Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ έχω.. της πεθεράς μου που παίρνει χάπια για την πίεση εδώ και 8 χρόνια

με βάση αυτό

δεν ξέρω αν γίνεται όντως
ακούγεται φυσιολογικό (και αναγκαίο κανονικά)

αν όντως συμβαίνει απλά έχεις δίκιο.
Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις υπερσυνταγογραφήσεις ή την υπερκατανάλωση φαρμάκων που έχουμε στην Ελλάδα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πέρα από την πλάκα με την Τζούλια τα επόμενα 1-2 χρόνια θα είναι πολύ άσχημα, για όλους μας. Φοβάμαι τα χειρότερα
το έχω γράψει και αλλού.

έχω μια διαίσθηση (χωρίς να μπορώ να το αιτιολογήσω με επιχειρήματα) πως είναι μέχρι το τέλος του χρόνου το γαμήσι... δεν ξέρω γιατί.

Αν το δούμε αισιόδοξα το θέμα, τότε έχω να πω πως αναγκαστικά κάοιος πρέπει να σπάσει αβγά και να κάνει ομελέτα.
Αυτό λοιπόν ή θα γίνει από την κυβέρνηση αυτή ή θα γίνει μετά από ταραχές και συμπλοκές από κάποια κυβέρνηση που δεν είναι σαφώς ορισμένη από τώρα. Αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο.

Γιατί κι άλλη κοινοβουλευτική κυβέρνηση αν αποτύχει αυτή εδώ δεν αντέχει ο κόσμος.
Υπάρχουνε δύο δρόμοι. Ή αποφασίζουνε αυτοί να σοβαρευτούνε και να αλλάξουνε ρότα ή θα αλλάξει ρότα ο λαός που τους ψήφιζε/ψηφίζει. Δεν μιλάω μόνο για τα 3 κόμματα κυβέρνησης. Μιλάω για όλα τα κόμματα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οι διατάξεις δεν μου λένε κάτι. Και η μάνα μου παίρνει CoRenitec αλλά ποτέ δεν της έχουν γράψει τρίμηνη συνταγή.
Ούτε το ταμείο της (όταν τις έγραφε εκεί), ούτε ο γιατρός πλέον, ο οποίος είναι κολλητήρι και δεν παίρνει επίσκεψη.
άμα του δώσει επίσκεψη μπορεί και να της γράψει (αστειεύομαι)

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το έχω γράψει και αλλού.

έχω μια διαίσθηση (χωρίς να μπορώ να το αιτιολογήσω με επιχειρήματα) πως είναι μέχρι το τέλος του χρόνου το γαμήσι... δεν ξέρω γιατί.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλό εεεεεε
από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί :grin:

αλλά εγώ έχω μια διαίσθηση ότι μόνο με αίμα θα τελειώσει το γαμησι  :zfuck:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι διατάξεις δεν μου λένε κάτι. Και η μάνα μου παίρνει CoRenitec αλλά ποτέ δεν της έχουν γράψει τρίμηνη συνταγή.
Ούτε το ταμείο της (όταν τις έγραφε εκεί), ούτε ο γιατρός πλέον, ο οποίος είναι κολλητήρι και δεν παίρνει επίσκεψη.

δειξτου την εγκύκλιο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλό εεεεεε
από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί :grin:

αλλά εγώ έχω μια διαίσθηση ότι μόνο με αίμα θα τελειώσει το γαμησι  :zfuck:
διαίσθηση είναι, όχι λογική
η λογική λέει πως πρέπει να σπάσουνε πολλά αβγά και δεν το βλέπω. Όπως επίσης δεν βλέπω να ξέρουνε και πώς να τα σπάσουνε γιατί είναι οι ίδιοι μέσα στα αβγά.

αλλά μόλις έστω συζητάνε πως μπορεί να πειράξουνε μία συντεχνία, αμέσως ξεσπάει πόλεμος...σκέψου να το κάνουνε κι όλας.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το έχω γράψει και αλλού.

Αν το δούμε αισιόδοξα το θέμα, τότε έχω να πω πως αναγκαστικά κάοιος πρέπει να σπάσει αβγά και να κάνει ομελέτα.
Αυτό λοιπόν ή θα γίνει από την κυβέρνηση αυτή ή θα γίνει μετά από ταραχές και συμπλοκές από κάποια κυβέρνηση που δεν είναι σαφώς ορισμένη από τώρα. Αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο.

Γιατί κι άλλη κοινοβουλευτική κυβέρνηση αν αποτύχει αυτή εδώ δεν αντέχει ο κόσμος.
Υπάρχουνε δύο δρόμοι. Ή αποφασίζουνε αυτοί να σοβαρευτούνε και να αλλάξουνε ρότα ή θα αλλάξει ρότα ο λαός που τους ψήφιζε/ψηφίζει. Δεν μιλάω μόνο για τα 3 κόμματα κυβέρνησης. Μιλάω για όλα τα κόμματα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Το σκληρό πρόσωπό της έδειξε σήμερα το πρωί η ΔΕΗ στην Αίγινα.

Εργολάβοι ανέλαβαν και έκαναν πράξη τη διακοπή του ρεύματος του Νεφρολογικού Κέντρου Σαρωνικού την ώρα που υπήρχαν ασθενείς που έκαναν αιμοκάθαρση με κίνδυνο ακόμα και την απώλεια της ζωής τους.

Ευτυχώς η γεννήτρια λειτούργησε κανονικά και η αιμοκάθαρση των ασθενών δεν διακόπηκε.

Ο λόγος της διακοπής οφείλεται σε οφειλές.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.......ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ???ΠΟΣΟ???

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αναστέλλονται οι συντάξεις για 4.500 συνταξιούχους
25/9/2012 12:50:00 μμ

Τα αναλυτικά στοιχεία που προέκυψαν από την απογραφή των συνταξιούχων, που ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου, παρουσίασε στη Βουλή ο  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Σταϊκούρα σε όσους δεν προσήλθαν για να απογραφούν έχει ανασταλεί η πληρωμή των συντάξεων θα ελεγχθούν και «θα παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη όσοι με δόλο εισέπρατταν τις συντάξεις». Από την καταγραφή και το ξεκαθάρισμα των συντάξεων στα κρατικά ταμεία μπήκαν 2.024.120 ευρώ.

Αναλυτικά στοιχεία

• Δεν προσήλθαν να απογραφούν 4.560 άτομα

• Από αυτούς 2.140 ήταν συνταξιούχοι της εθνικής αντίστασης και 

• 2.420 μεταξύ των οποίων οι [size=14pt]540 αφορούσαν συντάξεις αμάχων της περιόδου 1912 και 1915 [/size]αγωνιστών της δικτατορίας και οπλιτών του 1940 του 1950 και της Κύπρου

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Ρε τύπε, στο είπα. Δεν παίζει τι λέει η εγκύκλιος. Κανείς που να ξέρω δεν γράφει τρίμηνη.
Δεν πα να 'χεις ζάχαρο, πίεση, HIV και λευχαιμία μαζί.

Τον λόγο δεν τον ξέρω. Μπορεί η ηλεκτρονική συνταγογράφηση να μην έχει ανοίξει ακόμα αυτή την δυνατότητα.

Αν έχεις εσύ δει τρίμηνη, σκάναρε και ανέβασε την.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε τύπε, στο είπα. Δεν παίζει τι λέει η εγκύκλιος. Κανείς που να ξέρω δεν γράφει τρίμηνη.
Δεν πα να 'χεις ζάχαρο, πίεση, HIV και λευχαιμία μαζί.

Τον λόγο δεν τον ξέρω. Μπορεί η ηλεκτρονική συνταγογράφηση να μην έχει ανοίξει ακόμα αυτή την δυνατότητα.

Αν έχεις εσύ δει τρίμηνη, σκάναρε και ανέβασε την.

παίζει κανονικά.. εκτυπώνονται τρείς συνταγές μία για κάθε μήνα.. και με τον τρόπο αυτό ο ασθενής δεν είναι απαραίτητο κάθε μήνα να τρέχει για συνταγογράφηση...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
παίζει κανονικά.. εκτυπώνονται τρείς συνταγές μία για κάθε μήνα.. και με τον τρόπο αυτό ο ασθενής δεν είναι απαραίτητο κάθε μήνα να τρέχει για συνταγογράφηση...

Ούτε αυτό το έχω δει, αλλά ξαναγυρίζεις στα λόγια μου. Δεν υπάρχει τρίμηνη, υπάρχουν τρεις μηνιαίες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Μπορει να μην ταπηγαινουμε καλα εντος συνορων αλλα οι πολιτικοι μας διαπρεπουν εκτος

προσφατα το μουσειο της μανταμ τισο τοποθετησε ομοιωμα του αβραμοπουλου

ο ομπαμα με την γυναικα του φωτογραφηθηκαν μαλιστα μπροστα του

8023935848_12907229b7_z.jpg

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.242
Πόντοι
2.310
Η πεπονο-μπανανοφλουδα λέγεται ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών που ακόμη δεν έχει γίνει. Μπορεί να σκάσει κάτι από εκεί?

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
islam-comes.jpeg

Οι ισλαμιστές επίγονοι του αγιατολάχ Χομενεί, του Μπιν Λάντεν και του Αιμαν αλ Ζαουάχρι κάψανε το κέντρο της Αθήνας. Δεκάδες καταστήματα και αυτοκίνητα αθώων πολιτών καταστράφηκαν από το μένος των οπαδών μιας θρησκείας απόλυτου και καθαρού μίσους, που θέλει να κυριαρχήσει επί της γης, δια πυρός και σιδήρου!

Αλήθεια γιατί δεν ξεσηκώνονται εναντίον τους, οι υπερασπιστές της απόλυτης ελευθερίας στην καλλιτεχνική έκφραση;

Τόσα χρόνια εκφράζαμε ανησυχίες για το τί συμβαίνει με τις ορδές των λαθρομεταναστών που κατά χιλιάδες έμπαιναν και ακόμη μπαίνουν στην χώρα χωρίς έλεγχο, χωρίς να ξέρει κανείς ούτε καν την χώρα προέλευσής τους. Αλλά η πολιτική ελίτ μοίραζε μίζες. Είναι προφανές πλέον ότι στόχευε στην κοινωνική διάλυση των Ελλήνων, με εργαλείο την λαθρομετανάστευση, για να ξεπουληθεί η Ελλάδα εύκολα και φτηνά.

Ποιος είναι ο σκοπός όλων αυτών των καημένων, φτωχών μεταναστών που πλέον νοιώθουν δυνατοί;

Το πανό τα λέει όλα :

"Η Δημοκρατία και η Ελευθερία σε τροχιά θανάτου - Το Ισλάμ έρχεται"

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515
ο μεγαλοεκδοτης της ρεαλ, πρωταγωνιστει σε προσπαθεια καθαρσης  :jerking: του πολιτικου τοπιου

εχει ξεχασει ο κοσμος πως πριν απο μερικα χρονια ο τυπος προπαγανδιζε απο το μεγαλοκαναλι υπερ της αμαρτωλης ολυμπιαδας και της μασας που εστησαν τα αφεντικα του εργολαβοι.

Γιατι δεν κανει και γι αυτο το σκαδαλο μια ερευνα ο αδιαφθορος μεγαλοδημοσιογραφος ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom