευμενων που τους χρωστανε ο λογος...οπως και περι των αφεντικων τους που ενδεχομενως δεν τους βρηκαν και πολυ κοσμιους.
αυτό που είπα περί διαμαρτυρίας ήταν για τα ΜΑΤ

άντε βλάκα ξεστραβώσου !!!

Επισκέπτης
είπα εγώ ότι είμαι εναντίον των μπαγκλαντεσιανών ??? αυτό που το διάβασες... ??

μα πόσο γκαίμπελς μπορείς να γίνεις...

από την άλλη πλευρά δεν ξέρω ούτε τι συμφωνίες έχουν γίνει (πόσο/πότε/τι) ......
Βασικα μιλησες ως τριτος για"τις δυο πλευρες"?Εσυ σε ποια πλευρα ανηκεις,σε καμμια μαγικη τριτη?

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Προσωπικά διαθέτω πέρισσότερο εξοπλισμό από αυτόν που αναφέρατε. Στόχος μου όμως δεν είναι οι τελευταίοι εντολοδόχοι.

Το παιχνίδι έχει στηθεί καλά. Το μένος εκτονώνεται πάνω στις "φιλλιπινέζες" (που αντί για ξεσκονόπανο κρατάνε γκλόμπ και αντί για ψεκαστήρα νερού, ψεκαστήρα με χημικά) και όλα είναι μια χαρά.
ωραία, αφού τα έχετε τότε τι τα επικαλείσθαι και τα επιζητάτε??

αρπάχτε τα και πηγαίνετε στο δρόμο να γίνετε τσακ !!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Οποτε παιζει και οι μπαγκλαντεσιανοι στη Μανωλαδα να μην ηταν και πολυ κοσμιοι να'ουμ.

Και τι κανεις αμα εισαι αφεντικο και κρινεις οτι ο εργατης που διεκδικει τα δεδουλευμενα του δεν ειναι αρκουντως κοσμιος?Μα φυσικα βγαζεις τη χραπαχρουπα και τον πυροβολεις...για να μαθει τροπους ο καθικης...
-ΜΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΜΑ.....ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΝΙΡΒΑΝΑ.....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΡΙ....
ΥΓ...λογικα οπου ναναι τα θρασυδειλα μουνοπανα θα παραδοθουν....βαζεις στοιχημα οτι αυτο ακριβως θα πουν....Οτι οι "αθλιοι" πεινασμενοι δεν ηταν αρκουντως κοσμιοι.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η γυναικα μου είναι από ελαιοπαραγωγό περιοχή και έχω και σπίτι εκεί...

την βαζεις να μαζευει ελιες για να πηδας μπαζα; ε ρε και να το μαθει τι έχει να γίνει τρασαπιο φίδι.. Να θυμάσαι την ώρα που στο είπα θα σου συμβεί αυτό και μάλιστα στα καλά γεράματα που θα χρειάζεσαι βοήθεια

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλά, να μας πεις το μέρος σου να έρθουμε να γίνουμε αγρότες που παίρνουνε τόσα οι εργάτες...
6 ώρες με το ζόρι δουλεύουνε και 20ρικο μίνιμουμ. Και φυσικά με διαλλείμματα κλπ.
Αυτοί που έρχονται με 10-15 ευρά δεν κάνουνε καμία δουλειά τελικά, οπότε δεν τους παίρνει κανείς.
:2funny: :2funny: :2funny:

μήπως σε λένε κώστα???

γιατί σε έχουν πιάσει κώτσο !!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
ωραία, αφού τα έχετε τότε τι τα επικαλείσθαι και τα επιζητάτε??

αρπάχτε τα και πηγαίνετε στο δρόμο να γίνετε τσακ !!!

Να σας κάνω μια ερώτηση που μου ήρθε αυθόρμητα;

Επικοινωνεί το πέος σας με το μυαλό σας;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βασικα μιλησες ως τριτος για"τις δυο πλευρες"?Εσυ σε ποια πλευρα ανηκεις,σε καμμια μαγικη τριτη?

και για αν το τελειώσω ... τα αφεντικά και οι μπράβοι πρέπει να πάνε στην στενή (απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απασχόληση αλλοδαπών χωρίς νομιμοποιητικά εγγραφα κλπ) αφού πληρώσουν τα όποια δεδουλευμένα οφείλουν (συν ασφαλιστικές εισφορες στον ΟΓΑ με τις όποιες προσαυξήσεις)  οι δε μπαγκλαντεσιανοί πρέπει να μπουζουριαστούν ομαδικώς (όσοι φυσικά δεν έχουν άδεια παραμονής και εργασίας) και να αποσταλλούν στα πάτρια τους εδάφη asap..

so simple like that...

αλλά αμα γίνει κάτι τέτοιο θα ξεσηκωθεί ο κόσμος για τους καημένους τους αγρότες αλλά και για τους καημένους τους μετανάστες...

Επισκέπτης
-ΜΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΜΑ.....ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΝΙΡΒΑΝΑ.....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΡΙ....
ΥΓ...λογικα οπου ναναι τα θρασυδειλα μουνοπανα θα παραδοθουν....βαζεις στοιχημα οτι αυτο ακριβως θα πουν....Οτι οι "αθλιοι" πεινασμενοι δεν ηταν αρκουντως κοσμιοι.....
Στανταρ.

Μετα θα μαθουμε απο τα γνωστα και μη εξαιρετεα νικ στο δεξιεξτ....εεεεε,στο μπουντοτκομ ηθελα να πω,οτι ενταξει ρε παιδι μου,ηταν μια διαμαχη μεταξυ των δυο πλευρων,οι επιστατες τους ειδαν πρωτογονους μουσουλμανους φονταμενταλιστες και σκιαχτηκαν,πρεπει να δουμε συνολικα το τι εγινε(και μεχρι τοτε να σφυραμε αδιαφορα για τα καθ'ημας και να τα χωνουμε στον Τσαβες η οποιον αλλον δεν γουσταρουμε)και αλλα τετοια...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
είπα εγώ ότι είμαι εναντίον των μπαγκλαντεσιανών ??? αυτό που το διάβασες... ??

μα πόσο γκαίμπελς μπορείς να γίνεις...

από την άλλη πλευρά δεν ξέρω ούτε τι συμφωνίες έχουν γίνει (πόσο/πότε/τι) ......

εντιτ

και για αν το τελειώσω ... τα αφεντικά και οι μπράβοι πρέπει να πάνε στην στενή (απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απασχόληση αλλοδαπών χωρίς νομιμοποιητικά εγγραφα κλπ) αφού πληρώσουν τα όποια δεδουλευμένα οφείλουν (συν ασφαλιστικές εισφορες στον ΟΓΑ με τις όποιες προσαυξήσεις)  οι δε μπαγκλαντεσιανοί πρέπει να μπουζουριαστούν ομαδικώς (όσοι φυσικά δεν έχουν άδεια παραμονής και εργασίας) και να αποσταλλούν στα πάτρια τους εδάφη asap..

so simple like that...

αλλά αμα γίνει κάτι τέτοιο θα ξεσηκωθεί ο κόσμος για τους καημένους τους αγρότες αλλά και για τους καημένους τους μετανάστες...
-ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟΙ.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στανταρ.

Μετα θα μαθουμε απο τα γνωστα και μη εξαιρετεα νικ στο δεξιεξτ....εεεεε,στο μπουντοτκομ ηθελα να πω,οτι ενταξει ρε παιδι μου,ηταν μια διαμαχη μεταξυ των δυο πλευρων,οι επιστατες τους ειδαν πρωτογονους μουσουλμανους φονταμενταλιστες και σκιαχτηκαν,πρεπει να δουμε συνολικα το τι εγινε(και μεχρι τοτε να σφυραμε αδιαφορα για τα καθ'ημας και να τα χωνουμε στον Τσαβες η οποιον αλλον δεν γουσταρουμε)και αλλα τετοια...

..ναι ναι.. και θα πουν μετά ότι τους επιτέθηκαν και κινδύνευε η ζωή τους... δεν γαμιουνται οι αναρχιδοι ; Να βαλουν τις φραουλες στον κωλο τους στην στενη τα ζωα. (αν και μου αρεκουν οι φραουλίτσες με σοκολατα και ειναι κρίμα)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
την βαζεις να μαζευει ελιες για να πηδας μπαζα; ε ρε και να το μαθει τι έχει να γίνει τρασαπιο φίδι.. Να θυμάσαι την ώρα που στο είπα θα σου συμβεί αυτό και μάλιστα στα καλά γεράματα που θα χρειάζεσαι βοήθεια

εγραψα μωρή κλασομπανιερα ότι διαθέτω εγώ η η γυναίκα μου κτηματική περιουσία εκεί???

και μην σκας για μένα... έχω το απαιτούμενο παραδάκι αν χρειαστω να πάρω πέντε πιπινάκια φουλ τάιμ να με περιποιούνται και να μου κάνουν όλα τα χατήρια... θα πάρω και σένα για λεκανατζού και για φτύσιμο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
...........[move]ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ΤΕΛΟΣ....ΕΤΣΙ ΣΤΕΓΝΑ..ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΑ[/move]....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom