CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.486
- Πόντοι
- 2.606
γαμω τον αρη σου νυχτιατικα,απλυτε! ΤΙ ΜΟΡΦΗ !!!!Εισαι τρελλλλλλλλλλλλός?
Που να κουβαλάει τόσο κασέρι μαζί ρε? Θα έμαθε και τι επαθε ο παπαζόλης με το 50ρικο..
γαμω τον αρη σου νυχτιατικα,απλυτε! ΤΙ ΜΟΡΦΗ !!!!Εισαι τρελλλλλλλλλλλλός?
Που να κουβαλάει τόσο κασέρι μαζί ρε? Θα έμαθε και τι επαθε ο παπαζόλης με το 50ρικο..
συγχέεις άσχετα πράγματα.ΤΙ να καταγγειλεις και ποιον?ΕΧΕΙΣ παρει χαμπαρι οτι δεν κουνιεται φυλλο,οτι εχουν μεινει εκτυπωτες αδουλευτοι και μπουκωσανε...ΤΑ εναντι πανε συννεφο λεμε!ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ τηλ.για ποιον,αλλα εκει ειναι το θεμα,δουλειες υπαρχουνε,γραμμες για ρουφιανους δεν εχουμε ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝΕ!!!
Υ.Σ το πες και συ,ποια κομμουνιστικη ΡΩΣΙΑ και ΡΟΥΜΑΝΙΑ...ο ΚΑΝΤΑΙΦΗΣ ηταν παιδι του λαου μπροστα τους!Εκει θες να καταληξουμε,γιατι προς κατι τετοιο παμε!
ΡΕ συ θες και δε με πιανεις? ΑΝΤΕ ΤΟ "ΣΠΑΩ" κερματα....ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ...ΠΑΠΑΡΙΑ ΛΕΜΕ,ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ....ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...και για αυτο αναφερω κρατη που ΔΕΝ φοροδιαφευγουν- ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ....αγγλια,αμερικη,ιταλια,ισπανια ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΣΤΑ,αλλα τα κοπροσκυλα κουστουμαρισμενοι γυρω γυρω στην ευρωπη σε δηθεν συνεδρια, για την δηθεν κριση τους(αυτοι την συντηρουν),γιατι δηθεν τους αφορα(παραμυθι)ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ....ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΕΤΡΑ.....συγχέεις άσχετα πράγματα.
σου το ξαναλέω. Όταν κάποιος σε κλέβει, δεν είσαι ρουφιάνος όταν τον καταγγέλεις.
και όταν κάποιος παίρνει χρήματα του δημοσίου χωρίς να τα αξίζει, είναι κλεψιά. παπαλα.
εξακολουθείς να συγχέεις.ΡΕ συ θες και δε με πιανεις? ΑΝΤΕ ΤΟ "ΣΠΑΩ" κερματα....ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ...ΠΑΠΑΡΙΑ ΛΕΜΕ,ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ....ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...και για αυτο αναφερω κρατη που ΔΕΝ φοροδιαφευγουν- ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ....αγγλια,αμερικη,ιταλια,ισπανια ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΣΤΑ,αλλα τα κοπροσκυλα κουστουμαρισμενοι γυρω γυρω στην ευρωπη σε δηθεν συνεδρια, για την δηθεν κριση τους(αυτοι την συντηρουν),γιατι δηθεν τους αφορα(παραμυθι)ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ....ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΕΤΡΑ.....
Τί παράγει η Κύπρος;;;;έτσι μιλάνε όταν έχουνε νόμισμα που μετράει και παραγωγή και συμμάχους και όχι νόμισμα κωλόχαρτο, καθόλου παραγωγή και σύμμαχους μόνο στα όνειρά τους.
Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος των αριθμών...αλλά κ συ που φαίνεται να είσαι δεν λες κάτι άλλο από σκατά σε όλους τους( που οκ μαζί σου σε αυτό,οδηγεί όμως που; ).και τότε γιατί κόπτεται ο Σύριζα να μην τους αγγίξει κανείς άμα είναι τόσο λίγοι όσο λες;
γμτ... τι σπουδάζεις είπαμε; μαθηματικά έκανες καθόλου στο σχολείο;
ό,τι παράγει η Ελλάδα και κάτι παραπάνω. και αυτό το κάτι παραπάνω χρησιμοποιείται ευρέως... για να κουνηθούν αμάξια, για να ζεσταθούνε άνθρωποι, για να δουλέψουνε τρακτέρ κλπ...Τί παράγει η Κύπρος;;;;
Το δε νόμισμά τους μετρούσε προ e,τώρα που μπήκανε στο e πάπαλα...
όχι αγοράκι μου...Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος των αριθμών...αλλά κ συ που φαίνεται να είσαι δεν λες κάτι άλλο από σκατά σε όλους τους( που οκ μαζί σου σε αυτό,οδηγεί όμως που; ).
Αυτή την στιγμή το μόνο που παράγει η Κύπρος τόσο πριν όσο κ μετά ευρώ είναι ότι η Ελλάδα + περισσότερο μαύρο χρήμα.ό,τι παράγει η Ελλάδα και κάτι παραπάνω. και αυτό το κάτι παραπάνω χρησιμοποιείται ευρέως... για να κουνηθούν αμάξια, για να ζεσταθούνε άνθρωποι, για να δουλέψουνε τρακτέρ κλπ...
και μην μου πεις πως ακόμα δεν παράγει....δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις.
τι προοπτικές παραγωγής έχει η Κύπρος και τι η Ελλάδα με τις υπάρχουσες συνθήκες (όχι με ευχολόγια)
έτσι θες εσύ να πιστεύειςΑυτή την στιγμή το μόνο που παράγει η Κύπρος τόσο πριν όσο κ μετά ευρώ είναι ότι η Ελλάδα + περισσότερο μαύρο χρήμα.
Το παράγει όμως όπως η Ελβετία...δεν το στέλνει έξω όπως εμείς.....
Στο μέλλον θα δείξει αν θα αποκτήσει από αυτό που κινεί αμάξια,ζεσταίνονται άνθρωποι...δουλεύουν τρακτέρ...τώρα όσο έχουμε εμείς από αυτό έχουν κ αυτοί.
Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ τρίμηνη συνταγή.
της πεθεράς μου που παίρνει χάπια για την πίεση
μια μαλακία και μισή είναι που φτιάχτηκε χωρίς να πληρωθεί και ΙΚΑ βέβαια με την υποτιθέμενη εθελοντική εργασία...
Και ομως.. υπαρχει λυση..!
εγώ έχω.. της πεθεράς μου που παίρνει χάπια για την πίεση εδώ και 8 χρόνια
με βάση αυτό