Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι λες μωρέ παπάρα;
ένα μήνα ήταν κάτω οι "αγανακτισμένοι " χωρίς να έχουνε ΚΑΜΙΑ απολύτως αστυνομική δύναμη απέναντί τους.
μπατσοι-ματ υπηρχαν αρκετοι στο προαυλιο χωρο της βουλης,και τα σ/κ που πλακωνε περισσοτερος κοσμος σκαγανε και περισσοτεροι μπατσοι
οσο για τους αγανακτισμενους...ειναι μεγαλη αποσταση απο τη μουτζα στο ντου,εδω καλα καλα οι περισσοτεροι δε τη παλευαν με τα χημικα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.474
Πόντοι
2.606
δηλαδή κολοκύθια τούμπανα
αφού ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του για το τι φταίει...και φυσικά δεν παραδέχεται ΠΟΤΕ πως φταίει ο ίδιος.
ΛΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ εμφανισανε "τα καραφλα" απο τα σπλαχνα τους.....????ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΩΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ πριν παρεκλινει σε αριστερα(οχι κκε) μονοπατια!ΠΡΙΝ ακριβως μετουσιωθει σε σωμα και τους "ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ"!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
-επισης τη μερα που λες μοικαν οτι εγινε της τσιμπουκλας ΡΟΥΦΗΞΑΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 7 ΖΩΕΣ ....ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ "ΑΤΑ" "ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ" ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ "ΤΥΦΛΟΤΗΤΟΣ"....ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΞΕΣΤΟΚΑΡΕ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ ΛΕΜΕ....2 στασεις του μετρο πιο κατω ,εφτυνα αιμα και ΚΑΤΙ "καλομοιρακια" με κοιταζανε σαν ουφο και πηγαινανε για καφε ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΙ ΦΟΝ ΤΟΥΣ....
αυτό είπα closer, πως ήταν λάθος το timing.
έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα όταν δεν το περιμένανε. 1 μήνας ήταν, ολόκληρος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:huh: ΜΑΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ???????ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ???????
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΓΙΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε θα αρχισω να πινω λεμε!
καλά διαβάζεις.
όταν το σύστημα που λες αρχίσει να βαράει τα παιδιά του, τότε τα παιδιά του το ρίχνουνε.

το ίδιο έγινε και επί Τσαουσέσκου.
Ξαφνικά από εκεί που ρίχνανε στις μάζες, άρχισαν να ξυλοφορτώνουνε πολιτικούς.

Γιατί νομίζεις εν θέλουνε να αγγίξουνε τα ειδικά; για να μην κακοκαρδίσουνε εσένα;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.474
Πόντοι
2.606
αυτό είπα closer, πως ήταν λάθος το timing.
έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα όταν δεν το περιμένανε. 1 μήνας ήταν, ολόκληρος.
:2funny: ΡΕ ΣΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ νομιζεις οτι δεν πιανουν τοπο...50,000 ατομα παρακολουθουν νυχτα μερα....φουλ του ασσου ρουφιανιλικι λεμε ,θα τους επιανες στο υπνο λες????χαχαχαχαχαχα....εδω ξερουνε ποτε ,ποσο,τι,που γαμαμε-ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ- δεν θα οσφριζοταν την "ψωλια".....

Επισκέπτης
:huh: ΜΑΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ???????ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ???????
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΓΙΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   ρε θα αρχισω να πινω λεμε!
4-4-2 :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.474
Πόντοι
2.606
-ΚΑΛΑ ,ΤΑ ειδικα αγορινα γινανε ειδικα ,γιατι ειναι 'ειδικα' σε μεγαλο ποσοστο...ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΒΑΡΑΝΕ!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: ΡΕ ΣΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ νομιζεις οτι δεν πιανουν τοπο...50,000 ατομα παρακολουθουν νυχτα μερα....φουλ του ασσου ρουφιανιλικι λεμε ,θα τους επιανες στο υπνο λες????χαχαχαχαχαχα....εδω ξερουνε ποτε ,ποσο,τι,που γαμαμε-ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ- δεν θα οσφριζοταν την "ψωλια".....
τι να σου πω, πες με αφελή.
Η διαφορά μας πάντως είναι πως εγώ σου λέω πως δεν ήθελαν, ενώ εσύ και ο soisix λέτε πως δεν μπορούσανε.
εγώ πιστεύω πως τη μέρα της ψηφοφορίας έπεσε πολλή κατεύθυνση από οργανώσεις και παρατάξεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.474
Πόντοι
2.606
τι να σου πω, πες με αφελή.
Η διαφορά μας πάντως είναι πως εγώ σου λέω πως δεν ήθελαν, ενώ εσύ και ο soisix λέτε πως δεν μπορούσανε.
εγώ πιστεύω πως τη μέρα της ψηφοφορίας έπεσε πολλή κατεύθυνση από οργανώσεις και παρατάξεις.
ενημερωτικα ,τον φλεβαρη που λες,τετοιο ντου δεν εχει ξαναγινει....ε!μια μαντρα αρχιδια κλαστηκε.....ρε το κοστα μποντα ρεεεεεε!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είπαμε, προφανώς σήμερα είναι της αγίας αναμάσησης.

είχα πει και κάτι άλλο.
πως ακόμα καλύτερα από αυτό θα ήταν να γινότανε ντου κατευθείαν στα σπίτια των πούστηδων.
τη μία μέρα στου ενός, την επόμενη στου άλλου, την μεθεπόμενη στου άλλου.

Αλλά ντου, όχι να μαζεύονται και να χαιρετάνε μόνο.
να πετάξουνε προειδοποιητικά στον έναν 3-4 κοτρώνια. Στον επόμενο κάτι άλλο.
Ε, και αυτό θα το ξέρουνε πια; πού θα πας κάθε μέρα;

Αν λοιπόν είναι τόσο καλά πληροφορημένοι, τότε η πληροφόρηση έρχεται εκ των έσω και η διαμαρτυρίες είναι καθοδηγούμενες ασφαλώς.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: να φερουνε γκεστ και τον νταλαρα που νιωθει τυψεις, η στυσεις ειπε???? :think:
εδω ρε μλκ εχει γινει γκεστ ο παναγοπουλος τελευταια,σκαει και εξαφανιζεται... :2funny: χθες στη γσεε θιχτηκε το μουνοσκυλο,γιατι του ειπαν οτι ξεπουλαει τους εργαζομενους και πηρε τους πασοκους και εφυγε...
ο νταλαρας δε βγαινει απ'το σπιτι,βλεπει παντου αιωρουμενα φραπογαλα  :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.474
Πόντοι
2.606
-εεεεε!και αυτοι του την ειπανε χοντρα ρε συ σοι,το παρακανανε..... :grin:

Stories

Νέο!