και ποιος σου είπε πως δεν κατεβαίνει?εσύ γιατί δεν κατεβαίνεις; αφού εγώ είμαι για νουθεσίες κι εσύ όχι.
εύκολο είναι να τη λες στον άλλον. Αλλά από ουσία μηδέν. Απλό είναι αυτό που λέω.
Αυτοί όλοι που δεν έχουνε στον ήλιο μοίρα, γιατί δεν κατεβαίνουνε; Κι εσύ μου λες να κατέβω πρώτος εγώ που κάνω 2 δουλειές. Οκ. Έχεις δίκιο - τι να σου πω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μου κάνεις παράθεση και μου λες 2 πράγματα που διαφωνείς μαζί μου τη στιγμή που δεν είπα κανένα από τα δύο.σίγουρα όμως είμαστε ο μόνος λαός που θα κάνει ένα έργο γράφοντας στα αρχίδια όσες "παρελκόμενες" περιβαλλοντολογικές μελέτες θα πρέπει να γίνουνεδώ κι αν διαφωνώ. ¨οχι ρε φίλε δεν θα γαμήσουμε ολάκερη την πλάση για να δημιουργήσουμε δουλειές
Νομίζω είμαι σαφής:
1. Δεν σταματάς το έργο επειδή νομίζεις πως θα υπάρχουνε λαμογιές. Σταματάς τα λαμόγια (για αυτό το πράγμα κράζεις και όχι για τα πουλιά και μάλιστα κράζεις ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ή τουλάχιστον σοβαρές ενδείξεις, αλλιώς είναι απλά θεωρίες συνομωσίας)
2. Ειπα για αποδοτικότητα και όχι για περιβαντολλογική ζημιά! Κι εσύ μου λες για περιβάλλον.
Άντε να το πάρουμε και από το περιβάλλον. Εγώ θα δεχόμουνα το συγκεκριμένο αν μου έφερνες μελέτη που θα έλεγε πως οι υπάρχουσες λύσεις (λιγνίτης, νερό, πετρέλαιο) είναι καλύτερες περιβαντολλογικά (δεν είναι), πιο φτηνές να στηθούν (δεν είναι) και τις έχεις σε αφθονία (δεν τις έχεις).
και τέλος πάντων αν δέχεσαι πως υπάρχει άλλος τρόπος να ΠΑΡΑΞΕΙΣ ενέργεια, κανένα πρόβλημα, κάνε τις μελέτες σου και παρουσίασέ τες. Και αν είναι καλυτερες έχεις κάθε λόγο διαφωνίας. Αυτή τη στιγμή χρειάζεσαι ενέργεια δική σου που σου λείπει, και εσύ διώχνεις τη μοναδική τέτοια πηγή (που σου δίνει και εργασία που επίσης τη χρειάζεσαι) για περιβαλλοντικούς λόγους που ωστόσο ΔΕΝ είναι χειρότεροι από αυτά που συμβαίνουνε ΗΔΗ με τις εγκαταστάσεις που ήδη έχεις.
Για να το πω αλλιώς, να διώξουμε όλες τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ γιατί βλάπτουνε περιβαλλοντικά. Πώς το βλέπεις;
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Να κατεβουν που???στο πανηγυρακι που στηνουν καθε 3-4 μηνες οι συνδικαλΗσταραδες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ???εχει ενα ποιντ ο μοικανος. σιγουρα δε κατεβαινουν οσοι ειναι ανεργοι και πινουν καφε στο θησειο, θα κατεβουν αυτοι που δουλευουν?
Αλλος στην Ομονοια,αλλος στο πεδιον του Αρεως,αλλος στα Προπυλαια και παει λεγοντας...
Επισκέπτης
πρέπει να ρωτήσω γεωπόνο όμως να δω τι παίζει και εάν μπορεί να αναπτυχθεί αυτή η καλλιέργια σε λιοστάσι, διότι με βρώμη έχω δοκιμάσει.
Φυσικά και μπορείς. Ίσα ίσα που είναι ιδανικό για αμειψισπορά.
Χώρια που μπορείς να έχεις και ζωοτροφή από την ελαιοκράμβη. Το πρόβλημα είναι αλλού. Υπάρχουν μελίσσια σε κοντινή απόσταση??
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μα συζητάμε, ούτε εγώ είμαι γνώστης σε βάθος. Αναγνώστης είμαι.τώρα πουλάς τρελίτσα ε?
θα κράξει ο κοσμάκης και θα φοβηθεί ο εργολάβος
ξαναλέω και σε σένα. Δεν υπερασπίζομαι καμιά θέση. Τώρα άρχισα να το ψάχνω και γω και θέλει μεγάααααααααααααααααλη κουβέντα το θέμα
και προσπαθώ να τα εξηγήσω με όσο το δυνατόν απλούστερη λογική.
Η γραμμή στην οποία πατάω ΠΑΝΤΑ είναι πως αυτό που μας σκίζει είναι τα λαμόγια. Οι οποιοιδήποτε επενδυτές (που είναι οι ίδιοι με αυτούς στη Δανία, την Ολλανδία και αλλού) προσαρμόζονται στις συνθήκες επενδύσεων της κάθε χώρας.
Ε, δεν μας φταίνε οι επενδύσεις. Ή οι τεχνολογίες (εκτός αν αποδειχθεί όντως επιστημονικά). Μας φταίνε οι 'κουμπαριές".
Ε, ναι, τους "κουμπαρους" θα κράξουμε, όχι τους επενδυτές ή την τεχνολογία.
Και όσο και να σου φαίνεται παράξενο, ο εργολάβος θα φοβηθεί. Το λαμόγιο όμως όχι. Αν όμως κυνηγήσεις το λαμόγιο, ο εργολάβος δεν θα φοβηθεί, ενώ το λαμόγιο θα φοβηθεί.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Βεβαιως,αλλα αν ποτε χρειαστει να μπεις εσυ ή καποιος δικος σου σε χειρουργειο(φτου φτου χτυπα ξυλο) να κανεις το σταυρο σου να φυσαει γιατι αλλιως χαιρετισματα στις φασκομηλιες...Για να το πω αλλιώς, [size=20pt]να διώξουμε όλες τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ γιατί βλάπτουνε περιβαλλοντικά. Πώς το βλέπεις;[/size]
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Να κατεβουν που???στο πανηγυρακι που στηνουν καθε 3-4 μηνες οι συνδικαλΗσταραδες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ???
Αλλος στην Ομονοια,αλλος στο πεδιον του Αρεως,αλλος στα Προπυλαια και παει λεγοντας...
να κατεβουν οπου νομιζουν καλυτερα να κατεβουν. ή οπου θελεις εσυ η ο νατσος. βγαλε μια προταση βρε αδερφε που ειναι καλα για κατεβασμα. συγκριτικα παντως, αν ειναι καλα να κατεβαινουν ανεργοι για καφε τοτε ειναι απειρως καλυτερα για αυτους που εχουν δουλεια να κατεβαινουν στη δουλεια τους. νομιζω?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
1. δεν είπα πουθενά πως λύνεις το πρόβλημά σου με ΑΠΕ. Κανένας δεν το έχει πει αυτό πουθενά.Α,ναι???
Γι'αυτο η Ευρωπη επιστρεφει στο καρβουνο????
Η Γερμανια που ειναι τιγκα στις ΑΠΕ δεν ελυσε το ενεργειακο της προβλημα και βαζει 10 γιγαβατ καρβουνο για να εχει ρευμα...
2. Στη Γερμανία δεν έχει άνεμο που έχεις εδώ.
3. Το γεγονός πως θα φτιάξει ΕΠΙΠΛΕΟΝ παραγωγική μονάδα δεν ακυρώνει τις ΑΠΕ.
4. Τη γνώμη μου λέω. Άμα είναι σε κάθε ανάποδη άποψη από τη δική σας να αρχίζετε να κατεβάζετε καντήλια και χωρίς κανένα ιδιαίτερο στοιχείο...οκ, να μη μιλάμε.
Το γεγονός πως μία χώρα πάντως έκανε επιπλέον παραγωγική μονάδα άλλου είδους δεν ακυρώνει το άλλο είδος.
όχι αγάπηνα κατεβουν οπου νομιζουν καλυτερα να κατεβουν. ή οπου θελεις εσυ η ο νατσος. βγαλε μια προταση βρε αδερφε που ειναι καλα για κατεβασμα. συγκριτικα παντως, αν ειναι καλα να κατεβαινουν ανεργοι για καφε τοτε ειναι απειρως καλυτερα για αυτους που εχουν δουλεια να κατεβαινουν στη δουλεια τους. νομιζω?
κατεβαίνεις συνεχώς με την ελπίδα να ξυπνήσουν και οι μαλάκες που πίνουν καφέ
μην με ρωτήσεις τώρα αν θα γίνει κάτι επειδή κατεβαίνουμε στους δρόμους. Μπορεί και να μην γίνει τίποτα. Απλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα γίνει τίποτα αν κάτσουμε σπίτι μας
Επισκέπτης
εσύ γιατί δεν κατεβαίνεις; αφού εγώ είμαι για νουθεσίες κι εσύ όχι.
εύκολο είναι να τη λες στον άλλον. Αλλά από ουσία μηδέν. Απλό είναι αυτό που λέω.
Αυτοί όλοι που δεν έχουνε στον ήλιο μοίρα, γιατί δεν κατεβαίνουνε; Κι εσύ μου λες να κατέβω πρώτος εγώ που κάνω 2 δουλειές. Οκ. Έχεις δίκιο - τι να σου πω.
Ότι να'ναι.
Άκου μάστορη πως έχουν τα πράγματα. Όταν μία κατάσταση δε μου αρέσει κατεβαίνω στο δρόμο. Τότε μόνο μπορώ να κρίνω τον άλλον που δεν κατεβαίνει. Από τον καναπέ μου δε μπορώ να κρίνω ΚΑΝΕΝΑΝ επειδή έκανε το ίδιο με μένα, είτε είναι άνεργος είτε όχι.
Και ναι, πάει κάποιος καιρός που έχω σταματήσει να κατεβαίνω για εντελώς διαφορετικούς λόγους από τους δικούς σου (άλλωστε κι όταν κατέβαινα,άνεργος ΔΕΝ ήμουν). Από τη στιγμή που σταμάτησε όμως έχασα και κάθε δικαίωμα κριτικής προς τους υπόλοιπους.
Εσύ πάλι που δεν έχεις κατέβει ποτέ γιατί είχες τις 2 δουλειές σου και θεώρησες πως δεν υπάρχει λόγος δεν είχες ΠΟΤΕ το δικαίωμα να κρίνεις τους άλλους.
Αυτά τα ολίγα και συνέχισε τώρα τις γραφικές προτροπές σου για λιντσαρίσματα, κλεισίματα βουλής και λοιπές πίπες κι ας μην έχεις μυρίσει ποτέ σου ανθρακόθειο..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και ποιος του είπε πως δεν κατεβαίνω εγώ;και ποιος σου είπε πως δεν κατεβαίνει?
είναι εκτός θέματος
εκτός αν προσπαθείς να μου πεις πως ο νάτσος είναι ο ένας από τους 500,000 ανέργους που κατέβηκαν στο δρόμο και φράξανε τη Βουλή, οπότε ζητάω συγγνώμη, δεν το ήξερα πως κατέβηκαν κάτω οι άνεργοι σε μαζική κοινητοποίηση.
εσύκαι ποιος του είπε πως δεν κατεβαίνω εγώ;
να κόψουμε τις μαλακίες τώρα?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
θα παρακαλούσα να διαβάζετε τι γράφω πριν με κάνετε παράθεση ή αναφέρεστε σε αυτά που έχω γράψει.Να κατεβουν που???στο πανηγυρακι που στηνουν καθε 3-4 μηνες οι συνδικαλΗσταραδες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ???
νομίζω πως με γνωρίσατε και γνωρίζετε πως προσπαθώ να είμαι σαφής.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
όχι αγάπη
κατεβαίνεις συνεχώς με την ελπίδα να ξυπνήσουν και οι μαλάκες που πίνουν καφέ
μην με ρωτήσεις τώρα αν θα γίνει κάτι επειδή κατεβαίνουμε στους δρόμους. Μπορεί και να μην γίνει τίποτα. Απλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα γίνει τίποτα αν κάτσουμε σπίτι μας
δε καθεσαι σπιτι σου. δουλευεις. και αυτος που πινει καφε δε πιανει κανενα νοημα αμα κατεβεις εσυ. χεστηκε. αρα αμα μπορεις κατεβαινεις, αμα δε μπορεις εχεις λογο. σε καθε περιπτωση κατεβαινεις για σενα και για καποιους σαν εσενα, οχι για αυτους που πινουν καφε.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ε, οκ, τώρα μιλάμε για να μιλάμε.Βεβαιως,αλλα αν ποτε χρειαστει να μπεις εσυ ή καποιος δικος σου σε χειρουργειο(φτου φτου χτυπα ξυλο) να κανεις το σταυρο σου να φυσαει γιατι αλλιως χαιρετισματα στις φασκομηλιες...
ρίξε την μπάλα στην εξέδρα.
Δεν είπα εγώ να κλείσουνε όλες οι παραγωγές της ΔΕΗ. Είπα πως περιβαλλοντικά κάνουνε όλες το ίδιο κακό, οπότε αν κράζεις αυτήν, πρέπει να τις κράζεις όλες.
γμτ...δεν δίνει το ΙΚΑ πια γιαλιά; (ρητορικό ερώτημα)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
να κατεβουν οπου νομιζουν καλυτερα να κατεβουν. ή οπου θελεις εσυ η ο νατσος. βγαλε μια προταση βρε αδερφε που ειναι καλα για κατεβασμα. συγκριτικα παντως, αν ειναι καλα να κατεβαινουν ανεργοι για καφε τοτε ειναι απειρως καλυτερα για αυτους που εχουν δουλεια να κατεβαινουν στη δουλεια τους. νομιζω?
Δηλαδη το μονο κριτηριο για σενα για να κατεβει καποιος στους δρομους ειναι αν ειναι ανεργος ή οχι???
Ετσι οπως παιζεται το παιχνιδι(των απεργειακων κινητοποιησεων) δεν κατακρινω ουτε τους ανεργους που δεν κατεβαινουν στις διαδηλωσεις..
Απο τη αλλη ομως να τους εγκαλουμε οσοι ακομα εχουμε δουλεια γιατι δεν βγαινουν στο δρομο παει πολυ...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ότι να'ναι.
Άκου μάστορη πως έχουν τα πράγματα. Όταν μία κατάσταση δε μου αρέσει κατεβαίνω στο δρόμο. Τότε μόνο μπορώ να κρίνω τον άλλον που δεν κατεβαίνει. Από τον καναπέ μου δε μπορώ να κρίνω ΚΑΝΕΝΑΝ επειδή έκανε το ίδιο με μένα, είτε είναι άνεργος είτε όχι.
σωστο και αυτο. να υπαρχει ομως και καποιος συγχρονισμος για βασιμη κριτικη. του στυλ 'εγω κατεβαινω κατεβα και συ', οχι 'εγω κατεβηκα καποτε'. για τι τωρινες συνθηκες ειναι η κουβεντα.
Επισκέπτης
σε καθε περιπτωση κατεβαινεις για σενα και για καποιους σαν εσενα,
Όχι μάγκα μου.
Κατεβαίνεις κυρίως για τα παιδιά σου. Κι ο καθένας τα παιδιά του τα προορίζει για ένα σκαλοπατάκι παραπάνω απ'τον ίδιο.
Και τα παιδιά σου αυτή τη στιγμή θέλουν δρόμο για να φτάσουν να γίνουν σαν εσένα, πόσο μάλλον ν'ανέβουν κι αυτό το σκαλοπατάκι.
Και βλέπεις αυτόν τον δρόμο να παθαίνει καθίζηση..
Κατανοητό??
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
το μόνο που θες είναι 2 πράγματα.δηλαδη ρε τυπε γεμιζεις μπιτονια για το αμαξι και τον καυστηρα? και που γινεται η επεξαργασια? δε βγαινει ο κουκος αηδονι?
μία δεξαμενή και άλλη μία.
στην μία θα έχεις το λάδι που παρήγαγες και στην άλλη το λάδι στο οποίο ρίχνεις έναν καταλύτη.
στη δεξαμενή που έχεις το λάδι και τον καταλύτη τα αφήνεις για 1-2 βδομάδες για να γίνει το λάδι καύσιμο.
τουμπαρεις το λάδι από την προηγούμενη δεξαμενή σε αυτή που θα φτιάξεις την επόμενη μερίδα καυσίμου και γεμίζεις με το απλό λάδι την πρώτη δεξαμενή κ.ο.κ.
τα μόνα έξοδα είναι οι δεξαμενές στην αρχή αν δεν έχεις και ο καταλύτης ο οποίος είναι φθηνός.
έχουμε εμείς καμιά 300αριά μελίσσια, άσε που και την πάστα από την ελαιοκράμβη μπορούμε να την κρατήσουμε για τα ζώα που έχουμεΦυσικά και μπορείς. Ίσα ίσα που είναι ιδανικό για αμειψισπορά.
Χώρια που μπορείς να έχεις και ζωοτροφή από την ελαιοκράμβη. Το πρόβλημα είναι αλλού. Υπάρχουν μελίσσια σε κοντινή απόσταση??
κατεβαίνω για μένα, για τα παιδιά μου όπως επίσης μπας και ξυπνήσουν και οι υπόλοιποιδε καθεσαι σπιτι σου. δουλευεις. και αυτος που πινει καφε δε πιανει κανενα νοημα αμα κατεβεις εσυ. χεστηκε. αρα αμα μπορεις κατεβαινεις, αμα δε μπορεις εχεις λογο. σε καθε περιπτωση κατεβαινεις για σενα και για καποιους σαν εσενα, οχι για αυτους που πινουν καφε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις