Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Υπαρχει και ενα σχετικο σχολιο στο λινκ,σου ταιριαζει.

"κι έτσι λοιπόν, ανακαλύψαμε το προφανές : όταν απολύονται χιλιάδες το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι δεν γίνεται αλλοιώς, ενώ οι εργαζόμενοι του Ριζοσπάστη θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι εργαζόμενοι με δημοσιοϋπαλληλική μονιμότητα... συγκινητικό, αλλά λείπει η Μάρθα Βούρτση. Και μια προβοκατόρικη ερώτηση : πώς γίνεται ο συντάκτης του Ριζοσπάστη εν μια νυκτί από κομματόσκυλο και φερεφωνο προπαγανδιστικού μηχανισμού να μεταβάλλεται σε ήρωα απολυμένο τον οποίο όλοι συμπονούμε? αν κατέβουν οι απολυμενοι του Ριζοσπάστη σε πορεία θα είναι τα αθώα θύματα του ΚΚΕ ή κωλόπαιδα που μπλοκάρουν το κέντρο και παραλύουν την εμπορική κίνηση?"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ανεργια παντα υπηρχε και παντα θα υπαρχει...

απλα το θεωρω γελοιο το να βγαινουνε να μου λενε ατομα που δουλευουνε οτι υπαρχει ανεργια...

αμα σε μια συζητηση δουλευουν οι 10 στους 10 τοτε για ποια ανεργια μιλαμε?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
10 σελιδες μιλαει ενας βλακας ημαρτον.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

"κι έτσι λοιπόν, ανακαλύψαμε το προφανές : όταν απολύονται χιλιάδες το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι δεν γίνεται αλλοιώς, ενώ οι εργαζόμενοι του Ριζοσπάστη θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι εργαζόμενοι με δημοσιοϋπαλληλική μονιμότητα... συγκινητικό, αλλά λείπει η Μάρθα Βούρτση. Και μια προβοκατόρικη ερώτηση : πώς γίνεται ο συντάκτης του Ριζοσπάστη εν μια νυκτί από κομματόσκυλο και φερεφωνο προπαγανδιστικού μηχανισμού να μεταβάλλεται σε ήρωα απολυμένο τον οποίο όλοι συμπονούμε? αν κατέβουν οι απολυμενοι του Ριζοσπάστη σε πορεία θα είναι τα αθώα θύματα του ΚΚΕ ή κωλόπαιδα που μπλοκάρουν το κέντρο και παραλύουν την εμπορική κίνηση?"

Και απο ποτε η Lifo ειναι υπερ οποιασδηποτε επαγγελματικης κατηγοριας εργαζομενων?  :think:
Οι λατερνατιβοχιπστερ θεωρουν βρισια ακομα και να τους προσφωνεις "εργατες"....

Επισκέπτης
Και απο ποτε η Lifo ειναι υπερ οποιασδηποτε επαγγελματικης κατηγοριας εργαζομενων?  :think:
Οι λατερνατιβοχιπστερ θεωρουν βρισια ακομα και να τους προσφωνεις "εργατες"....
Στο τριωδιο ειμαστε οποτε μπορουν να μεταμφιεστουν εργατες μια χαρα και να μην τρεχει,ασε ο σκοπος ειναι ιερος:πεσιμο στο ΚΚΕ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
10 σελιδες μιλαει ενας βλακας ημαρτον.....

Ο Βλακας εχει αποψεις .... εσυ μονο να κραζεις ξερεις.
Οι περισσοτεροι ελληνες μονο να κραζουν ξερουν... και να ειναι αντιδραστικοι

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στο τριωδιο ειμαστε οποτε μπορουν να μεταμφιεστουν εργατες μια χαρα και να μην τρεχει,ασε ο σκοπος ειναι ιερος:πεσιμο στο ΚΚΕ.

Σε λιγο θα δουμε και την Athens voice να την πεφτει στο ΚΚΕ για την συμφωνια της Βαρκιζας  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

και γιατί μου ταιριάζει αυτό;

έτσι για να μαθαίνω δηλαδή

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τοτε που δεν ειχαμε κριση..... στο 17.2% ηταν η ανεργια

και τωρα πηγε στο 30%. Πριν ηταν περιπου 2 στους 10 ανεργοι τωρα 3 στους 10.

δηλαδη πιστευεις ακομα οτι δεν υπαρχει ανεργια?Θελεις να μ πεις δλδ οτι η ερευση εργασιας ειναι τοσο ευκολη οσο ηταν πριν 20 χρονια?

εισαι λαθος φιλε..

Ακομα και αυτος που εχει δουλεια φοβατε πλεον μην ξυπνησει την επομενη και ειναι ανεργος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ανεργια παντα υπηρχε και παντα θα υπαρχει...

απλα το θεωρω γελοιο το να βγαινουνε να μου λενε ατομα που δουλευουνε οτι υπαρχει ανεργια...

αμα σε μια συζητηση δουλευουν οι 10 στους 10 τοτε για ποια ανεργια μιλαμε?
δηλαδή εάν σε μία εταιρία που δουλεύουνε κάποιοι συζητάνε πως υπάρχει ανεργία...λένε μαλακίες;
ενώ αν το συζητάνε μεταξύ τους άνεργοι παραδίπλα τότε υπάρχει;

αντιλαμβάνεσαι πως λες μαλακία για να το μαζέψεις νωρίς ή σου είναι δύσκολο;

γνωστούς άνεργους δεν έχεις; σου εύχομαι να μην έχεις...αλλά θα πρέπει να είσαι τρομερή εξαίρεση

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έλα τώρα που δεν θυμάσαι...αφού ήσουνα στη συζήτηση
που ο κλώνος του πορδόπαππου τεριρέμ (ή όπως στο διάολο τον λέγανε) δεν μου έλεγε τι δουλειά κάνει και με ρώταγε τη δική μου- του απάντησα αλλά αυτός φυσικά...την πάπια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδή εάν σε μία εταιρία που δουλεύουνε κάποιοι συζητάνε πως υπάρχει ανεργία...λένε μαλακίες;
ενώ αν το συζητάνε μεταξύ τους άνεργοι παραδίπλα τότε υπάρχει;

αντιλαμβάνεσαι πως λες μαλακία για να το μαζέψεις νωρίς ή σου είναι δύσκολο;

γνωστούς άνεργους δεν έχεις; σου εύχομαι να μην έχεις...αλλά θα πρέπει να είσαι τρομερή εξαίρεση

κΑΜΙΑ μαλακια δεν λεω.... οσοι εχουν δουλεια ειναι ηλιθιοτητα να συζητουν για κατι που δεν βιωνουν  :P

εφοσον εχεις δουλεια που ειναι η ανεργια?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τοτε που δεν ειχαμε κριση..... στο 17.2% ηταν η ανεργια

και τωρα πηγε στο 30%. Πριν ηταν περιπου 2 στους 10 ανεργοι τωρα 3 στους 10.

έχεις παντελή μεσάνυχτα για το τι σημαίνει να μένει κάποιος άνεργος στα 30-40-50-60

μην το συνεχίζεις καλύτερα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κΑΜΙΑ μαλακια δεν λεω.... οσοι εχουν δουλεια ειναι ηλιθιοτητα να συζητουν για κατι που δεν βιωνουν  :P

μα τι λες μωρέ παπάρα;
σύνελθε

δηλαδή άμα έχω εγώ δουλειά αλλά ο κολλητός μου δεν έχει, η γυναίκα μου δεν έχει, τα αδέρφια μου δεν έχουνε κλπ... δεν μπορώ να μιλάω για ανεργία;

μα πόσο στόκος είσαι;
ξεκόλλα λέμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βρε μην χανεις την ψυχραιμια σου και αρχιζεις τους χαρακτηρισμους....

επειδη τα επιχειρηματα σου ειναι της πλακας. πΟΥ ΘΕς να ξερω εγω αν εχεις αδερφια ή γυναικα
εγω για σενα μιλησα...ατομικα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
κΑΜΙΑ μαλακια δεν λεω.... οσοι εχουν δουλεια ειναι ηλιθιοτητα να συζητουν για κατι που δεν βιωνουν  :P

Να σου κανω εναν παραλληλισμο?

Δλδ αμα εχει παρει φωτια το σπιτι του διπλανου σου,εσυ δεν ασχολεισαι?Δεν φοβασαι μηπως η φωτια εξαπλωθει και στο δικο σου σπιτι?Ειναι δλδ στα παπαρια σου εφοσον δεν εχει πιασει κ το δικο σου?

οπου φωτια=ανεργια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
σταματα γαμω τα μαθηματικα σου πηγαινε να γαμησεις επιτελους

Κοιτα αμα πληγωνεσαι και ζοριζεσαι μη κανεις συζητηση...  ;)

απλα τα πραγματα δεν θα μπω στη διαδικασια να αρχιζω να βριζομαι σαν ρομπας
και αξεστος χωριατης... οποτε οσοι το πατε στο ετσι ακομη και αν διαφωνειτε να ξερετε οτι θα πεσει γελιο οποιος διαφωνει δεν συνεχιζει τη κουβεντα ή λεει ηρεμα τις αποψεις του. Μη κανετε σα ζωα τωρα  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom