CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.474
- Πόντοι
- 2.606
αφου ειμαι βλαμμενο ρε λεμε!Και κάπου εκεί λες "δε γαμιέστε καργιολάκια που θα βγάλω τον καρκίνο με τα ανθρακόθεια για πάρτη σας??".
Και μετά ξανακατεβανεις.
αφου ειμαι βλαμμενο ρε λεμε!Και κάπου εκεί λες "δε γαμιέστε καργιολάκια που θα βγάλω τον καρκίνο με τα ανθρακόθεια για πάρτη σας??".
Και μετά ξανακατεβανεις.
Ενω εγώ είμαι στα καλά μου νομίζεις..αφου ειμαι βλαμμενο ρε λεμε!
μπατσοι-ματ υπηρχαν αρκετοι στο προαυλιο χωρο της βουλης,και τα σ/κ που πλακωνε περισσοτερος κοσμος σκαγανε και περισσοτεροι μπατσοιτι λες μωρέ παπάρα;
ένα μήνα ήταν κάτω οι "αγανακτισμένοι " χωρίς να έχουνε ΚΑΜΙΑ απολύτως αστυνομική δύναμη απέναντί τους.
ΛΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ εμφανισανε "τα καραφλα" απο τα σπλαχνα τους.....????ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΩΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ πριν παρεκλινει σε αριστερα(οχι κκε) μονοπατια!ΠΡΙΝ ακριβως μετουσιωθει σε σωμα και τους "ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ"!δηλαδή κολοκύθια τούμπανα
αφού ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του για το τι φταίει...και φυσικά δεν παραδέχεται ΠΟΤΕ πως φταίει ο ίδιος.
αυτό είπα closer, πως ήταν λάθος το timing.-επισης τη μερα που λες μοικαν οτι εγινε της τσιμπουκλας ΡΟΥΦΗΞΑΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 7 ΖΩΕΣ ....ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ "ΑΤΑ" "ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ" ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ "ΤΥΦΛΟΤΗΤΟΣ"....ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΞΕΣΤΟΚΑΡΕ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ ΛΕΜΕ....2 στασεις του μετρο πιο κατω ,εφτυνα αιμα και ΚΑΤΙ "καλομοιρακια" με κοιταζανε σαν ουφο και πηγαινανε για καφε ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΙ ΦΟΝ ΤΟΥΣ....
καλά διαβάζεις.ΜΑΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ???????ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ???????
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΓΙΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.... ρε θα αρχισω να πινω λεμε!
ΡΕ ΣΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ νομιζεις οτι δεν πιανουν τοπο...50,000 ατομα παρακολουθουν νυχτα μερα....φουλ του ασσου ρουφιανιλικι λεμε ,θα τους επιανες στο υπνο λες????χαχαχαχαχαχα....εδω ξερουνε ποτε ,ποσο,τι,που γαμαμε-ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ- δεν θα οσφριζοταν την "ψωλια".....αυτό είπα closer, πως ήταν λάθος το timing.
έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα όταν δεν το περιμένανε. 1 μήνας ήταν, ολόκληρος.
τι απεργια έρχεται;και επειδη ερχεται και απεργια και θα ξαναπαιξουν τετοια σκηνικα
4-4-2ΜΑΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ???????ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ???????
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΓΙΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.... ρε θα αρχισω να πινω λεμε!
αυτη η εθιμοτυπικη που κανει η γσεε,καθε εξαμηνο-χρονο,θα σε γελασωτι απεργια έρχεται;
ΚΑΝΟΝΙΣΕ να υποτροπιασω παλιοχαρε
τι να σου πω, πες με αφελή.ΡΕ ΣΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ νομιζεις οτι δεν πιανουν τοπο...50,000 ατομα παρακολουθουν νυχτα μερα....φουλ του ασσου ρουφιανιλικι λεμε ,θα τους επιανες στο υπνο λες????χαχαχαχαχαχα....εδω ξερουνε ποτε ,ποσο,τι,που γαμαμε-ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ- δεν θα οσφριζοταν την "ψωλια".....
να φερουνε γκεστ και τον νταλαρα που νιωθει τυψεις, η στυσεις ειπε????αυτη η εθιμοτυπικη που κανει η γσεε,καθε εξαμηνο-χρονο,θα σε γελασω
ενημερωτικα ,τον φλεβαρη που λες,τετοιο ντου δεν εχει ξαναγινει....ε!μια μαντρα αρχιδια κλαστηκε.....ρε το κοστα μποντα ρεεεεεε!!!!τι να σου πω, πες με αφελή.
Η διαφορά μας πάντως είναι πως εγώ σου λέω πως δεν ήθελαν, ενώ εσύ και ο soisix λέτε πως δεν μπορούσανε.
εγώ πιστεύω πως τη μέρα της ψηφοφορίας έπεσε πολλή κατεύθυνση από οργανώσεις και παρατάξεις.
εδω ρε μλκ εχει γινει γκεστ ο παναγοπουλος τελευταια,σκαει και εξαφανιζεται... χθες στη γσεε θιχτηκε το μουνοσκυλο,γιατι του ειπαν οτι ξεπουλαει τους εργαζομενους και πηρε τους πασοκους και εφυγε...να φερουνε γκεστ και τον νταλαρα που νιωθει τυψεις, η στυσεις ειπε????
συριζαιοι ρε,τι να πεις,φυλαν τα νοτα τους-εεεεε!και αυτοι του την ειπανε χοντρα ρε συ σοι,το παρακανανε.....
ο νταλαρας δε βγαινει απ'το σπιτι,βλεπει παντου αιωρουμενα φραπογαλα