Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Worry not.
Τώρα θα τους δείς όλους να κάνουν ντου στη βουλή.
Μη σου πω οτι θα δείς και τους μπάτσους/εισαγγελείς/δικαστές κλπ κλπ να πετάνε μολότοφ (κάπου την έχω ξαναπεί αυτή τη φράση :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes::grin: :grin: :grin: :grin:
η ανησυχία είναι έμφυτό μου χαρακτηριστικό, δεν μπορώ χωρίς αυτό

επειδή αναμασάμε παλιά λεχθέντα, έχω πει τουλάχιστον 4 φορές πως έτσι όπως είμαστε χέστες ο κόσμος, θα αλλάξει η κατάσταση μόνο όταν τα ΜΑΤ γυρίσουνε πλάτη προς τον κόσμο και φάτσα στη Βουλή.

Τότε θα αλλάξουνε πολλά
αλλά δυστυχώς δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα γίνουνε καλύτερα μετά τα πράγματα.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οκ, δεν έχω
θες να μου πεις και ποια ειναι η δική σου επαφή με την πραγματικότητα;

(επί της ευκαιρίας, δεν ήξερα πως όποιος δουλεύει έχει επαφή με την πραγματικότητα και όποιος δεν δουλεύει, δεν έχει)
να το πούμε αυτό στον παπαζόλη;
λες κατα λεξη:"όλη η ιστορία ήταν να γίνει το ντου στη Βουλή όταν τα στρουμφάκια ήταν λίγα και δεν οπλοφορούσανε."

αυτο θα γινοταν με καποιο μεταφυσικο τροπο;θα ακουγαν πχ μια φωνη απ'το υπερπεραν  και θα ανεβαιναν μαζικα συνταγμα αγκαλια με τα καλασνικοφ για ντου στη βουλη;παιζει να  πιαναν στον υπνο τις δυναμεις καταστολης,αλλα οσοι ακουνε φωνες συνηθως,ειναι ηδη σε καταστολη απ'τα ψυχοφαρμακα...
θα οργανωνοταν κατι;μεσω κοινωνικων δικτυων ξερω γω,μεσω διαφορων οργανωσεων ισως και το κρατος δε θα επαιρνε χαμπαρι;ή δε θα επαιρνε τουλαχιστον προληπτικα μετρα πολλαπλασια συνηθως του επερχομενου κινδυνου;

αν εχεις καμια ιδεα πως θα τους πιασουμε στον υπνο και μιλαω απολυτως σοβαρα,να την ακουσω...αλλα εχει αποσταση αυτο απο το να αοριστολογουμε

υ.γ.μη αγχωνεσαι,απλα περιμενω απο ενα νικ που δηλωνει κατα καιρους οτι εχει εργαστει και,και,και,να ειναι πιο σαφης

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μπααααααααααα
Δεν..
Εσένα κάνω παράθεση αλλά απαντώ και στον μοικανό...

Ρε σεις, μην κοιτάτα μόνο τις μειώσεις των μισθών.
Η γενικότερη επίθεση στο εισόδημα και στην περιουσία θα τους ξεσηκώσει ΟΛΟΥΣ.
Την Κυριακή τα λέμε  :grin:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

ρε κρεταν,τελικα δεν αρκει μονο ο ξεσηκωμος του οτι να 'ναι,νομιζω οτι γινεται ευκολα? χειραγωγισιμος απο το κρατος...χρειαζεται οσο το δυνατο στοχευμενος με ξεκαθαρα τα αιτια της σημερινης καταστασης και που θα ερχεται σε πληρη ρηξη με οτι θυμιζει την εξουσιαστικη σχεση κρατους,κεφαλαιου vs ανθρωπινου παραγοντα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Για να δούμε, πόσοι από τους φωνακλάδες ξερόλες του μπου συμφωνούν με αυτά, γιατί για πολιτικά κόμματα ούτε λόγος.

www.parapolitiki.com/2012/09/blog-post_20.html]http://www.parapolitiki.com/2012/09/blog-post_20.html[/url]

-Εκ νέου κατάργηση του άχρηστου και πολυδάπανου Υπ.Μακεδονίας-Θράκης.

τωρα οποιος εγραψε το αρθρο ας γυρισει πλευρο

Την πρόσληψη 5 τακτικών(!) υπαλλήλων ανακοίνωσε το Υπ.Μακεδονίας-Θράκης

Συνεχίζει να πουλάει τρελά το Υπ.Μακεδονίας-Θράκης, η πιο άχρηστη δομή της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης.

Με απόφαση του υπουργού κ.Καράογλου διορίζονται 5 νέοι υπάλληλοι σε κενές οργανικές θέσεις για την κάλυψη τακτικών(!)...

...αναγκών του Υπουργείου.

Παραδόξως, στο σχετικό έγγραφο δεν διευκρινίζονται τα κριτήρια πρόσληψης τους ούτε η διαδικασία που ακολουθήθηκε. Παραθέτω ενδεικτικά ένα μέρος του εγγράφου:

Γνωρίζει η τρόικα το ελληνικό Δημόσιο πραγματοποιεί ακόμα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε άχρηστες δομές; Δεν υπήρχε ένας κανόνας προσλήψεων/συνταξιοδοτήσεων που απαγόρευε νέες προσλήψεις;

Αν υποθέσουμε ότι έχουμε τα χρήματα για να διορίσουμε ακόμα 5 δημοσίους υπαλλήλους, το Υπ.Μακεδονίας-Θράκης τους έχει μεγαλύτερη ανάγκη από πχ κάποιο νοσοκομείο;

Untitled.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λες κατα λεξη:"όλη η ιστορία ήταν να γίνει το ντου στη Βουλή όταν τα στρουμφάκια ήταν λίγα και δεν οπλοφορούσανε."

αυτο θα γινοταν με καποιο μεταφυσικο τροπο;θα ακουγαν πχ μια φωνη απ'το υπερπεραν  και θα ανεβαιναν μαζικα συνταγμα αγκαλια με τα καλασνικοφ για ντου στη βουλη;παιζει να  πιαναν στον υπνο τις δυναμεις καταστολης,αλλα οσοι ακουνε φωνες συνηθως,ειναι ηδη σε καταστολη απ'τα ψυχοφαρμακα...
θα οργανωνοταν κατι;μεσω κοινωνικων δικτυων ξερω γω,μεσω διαφορων οργανωσεων ισως και το κρατος δε θα επαιρνε χαμπαρι;ή δε θα επαιρνε τουλαχιστον προληπτικα μετρα πολλαπλασια συνηθως του επερχομενου κινδυνου;

αν εχεις καμια ιδεα πως θα τους πιασουμε στον υπνο και μιλαω απολυτως σοβαρα,να την ακουσω...αλλα εχει αποσταση αυτο απο το να αοριστολογουμε

υ.γ.μη αγχωνεσαι,απλα περιμενω απο ενα νικ που δηλωνει κατα καιρους οτι εχει εργαστει και,και,και,να ειναι πιο σαφης
αυτό που έιπα είναι πως αυτό που έγινε την ημέρα της ψηφοφορίας (που μαζεύτηκε τόσος κόσμος μπροστά στα σκαλοπάτια της Βουλής, αν είχε γίνει 2-3 μέρες πιο πριν θα είχε αποτέλεσμα.

Ο κόσμος εκεί ήταν
υποτίθεται πως ήταν αγανακτισμένος
υποτίθεται πως έβριζε και φασκέλωνε
και υποτίθεται πως τη μέρα που έγινε της τσιμπουκλούς το παρανάλωμα όλοι αυτοί θέλανε να μπούνε στη Βουλή και οι μπάτσοι ήταν απέξω και τους απωθούσανε από παντού.

ε, εγώ λέω πως αν αυτό γινόταν 2-3 μέρες πιο πριν θα ήταν επιτυχές.
και μην μου λες παπαριές για το πώς θα συντονίζονταν.
Όπως συντονίστηκαν και τη μέρα της ψηφοφορίας.

Αλλά την ημέρα της ψηφοφορίας πλακώσανε οι οργανώσεις .... οι ίδιες οργανώσεις που τόσο καιρό τώρα πάνε και κλείνουνε εταιρίες αλλά φωνάζουνε για να μην απολυθούνε οι τεμπελχανάδες της ΕΡΤ και της Βουλής.

Επισκέπτης

Ρε σύντεκνε ποιοι θα ξεσηκωθούν?
Το πολύ πολύ να συνεχίσουν να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον.
Το διαίρει και βασίλευε σε πλήρη εφαρμογή..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606

ΚΑΛΑ,προς το παρον (τον) ΡΟΥΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

δεν κοιτάω μόνο τις μειώσεις.
έχω δυο αντιπροσώπους ας πούμε στην Αθήνα που πριν από 4 χρόνια κάνανε net sales 1-1,5 μύριο
νοικοκυρεμένες εταιρίες που δεν είχανε πρόβλημα να χρωστάνε κοκ.

μόλις έγινε η ιστορία πριν 3 χρόνια που έσφιξαν οι τράπεζες το ζωνάρι άρχισαν να σκάνε ο ένας μετά τον άλλο οι πελάτες τους. και με την ύφεση απλά εξαφανίζονταν. τα τιμολόγια και οι μεταχρονολογημένες ήταν απλά ζαρτί υγείας.
αποτέλεσμα ο ένας να χαροπαλεύει σαν εταιρία και ο άλλος να έχει το κτίριο για κοτέτσι.
Ωστόσο αυτοί πρέπει τώρα να πληρώσουνε και νέα χαράτσια.

και φυσικά να μην απολύσουνε και κανέναν γιατί δεν θέλουνε.

την ίδια στιγμή επιστροφές ΦΠΑ και λοιπά δεν παίζουνε, αλλοίμονο.

Αλλά είσαι υπερβολικός για τους δικαστές
κάποιες ομάδες ξέρουνε πολύ καλά την προνομιακή μεταχείρισή τους και πόσο έχουνε παρανομήσει.
Το να σηκωθούνε να χτυπήσουνε αυτοί σημαίνει πως δεν αντιλαμβάνονται πως η επόμενη μέρα θα τους βρει χωρίς προνόμια εντελώς.

Επισκέπτης

Ενώ αν γινόταν 3 μέρες πριν δε θα μαζευόντουσαν οι μπασκίνες.
Καλή η τηλεόραση μοϊκανέ,αλλά μόνο στο γήπεδο βλέπεις όλο το ματσάκι..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε σύντεκνε ποιοι θα ξεσηκωθούν?
Το πολύ πολύ να συνεχίσουν να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον.
Το διαίρει και βασίλευε σε πλήρη εφαρμογή..
σωστό

γιαυτό είπα πως μόνο όταν οι αστυνομικοί γυρίσουνε πλάτη στον κόσμο θα αλλάξει κάτι. μόνο αυτοί.
και να δεις τότε που θα ξεχαστούν από τους περισσότερους τα γιουρούσια των μπάτσων πριν από 2 χρόνια.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
-επισης τη μερα που λες μοικαν οτι εγινε της τσιμπουκλας ΡΟΥΦΗΞΑΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 7 ΖΩΕΣ ....ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ "ΑΤΑ" "ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ" ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ "ΤΥΦΛΟΤΗΤΟΣ"....ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΞΕΣΤΟΚΑΡΕ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ ΛΕΜΕ....2 στασεις του μετρο πιο κατω ,εφτυνα αιμα και ΚΑΤΙ "καλομοιρακια" με κοιταζανε σαν ουφο και πηγαινανε για καφε ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΙ ΦΟΝ ΤΟΥΣ....

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτό που έιπα είναι πως αυτό που έγινε την ημέρα της ψηφοφορίας (που μαζεύτηκε τόσος κόσμος μπροστά στα σκαλοπάτια της Βουλής, αν είχε γίνει 2-3 μέρες πιο πριν θα είχε αποτέλεσμα.

Ο κόσμος εκεί ήταν
υποτίθεται πως ήταν αγανακτισμένος
υποτίθεται πως έβριζε και φασκέλωνε
και υποτίθεται πως τη μέρα που έγινε της τσιμπουκλούς το παρανάλωμα όλοι αυτοί θέλανε να μπούνε στη Βουλή και οι μπάτσοι ήταν απέξω και τους απωθούσανε από παντού.

Αλλά την ημέρα της ψηφοφορίας πλακώσανε οι οργανώσεις .... οι ίδιες οργανώσεις που τόσο καιρό τώρα πάνε και κλείνουνε εταιρίες αλλά φωνάζουνε για να μην απολυθούνε οι τεμπελχανάδες της ΕΡΤ και της Βουλής.
"και μην μου λες παπαριές για το πώς θα συντονίζονταν.
Όπως συντονίστηκαν και τη μέρα της ψηφοφορίας."

και εκεινη τη μερα, οι μπατσοι το κρατος και οι συνοδοιποροι θα χανε παει διακοπες...αστο να παει ρε μοι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε κρεταν,τελικα δεν αρκει μονο ο ξεσηκωμος του οτι να 'ναι,νομιζω οτι γινεται ευκολα? χειραγωγισιμος απο το κρατος...χρειαζεται οσο το δυνατο στοχευμενος με ξεκαθαρα τα αιτια της σημερινης καταστασης και που θα ερχεται σε πληρη ρηξη με οτι θυμιζει την εξουσιαστικη σχεση κρατους,κεφαλαιου vs ανθρωπινου παραγοντα
δηλαδή κολοκύθια τούμπανα
αφού ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του για το τι φταίει...και φυσικά δεν παραδέχεται ΠΟΤΕ πως φταίει ο ίδιος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
"και μην μου λες παπαριές για το πώς θα συντονίζονταν.
Όπως συντονίστηκαν και τη μέρα της ψηφοφορίας."

και εκεινη τη μερα, οι μπατσοι το κρατος και οι συνοδοιποροι θα χανε παει διακοπες...αστο να παει ρε μοι
τι λες μωρέ παπάρα;
ένα μήνα ήταν κάτω οι "αγανακτισμένοι " χωρίς να έχουνε ΚΑΜΙΑ απολύτως αστυνομική δύναμη απέναντί τους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το παπάρα χαϊδευτικάκαι φιλικά πάντα

Επισκέπτης
εφτυνα αιμα και ΚΑΤΙ "καλομοιρακια" με κοιταζανε σαν ουφο και πηγαινανε για καφε ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΙ ΦΟΝ ΤΟΥΣ....

Και κάπου εκεί λες "δε γαμιέστε καργιολάκια που θα βγάλω τον καρκίνο με τα ανθρακόθεια για πάρτη σας??".
Και μετά ξανακατεβανεις.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και επειδη ερχεται και απεργια και θα ξαναπαιξουν τετοια σκηνικα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
σωστό

γιαυτό είπα πως μόνο όταν οι αστυνομικοί γυρίσουνε πλάτη στον κόσμο θα αλλάξει κάτι. μόνο αυτοί.
και να δεις τότε που θα ξεχαστούν από τους περισσότερους τα γιουρούσια των μπάτσων πριν από 2 χρόνια.
:huh: ΜΑΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ???????ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ???????
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΓΙΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   ρε θα αρχισω να πινω λεμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom