Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τωρα φταιω εγω αν σ'αρχισω στα καντηλια???

Που το ειδες το επιθετικο υφος ρε παπαρα???

Ουτε εγω διεκδικω το αλαθητο,οτι εχω διαβασει σχετικα με το θεμα γραφω κι εγω και εκφραζω καθαρα προσωπικες αποψεις,ουτε σου επιτεθηκα ουτε σε μαλωσα...

Αν εχω χρονο καποια μερα θα καθησω να ψαξω σχετικο υλικο που ειχα διαβασει και θα σου τις στειλω με π.μ. να ριξεις κανα βλεφαρο...
δεν γαμιέται, άρχισε κι εσύ τα καντήλια

έχω αρχίσει να καταλαβαίνω άλλωστε (και δεν μιλάω για σένα τώρα) - και ου πήρε και αρκετά χρόνια είναι η αλήθεια - πως ο σκοπός εδώ δεν είναι να μιλήσουμε και να ανταλλαξουμε απόψεις, αλλά να την πούμε στον άλλο.

Γάμησέ το, μην απαντήσεις σε αυτό. Το έγραψα απλά γιατί βαρέθηκα να διαβάζω άλλα αντί άλλων.

Για το θέμα των ΑΠΕ. Δεν θα αναλώσω την παραμικρή ώρα να διαβάσω περισσότερο από όσα ξέρω μέχρι στιγμής (μόνο ό,τι αφορά την  παραγωγή τους). Μου τρώει τόση ώρα η 1η και 3η δημοτικού που δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη μετά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε συ,να παιζουμε με τις λεξεις θελεις τωρα???

Στους ανεργους που δεν κατεβαινουν στο δρομο δεν αναφερθηκες???ακριβως επειδη ειναι ανεργοι...???

Και σε ρωταω,για να κατεβει καποιος στου δρομους με τις καταστασεις που βιωνουμε σημερα πρεπει ντε και καλα να ειναι ανεργος???

εχω απαντησει σε αυτο μεσα απο τη κουβεντα με τον νατσο και τον πετρο και τα υπολοιπα ποστ μου ρε μαστορηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Επισκέπτης
Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.
Με τρανσλέιτορ να γινόταν η κουβέντα το τόπι δε θα χανόταν έτσι..

Γεια σας μόρτες, χάρηκα που τα λέγαμε..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε συ,να παιζουμε με τις λεξεις θελεις τωρα???

Στους ανεργους που δεν κατεβαινουν στο δρομο δεν αναφερθηκες???ακριβως επειδη ειναι ανεργοι...???

Και σε ρωταω,για να κατεβει καποιος στου δρομους με τις καταστασεις που βιωνουμε σημερα πρεπει ντε και καλα να ειναι ανεργος???
οχι, δεν πρέπει
από την άλλη ο άνεργος για μένα δεν έχει καμία δικαιολογία να μην κατέβει στο δρόμο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ομοίως κι εγώ...
πάω να μάθω για τον 4ο άθλο του Ηρακλή

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
δεν γαμιέται, άρχισε κι εσύ τα καντήλια

έχω αρχίσει να καταλαβαίνω άλλωστε (και δεν μιλάω για σένα τώρα) - και ου πήρε και αρκετά χρόνια είναι η αλήθεια - πως ο σκοπός εδώ δεν είναι να μιλήσουμε και να ανταλλαξουμε απόψεις, αλλά να την πούμε στον άλλο.

Γάμησέ το, μην απαντήσεις σε αυτό. Το έγραψα απλά γιατί βαρέθηκα να διαβάζω άλλα αντί άλλων.

Για το θέμα των ΑΠΕ. Δεν θα αναλώσω την παραμικρή ώρα να διαβάσω περισσότερο από όσα ξέρω μέχρι στιγμής (μόνο ό,τι αφορά την  παραγωγή τους). Μου τρώει τόση ώρα η 1η και 3η δημοτικού που δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη μετά.
Ωχ ωχ,μην πεις λεξη,σε νοιωθω... :grin:

Υ.Γ. Ωρες ωρες σκας γαϊδαρο... :birdman:

εχω απαντησει σε αυτο μεσα απο τη κουβεντα με τον νατσο και τον πετρο και τα υπολοιπα ποστ μου ρε μαστορηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Μπλεξαμε τα μπουτια μας λεμε...αχαχαχα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
οχι, δεν πρέπει
από την άλλη ο άνεργος για μένα δεν έχει καμία δικαιολογία να μην κατέβει στο δρόμο.
Εχεις σκεφτει ποτε οτι την ιδια αηδια που νοιωθεις εσυ οταν ακους ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΠΑΜΕ κλπ νοιωθει και ο ανεργος???

Να κανουν μηπως και αυτοι κανα σωματειο να οργανωνουν πορειες μονοι τους(ετσι επειδη ειναι ανεργοι ρε αδερφε) να τρωνε κι αυτοι το ξυλο της αρκουδας απο τα χοιρινα και να γυριζουν σπιτι τους με ησυχη τη συνειδηση τους επειδη εκανα τον αγωνα τους???

Δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα Μοϊκανε...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Εχεις σκεφτει ποτε οτι την ιδια αηδια που νοιωθεις εσυ οταν ακους ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΠΑΜΕ κλπ νοιωθει και ο ανεργος???
Και αυτό ψευτοάλλοθι είναι!
Αν κατέβουμε αυτοί που πρέπει να κατεβουμε τότε αυτά τα κομματόσκυλα θα είναι ένα ελάχιστο ποσοστό του κόσμου!Μου θυμίζει αυτά που λέγανε για τους αγανακτισμένους...ότι είναι τρεντιές του φατσοβιβλίου!Πάντα μια γαμημένη δικαιολογία για να μην ξεκουνηθούμε από τον καναπέ μας!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όχι μάγκα μου.
Κατεβαίνεις κυρίως για τα παιδιά σου. Κι ο καθένας τα παιδιά του τα προορίζει για ένα σκαλοπατάκι παραπάνω απ'τον ίδιο.
Και τα παιδιά σου αυτή τη στιγμή θέλουν δρόμο για να φτάσουν να γίνουν σαν εσένα, πόσο μάλλον ν'ανέβουν κι αυτό το σκαλοπατάκι.
Και βλέπεις αυτόν τον δρόμο να παθαίνει καθίζηση..
Κατανοητό??

Αυτός ο δρόμος δεν εξαρτάται από εσένα ούτε από εμένα ούτε και από κανέναν άλλον. Το εάν εγώ μπορέσω τελικά να γίνω κάτι καλλίτερο από τον πατέρα μου όπως έκανε αυτός, δεν εξαρτάται μόνο από τις προσωπικές προσπάθειες αλλά και από τις πολιτικές και οικονομικές συγκυρίες τις οποίες ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ως άτομο.

Το εάν εμείς ζήσουμε οικονομικό μαρασμό όχι του κλάδου που απασχολούμαστε, όχι της χώρας αλλά της Ευρώπης ολόκληρης είναι κάτι που δεν ελέγχουμε.

Το να βγεις λοιπόν στο δρόμο επειδή σε τελική η οικονομία πάει προς τα πίσω παρατεταμένα ή επειδή θα γίνουμε μειοψηφία λόγω υπερπληθυσμού των Ασιατών και μετακίνησής τους προς τα εδώ ή λόγω του ότι οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν και πάλι να ριχθούν με μίσος ο ένας πάνω στον άλλον όπως έγινε ΔΙΣ τον περασμένο αιώνα είναι λίγο κουλό.

Εάν διαβλέπεις ότι κάτι θα γίνει, πρόλαβε τις εξελίξεις.

DO NOT FIGHT THE FORCES, USE THEM.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυτός ο δρόμος δεν εξαρτάται από εσένα ούτε από εμένα ούτε και από κανέναν άλλον. Το εάν εγώ μπορέσω τελικά να γίνω κάτι καλλίτερο από τον πατέρα μου όπως έκανε αυτός, δεν εξαρτάται μόνο από τις προσωπικές προσπάθειες αλλά και από τις πολιτικές και οικονομικές συγκυρίες τις οποίες ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ως άτομο.

Το εάν εμείς ζήσουμε οικονομικό μαρασμό όχι του κλάδου που απασχολούμαστε, όχι της χώρας αλλά της Ευρώπης ολόκληρης είναι κάτι που δεν ελέγχουμε.

Το να βγεις λοιπόν στο δρόμο επειδή σε τελική η οικονομία πάει προς τα πίσω παρατεταμένα ή επειδή θα γίνουμε μειοψηφία λόγω υπερπληθυσμού των Ασιατών και μετακίνησής τους προς τα εδώ ή λόγω του ότι οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν και πάλι να ριχθούν με μίσος ο ένας πάνω στον άλλον όπως έγινε ΔΙΣ τον περασμένο αιώνα είναι λίγο κουλό.

Εάν διαβλέπεις ότι κάτι θα γίνει, πρόλαβε τις εξελίξεις.

DO NOT FIGHT THE FORCES, USE THEM.
ΦΠ όνομα κ πράγμα....από την πρώτη ως την τελευταία λέξη.... :cheesy:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σιγουρο αυτο παιχτη μου? εβαλες?
έβαλε μια κάβλα γειτόνισα ζωντοχήρα γύρω στα 45 φυσική κοκκινομάλλα γύρω στο 1.75 που μένει μόνη της, στο σπίτι της φωτοβολταικά και ουσιαστικά σε ένα εξάμηνο, τότε που μπήκε το χαράτσι, έβγαλε τα λεφτά για το χαράτσι(σπίτι γύρω στα 100 τετραγωνικά και μαγαζί άλλο τόσο στο ισόγειο)
απλά δεν συμφέρει σαν επένδυση γιατί όσο πάει πέφτει η τιμή της kWh
edit: εννοείται ότι λεφτά δεν πήρε απλά προσθέθηκαν/αφαιρέθηκαν(όπως το δει κανείς) τα κέρδη στις οφειλές του χαρατσιού. ξέχασα τον νόημα του ποστ γιατί τη θυμήθηκα :bigdick:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
έβαλε μια κάβλα γειτόνισα ζωντοχήρα γύρω στα 45 φυσική κοκκινομάλλα γύρω στο 1.75 που μένει μόνη της, στο σπίτι της φωτοβολταικά και ουσιαστικά σε ένα εξάμηνο, τότε που μπήκε το χαράτσι, έβγαλε τα λεφτά για το χαράτσι(σπίτι γύρω στα 100 τετραγωνικά και μαγαζί άλλο τόσο στο ισόγειο)
απλά δεν συμφέρει σαν επένδυση γιατί όσο πάει πέφτει η τιμή της kWh
edit: εννοείται ότι λεφτά δεν πήρε απλά προσθέθηκαν/αφαιρέθηκαν(όπως το δει κανείς) τα κέρδη στις οφειλές του χαρατσιού. ξέχασα τον νόημα του ποστ γιατί τη θυμήθηκα :bigdick:
:grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και αυτό ψευτοάλλοθι είναι!
Αν κατέβουμε αυτοί που πρέπει να κατεβουμε τότε αυτά τα κομματόσκυλα θα είναι ένα ελάχιστο ποσοστό του κόσμου!Μου θυμίζει αυτά που λέγανε για τους αγανακτισμένους...ότι είναι τρεντιές του φατσοβιβλίου!Πάντα μια γαμημένη δικαιολογία για να μην ξεκουνηθούμε από τον καναπέ μας!!!
+100000

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ικαρε, τα νέα από Ισπανία είναι απλά. Έχουνε παρόμοιο πρόβλημα ανεργίας. Αυτό είναι βασικότατο πρόβλημα. Απλά ο ρυθμός αύξησης της ανεργίας τους δεν είναι τόσο γρήγορος όσο ο δικός μας. Κυρίως γιατί εκεί το μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε και παραμένει να είναι κατά κύριο λόγο η κατασκευή.

Όπως και να έχει...οι αρνητικές αξιολογήσεις θα φέρουνε επιβράδυνση και θα συμπαρασύρουνε και άλλες χώρες.
τώρα, οι αξιολογήσεις για την οικονομία της Ισπανίας από εμάς εδώ είναι σαν τις αξιολογήσεις των Γερμανών για τη χώρα μας. Αν δεν το ζεις από μέσα...

Την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι Πορτογαλία ίσως σνιφάρω λίγο αέρα κρίσης εκεί και σας πω τι λένε και οι άνθρωποι εκεί - τι βλέπουνε (γιατί υποτίθεται πως η Πορτογαλία πήρε εύσημα και χρηματοδότηση)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Ικαρε, τα νέα από Ισπανία είναι απλά. Έχουνε παρόμοιο πρόβλημα ανεργίας. Αυτό είναι βασικότατο πρόβλημα. Απλά ο ρυθμός αύξησης της ανεργίας τους δεν είναι τόσο γρήγορος όσο ο δικός μας. Κυρίως γιατί εκεί το μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε και παραμένει να είναι κατά κύριο λόγο η κατασκευή.

Όπως και να έχει...οι αρνητικές αξιολογήσεις θα φέρουνε επιβράδυνση και θα συμπαρασύρουνε και άλλες χώρες.
τώρα, οι αξιολογήσεις για την οικονομία της Ισπανίας από εμάς εδώ είναι σαν τις αξιολογήσεις των Γερμανών για τη χώρα μας. Αν δεν το ζεις από μέσα...

Την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι Πορτογαλία ίσως σνιφάρω λίγο αέρα κρίσης εκεί και σας πω τι λένε και οι άνθρωποι εκεί - τι βλέπουνε (γιατί υποτίθεται πως η Πορτογαλία πήρε εύσημα και χρηματοδότηση)

Πιστεύω ότι και στην Πορτογαλία τα πράγματα δεν είναι καλά. Εϊχα πάει πριν χρόνια και έβλεπα πού πήγαινε το πράγμα. Τα εύσημα είναι πολιτικά παιγνίδα σαν ένα φρένο να πουμε έτσι όπως φουντάρει η Ευρώπη προς το γκρεμό

Η Ισπανία είχε υψηλή καταγεγραμένη ανεργία πριν από εμάς.
Η μεγάλη φούσκα έγινε στις κατασκευές, αλλά μετά ξέφυγε. Δεν μπορεί να γίνει αλλοιως δεν υάρχουν τοιχοι ανάμεσα στους οικονομικούς κλάδους, δεν μπορεί να περιοριστεί. Οσοι είναι μέσα στα πραγματα τα ξέρανε, ξέρανε ότι είχε αναγκη από πολλά λεφτα η Ισπανία το 2012 (ομόλογα). Η αλλαγή της στάσης της Γερμανίας (σε πολιτικο-επικοινωνιακό επίπεδο) οφείλεται ΚΑΙ σε αυτό. Καλά εννοείται ότι φοβούνται μήπως έρθει για πρωθυπουργός μας κανένας άλλος, ήταν και το ταξίδι στην Κίνα, το Τόκιο τώρα, το Νόμπελ ΕΙρήνης (που θα το είχαν ψιθηρίσει), οι εκλογές σε 3 βδομάδες στη νεα ήπειρο. Και όλο το παιγνίδι θα παιχτεί το 2013 με τις γερμανικές εκλογές. Κάποιες χώρες πάντως βρήκαν το φθηνό χρήμα που ήθελαν τους τελευταίους 12-20 μήνες (και ήθελαν και πολύυυυυ) έτσι όπως παιζόταν το παιγνίδι μέσα η Ελλάδα-έξω η Ελλάδα, μειώσανε και την έκθεση τους σε εμάς απότι διαβάζω, βγαζουν και κέρδη από τη δυετερογενή αγορά ομολόγων (από εμας τα βγαζουν). pas mal- pas mal!

ΥΓ. Στην Ισπανία ακούω μοιάζει να έχουν μεγαλύτερη έκθεση και την κρατάνε με τα δόντια την κατάσταση. Αυτά πάντως υποτίθεται τα λέει η Citi για την Ισπανία, όχι εμείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom