Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΤΙ να καταγγειλεις και ποιον?ΕΧΕΙΣ παρει χαμπαρι οτι δεν κουνιεται φυλλο,οτι εχουν μεινει  εκτυπωτες αδουλευτοι και μπουκωσανε...ΤΑ εναντι πανε συννεφο λεμε!ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ τηλ.για ποιον,αλλα εκει ειναι το θεμα,δουλειες υπαρχουνε,γραμμες για ρουφιανους δεν εχουμε ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝΕ!!!
Υ.Σ το πες και συ,ποια κομμουνιστικη ΡΩΣΙΑ και ΡΟΥΜΑΝΙΑ...ο ΚΑΝΤΑΙΦΗΣ ηταν παιδι του λαου μπροστα τους!Εκει θες να καταληξουμε,γιατι προς κατι τετοιο παμε!
συγχέεις άσχετα πράγματα.

σου το ξαναλέω. Όταν κάποιος σε κλέβει, δεν είσαι ρουφιάνος όταν τον καταγγέλεις.
και όταν κάποιος παίρνει χρήματα του δημοσίου χωρίς να τα αξίζει, είναι κλεψιά. παπαλα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
-μιλαμε ρε σεις τωρα με τα 11,5 δισ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ θα τα βρουμε μπροστα μας,ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ " που ειναι τωρα η αγορα ,ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ........ΕΚΤΡΟΠΑ!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
συγχέεις άσχετα πράγματα.

σου το ξαναλέω. Όταν κάποιος σε κλέβει, δεν είσαι ρουφιάνος όταν τον καταγγέλεις.
και όταν κάποιος παίρνει χρήματα του δημοσίου χωρίς να τα αξίζει, είναι κλεψιά. παπαλα.
ΡΕ συ θες και δε με πιανεις? ΑΝΤΕ ΤΟ "ΣΠΑΩ" κερματα....ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ...ΠΑΠΑΡΙΑ ΛΕΜΕ,ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ....ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...και για αυτο αναφερω  κρατη που ΔΕΝ φοροδιαφευγουν- ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ....αγγλια,αμερικη,ιταλια,ισπανια ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΣΤΑ,αλλα τα κοπροσκυλα κουστουμαρισμενοι γυρω γυρω στην ευρωπη σε δηθεν συνεδρια, για την δηθεν κριση τους(αυτοι την συντηρουν),γιατι δηθεν τους αφορα(παραμυθι)ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ....ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΕΤΡΑ.....

Επισκέπτης
ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ..

Eύκολη μαντεψια:

URL]]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
-ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ....ξεφωνισαμε και τον παστιτσιο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑ στον μεγαλοδυναμο.... :priest: :priest:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΡΕ συ θες και δε με πιανεις? ΑΝΤΕ ΤΟ "ΣΠΑΩ" κερματα....ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ...ΠΑΠΑΡΙΑ ΛΕΜΕ,ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ....ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...και για αυτο αναφερω  κρατη που ΔΕΝ φοροδιαφευγουν- ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ....αγγλια,αμερικη,ιταλια,ισπανια ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΣΤΑ,αλλα τα κοπροσκυλα κουστουμαρισμενοι γυρω γυρω στην ευρωπη σε δηθεν συνεδρια, για την δηθεν κριση τους(αυτοι την συντηρουν),γιατι δηθεν τους αφορα(παραμυθι)ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ....ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΕΤΡΑ.....
εξακολουθείς να συγχέεις.
γιατί πρέπει να συγκρίνεις άλλα κράτη με το δικό σου;

εδν με ενδιαφέρει αν ο άλλος πάει το αυτοκίνητο στο χαντάκι με την πρώτη κι εγώ με την όπισθεν

με ενδιαφέρει πως πάω στο χαντάκι.
δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος άλλος κάθεται στο αγγούρι επειδή έχει τρύπα το παντελόνι του. Με ενδιαφέρει που προσπαθώ να νιώσω εγώ καλά έχοντας το ίδιο αγγούρι εγώ στον κώλο μου, μόνο και μόνο επειδή και κάποιος άλλος έχει ένα αντίστοιχο.

ΞΕΚΟΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

βαρέθηκα να ακούω για το απρόσωπο σύστημα.
Οι άνθρωποι κάνουνε τα συστήματα και όχι οι ονομασίες.

Δεν με νοιάζει αν ΔΕΝ φοροδιαφεύγουνε οι άλλοι. Με νοιάζει που φοροδιαφεύγουνε οι πούστηδες εδώ και δεν τους πιάνει κανείς. Εγώ που δεν φοροδιαφεύγω γιατί πρέπει να ρίξω την μπάλα στην εξέδρα;

Να πιάσουνε όποιον πούστη φοροδιαφεύγει και να του τα βγάλολυνε από τη μύτη. Και αν φταίει και κάτι άλλο για ό,τι γίνεται να το φτιάξουμε και το άλλο. Αλλά όχι να αφήνουμε τα μισά επειδή δεν μας βολεύουνε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και για να το κάνω λιανά

δεν φταίει το σύστημα για αυτά που περνάμε
φταίει πως δεν υπάρχει αλληλοσεβασμός. Δεν σέβεται ο ένας τον ιδρώτα του άλλου. αντιθέτως, του λέει...στράγγιξε εσύ στον ιδρώτα για να καλοπερνάω εγώ.

και δεν το λέει αυτό κάποιο 'σύστημα", δεν το λένε αυτό μόνο οι "πολιτικοί'. Το λένε ΟΛΟΙ. Το λέει ο πούστης που παίρνει τη σύνταξη του αποθανόντος, το λέει ο πούστης που καίει το σχολείο γιατί λέει δεν έχει αρκετά κονδύλια η παιδεία, το λέει ο πούστης που κάνει διάλεξη για το πώς θα βγούμε από την κρίση και μετά πάει και ποντάρει στη χρεοκοπία, το λέει ο κερατάς και πούστης που ζητάει φακελάκι από τον ασθενή που έχει πληρώσει τα ένσημά του για δωρεάν υγεία, ο πούστης που λέει στο παιδί να κάνει ιδιαίτερα χωρίς απόδειξη και μετά λέει πως δεν υπάρχει παιδεία.

και μπορώ να γράφω για τέτοιους πούστηδες μέχρι το πρωί...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και ο καθένας φυσικά στο βαθμό που μπορεί να το κάνει ανάλογα τη δύναμη που έχει.

είναι το γνωστό...
έρχεται η εφορία και βάζει πρόστιμο στον ιδιοκτήτη της εταιρίας. Αυτός δεν ξέρει που να ξεσπασει, καλεί το διευθυντή πωλήσεων και του τα χώνει για να ξεχαρμανιάσει. Αυτός πάλι δεν ξέρει που να τα χώσει να ξεθυμάνει και τα χώνει στον πωλητή. αυτός πάλι σκάει από το άδικο, πάει και τα χώνει στο σπίτι στη γυναίκα του. Κι αυτή πάει στο δωμάτιο που κλαίει το παιδί και του ρίχνει 2-3 φούσκος να ηρεμήσει.

.... ε, το παιδί κατουριέται πάνω του και ηρεμεί.
αλλά ενώ όλοι έχουνε υποστεί αδικία ενδεχομένως, ταυτόχρονα έχουνε αδικήσει και οι ίδιοι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
έτσι μιλάνε όταν έχουνε νόμισμα που μετράει και παραγωγή και συμμάχους και όχι νόμισμα κωλόχαρτο, καθόλου παραγωγή και σύμμαχους μόνο στα όνειρά τους.
Τί παράγει η Κύπρος;;;; :think: :think:

Το δε νόμισμά τους μετρούσε προ e,τώρα που μπήκανε στο e πάπαλα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και τότε γιατί κόπτεται ο Σύριζα να μην τους αγγίξει κανείς άμα είναι τόσο λίγοι όσο λες;

γμτ... τι σπουδάζεις είπαμε; μαθηματικά έκανες καθόλου στο σχολείο;
Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος των αριθμών...αλλά κ συ που φαίνεται να είσαι δεν λες κάτι άλλο από σκατά σε όλους τους( που οκ μαζί σου σε αυτό,οδηγεί όμως που; ).

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τί παράγει η Κύπρος;;;; :think: :think:

Το δε νόμισμά τους μετρούσε προ e,τώρα που μπήκανε στο e πάπαλα...
ό,τι παράγει η Ελλάδα και κάτι παραπάνω. και αυτό το κάτι παραπάνω χρησιμοποιείται ευρέως... για να κουνηθούν αμάξια, για να ζεσταθούνε άνθρωποι, για να δουλέψουνε τρακτέρ κλπ...
και μην μου πεις πως ακόμα δεν παράγει....δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις.

τι προοπτικές παραγωγής έχει η Κύπρος και τι η Ελλάδα με τις υπάρχουσες συνθήκες (όχι με ευχολόγια)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος των αριθμών...αλλά κ συ που φαίνεται να είσαι δεν λες κάτι άλλο από σκατά σε όλους τους( που οκ μαζί σου σε αυτό,οδηγεί όμως που; ).
όχι αγοράκι μου...
το σκατά σε όλους τους το λες εσύ.
εγώ λέω σκατά σε όλους τους πολιτκούς και σε όλα τα κομματόσκυλα
στους ΔΥ λέω αξιολόγηση και κρίση
και λέω σουτάρισμα στα λαμόγια.

ο ΣΥΡΙΖΑ όμως (και τα λοιπά ευγενή κόμματα) λένε μη μου άπτου τους ΔΥ, τζιζ κακά.

αυτό που λέω οδηγεί.
αυτό που λες εσύ δεν οδηγεί.

και ξανακάνει αριθμητική επανάληψη. Ούτε λίγοι είναι ούτε λίγα είναι αυτά που θα γλυτώσουμε σαν κράτος.
Σαν κόμμα βέβαια εσείς θα χάσετε πολλά, αλλά στα αρχίδια μας και για το κόμμα σας και για τα υπόλοιπα κόμματα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ό,τι παράγει η Ελλάδα και κάτι παραπάνω. και αυτό το κάτι παραπάνω χρησιμοποιείται ευρέως... για να κουνηθούν αμάξια, για να ζεσταθούνε άνθρωποι, για να δουλέψουνε τρακτέρ κλπ...
και μην μου πεις πως ακόμα δεν παράγει....δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις.

τι προοπτικές παραγωγής έχει η Κύπρος και τι η Ελλάδα με τις υπάρχουσες συνθήκες (όχι με ευχολόγια)
Αυτή την στιγμή το μόνο που παράγει η Κύπρος τόσο πριν όσο κ μετά ευρώ είναι ότι η Ελλάδα + περισσότερο μαύρο χρήμα.

Το παράγει όμως όπως η Ελβετία...δεν το στέλνει έξω όπως εμείς.....

Στο μέλλον θα δείξει αν θα αποκτήσει από αυτό που κινεί αμάξια,ζεσταίνονται άνθρωποι...δουλεύουν τρακτέρ...τώρα όσο έχουμε εμείς από αυτό έχουν κ αυτοί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτή την στιγμή το μόνο που παράγει η Κύπρος τόσο πριν όσο κ μετά ευρώ είναι ότι η Ελλάδα + περισσότερο μαύρο χρήμα.

Το παράγει όμως όπως η Ελβετία...δεν το στέλνει έξω όπως εμείς.....

Στο μέλλον θα δείξει αν θα αποκτήσει από αυτό που κινεί αμάξια,ζεσταίνονται άνθρωποι...δουλεύουν τρακτέρ...τώρα όσο έχουμε εμείς από αυτό έχουν κ αυτοί.
έτσι θες εσύ να πιστεύεις
κι έχεις πείσει τον εαυτό σου για να είσαι ήσυχος.
αλλά δεν σημαίνει πως είναι έτσι.

τεσπα, είμαι αρκετά κουρασμένος τώρα για να κάθομαι να σου εξηγώ πράγματα αυτονόητα.
είναι εύκολο να λες σε όλα όχι.

η περίοδος που ζούμε δεν θέλει ευκολίες όμως...
και είναι κρίμα να είσαι νέος και να τα θες όλα στο πιάτο.

ξέρω πως δεν θα τα σκεφτείς αυτά. Εγώ τουλάχιστον έχω τη συνείδησή μου ήσυχη πως στα είπα.

καληνύχτα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
εγώ έχω.. της πεθεράς μου που παίρνει χάπια για την πίεση εδώ και 8 χρόνια

με βάση αυτό

Οι διατάξεις δεν μου λένε κάτι. Και η μάνα μου παίρνει CoRenitec αλλά ποτέ δεν της έχουν γράψει τρίμηνη συνταγή.
Ούτε το ταμείο της (όταν τις έγραφε εκεί), ούτε ο γιατρός πλέον, ο οποίος είναι κολλητήρι και δεν παίρνει επίσκεψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom