Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.978
Πόντοι
25.467

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η Μενεγάκη και η αθλιότητα της να παίρνει το επίδομα τι σχέση έχει με τα επιδόματα των ΑΜΕΑ?

γιατί είναι αθλιότητα?? δεν το δικαιούται σύμφωνα με τον νόμο??

αυτό που λέω είναι ότι πρέπει πριν δοθεί επίδομα θα πρέπει να εξετάζεται πρώτα η οικονομική κατάσταση του αιτούντος και να δίνεται άμα πραγματικά το χρειάζεται.. αν δεν το χρειάζεται (από οικονομικής άποψης) δεν τον παίρνει.. με τον τρόπο αυτό παίρνουν επίδομα ΜΟΝΟ όσοι το έχουν ανάγκη (από οικονομική σκοπιά) και περισσεύει κάποιο χρήμα να δοθεί σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη (ίσως και αυξημένο)...

τι το παράξενο λέω??

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γιατί είναι αθλιότητα?? δεν το δικαιούται σύμφωνα με τον νόμο??

αυτό που λέω είναι ότι πρέπει πριν δοθεί επίδομα θα πρέπει να εξετάζεται πρώτα η οικονομική κατάσταση του αιτούντος και να δίνεται άμα πραγματικά το χρειάζεται.. αν δεν το χρειάζεται (από οικονομικής άποψης) δεν τον παίρνει.. με τον τρόπο αυτό παίρνουν επίδομα ΜΟΝΟ όσοι το έχουν ανάγκη (από οικονομική σκοπιά) και περισσεύει κάποιο χρήμα να δοθεί σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη (ίσως και αυξημένο)...

τι το παράξενο λέω??
γιατί ότι είναι νόμιμο δεν είναι και απαραίτητα ηθικό. Εσύ θεωρείς με τα λεγόμενα σου πως οι περισσότεροι ανάπηροι είναι βολεμένοι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατί ότι είναι νόμιμο δεν είναι και απαραίτητα ηθικό. Εσύ θεωρείς με τα λεγόμενα σου πως οι περισσότεροι ανάπηροι είναι βολεμένοι

δεν θεωρώ τίποτε αλλά δεν αποκλείω και τίποτε.. αυτό είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα...

απλα δεν θέλεις να παραδεχτείς ορισμένα πράγματα.. όπως για παράδειγμα με τους τυφλούς της Ζακύνθου...

Επισκέπτης
δεν θεωρώ τίποτε αλλά δεν αποκλείω και τίποτε..

Άσε τα σάπια.
Ολόκληρη ανάλυση για το πως η οικογένεια στην Ελλάδα κάνει το σκατό της παξιμάδι για να εξασφαλίσει ενοίκια στο αμεα παιδί μας έκανες..
Λες και όποιος κάνει το σκατό του παξιμάδι είναι σίγουρο πως θα καταφέρει να χτίσει κανα δυο πολυκατοικίες..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν θεωρώ τίποτε αλλά δεν αποκλείω και τίποτε.. αυτό είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα...

απλα δεν θέλεις να παραδεχτείς ορισμένα πράγματα.. όπως για παράδειγμα με τους τυφλούς της Ζακύνθου...
μια χαρά τα παραδέχομαι, μην μου βάζεις λόγια. Απλά έκρινα τα δικά σου λόγια που αντιγράφω:  (που πολλοί από αυτούς πιθανόν λόγω εισοδήματος να μην τα έχουν και ανάγκη)

αυτή είναι η διαφωνία μου. Κατά τα άλλα συμφωνώ πως πρέπει να τα παίρνουν μόνο όσοι τα έχουν ανάγκη

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Άν είναι να φύγετε, αφήστε μου να σας προσέχω την Ντάσα.
Αφου εδω βρίζουνε, θα σας απαντήσω και εγω ανάλογα.
finger-018.gif

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μια χαρά τα παραδέχομαι, μην μου βάζεις λόγια. Απλά έκρινα τα δικά σου λόγια που αντιγράφω:  (που πολλοί από αυτούς πιθανόν λόγω εισοδήματος να μην τα έχουν και ανάγκη)

αυτή είναι η διαφωνία μου. Κατά τα άλλα συμφωνώ πως πρέπει να τα παίρνουν μόνο όσοι τα έχουν ανάγκη

διάβαζε προσεκτικά και σωστά... τα ελληνικά μου πιστεύω ότι είναι αρκετά κατανοητά.. τα δικά σου ??

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
διάβαζε προσεκτικά και σωστά... τα ελληνικά μου πιστεύω ότι είναι αρκετά κατανοητά.. τα δικά σου ??
λέω πως είναι καλά

το ότι οι οικογένειες των αναπήρων φροντίζουν και καβατζώνουν τα παιδιά τους το είπες? Το βρίσκεις πραγματοποιήσιμο?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τέλος πάντων, μαλακία συζήτηση που μπορεί να τραβήξει ασκόπως καμια ώρα

και κάτι άλλο που θέλω να πω πάνω σε αυτά που αρχικά είπες. Το σημαντικό τράνυ θα ήταν να είμαστε άνθρωποι και να μην χρειάζεται νόμος που να απαγορεύει τη στάθμευση πάνω σε ράμπες και άλλες συναφείς γουρουνιές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom