ακόμα να ψοφήσεις ρε σάπιε?ελα πικπα τραβα στους δικου σου να παιξεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Επισκέπτης
τις βρισιες στην μανα σου αμεα
Τράβα γαμήσου και μετά ψόφα μουνόφτυμα..
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.978
- Πόντοι
- 25.467
Ηρεμήστε ρε παιδιά.
θα με κάνετε να αποχωρήσω απο το θρέντ και είμαι σίγουρος οτι δεν το θέλετε.
Άν είναι να φύγετε, αφήστε μου να σας προσέχω την Ντάσα.
το πας αλλού το θεματάκι τώρα όμωςστην Ελλάδα όμως η πρώτη έπαιρνε και ο δεύτερος θα έπαιρνε...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
το πας αλλού το θεματάκι τώρα όμως
το πάω εκεί που πραγματικά πρέπει να πάει...
η Μενεγάκη και η αθλιότητα της να παίρνει το επίδομα τι σχέση έχει με τα επιδόματα των ΑΜΕΑ?το πάω εκεί που πραγματικά πρέπει να πάει...
Επισκέπτης
το πάω εκεί που πραγματικά πρέπει να πάει...
Εσύ το πας αλλού.
Θεωρείς πως η πλειοψηφία των αμεα είναι καβατζωμένη..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
η Μενεγάκη και η αθλιότητα της να παίρνει το επίδομα τι σχέση έχει με τα επιδόματα των ΑΜΕΑ?
γιατί είναι αθλιότητα?? δεν το δικαιούται σύμφωνα με τον νόμο??
αυτό που λέω είναι ότι πρέπει πριν δοθεί επίδομα θα πρέπει να εξετάζεται πρώτα η οικονομική κατάσταση του αιτούντος και να δίνεται άμα πραγματικά το χρειάζεται.. αν δεν το χρειάζεται (από οικονομικής άποψης) δεν τον παίρνει.. με τον τρόπο αυτό παίρνουν επίδομα ΜΟΝΟ όσοι το έχουν ανάγκη (από οικονομική σκοπιά) και περισσεύει κάποιο χρήμα να δοθεί σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη (ίσως και αυξημένο)...
τι το παράξενο λέω??
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εσύ το πας αλλού.
Θεωρείς πως η πλειοψηφία των αμεα είναι καβατζωμένη..
δεν θεωρώ τίποτε αλλά δεν αποκλείω και τίποτε..
γιατί ότι είναι νόμιμο δεν είναι και απαραίτητα ηθικό. Εσύ θεωρείς με τα λεγόμενα σου πως οι περισσότεροι ανάπηροι είναι βολεμένοιγιατί είναι αθλιότητα?? δεν το δικαιούται σύμφωνα με τον νόμο??
αυτό που λέω είναι ότι πρέπει πριν δοθεί επίδομα θα πρέπει να εξετάζεται πρώτα η οικονομική κατάσταση του αιτούντος και να δίνεται άμα πραγματικά το χρειάζεται.. αν δεν το χρειάζεται (από οικονομικής άποψης) δεν τον παίρνει.. με τον τρόπο αυτό παίρνουν επίδομα ΜΟΝΟ όσοι το έχουν ανάγκη (από οικονομική σκοπιά) και περισσεύει κάποιο χρήμα να δοθεί σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη (ίσως και αυξημένο)...
τι το παράξενο λέω??
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
γιατί ότι είναι νόμιμο δεν είναι και απαραίτητα ηθικό. Εσύ θεωρείς με τα λεγόμενα σου πως οι περισσότεροι ανάπηροι είναι βολεμένοι
δεν θεωρώ τίποτε αλλά δεν αποκλείω και τίποτε.. αυτό είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα...
απλα δεν θέλεις να παραδεχτείς ορισμένα πράγματα.. όπως για παράδειγμα με τους τυφλούς της Ζακύνθου...
Επισκέπτης
δεν θεωρώ τίποτε αλλά δεν αποκλείω και τίποτε..
Άσε τα σάπια.
Ολόκληρη ανάλυση για το πως η οικογένεια στην Ελλάδα κάνει το σκατό της παξιμάδι για να εξασφαλίσει ενοίκια στο αμεα παιδί μας έκανες..
Λες και όποιος κάνει το σκατό του παξιμάδι είναι σίγουρο πως θα καταφέρει να χτίσει κανα δυο πολυκατοικίες..
μια χαρά τα παραδέχομαι, μην μου βάζεις λόγια. Απλά έκρινα τα δικά σου λόγια που αντιγράφω: (που πολλοί από αυτούς πιθανόν λόγω εισοδήματος να μην τα έχουν και ανάγκη)δεν θεωρώ τίποτε αλλά δεν αποκλείω και τίποτε.. αυτό είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα...
απλα δεν θέλεις να παραδεχτείς ορισμένα πράγματα.. όπως για παράδειγμα με τους τυφλούς της Ζακύνθου...
αυτή είναι η διαφωνία μου. Κατά τα άλλα συμφωνώ πως πρέπει να τα παίρνουν μόνο όσοι τα έχουν ανάγκη
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Αφου εδω βρίζουνε, θα σας απαντήσω και εγω ανάλογα.Άν είναι να φύγετε, αφήστε μου να σας προσέχω την Ντάσα.
αδίκως λες?Αφου εδω βρίζουνε
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
μια χαρά τα παραδέχομαι, μην μου βάζεις λόγια. Απλά έκρινα τα δικά σου λόγια που αντιγράφω: (που πολλοί από αυτούς πιθανόν λόγω εισοδήματος να μην τα έχουν και ανάγκη)
αυτή είναι η διαφωνία μου. Κατά τα άλλα συμφωνώ πως πρέπει να τα παίρνουν μόνο όσοι τα έχουν ανάγκη
διάβαζε προσεκτικά και σωστά... τα ελληνικά μου πιστεύω ότι είναι αρκετά κατανοητά.. τα δικά σου ??
λέω πως είναι καλάδιάβαζε προσεκτικά και σωστά... τα ελληνικά μου πιστεύω ότι είναι αρκετά κατανοητά.. τα δικά σου ??
το ότι οι οικογένειες των αναπήρων φροντίζουν και καβατζώνουν τα παιδιά τους το είπες? Το βρίσκεις πραγματοποιήσιμο?
τέλος πάντων, μαλακία συζήτηση που μπορεί να τραβήξει ασκόπως καμια ώρα
και κάτι άλλο που θέλω να πω πάνω σε αυτά που αρχικά είπες. Το σημαντικό τράνυ θα ήταν να είμαστε άνθρωποι και να μην χρειάζεται νόμος που να απαγορεύει τη στάθμευση πάνω σε ράμπες και άλλες συναφείς γουρουνιές
και κάτι άλλο που θέλω να πω πάνω σε αυτά που αρχικά είπες. Το σημαντικό τράνυ θα ήταν να είμαστε άνθρωποι και να μην χρειάζεται νόμος που να απαγορεύει τη στάθμευση πάνω σε ράμπες και άλλες συναφείς γουρουνιές
Επισκέπτης
Όπου να'ναι έρχεται ο Σταύρος με το RAL 6016..
μπα για να μην έχει καθαρίσει τόση ώρα μάλλον γαμάει πάλιΌπου να'ναι έρχεται ο Σταύρος με το RAL 6016..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις