Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εχεις αγνοια του κοστους παραγωγης και συγκομιδης των γεωργικων προιοντων. Κοστος που ωφειλεται στο υψηλο κοστος καυσιμων στην ελλαδα και το ακριβο ΕΥΡΩ.
Οι αγροτες καταφερνουν να το ισοσκελισουν χαρη στα φτηνα μεροκαματα των αλλοδαπων.
Γι αυτο υπαρχει ανοχη απο την πολιτεια. Αν αυριο το πρωι αποφασιζε ενα σοβαρο κρατος να απαγορευσει τα μαυρα μεροκαματα
                   ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΤΕΥΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ  :headbang:

δηλαδή ρε φιλαράκο στην Γαλλία έχουν άλλο νόμισμα ? στο Βέλγιο ? στην Ολλανδία ?

ή μήπως έχουν τόσο τρομερή διαφορά τα καύσιμα ??
Ελλάδα 1.523 , Γαλλία 1.349, Βέλγιο 1.394, Ολλανδία 1.392

ή μήπως έχουν χαμηλώτερα μεροκάματα ??

πως γίνεται λοιπόν τα ελληνικά αγροτικα προιόντα να έχουν μεγαλύτερο κόστος από τα προιόντα των χωρών αυτών ??

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
΄πάντως διάβασα αυτήν την δήλωση ενός από τους εργάτες της Μανωλάδας

"Ένας ακόμα εργάτης από το Μπαγκλαντές, ο Τίπου είπε στην εφ. «Πατρίς»: «Έχω στην πατρίδα μου τη μητέρα μου και τον πατέρα μου άρρωστο και δεν έχω χρήματα ούτε για να τους πάρω ένα τηλέφωνο. Μου χρωστάνε, όπως και σε όλους, 6 μήνες μεροκάματα. Μόνο τα δικά μου χρήματα είναι 5.000 ευρώ»."

δηλαδή 850 κατοστάρικα καθαρά τον μήνα που σημαίνει γύρω στα 30-35 ευρώ την μέρα (25 μέρες ο μήνας)... δεν είναι και κακό μεροκάματο...

Δεν είναι κακό για 8ωρο ή για 12-14ωρο;

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι κακό για 8ωρο ή για 12-14ωρο;

τα ποσά αυτά είναι παραπλανητικά και τα πιστεύετε επειδή είστε άσχετοι με το θέμα

10 ευρώ παίρνει ο παράνομος ασιάτης για 8-10 ωρες και ίσως 15 αν δουλεύει 12+ και πέσει σε "καλό" αγρότη εργοδότη ...

Επισκέπτης
δηλαδή ρε φιλαράκο στην Γαλλία έχουν άλλο νόμισμα ? στο Βέλγιο ? στην Ολλανδία ?

πως γίνεται λοιπόν τα ελληνικά αγροτικα προιόντα να έχουν μεγαλύτερο κόστος από τα προιόντα των χωρών αυτών ??
Επειδη θα παω ταξιδι το Σ/Κ μηπως μπορεις να μου βρεις το βενζιναδικο που εχει 1.523 την βενζινα να φουλαρω?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ....Ο τσιφλικας με τους μπραβους του επραξε κατ εικονα και καθ ομοιωση του κρατους που τον αφηνει να υπαρχει....ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ διαμαρτυρονται για χρωστουμενα ,για δεδουλευμενα τους,για τις θεσεις εργασιας τους ,για τις συνθηκες εργασιας τους ,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΧΤΑ ΜΑΤ(παιδια του λαου)  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΩΡΟΥΝ ΑΦΘΟΝΟ  ΚΡΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟ και ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467

Ήταν ακριβότερα ακόμα και πρίν την "εξίσωση". Άλλοι είναι οι λόγοι...

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ....Ο τσιφλικας με τους μπραβους του επραξε κατ εικονα και καθ ομοιωση του κρατους που τον αφηνει να υπαρχει....ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ διαμαρτυρονται για χρωστουμενα ,για δεδουλευμενα τους,για τις θεσεις εργασιας τους ,για τις συνθηκες εργασιας τους ,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΧΤΑ ΜΑΤ(παιδια του λαου)  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΩΡΟΥΝ ΑΦΘΟΝΟ  ΚΡΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟ και ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!
:jerking: :jerking:
οποιοσδήποτε διαμαρτυρύθηκε κόσμια και σωστά ουδέποτε χτυπήθηκε

αν τώρα για να κάνεις ντόρο πας να σπάσεις τίποτα μπλοκα των ματ, να τους πετάξεις πέτρες , να, να, να, ε θα τις φας γιατί στο ξύλο είναι καλύτεροι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
-Θυμιζω ενα περιστατικο το καλοκαιρι ,που καμποσοι "μανωλαδες" επιναν τις φραπεδουμπες τους και εβλεπαν εθνικη και καποιοι λιγδες λαθροι τους χαλουσαν την αισθητικη!.......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

αν τώρα για να κάνεις ντόρο πας να σπάσεις τίποτα μπλοκα των ματ, να τους πετάξεις πέτρες , να, να, να, ε θα τις φας γιατί στο ξύλο είναι καλύτεροι.
:S :S :S ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ασχολεισαι με "καπνα" ακομα?????

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
-Θυμιζω ενα περιστατικο το καλοκαιρι ,που καμποσοι "μανωλαδες" επιναν τις φραπεδουμπες τους και εβλεπαν εθνικη και καποιοι λιγδες λαθροι τους χαλουσαν την αισθητικη!.......
΄
:2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

αλήθεια ???

για πες για πες...

και κατά προτίμησιν βάλε και κανένα λινκ το οποίο να υποτηρίζει αυτά που λές ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
αλήθεια ???

για πες για πες...

και κατά προτίμησιν βάλε και κανένα λινκ το οποίο να υποτηρίζει αυτά που λές ....
...αυτιστικος εισαι ρε συ??????Τι μανια ειναι αυτη με τα λινκ που σε τρωει?????

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467

Και γώ που είμαι υπερήλικας, αν μου δώσουν, ασπίδα, επικαλαμίδες, πιστόλι, γκλομπ, μάσκα αερίων, χημικά, και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, γίνομαι Τσακ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom