axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ο δραστηριος θες να πεις ......Ο δυνατός ποτέ δεν χάνεται.
Ο δραστηριος θες να πεις ......Ο δυνατός ποτέ δεν χάνεται.
Μπολντη τυπε το χεις τερματισει. Δηλωνω φαν σου.
μπολντ επειδη εσυ δουλευεις
ποιος χαρακτηρισμός σε χάλασε; δεν θυμαμαι να είπα κάτι βαρύ και σίγουρα δεν έχω χάσει ψυραιμία.ΤΗν ψυχραιμια που χανεις οταν ξεκινας τους χαρακτηρισμους... τωρα που σου εκοψα την φορα γιατι ερχοσουν με μπολικη μπορουμε να συζητησουμε καλυτερα
Ο ΑΝεργος βιωνει την κατασταση... περα απο αυτο εγω ειπα κατι πολυ απλο αν ειμαστε σε μια συζητηση 10 ατομα και τα 10 εχουν δουλεια που ειναι η ανεργια σε αυτα τα ατομα?
Ενα μπακουρι εχει δικαιωμα στο να ακουει συμβουλες απο αυτους που εχουν πετυχει ωστε να βγει απο την θεση που παγιδευτηκε... δεν ειναι ομως αξιοπιστο ωστε να κατσει να κανει συζητηση... τι γνωμη να πει δηλαδη για πες μου... μπακουρος ειναι (αχαχουχα μην σκασεις μυτη τωρα να σχολιασεις)
Δεν εχω να μαζεψω κατι... δεν ειπα οτι δεν υπαρχει γενικα ανεργια αλλα μπορει ο καθενας να κανει κατι ωστε απο 30% να παει στο 20% ας πανε οι μισοι στα χωραφια να γινουν αγροτες να αρχισει η χωρα να παραγει εδω ειμαι πληροφορικαριος και εχω καλλιεργειες με δουλευεις τωρα?
με τι κεφαλαιο? παρε επιδοτηση.
έτσι...καλά τα λες μωρέ...Γαμησε μας τωρα που ακουω γεωπονους να λενε οτι εχουν ανεργια....
ή οικονομολογους... ας ανοιξουν λογιστικο γραφειο.... με τι κεφαλαιο? παρε επιδοτηση.
Το 30% μπορει να γινει 20 και 15% με κοπο βεβαια... αλλα μποριε να γινει ετσι πιστευω.
έτσι...καλά τα λες μωρέ...
όλοι επιδότηση....χαχαχαα
όπως παλιά
όλοι δάνειο
όπως παλιά...όλοι επιχειρηματίες κι ας μην ξέρουνε την τύφλα τους
όπως παλιά... το κομπόδεμα του μπαμπά σε μαγαζί αρκεί να μην έχει ο κανακάρης και η κοπελάρα άνθρωπο από πάνω από το κεφάλι του/της.
σπίρτο μιλάμε...
Οχι. Εσυ πας να θολωσεις τα νερα και να με βγαλεις τρελο.
Εγω σε ρωταω πολυ συγκεκριμενα πραγματα και εσυ απαντας γενικα... δεν με ενδιαφερουν οι γενικοτητες εμενα με ενδιαφερει να ακουσω αν δουλευεις εσυ προσωπικα.... φανταζομαι δουλευεις αρα δεν μπορεις να λες οτι δεν υπαρχουν δουλειες.... και ο γκομενος σου δουλευει για να σε κερναει.... και μαλιστα θα πληρωνεται και σωστα. ΑΡα που ειναι η ανεργια?
[move][size=20pt]TA MYΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΜΠΟΛΝΤΗ ΖΗΤΑΝΕ[/size] [/move]
ποιος χαρακτηρισμός σε χάλασε; δεν θυμαμαι να είπα κάτι βαρύ και σίγουρα δεν έχω χάσει ψυραιμία.
άλλωστε αυτό που λες είναι μαλακία πέρα ως πέρα όσο και να προσπαθείς να το ανασκευάσεις.
η ανεργία υπάρχει και για την ανεργία μπορεί να μιλάει ο καθένας , τέρμα.
όσο για το τι μπορεί να κάνει ο καθένας για να μην υπάρχει ανεργία, μεγάλη συζήτηση και είμαι απόλυτα σίγουρος πως εν έχεις ούτε την εμπειρία ούτε τα προσόντα ούτε τη λογική για να το συζητήσουμε.
και για να μην πολυσκοτίζεσαι, σου λέω απλά πως δεν ξέρεις και δεν μπορείς να έχεις ιδέα τι σημαίνει να μένεις άνεργος μετά τα 40 σου σε αυτό το οικονομικό περιβάλλον.
Όσο για το "μπάκουρος" θέμα, να σου πω πως μπορεί να είσαι μπάκουρος και να μην έχεις κάνει ποτέ σου σχέση και να είσαι μπάκουρος αλλά να έχεις γαμήσει αλλά Τατσόπουλος τη μισή Αθήνα. Δικαίωμα να μιλήσουνε και να εκφράσουνε γνώμη έχουν όλοι.
Το πόσο θα μετράει η γνώμη τους είναι άλλο θέμα.
Είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν πολυμετράμε τη δική σου γνώμη ;)
συμφωνούμε...και ο επίμονος και λοιπά και λοιπάΟ δυνατός ποτέ δεν χάνεται.
ως φαινεται μπολντ οτι δεν ξερεις τιποτα και δεν εχεις ψαχτει.Επιχειρηση εχει ο αδελφος μου εχει τρεξει για επιδοτησεις και πηρε τα παπαρια μου.Πληρουσε τις προυποθεσεις αλλα του εσκαγαν οι αλητες κατι εμποδια και μαλακιες που στο τελος τα παρατησε
ζηταω συγνωμηαντε ρε με τον τεμπελη που μας το παρουσιαζεις και καλα οτι δεν πηρε επιδοτηση
άλλα λόγια να αγαπιόμαστεΒρε εγω εχω γκομενα μην με κλαις... και βαζω και στοιχημα οτι αμα με αφησεις να σου πω μερικα μυστικα θα αποκτησεις και εσυ και θα σταματησεις να εισαι επιθετικος χωρις λογο....
Δεν μπορει να εκφερει αποψη ενας μπακουρης.... σε ενα θεμα που δεν γνωριζει και δεν κατεχει απλα τα πραγματα. Μην μπερδευεσαι οτι και να πει δεν θα τον λαβεις υποψιν στα πρωτα 5 λεπτα θα αρχισει να λεει μαλακιες τοσο δυσκολο σου ειναι να καταλαβεις και να μην αναλυεσαι αλλο.
Αφου εσυ φερνεις παραδειγμα με γυναικες ρε εισαι καλαάλλα λόγια να αγαπιόμαστε
τη γνώμη σου δεν την πολυμετράμε σε αυτά που λες τόση ώρα.
στα καπαμά μου αν έχεις ή δεν έχεις γκόμενα.
είπαμε... δεν υπάρχει ανεργία λέμε ... το είπε ο Μπόλτης και δεν το παίρνει πίσω
Επιδοτηση ξερεις τι ειναι ?Τι σχεση εχει το δανειο με την επιδοτηση για πες μου... η επιδοτηση μετα απο λιγο καιρο σου μενει αν εχεις κρατησει την επιχειρηση... το δανειο εχει τοκο και τρεχει για χρονια.
ζηταω συγνωμη