Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εδώ έχεις δίκιο...μπορεί ο έχων κινητικά προβλήματα να του φυτρώσει πόδι..και ο τυφλός να βρει το φως του μετά από συνάντηση με τον Jesus,γιατί να μην το επανεξετάσουμε;
για να βρούνε ποιοί είναι οι μούφα ρε μην είσαι παπάρας και συ τώρα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ειδικά για το δεύτερο καμμιά πεντακοσιαριά παρόμοια θαύματα έγιναν πρόσφατα στην Ζάκυνθο  :birdman:

και ο έχων κινητικά προβλήματα δεν είναι απαραίτητα ο έχων ακρωτηριασθεί..

αει σύρε και γαμίσου.. και μετά την μπανάνα σου και στο δένδρο σου...
Mαλακοτράμυ...αυτοί οι τυφλοί δεν υπήρξαν ποτέ τυφλοί κ δεν εξετάστηκαν ΚΑΝ. :birdman:

Κατά τα άλλα ξέρεις πολλούς από αναπηρικά καροτσάκια να σηκώνονται ή με πατερίτσες να μην τις χρειάζονται πια;;;

Για πες ρε μεγάλε...δώσε κ τις ιατρικές σου γνώσεις εκτός από τις άλλες.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Νταβατζήδες και Ελληνικό Κοινοβουλιο.

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του προέδρου της Βουλής και του βουλευτή της ΝΔ, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του δεύτερου στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μεϊμαράκης: Γιατί ρε Προκόπη πήγες και έγλειφες τον Χατζηνικολάου σήμερα;

Παυλόπουλος: Πώς κατάλαβες ότι έγλειφα τον Χατζηνικολάου;

Μεϊμαράκης: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου;

Παυλόπουλος: Και από αυτό που είπα για το εκρηκτικό του χαρακτήρα σου κατάλαβες ότι έγλειφα τον Χατζηνικολάου;

Μεϊμαράκης: Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντι μου

Παυλόπουλος: Εγώ δεν γλείφω κανέναν και δεν με αφορά.
Όχι και γλύφτης ο Προκόπης...

Συνημμένα

• prok.jpg
    prok.jpg
    66,8 KB · Εμφανίσεις: 16

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Mαλακοτράμυ...αυτοί οι τυφλοί δεν υπήρξαν ποτέ τυφλοί κ δεν εξετάστηκαν ΚΑΝ. :birdman:

Κατά τα άλλα ξέρεις πολλούς από αναπηρικά καροτσάκια να σηκώνονται ή με πατερίτσες να μην τις χρειάζονται πια;;;

και πως είμαι σίγουρος ότι ο εμφανιζόμενος στο αναπηρικό καροτσάκι δεν περπατάει και ότι και αυτός δεν εξετάστηκε ???

ξέρεις κανέναν αλλο τρόπο να διαπιστωθεί εκτός από τον να τον εξετάσεις πραγματικά???

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για να βρούνε ποιοί είναι οι μούφα ρε μην είσαι παπάρας και συ τώρα
Απλή εξέταση δεν αρκεί;;;

Γιατί επανεξέταση;;;

Οι μούφα δεν έχουν εξεταστεί καν...έχουν τίποτα ψεύτικες διαβεβαιώσεις κ ντάξει.

Παρασύρεσαι κ συ από τις ''ευαισθησίες'' του τράμυ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.004
Πόντοι
25.467

Μην επιμένετε.

Όλοι περνούν από επιτροπή ανά τακτά χρονικά διαστήματα. (Ακόμα και τα άτομα με σύνδρομο Ντάουν).

Αυτό γίνεται γιατί ενδέχεται να αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου το ποσοστό αναπηρίας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Απλή εξέταση δεν αρκεί;;;

Γιατί επανεξέταση;;;

Οι μούφα δεν έχουν εξεταστεί καν...έχουν τίποτα ψεύτικες διαβεβαιώσεις κ ντάξει.

Παρασύρεσαι κ συ από τις ''ευαισθησίες'' του τράμυ...

και ποιά η διαφορά μετακύ εξέτασης και επανεξέτασης παπατρόμπα ???

και οι μούφα τυφλοί είχαν εξεταστεί κανονικά.. από ένα λαμόγιο γιατρό...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές.
Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.

Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα.
Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν Γερμανοί και Γάλλοι που δεν θα ξαναπουλήσουν ούτε ένα αυτοκίνητο τα επόμενα χρόνια.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα, τυριά και βούτυρο.
Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν
τα φασιστόμουτρα οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ξηρούς καρπούς από την Τουρκία.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε καρπούζια και σταφύλια από την Αφρική.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σταφίδες από την Χιλή (αν είναι δυνατόν!)

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σπορέλαια και άλλα γράσα.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρετσίνα από την Καλιφόρνια (θου Κύριε).

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τις εκατοντάδες είδη από οινοπνευματώδη ποτά.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τυριά, κονσέρβες, κέικ, ζαμπονάκια κλπ.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και  τα χίλια δυο ηλίθια γκάτζετ που στραβώνουν τον κόσμο.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα εκατοντάδες είδη καπνού, πούρων και άλλων δηλητηρίων.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα μπατζάρια τουρσί από την Γερμανία (θεέ μου, θεέ μου).

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα δεκάδες είδη ξένων γλυκών και σοκολατοειδών
που στέλνουν τα λεφτά μας στο εξωτερικό και την χοληστερίνη στα ύψη.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, και πληθώρα από άχρηστα είδη για το σπίτι
(μέχρι κόφτης για να κόβεις σε ίσια κομμάτια την μπανάνα υπάρχει!!!).

Ας επιστρέψουμε στην εποχή του 60.

Ας περπατήσουμε και πάλι ήσυχοι στον άδειο δρόμο.

Ας κοιμηθούμε το βράδυ χωρίς να ξυπνάμε
από τον κάθε αργόσχολο ηλίθιο που τριγυρνάει με το αμάξι
ακούγοντας τουρκογύφτικα καψουρολαϊκά ή χαζά ραπ στην διαπασών.

Ας φάμε λιγότερο και ας χάσουμε
το υπέρβαρο λίπος μας.

Ας κάνουμε πάλι γιορτές-ρεφενέ.

Ας ξανακάνουμε αληθινούς φίλους,
αντί για τους ηλεκτρονικούς που έχουμε σήμερα.

Ξυπνάτε Έλληνες.

Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου.

Έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο.

Έχουμε τσακίσει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο την ιταλική και γερμανική υπερδύναμη.

Και έχουμε καταντήσει σήμερα να ζητιανεύουμε από τους ευρωπαίους και να τους παρακαλάμε να μας πηδάνε ώστε να έχουμε βίντεο και κινητά.

Και από πάνω καθόμαστε και μας βρίζουν,

αφού δεν έχουμε πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ αξιοπρέπεια.

www.ramnousia.com/2012/09/empros-loipon-as-xreokophsoyme.html#.UGQ-Vq42duB]http://www.ramnousia.com/2012/09/empros-loipon-as-xreokophsoyme.html#.UGQ-Vq42duB[/url]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μην επιμένετε.

Όλοι περνούν από επιτροπή ανά τακτά χρονικά διαστήματα. (Ακόμα και τα άτομα με σύνδρομο Ντάουν).

Αυτό γίνεται γιατί ενδέχεται να αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου το ποσοστό αναπηρίας.
Και αυτό με το ποσοστό άλλη μαλακία....67% νομίζω είναι....λες κ αν βγάζεις όπως τα μετράνε 62% είσαι οκ.

και ποιά η διαφορά μετακύ εξέτασης και επανεξέτασης παπατρόμπα ???

και οι μούφα τυφλοί είχαν εξεταστεί κανονικά.. από ένα λαμόγιο γιατρό...
Ρε ''ευαίσθητε''...αυτοί απλά πέρναν τις διαβεβαιώσεις από κάποιον ιδιότη γιατρό.

Κρατική επιτροπή 5-6μελής γιατρών που θα εξετάζουν τους αιτούντες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.004
Πόντοι
25.467
Και αυτό με το ποσοστό άλλη μαλακία....67% νομίζω είναι....λες κ αν βγάζεις όπως τα μετράνε 62% είσαι οκ.
Ρε ''ευαίσθητε''...αυτοί απλά πέρναν τις διαβεβαιώσεις από κάποιον ιδιότη γιατρό.

Κρατική επιτροπή 5-6μελής γιατρών που θα εξετάζουν τους αιτούντες.

Ρε σεις Παζουζούνα... Να σας κάνω μια ερώτηση;

Επικοινωνεί καθόλου η τσουτσούνα σας ή έστω η κωλοτρυπίδα σας,  με το μυαλό σας;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε σεις Παζουζούνα... Να σας κάνω μια ερώτηση;

Επικοινωνεί καθόλου η τσουτσούνα σας ή έστω η κωλοτρυπίδα σας,  με το μυαλό σας;;;
Κάντε την ερώτηση χωρίς συμβολισμούς αν θέλετε να σας απαντήσω....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.004
Πόντοι
25.467
Κάντε την ερώτηση χωρίς συμβολισμούς αν θέλετε να σας απαντήσω....

Μάλιστα.

Τραβαμούνιος, Πετροσφήνας και μαζί με αυτούς και εγώ ο μαλάκας, σας εξηγούμε την χρησιμότητα της εξέτασης και της επανεξέτασης που γίνονται από επιτροπές. (Επιτροπή καθορίζει το είδος της αναπηρίας και το ποσοστό της). Και εσείς απαντάτε :

Τι σχέση έχουν τα ποσοστά αναπηρίας (που ενδεχομένως να μήν είναι δίκαια),  με την χρησιμότητα της εξέτασης και επανεξέτασης;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μάλιστα.

Τραβαμούνιος, Πετροσφήνας και μαζί με αυτούς και εγώ ο μαλάκας, σας εξηγούμε την χρησιμότητα της εξέτασης και της επανεξέτασης που γίνονται από επιτροπές. (Επιτροπή καθορίζει το είδος της αναπηρίας και το ποσοστό της). Και εσείς απαντάτε :

Τι σχέση έχουν τα ποσοστά αναπηρίας (που ενδεχομένως να μήν είναι δίκαια),  με την χρησιμότητα της εξέτασης και επανεξέτασης;
Για την εξέταση δεν διαφώνησα...για την επανεξέταση διαφώνησα(εκτός από τις περίπτωσεις που όντως γίνεται να πάψεις να έχεις πρόβλημα,νομίζω μόνη τέτοια περίπτωση οι καρκινοπαθείς που ενδέχεται να θεραπευτείς).

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
να κατσεις να σκεφτεις καλα, να διαβασεις εν αναγκη νεος ανθρωπος εισαι. Προσφατα μιλουσα με δυο καθηγητες πανεπιστημιου οι οποιοι με διαβεβαιωσαν, κατι που εχω ακουσει και αρκετους εκπαιδευτικους τελευταιως, οτι οι γενιες των παιδιων οσο πανε και χειροτερευουν σε μαθηση ενω παρατηρειται ακομα και σε σχολες θεωρητικες οτι ειναι αναλφαβητοι!! (ειναι τρομερο αν το σκεφτεις). Μας και σας στερησανε την παιδεια και ιδου τα αποτελεσματα.
Καντε κατι για το μυαλουδακι σας, προσπαθηστε εστω να μαθετε ειτε να δειτε αλλη αποψη και να την ψαξετε. Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα ειναι κριμα..
πρωτον και γω μιλαω με καθηγητες και ακομα και απο αυτους οι περισσοτεροι απλα ικανοποιησαν τις φιλοδοξιες των γονιων τους και τωρα κλαιγονται οτι δεν τα βγαζουν περα.Πχ καθηγητης στις πιθανοτητες τελειωσε το στανφορτ και κλεγεται γτ παιρνει 2200 και θα τους μειωσουν...οταν καποιος παει στο στανφορτ σημαινει οτι εχει καποια φιλοδοξια ,και οχι να ερθει στην ελλαδα να κλαιγεται..
δευτερον ειπα οτι σαν υπαλληλοι τα αμεα δεν αποδιδουν και ειναι αληθεια πχ πετροσυν κλπ..
τριτον πρεπει να υπαρχει ενας διαχωρισμος και φυλετικος και κοινωνικος ,κατι που δεν γινεται στην ελλαδα..
επισης ολοι κοιτανε τον ευατο τους ,απλα εγω το λεω κιολας ...

αμα δεν εχουν σωστα προτυπα και παραδειγματα οι ελληνες και ειναι σαν τους μαλακες εδω μεσα δεν φταιω εγω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.004
Πόντοι
25.467
Για την εξέταση δεν διαφώνησα...για την επανεξέταση διαφώνησα(εκτός από τις περίπτωσεις που όντως γίνεται να πάψεις να έχεις πρόβλημα,νομίζω μόνη τέτοια περίπτωση οι καρκινοπαθείς που ενδέχεται να θεραπευτείς).

Κάνετε λάθος. Ακόμα και στους "θεραπευμένους" καρκινοπαθείς αλλάζει μόνο το ποσοστό αναπηρίας και όχι η κατάσταση. Το ίδιο συμβαίνει σε ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια που υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση σε ασθενείς με διάφορα άλλα κινητικά και μή προβλήματα  που με την πρόοδο της επιστήμης υποβλήθηκαν σε πιό αποτελεσματικές θεραπείες. Μην ξεχνάτε επίσης, ότι το ποσοστό αναπηρίας δύναται και να αυξηθεί κατά την επανεξέταση. Και αυτό γιατί είναι πιθανόν εκτός από το ήδη υφιστάμενο πρόβλημα, να προστεθεί και δεύτερο ή ακόμα πιθανότερο, να επιδεινωθεί το υφιστάμενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom