Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
www.diktionews.gr/apopseis-synenteykseis/2988-----l---r]Χάρρυ Κλυνν ο ανυπέρβλητος: «Εμπρός λοιπόν ας χρεοκοπήσουμε» [/url]
τα μισά από αυτά είναι παπαριές
π.χ. δεν εισάγουμε ρετσίνα από Καλιφόρνια

αλλά το κυριότερο που δεν λέει δεν είναι το τι ΔΕΝ θα εισάγουμε αλλά ΤΙ ΘΑ παράγουμε και με τι πρώτες ύλες.
και οκ, θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα ας πούμε.
πες πως δεν θαμας χρειαστούνε κιόλας, δεν γαμιέται, ας πηγαίνουμε με λεωφορείο και με άλογα.
Αυτοί που ΔΕΝ θα εισάγουνε πια (οι έμποροι, οι αντιπρόσωποι), τι δουλειά θα κάνουνε και πού θα πάνε οι άνεργοι να δουλέψουνε;

χμ... να σκεφτώ... θα πάνε να κάνουνε μήπως τους δουλοπάροικους σε μεγαλοακτήμονες; για να βγάζουμε περισσότερο ελληνικό γάλα και κριθάρι και να είμαστε περήφανοι που έχουμε δημιουργήσει σκλάβους Έλληνες;

επίσης ξέχασα.... το πετρέλαιο το παράγουμε εδώ όπως και όλα τα φάρμακα.
ε, δεν γαμιέται, ούτως ή άλλως πολλοί είμαστε. Ας πεθανουνε και κάποιοι από το κρύο και από τις αρρώστιες. Θα μείνουνε οι δυνατοί.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

αλλά το κυριότερο που δεν λέει δεν είναι το τι ΔΕΝ θα εισάγουμε αλλά ΤΙ ΘΑ παράγουμε και με τι πρώτες ύλες.
πες πως δεν θαμας χρειαστούνε κιόλας, δεν γαμιέται, ας πηγαίνουμε με λεωφορείο και με άλογα.
Αυτοί που ΔΕΝ θα εισάγουνε πια (οι έμποροι, οι αντιπρόσωποι), τι δουλειά θα κάνουνε και πού θα πάνε οι άνεργοι να δουλέψουνε;

χμ... να σκεφτώ... θα πάνε να κάνουνε μήπως τους δουλοπάροικους σε μεγαλοακτήμονες; για να βγάζουμε περισσότερο ελληνικό γάλα και κριθάρι και να είμαστε περήφανοι που έχουμε δημιουργήσει σκλάβους Έλληνες;

ε, δεν γαμιέται, ούτως ή άλλως πολλοί είμαστε. Ας πεθανουνε και κάποιοι από το κρύο και από τις αρρώστιες. Θα μείνουνε οι δυνατοί.

Και γιατι θα πρεπε να με νοιαζει εμενα τι θα κανουνε αυτοι που εισαγουνε? Αυτους τους νοιαζει να μου πουλανε σε χαμηλη τιμη αυτα που εισαγουνε?

Στο κατω κατω ακριβως το λομπι τον μεγαλοεισαγωγεων υπηρξε ενας απο τους κυριοτερους παραγοντες που δεν αναπτυχθηκε εγχωρια βιομηχανια. Ψοφο και πουλο τωρα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Ελλάδα

Ιούλιος 2012 - 4.780.000 συνταγές για φάρμακα
Αυγουστος 2012 - 4.190.000 συνταγές για φάρμακα

αυτό σημαινει ότι οι μισοί Ελληνες αρρωσταίνουν κάθε μήνα...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.463
Πόντοι
2.606

ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ-ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ.....φαρμακα γιατι δεν μπορεις να φτιαξεις?πετρελαιο ,ενω εχεις λιγνιτη,ηλιο και αερα -ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ-.....ΓΙΑΤΙ μεγαλοακτημονες και οχι δικαιη ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ-ΣΕ ΟΛΟΥΣ?...ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ ΟΙ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ" ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ....ΑΠΟ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΚΑΡΓΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...ΤΙ να κανουμε ομως ...ΠΡΟΤΙΜΩ  να στερηθω το απιστευτα ωραιο montavi syrah woodbridge- ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ"- και η παραγκα του κυρ γιαννη ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ....ΘΑΡΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΙΚΑΝ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.463
Πόντοι
2.606
Ας επιστρέψουμε στην εποχή του 60.

γιατι οχι του 50 η και του 40

ασε μας ρε τραμπακουλα
ΨΟΦΑ Η ΠΑΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΡΕ ΣΥ ΤΖΩΝΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΕΛΕΟΣ ρε ξεφτυλισμενο πασοκοσκυλο...αυτοκτονα στην τελικη....με τα τζιμανια που στηριζεις ΟΧΙ 60,50,40....ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΟ 1453....Κλειστο επιτελους!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ΨΟΦΑ Η ΠΑΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΡΕ ΣΥ ΤΖΩΝΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΕΛΕΟΣ ρε ξεφτυλισμενο πασοκοσκυλο...αυτοκτονα στην τελικη....με τα τζιμανια που στηριζεις ΟΧΙ 60,50,40....ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΟ 1453....Κλειστο επιτελους!

μην φωναζεις δυνατα ρε δεν καταλαβαινω τι λες

:2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και γιατι θα πρεπε να με νοιαζει εμενα τι θα κανουνε αυτοι που εισαγουνε? Αυτους τους νοιαζει να μου πουλανε σε χαμηλη τιμη αυτα που εισαγουνε?

Στο κατω κατω ακριβως το λομπι τον μεγαλοεισαγωγεων υπηρξε ενας απο τους κυριοτερους παραγοντες που δεν αναπτυχθηκε εγχωρια βιομηχανια. Ψοφο και πουλο τωρα.
ακόμα κι αν πάρω πως έχεις δίκιο (που δεν έχεις, αλλά ας μην το αναλύσουμε τώρα αυτό), εμένα με ενδιαφέρει για τις επιχειρήσεις και όχι για τους ιδιοκτήτες τους, κοινώς με ενδιαφέρει που θα χάσει πολύς κόσμος τη δουλειά του από τους ιδ. υπάλληλους που δουλεύαν στις επιχειρήσεις αυτές.

τέσπα, η χρεοκοπία για μένα δεν είναι λύση.
το να ρίχνεις ένα καράβι στην ξέρα επειδή βαριέσαι να σηκωθείς και να πιάσεις το τιμόνι ή βαριέσαι να φωνάξεις τον τιμονιέρη δεν είναι λύση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ακόμα κι αν πάρω πως έχεις δίκιο (που δεν έχεις, αλλά ας μην το αναλύσουμε τώρα αυτό), εμένα με ενδιαφέρει για τις επιχειρήσεις και όχι για τους ιδιοκτήτες τους, κοινώς με ενδιαφέρει που θα χάσει πολύς κόσμος τη δουλειά του από τους ιδ. υπάλληλους που δουλεύαν στις επιχειρήσεις αυτές.

τέσπα, η χρεοκοπία για μένα δεν είναι λύση.
το να ρίχνεις ένα καράβι στην ξέρα επειδή βαριέσαι να σηκωθείς και να πιάσεις το τιμόνι ή βαριέσαι να φωνάξεις τον τιμονιέρη δεν είναι λύση.

Για καποιος που δεν εχουν αν χασουν τιποτα ειναι και πολυ μαλιστα. Γιατι αυτοι που προκαλεσαν τη χρεοκοπια- και εχουν να χασουν κιολας- θα τους παρει μαζι τους.
Σε τι δεν εχω δικιο ακριβως?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ελλάδα

Ιούλιος 2012 - 4.780.000 συνταγές για φάρμακα
Αυγουστος 2012 - 4.190.000 συνταγές για φάρμακα

αυτό σημαινει ότι οι μισοί Ελληνες αρρωσταίνουν κάθε μήνα...

Όχι κατ' ανάγκη. Αν έχεις μακροχρόνια ασθένεια, πρέπει να γράφεις τα χάπια σου κάθε μήνα.
Έχεις πχ. πίεση; Πρέπει κάθε μήνα να πηγαίνεις σε γιατρό να στα γράφει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Όχι κατ' ανάγκη. Αν έχεις μακροχρόνια ασθένεια, πρέπει να γράφεις τα χάπια σου κάθε μήνα.

υπάρχουν και οι τρίμηνες συνταγές  ;)

παρόλα αυτά μάλλον πολλές είναι... μάλλον πάρα πολλές είναι... μάλλον πάρα πάρα πολλές είναι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ-ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ.....φαρμακα γιατι δεν μπορεις να φτιαξεις?πετρελαιο ,ενω εχεις λιγνιτη,ηλιο και αερα -ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ-.....ΓΙΑΤΙ μεγαλοακτημονες και οχι δικαιη ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ-ΣΕ ΟΛΟΥΣ?...ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ ΟΙ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ" ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ....ΑΠΟ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΚΑΡΓΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...ΤΙ να κανουμε ομως ...ΠΡΟΤΙΜΩ  να στερηθω το απιστευτα ωραιο montavi syrah woodbridge- ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ"- και η παραγκα του κυρ γιαννη ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ....ΘΑΡΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΙΚΑΝ....
από πάνω προς τα κάτω.

το γιατί δεν μπορείς να φτιάξεις πρέπει να το αντικαταστήσεις με το γιατί δεν φτιάχνεις τόσο καιρό.
επίσης, το να καθήσεις να φτιάξεις ας πούμε καρκινικά φάρμακα φαντάζομαι πως θεωρείς πως είναι εύκολη δουλειά και φτιάχνεται από όλες τις εταιρίες - κάτι σαν την ασπιρίνη ας πούμε.

πάμε στην ενέργεια. Λοιπόν, πες μου πόσες εταιρίες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ φτιάχνουνε ανεμογεννήτρια και πόσες εισάγουνε όλη τη γεννήτρια ή μέρος αυτής. Μη μου πεις πως μπορούμε να φτιάξουμε - το ξέρω, δεν φτιάχνουμε όμως. Καλά, ας πάμε στο λιγνήτη τότε που έχουμε κάργα...πες μας πόση ενεργειακή απόδοση έχει και γιατί δεν την χρησιμοποιεί η ΔΕΗ άμα φτάνει (η κρατική ΔΕΗ, με τους ΔΥ που θέλουνε να έχουμε εθνικό πλούτο). Για τον ήλιο ισχύει ό,τι και για τον αέρα. Έχουμε 2 εταιρίες που φτιάχνουνε φωτοσυσσωρευτές και μπόλικες για ηλιακούς θερμοσίφωνες.
Πόσες φορές έχουνε ξεσηκωθεί κάτοικοι για να μην μπούνε αιολικά πάρκα; Ποιοι τους ξεσηκώνουνε;

Γιατι μεγαλογαιοκτήμονες; Ποιος θα την κάνει την αναδιανομή και γιατί θα δεχτεί αυτός που έχει τα χτήματα τα πολλά να δώσει σε άλλον; Γιατί δεν δίνει και τώρα; Ποιος θα τον υποχρεώσει; Μήπως εννοείς να δώσει το κράτος από τα τόσα που έχει; Και ποιος θα πάει να τα δολέψει; Έβγαλε ανακοίνωση ο αγροτικός συνεταιρισμός του Αγρινίου και πήγανε 40 Έλληνες και 1000 αλλοδαποί. Και ποιοι θα τασ πάρουνε; Αφού οι αλλοδαποί έχουνε προτεραιότητα παντού.

Αυτοκίνητα - είπαμε, δεν γαμιέται, με το λεωφορείο και τα άλογα (άλλωστε τα λεωφορεία χωρίς πετρέλαιο δεν κινούνται). Όσο και να πέθανε, κάποιοι δουλεύουνε ακόμα εκεί. Αλλά προφανώς αυτοί οι κάποιοι δεν μας νοιάζουνε, γραμμένους τους έχουμε μωρέ, λίγοι είναι, ας πεθάνουνε τελείως.

Και από Γαλλία εισάγεις και όχι μόνο από Καλιφόρνια, αλλά ΟΧΙ ΡΕΤΣΙΝΑ. Και άμα δεν γουστάρεις εισαγωγές από αυτούς, δεν γουστάρουνε κι αυτοί εισαγωγές από εσένα. Να δούμε πού θα πηγαίνει το ελληνικό κρασί.

στο τελευταίο δεν διαφωνώ, αλλά η χρεοκοπία δεν θα δημιουργήσει κανέναν περήφανο που θα δουλεύει. Απλά θα αλλάξεις τον αφέντη. Όχι πως τώρα έχεις πλήρη επίγνωση ποιος είναι ο αφέντης σου βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για καποιος που δεν εχουν αν χασουν τιποτα ειναι και πολυ μαλιστα. Γιατι αυτοι που προκαλεσαν τη χρεοκοπια- και εχουν να χασουν κιολας- θα τους παρει μαζι τους.
Σε τι δεν εχω δικιο ακριβως?
δεν έχουνε να χάσουνε μόνο αυτοί που προκάλεσαν τη χρεοκοπία - ένα λάθος
δεν θα χάσουνε αυτοί που προκάλεσαν τη χρεοκοπία - δεύτερο λάθος.

Ρε σεβαλιέ, από εσένα περίμενα λιγάκι παραπάνω νιονιό όταν μιλάς.

ας πούμε εγώ είμαι το κεφάλαιο, ο κακός, αυτός που προκαλε΄τη χρεοκοπία, πες το όπω θες, με όποια έκφραση γουστάρεις.
έχω λοιπόν μαζέψει 100 μασούργια με οτιδήποτε μονάδα μέτρησης χρήματος θες να πεις (χρυσό, ευρώ, δολλάρια, κλπ κλπ). Εσύ που σε έχω σκίσει σαν λαουτσίκος που είσαι δεν εχεις μία.

Την επόμενη μέρα χρεοκοπούμε (επιτέλους ) και εσύ που δεν έχεις μία εξακολουθείς να μην έχεις μία.
Εγώ που έχω το κεφάλαιο, έχω κάνει και τα κουμάντα μου (εδώ προκαλώ τη χρεοκοπία - που σημαίνει πως το επιδιώκω κιόλας) και φέρνω τώρα τα χρήματά μου μέσα μόνο που θα έχουνε αξία 100 φορές μεγαλύτερη από πριν.

Δεν θα σε αγοράσω. Θα σε βάλω να με πληρώνεις για να σε αγοράσω. Αυτό θα γίνει.
Η χρεοκοπία ΔΕΝ είναι λύση.
χωνεύτε το.
Δεν θέτε να το χωνέψτε; Επιλογή είναι και αυτό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
υπάρχουν και οι τρίμηνες συνταγές  ;)

παρόλα αυτά μάλλον πολλές είναι... μάλλον πάρα πολλές είναι... μάλλον πάρα πάρα πολλές είναι...
οχι, δεν είναι έτσι.
οκ, σύμφωνοι πως είναι κάπου υπερβολικά, αλλά σκέψου πως αν ας πούμε πρέπει ο γιατρός να σου γράψει 5 φάρμακα, πρέεπι να γράψει 2 συνταγές για 1 ασθενή. Και μην μου πεις γιατί 5 φάρμακα. Γράφεις στο παιδί 2 εμβόλια, 2 αντιπυρετικά, 1 αποχρεπτικό και έφτασες τα 5.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
δεν έχουνε να χάσουνε μόνο αυτοί που προκάλεσαν τη χρεοκοπία - ένα λάθος
δεν θα χάσουνε αυτοί που προκάλεσαν τη χρεοκοπία - δεύτερο λάθος.

Ρε σεβαλιέ, από εσένα περίμενα λιγάκι παραπάνω νιονιό όταν μιλάς.

ας πούμε εγώ είμαι το κεφάλαιο, ο κακός, αυτός που προκαλε΄τη χρεοκοπία, πες το όπω θες, με όποια έκφραση γουστάρεις.
έχω λοιπόν μαζέψει 100 μασούργια με οτιδήποτε μονάδα μέτρησης χρήματος θες να πεις (χρυσό, ευρώ, δολλάρια, κλπ κλπ). Εσύ που σε έχω σκίσει σαν λαουτσίκος που είσαι δεν εχεις μία.

Την επόμενη μέρα χρεοκοπούμε (επιτέλους ) και εσύ που δεν έχεις μία εξακολουθείς να μην έχεις μία.
Εγώ που έχω το κεφάλαιο, έχω κάνει και τα κουμάντα μου (εδώ προκαλώ τη χρεοκοπία - που σημαίνει πως το επιδιώκω κιόλας) και φέρνω τώρα τα χρήματά μου μέσα μόνο που θα έχουνε αξία 100 φορές μεγαλύτερη από πριν.

Δεν θα σε αγοράσω. Θα σε βάλω να με πληρώνεις για να σε αγοράσω. Αυτό θα γίνει.
Η χρεοκοπία ΔΕΝ είναι λύση.
χωνεύτε το.
Δεν θέτε να το χωνέψτε; Επιλογή είναι και αυτό.

Εδω δε μιλαμε για τη χρεοκοπια αλλα για τους εισαγωγεις. Δεν επαιξαν ρολο λες στη μη αναπτυξη της βιομηχανιας στην Ελλαδα? Εισαι σιγουρος?
Κατι μου λεει πως εισαγωγεις και τραπεζιτες επαιξαν το μεγαλυτερο ρολο σε αυτο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οχι, δεν είναι έτσι.
οκ, σύμφωνοι πως είναι κάπου υπερβολικά, αλλά σκέψου πως αν ας πούμε πρέπει ο γιατρός να σου γράψει 5 φάρμακα, πρέεπι να γράψει 2 συνταγές για 1 ασθενή. Και μην μου πεις γιατί 5 φάρμακα. Γράφεις στο παιδί 2 εμβόλια, 2 αντιπυρετικά, 1 αποχρεπτικό και έφτασες τα 5.

ρε φίλε έχουμε την ίδια φαρμακευτική δαπάνη με την Ισπανία...  :headbang: :headbang: :headbang:

τι να λέμε τώρα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε φίλε έχουμε την ίδια φαρμακευτική δαπάνη με την Ισπανία...  :headbang: :headbang: :headbang:

τι να λέμε τώρα...
σκέψου και πόσοι παίρνουνε στην Ελλάδα φάρμακα χωρίς καν να πάνε σε γιατρό... από μόνοι τους εμπειρικά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σκέψου και πόσοι παίρνουνε στην Ελλάδα φάρμακα χωρίς καν να πάνε σε γιατρό... από μόνοι τους εμπειρικά.

καλά εκεί να μην μπούμε.. στο κάτω κάτω της γραφής μόνοι τους τα πληρώνουνε (αν και κατά την γνώμη μου φάρμακο χωρίς συνταγή δεν θα έπρεπε να δίνεται)

Επισκέπτης

Συμφωνώ 100% με το περιεχόμενο,διαφωνω  ομως καθετα με το ύφος της απάντησής σου..
Σήκωνε πολύ μπινελίκι..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.463
Πόντοι
2.606
-μοικανε,ποιος σου ειπε οτι "ΤΑ ΜΑΣΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ"?ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ που εχει ξεφυγει οχι οι ανθρωποι....Πλεον αν δεν σε κανουν ινδο εργατη με ολα τα "κακα" της μοιρας του ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ....ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ....Η αξιοπρεπεις διαβιωση δεν ειναι ουτοπια και η εξαθλιωση δεν ειναι προοδος οσο και να την ευαγγελιζονται στις ειδησεις των 20.30....παρε χαμπαρι,ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom