Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
διο όλοι οι άνθρωποι δεν έχουμε τις ίδιες αντοχές απέναντι στην σκατοψυχιά
To ίδιο θα παραμείνει και να βρίσεις και να μην βρίσεις.
Ξέρεις πότε αλλάζει ο άνθρωπος κατα την ταπεινή μου γνώμη; Οταν το κακό χτυπήσει και την δική του πόρτα.
Συγγνώμη για την παρέμβαση.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε έπεισε τελικά ο σεβαλιέ? Θα γραφτείς στην οργάνωση?

Προσπαθεί να με ψήσει κάτι μέρες τώρα.
Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να μπω στα γραφεία τους κάποια στιγμή

20120315_183718.jpg

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
σύμφωνοι σε όλα αυτά που είπες

αλλά θα σταθώ πάλι στη μαλακία που πέταξες.

πολλοί λόγω εισοδημάτων δεν έχουν ανάγκη τα επιδόματα????????????????????????????? Από που νομίζεις μπορεί να έχει εισόδημα ένας ΑΜΕΑ?
τα οποια εχουν κοπει σε υπερβολικο βαθμο και η κατασταση ειναι πραγματικα για κλαμματα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Προσπαθεί να με ψήσει κάτι μέρες τώρα.
Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να μπω στα γραφεία τους κάποια στιγμή

20120315_183718.jpg
Για να τα συγυρίσεις ε;;; :grin:

Άρε νοικοκύρη άντρα...τυχερή η σύζυγος. :sunglasses:

άλλες μπογιατίζουν,κάνουν τον κήπο....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε έπεισε τελικά ο σεβαλιέ? Θα γραφτείς στην οργάνωση?

Μπααα ο νατσος αρχισε να ψηνει γουρουνοπουλα απο τη χαρα του που ανοιγουν και στην κορινθο γραφεια. Τον αλλο τον τσογλανο τον παπαζολ μου ζαλισε τα παπαρια να τον πεισω :grin:

εμα τυμη ρε!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
είπαμε

αν υπάρχει θεός, έχει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χιούμορ
οντως παντως ειναι ενα παραδειγμα που εχει γραφτει στην μνημη μου πολυ εντονα. Ηταν τοσο χαρακτηριστικο της νοοτροπιας που επικρατει. Μονο αν με αγγιξει το κακο καταλαβαινω αλλα και χαρακτηριστικο του ποσο μικροψυχοι ειμαστε σαν ανθρωποι..

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Προς τον νεο και αλλους με τις ιδιες αποψεις που δεν θέλω να χαρακτηρισω.

Ειχα ενα γνωστο, καλή του ώρα ο οποίος είχε ακριβως τις ίδιες αποψεις. Η πουτανα η ζωη ομως παιζει περιεργα παιχνιδια. Μετα απο ατυχημα ήρθε στην θεση των αμεα που εβριζε. Πως αλλαξε συλλήβδην αποψεις..
Συμπερασμα. Υπαρχουν πολλοι τροποι για να μαθεις την αληθεια. Απο αυτους να διαλεγετε παντα αυτον που απαιτει δυσκολια σκεψης και οχι αυτον που σας δειχνει στην πραξη την ουσια. Θα αποφυγετε χρονο και πονο κυριως.
δεν εβρισα κανεναν (εκτος απο τους μαλακες).
ειπα οτι δεν γινονται στις περισσοτερες δουλειες να μεινουν

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτό εξυπακούεται  :grin:
Πότε θα πάμε για εγγραφή;

Όσο καθυστερούμε είναι εις βάρος μας δεν θα πιάσουμε καλή θέση κοντά στον Φύρερ κ άντε μετά να γίνεις έμπιστος ακόλουθος. :pipa1:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπααα ο νατσος αρχισε να ψηνει γουρουνοπουλα απο τη χαρα του που ανοιγουν και στην κορινθο γραφεια. Τον αλλο τον τσογλανο τον παπαζολ μου ζαλισε τα παπαρια να τον πεισω :grin:

εμα τυμη ρε!
Άμα ο πεθερούλης συμφωνεί πάμε για εγγραφή. :sunglasses:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Προς τον νεο και αλλους με τις ιδιες αποψεις που δεν θέλω να χαρακτηρισω.

Ειχα ενα γνωστο, καλή του ώρα ο οποίος είχε ακριβως τις ίδιες αποψεις. Η πουτανα η ζωη ομως παιζει περιεργα παιχνιδια. Μετα απο ατυχημα ήρθε στην θεση των αμεα που εβριζε. Πως αλλαξε συλλήβδην αποψεις..
Συμπερασμα. Υπαρχουν πολλοι τροποι για να μαθεις την αληθεια. Απο αυτους να διαλεγετε παντα αυτον που απαιτει δυσκολια σκεψης και οχι αυτον που σας δειχνει στην πραξη την ουσια. Θα αποφυγετε χρονο και πονο κυριως.

den kserw gia oukrania pantws gia polwnia pou lete oles poutanes klp egw exw spiti(gdask) ekei (eimai 1/4 polwnos) den eida kai polu poutaniariko styl na exoun oi kopeles...bebea sta anatolika pou einai pio ftwxa einai autonoito gia poutanes
nomizo oti oi pio poutanes einai oi ellinides...

προσωπικά συμφωνώ με το θεματογράφο εκτος από ένα ...πρώτα η οικογένεια ...στα @@ μου άμα μπούν οι τούρκοι και τους σκοτώσουν όλους...άμα είναι να δώσεις την ζωή σου για κάτι να αξίζει...και οι έλληνες δεν αξίζουν tpt

στα 18 και φυσικά με τα λεφτά του μπαμπά.Τώρα είμαι 19 και συνεχίζω ακάθεκτος ...όχι πολλά πράγματα μια το δίμηνο..

μέχρι να τελειώσω να πανεπιστήμιο νομίζω ότι ο μπαμπάς θα τροφοδοτεί τα "εσκορτακια"

ακριβώς το ίδιο με σένα φιλε μου...bsk είναι λεφτά που σκάει κάνας παππούς στις γιορτές gt οι γονείς @@..τώρα στο στρατό μου δίνουν 100 το μηνα ...e στο δίμηνο πάμε σε καμια τουρίστρια

ακριβώς το ίδιο με σένα φιλε μου...bsk είναι λεφτά που σκάει κάνας παππούς στις γιορτές gt οι γονείς @@..τώρα στο στρατό μου δίνουν 100 το μηνα ...e στο δίμηνο πάμε σε καμια τουρίστρια

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ετσι δωστε ναρκωτικα στο κοσμο ...να ριξουν και τα βαρια σε λιγο καιρο...

αντε να πεθανει και κανενας γιατι εχουμε μαζευτει πολλοι τελευταια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

να κατσεις να σκεφτεις καλα, να διαβασεις εν αναγκη νεος ανθρωπος εισαι. Προσφατα μιλουσα με δυο καθηγητες πανεπιστημιου οι οποιοι με διαβεβαιωσαν, κατι που εχω ακουσει και αρκετους εκπαιδευτικους τελευταιως, οτι οι γενιες των παιδιων οσο πανε και χειροτερευουν σε μαθηση ενω παρατηρειται ακομα και σε σχολες θεωρητικες οτι ειναι αναλφαβητοι!! (ειναι τρομερο αν το σκεφτεις). Μας και σας στερησανε την παιδεια και ιδου τα αποτελεσματα.
Καντε κατι για το μυαλουδακι σας, προσπαθηστε εστω να μαθετε ειτε να δειτε αλλη αποψη και να την ψαξετε. Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα ειναι κριμα..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Εσυ αν κανεις δικη σου δουλεια μη τους παιρνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom