Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Όχι τώρα ρε, μη μας αφήνεις στο καλύτερο..
xaxa τα μυαλα σου οταν πονανε μπολντη θα ζητανε
Όχι τώρα ρε, μη μας αφήνεις στο καλύτερο..
Τα τελευταια χρονια (δηλαδη απο παντα) οταν μιλαμε για δεικτες ανεργιας αναφερομαστε στο παραγωγικο κομματι (οξω δηλαδη παιδια και συνταξιουχοι)
Με καθε ποστ σου, γινομαι ολοενα και μεγαλυτερος φαν σου
Καλη τυχη ; αχαχαχχαχαχα τι καλη τυχη ρε μπολ. Εμεις ειμαστε πλουσιοι και εργοδοτες. Οι φτωχοι ζησουν πεθανουν ποιος νοιαζεται;Τελοςπαντων επειδη βαρεθηκα..... θα δουμε σε 2-3 μηνες που θα βγω
τωρα στους υπολοιπους καλη τυχη παιδια
καλη τυχη σε ολους μας βασικα
ωχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυΕσυ εχεις πτυχιο η εισαι κανας μαλακας αμορφωτος γιατι καλα λεει ο μπολ θελετε και δουλεια και λεφτα χωρις πτυχιο. Εσενα αν δεν εχεις μορφωθει θα σου δινουμε 80 ευρω το μηνα. Τα 200 θα ειναι για τους μεταπτυχιακους τα 120 για φτυχιουχους. Αν μενεις με γονεις καλα ειναι για διασκεδαση. και δβρε γκομενα απο παρεα. συντομα γιατι ρεταρεις
και δεν γαμείς επίσηςωχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
τι κακό είναι αυτό να πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε φορά τα ίδια πράγματα.
είμαι άσχημος, φτωχός, άνεργος, ηλίθιος, μαλάκας, αμόρφωτος και αστοιχείωτος.
Ρε θα μετρελανετε ποιοι δεν παιρνουν επιδοτησεις??? εγω ολο καφετεριες βλωπε να ανοιγουν και φαγαδικα σε καθε γωνια εχει απο ενα.... για αυτα τι λετε?
Eχεις εμπειρια στο ξυσιμο?θα ζητηθει βιογραφικο.Μοιράζετε αρχίδια για δουλειά;
Hρθα να πάρω μερικά. >
Τα μαγαζιά που έχουν κλείσει
Τα μαγαζιά που έχουν κλείσει δίπλα από τις καφετέριες που βλέπεις κάνεις ότι δεν τα είδες;
Για 3 μαγαζιά που κλείνουν πλέον ανοίγει μια καφετέρια-φαγάδικο. Γαμώ;
έλα ντε...και δεν γαμείς επίσης
αυτό που το πας?
Ευχαριστώ το ενδιαφέρον σας με συγκινεί.
Ομοίως.Eχεις εμπειρια στο ξυσιμο?θα ζητηθει βιογραφικο.
εκεινο που μου την δινει ειναι να κραζει καποιος ενω δεν γνωριζει....
όχι.... εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα γιατί δεν ξέρουμε και δεν είμαστε άνεργοι να ψάχνουμε και να μιλάμε για ανεργία...έτσι είπες.Eγω θελω να μου πουν αυτοι που κοροιδευουν τις επιδοτησεις πιο προγραμμα εχουν ψαξει...
επειδη εκεινο που μου την δινει ειναι να κραζει καποιος ενω δεν γνωριζει....
Δίο έλα μέσα πμ να σου πω αδερφέ.... σε ξέχασα εσέναΕυχαριστώ το ενδιαφέρον σας με συγκινεί.
Ομοίως.