You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σαν τον μαλακα παντα θα προσπαθω. αλλα δεν πτοουμαι, ειμαι ονειροπολος.
Δε χρειάστηκε να συνεχίσω νομίζω για να κατανοήσουν όλοι περί τίνος πρόκειται.
Εγώ δεν πρόκειται να αρχίσω τις αντεγγλίσεις (παρόλο που υπάρχει ΑΜΕΑ στον οικογενειακό μου κύκλο) γιατί απλά υπάρχει κατηγορία ΑΜΕΑ που ανήκουν εκεί αλλά
α.
δεν το παραδέχονται
β.
δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ενώ όλος ο περίγυρος τους έχει παρει γραμμή.
Δείξε κατανόηση.
σίγουρα θα την πάρουμεΤελικά θα την πάρουμε την δόση;;;;
(να πούμε κ τίποτα εντός θέματος γιατί καραδοκεί ο Σεβαλιέ να μας μπανάρει για σπαμ...και μετά τον εαυτό του)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.982
- Πόντοι
- 25.467
Τελικά θα την πάρουμε την δόση;;;;
(να πούμε κ τίποτα εντός θέματος γιατί καραδοκεί ο Σεβαλιέ να μας μπανάρει για σπαμ...και μετά τον εαυτό του)
Πρεζάκια μας καταντήσανε...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Περίμενε πρώτα να τελειώσουν οι σκληρές διαπραγματεύσεις...Τελικά θα την πάρουμε την δόση;;;;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.982
- Πόντοι
- 25.467
Περίμενε πρώτα να τελειώσουν οι σκληρές διαπραγματεύσεις...
Έχουμε πέσει "στα σκληρά" εδώ και καιρό...
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ξεκινώντας με ετούτον:Μπαν μπαν στους Spammers τώρα.
Περίμενε πρώτα να τελειώσουν οι σκληρές διαπραγματεύσεις...
pολύ σκληρές g΄atte , αφού φοβάμai μην πλακωθούν μόνοι τους στις σφαλιάρες ,για αυτά που κάνουνε :S ;)
...μας δουλεύουν ψιλό γαζί !
Ορίστε ......"Έκλεισε η συμφωνία των κυβερνητικών εταίρων για τα μέτρα-σοκ"
σιγά μη δεν συμφωνούσαν οι καριόληδες...τον καρκίνο πούστηδες !!! και γρήγορα
σιγά μη δεν συμφωνούσαν οι καριόληδες...τον καρκίνο πούστηδες !!! και γρήγορα
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
και κάτι ακόμη για τα ΑΜΕΑ αλλά και για όλους όσους λαμβάνουν (δικαίως) κοινωνικά επιδόματα...
πριν βγούνε στους δρόμους (δίκαια) για να διαμαρτυρηθούν για την περικοπή των επιδομάτων (κακή-κάκιστη) θα πρέπει να προτάξουν τα αιτήματα που παρέθεσα...
και πρώτο από όλα να προτάξουν το αίτημα της εκκαθάρισης του οίκου τους από τους διαφόρους οι οποιοι εισήλθον λάθρα (τι μου θυμίζει αυτό) και τυγχάνουν της όποιας (κακής - καλής - μέτριας) κρατικής αρωγής...
πρώτα τα ΑΜΕΑ θα έπρεπε να βγούνε να ζητήσουνε επανεξέταση ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως και την εκκαθάριση των λαμογιών που με διαφόρους τρόπους έχουν εισέλθει στις τάξεις τους λυμαινόμενοι την όποια κοινωνική αρωγή...
ίσως τότε η κοινωνική αρωγή προς τους πραγματικά έχοντες την ανάγκη της να μπορέσει να γίνει καλύτερη... και το κυριώτερο θα σταματήσουν οι φωνές σαν και αυτήν του neos123 (αδικαιολόγητες αλλά σε κάποιο μικρό βαθμό δικαιολογημένες αν και άκομψα εκφραζόμενες όταν ακούς ότι από τους 550 "τυφλούς" της Ζακύνθου μόνο οι περίπου 70 είναι πραγματικοί)....
αλλά φεύ... η διαμαρτυρία είναι μόνο δια το ύψος του επιδόματος... και το χειρότερο από όλα υπάρχει και διαμαρτυρία δια την ταλαιπωρίαν που υποβάλονται λόγω της ιατρικής επανεξέτασης τους ,ενώ ΠΡΩΤΟΙ θα έπρεπε να την απαιτήσουν...
δυστυχώς η χρεωκοπία στην Ελλάδα είναι αναπόφευκτος όσον διατηρούνται τέτοιες νοοτροπίες και προβάλονται τα αιτήματα με αυτόν τον αποσπασματικό και εγωκεντρικό τρόπο...
πριν βγούνε στους δρόμους (δίκαια) για να διαμαρτυρηθούν για την περικοπή των επιδομάτων (κακή-κάκιστη) θα πρέπει να προτάξουν τα αιτήματα που παρέθεσα...
και πρώτο από όλα να προτάξουν το αίτημα της εκκαθάρισης του οίκου τους από τους διαφόρους οι οποιοι εισήλθον λάθρα (τι μου θυμίζει αυτό) και τυγχάνουν της όποιας (κακής - καλής - μέτριας) κρατικής αρωγής...
πρώτα τα ΑΜΕΑ θα έπρεπε να βγούνε να ζητήσουνε επανεξέταση ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως και την εκκαθάριση των λαμογιών που με διαφόρους τρόπους έχουν εισέλθει στις τάξεις τους λυμαινόμενοι την όποια κοινωνική αρωγή...
ίσως τότε η κοινωνική αρωγή προς τους πραγματικά έχοντες την ανάγκη της να μπορέσει να γίνει καλύτερη... και το κυριώτερο θα σταματήσουν οι φωνές σαν και αυτήν του neos123 (αδικαιολόγητες αλλά σε κάποιο μικρό βαθμό δικαιολογημένες αν και άκομψα εκφραζόμενες όταν ακούς ότι από τους 550 "τυφλούς" της Ζακύνθου μόνο οι περίπου 70 είναι πραγματικοί)....
αλλά φεύ... η διαμαρτυρία είναι μόνο δια το ύψος του επιδόματος... και το χειρότερο από όλα υπάρχει και διαμαρτυρία δια την ταλαιπωρίαν που υποβάλονται λόγω της ιατρικής επανεξέτασης τους ,ενώ ΠΡΩΤΟΙ θα έπρεπε να την απαιτήσουν...
δυστυχώς η χρεωκοπία στην Ελλάδα είναι αναπόφευκτος όσον διατηρούνται τέτοιες νοοτροπίες και προβάλονται τα αιτήματα με αυτόν τον αποσπασματικό και εγωκεντρικό τρόπο...
Επισκέπτης
και κάτι ακόμη για τα ΑΜΕΑ αλλά και για όλους όσους λαμβάνουν (δικαίως) κοινωνικά επιδόματα...
Άστο μεγάλε.
Δεν το μαζεύεις τώρα..
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Είσαι κακός...πρέπει να επιβραβεύουμε την προσπάθεια.Άστο μεγάλε.
Δεν το μαζεύεις τώρα..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Άστο μεγάλε.
Δεν το μαζεύεις τώρα..
δεν έχω να μαζέψω τίποτε.. έχω τις θέσεις μου και τα επιχειρήματα μου.. αν δεν σε πείθω ουδόλως με ενδιαφέρει (καμμία διάθεση δεν έχω εξάλλου γιαυτό)...
αα και κάτι ακόμη.. στα πελέ μου τι νομίζεις εσύ και οι ομοιδεάτες σου...
τις θέσεις μου θα τις έχω και θα τις λέω...
και ειδικά σε αυτό το θέμα είμαι και κάθετος ...
τα δήθεν προοδευτικά σου τα ακούω βερεσέ.. διότι και δήθεν είναι και προοδευτικά δεν είναι...
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Νταβατζήδες και Ελληνικό Κοινοβουλιο.
Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του προέδρου της Βουλής και του βουλευτή της ΝΔ, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του δεύτερου στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Μεϊμαράκης: Γιατί ρε Προκόπη πήγες και έγλειφες τον Χατζηνικολάου σήμερα;
Παυλόπουλος: Πώς κατάλαβες ότι έγλειφα τον Χατζηνικολάου;
Μεϊμαράκης: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου;
Παυλόπουλος: Και από αυτό που είπα για το εκρηκτικό του χαρακτήρα σου κατάλαβες ότι έγλειφα τον Χατζηνικολάου;
Μεϊμαράκης: Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντι μου
Παυλόπουλος: Εγώ δεν γλείφω κανέναν και δεν με αφορά.
Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του προέδρου της Βουλής και του βουλευτή της ΝΔ, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του δεύτερου στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Παυλόπουλος: Και από αυτό που είπα για το εκρηκτικό του χαρακτήρα σου κατάλαβες ότι έγλειφα τον Χατζηνικολάου;
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Νταβατζήδες και Ελληνικό Κοινοβουλιο.
τι εννοεί ο ποιητής
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εδώ έχεις δίκιο...μπορεί ο έχων κινητικά προβλήματα να του φυτρώσει πόδι..και ο τυφλός να βρει το φως του μετά από συνάντηση με τον Jesus,γιατί να μην το επανεξετάσουμε;διαμαρτυρία δια την ταλαιπωρίαν που υποβάλονται λόγω της ιατρικής επανεξέτασης τους ,ενώ ΠΡΩΤΟΙ θα έπρεπε να την απαιτήσουν...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εδώ έχεις δίκιο...μπορεί ο έχων κινητικά προβλήματα να του φυτρώσει πόδι..και ο τυφλός να βρει το φως του μετά από συνάντηση με τον Jesus,γιατί να μην το επανεξετάσουμε;
ειδικά για το δεύτερο καμμιά πεντακοσιαριά παρόμοια θαύματα έγιναν πρόσφατα στην Ζάκυνθο
και ο έχων κινητικά προβλήματα δεν είναι απαραίτητα ο έχων ακρωτηριασθεί..
αει σύρε και γαμίσου.. και μετά την μπανάνα σου και στο δένδρο σου...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις