Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
λέω πως είναι καλά

το ότι οι οικογένειες των αναπήρων φροντίζουν και καβατζώνουν τα παιδιά τους το είπες? Το βρίσκεις πραγματοποιήσιμο?

εξαρτάται από το τι θεωρείς καβάτζα... αμα θεωρείς δυο-τρία διαμερισματάκια και ενα μαγαζάκι για νοίκια είναι πραγματοποιήσιμο (αντιπαροχή του σπιτιού, εφάπαξ πατέρα, εφάπαξ μάνας, σκατό παξιμάδι, δυό δουλειές ο πατέρας κλπ κλπ κλπ)...

αμα θεωρείς καβάτζα τα πεντε μύρια στην τράπεζα δεν είναι (από κοινούς θνητούς)

και η πρόταση μου για υποχρεωτική πρόσληψη ΑΜΕΑ (σε κάποιο ποσοστο) από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα δίνει πραγματικό εισόδημα στο άτομο και το κυριώτερο ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ...

και φυσικά δεν μιλάμε για αναπηρίες όπου το άτομο δεν είναι σε θέση να εργαστεί ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τέλος πάντων, μαλακία συζήτηση που μπορεί να τραβήξει ασκόπως καμια ώρα

και κάτι άλλο που θέλω να πω πάνω σε αυτά που αρχικά είπες. Το σημαντικό τράνυ θα ήταν να είμαστε άνθρωποι και να μην χρειάζεται νόμος που να απαγορεύει τη στάθμευση πάνω σε ράμπες και άλλες συναφείς γουρουνιές

ο νόμος υπάρχει για να επιβάλλει... δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ευαισθησίες (σε κανένα μέρος του κόσμου, ίσως και σε κανένα πλανήτη)..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εξαρτάται από το τι θεωρείς καβάτζα... αμα θεωρείς δυο-τρία διαμερισματάκια και ενα μαγαζάκι για νοίκια είναι πραγματοποιήσιμο (αντιπαροχή του σπιτιού, εφάπαξ πατέρα, εφάπαξ μάνας, σκατό παξιμάδι, δυό δουλειές ο πατέρας κλπ κλπ κλπ)...
πολύ θα ήθελα να ζω στον κόσμο σου

εκτός αν οι περισσότεροι άνθρωποι που εγώ γνωρίζω είναι τόσο άχρηστοι

αι ρεστ μαι κεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έχουν όμως πολλές όμορφες ροχάλες στα παρπρίζ τους  :grin:

και αυτό φυσικά ...

προσωπικά προτιμώ να το καλλάω στο καπώ (έτσι για να βγεί και λίγο χρωματάκι από το του-του όταν το ξεκολλάει)

Συνημμένα

• gaidarakos.gif
    gaidarakos.gif
    94,7 KB · Εμφανίσεις: 22

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
-ΡΕ ΣΕΙΣ ουτε "τουρκοκρατια" λεμε Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ....ΤΙ ειναι 400 χρονακια????ΕΝΑ τσουπ!ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΑΛΑΛΑΛΑΛΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ????????
ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΚΑΙ ΦΑΠΑ....
Την στιγμή που η Εισαγγελία διερευνά δραστηριότητες που αφορούν τη λειτουργία του ομίλου Ξυνή και το ΣΔΟΕ εξετάζει μια σειρά σοβαρών φορολογικών παραβάσεων, ο εκπαιδευτικός όμιλος κατάφερε να κάνει ρύθμιση χρεών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ με δόσεις που λήγουν το 2404, δηλαδή τέσσερις αιώνες μετά.

Πρόκειται για τεράστια «επιτυχία» του ομίλου που δεν έχει να κάνει με την εκπαίδευση. Καταφέρνει , ενώ είναι υπό φορολογικό έλεγχο και στο στόχαστρο εισαγγελικής έρευνας για πλαστογραφία, να έχει την εμπιστοσύνη των πιο ισχυρών πολιτικών προσώπων. Ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κώστας Καραμανλής ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο Κώστας Σημίτης, κοσμούν το φωτοάλμπουμ της «αξιοπιστίας» του ομίλου.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ τους ΑΜΕΑ εξω απο τη βουλη....... :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
με αυτούς τι κάνεις όμως???

Συνημμένα

• KATALHPSH-PEZODROMIOU-KRIEZWTOU.JPG
    KATALHPSH-PEZODROMIOU-KRIEZWTOU.JPG
    121,9 KB · Εμφανίσεις: 73
  • SENTONIA_TEL.jpg
    SENTONIA_TEL.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 16

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φωνάζεις τα χρυσά αβγά και τα κάνουν καλοκαιρινά  :grin:

Να ρε παπαζολ στα λεω ολοι στα χρυσα αυγα θα πανε. Ελα ρε πετρο με το νατσο και τον παπαζολ θα παμε να γραφτουμε. Μεσα?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Επισκέπτης

Πετράν..
Αν συνεχίσεις το διάλογο θα σε αρχίσω στις χριστοπαναγίες.
Και θα σε πάρω τηλέφωνο να μου δώσεις τον κολλητό μου. Θα τον βάλω να σε ρωτάει 24 ώρες το 24ωρο "μπαμπά γιατί είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ??"

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πετράν..
Αν συνεχίσεις το διάλογο θα σε αρχίσω στις χριστοπαναγίες.
Και θα σε πάρω τηλέφωνο να μου δώσεις τον κολλητό μου. Θα τον βάλω να σε ρωτάει 24 ώρες το 24ωρο "μπαμπά γιατί είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ??"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε έπεισε τελικά ο σεβαλιέ? Θα γραφτείς στην οργάνωση?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Προς τον νεο και αλλους με τις ιδιες αποψεις που δεν θέλω να χαρακτηρισω.

Ειχα ενα γνωστο, καλή του ώρα ο οποίος είχε ακριβως τις ίδιες αποψεις. Η πουτανα η ζωη ομως παιζει περιεργα παιχνιδια. Μετα απο ατυχημα ήρθε στην θεση των αμεα που εβριζε. Πως αλλαξε συλλήβδην αποψεις..
Συμπερασμα. Υπαρχουν πολλοι τροποι για να μαθεις την αληθεια. Απο αυτους να διαλεγετε παντα αυτον που απαιτει δυσκολια σκεψης και οχι αυτον που σας δειχνει στην πραξη την ουσια. Θα αποφυγετε χρονο και πονο κυριως.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Προς τον νεο και αλλους με τις ιδιες αποψεις που δεν θέλω να χαρακτηρισω.

Ειχα ενα γνωστο, καλή του ώρα ο οποίος είχε ακριβως τις ίδιες αποψεις. Η πουτανα η ζωη ομως παιζει περιεργα παιχνιδια. Μετα απο ατυχημα ήρθε στην θεση των αμεα που εβριζε. Πως αλλαξε συλλήβδην αποψεις..
Συμπερασμα. Υπαρχουν πολλοι τροποι για να μαθεις την αληθεια. Απο αυτους να διαλεγετε παντα αυτον που απαιτει δυσκολια σκεψης και οχι αυτον που σας δειχνει στην πραξη την ουσια. Θα αποφυγετε χρονο και πονο κυριως.
είπαμε

αν υπάρχει θεός, έχει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χιούμορ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom