The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.769
- Πόντοι
- 25.467
Καλά εμείς,εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος;;;
Έχει κάτι από το κύτταρο του Μητσοτάκη.
Καλά εμείς,εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος;;;
Από ένα πτώμα όλοι έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα επιβίωσης...
Εκτός από τους εξωτερικούς παράγοντες παίζει μεγάλο ρόλο κ το βιολογικό ζήτημα....οι γέροι έχουν μικρότερες πιθανότητες επιβίωσης από τους νεότερους...πόσο μάλλον οι σκατόγεροι σαν τον γεροτράμ.
Έχει κάτι από το κύτταρο του Μητσοτάκη.
Φάτε την γλώσσα σας ρε γρουσούζηδες!!!
Μήπως είσαι λίγο...προκατειλημμένος κατά του Τράμυ ?
Αποκλειεις να έχει μακροζωϊα τύπου Μητσοτάκη ?
Μου έχει ευχηθεί πολλάκις!!!Όσο και να φάμε την γλώσσα μας δεν βρίσκεται μακρυά η ώρα που θα σας ευχηθεί... ;)
Μου έχει ευχηθεί πολλάκις!!!
Άγιε μου κάντε έναν αγιασμό να ξορκίσουμε το κακό...πληρώνω όσο-όσο,σας κάθομαι κιόλας προκειμένου να εξοντώσετε τον δαίμονα!!!!
Μου έχει ευχηθεί πολλάκις!!!
Άγιε μου κάντε έναν αγιασμό να ξορκίσουμε το κακό...πληρώνω όσο-όσο,σας κάθομαι κιόλας προκειμένου να εξοντώσετε τον δαίμονα!!!!
που θα μου πας... θα σε νεκροφιλήσω εσένα...
ύπαγε οπίσω μου σατανά!!!!που θα μου πας... θα σε νεκροφιλήσω εσένα...
Δεν τον φιλάς ζωντανό ,μπας και λήξουν οι εχθροπραξίες ?
δεν έχω πρόβλημα να ψοφήσουνε και ξαπλωτοί εγώ-ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ,ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ,Ε ΟΕ!
Ο υπουργός Οικονομικών, πρότεινε να επιβληθεί κεφαλικός φόρος 150 ευρώ άπαξ σε όσους είναι ιδιοκτήτες ακινήτων και τα νοικιάζουν, σε όσους είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και σε όσους έχουν ατομικές επιχειρήσεις.
ΣΚΙΣΕ ΜΑΣ ΛΕΜΕ,κανε ΜΑΣ ΡΕ ΣΑΒΟΥΡΗ ΜΕΙΛ ΤΣΟΥΛΙ ,ΛΕΜΕ!!!!!
-ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΟΡΘΙΟΙ!!
και τα έλεγα...πριν 2 χρόνια έπρεπε να είχανε φάει σκατόβομβες για προειδοποίηση
α, μάλιστα ... περνάμε πάλι στην αναμάσηση αυτών που λέγαμε τότε λοιπόν...Το έλεγες.
Το έκανες??
μπορει να δουλευεις,να κανεις και να δειχνεις,αλλα δεν εχεις τη παραμικρη επαφη με τη πραγματικοτηταόλη η ιστορία ήταν να γίνει το ντου στη Βουλή όταν τα στρουμφάκια ήταν λίγα και δεν οπλοφορούσανε.
Δηλαδή πριν ψηφιστεί τίποτα.
Worry not.α, μάλιστα ... περνάμε πάλι στην αναμάσηση αυτών που λέγαμε τότε λοιπόν...
πάλι από την αρχή δηλαδή
λοιπόν, ο ένας που έριξε το παπούτσι στον ΓΑΠ αντιμετωπίστηκε σαν τρελός
έλεγα λοιπόν τότε πως ο ένας μόνος του δεν κάνει δουλειά, εκτός αν όντως είναι τρελός.
όλη η ιστορία ήταν να γίνει το ντου στη Βουλή όταν τα στρουμφάκια ήταν λίγα και δεν οπλοφορούσανε.
Δηλαδή πριν ψηφιστεί τίποτα.
τη μέρα της ψηφοφορίας ήταν αργά....και μεθοδευμένα
κοίτα να δεις....Για να δούμε, πόσοι από τους φωνακλάδες ξερόλες του μπου συμφωνούν με αυτά, γιατί για πολιτικά κόμματα ούτε λόγος.
www.parapolitiki.com/2012/09/blog-post_20.html]http://www.parapolitiki.com/2012/09/blog-post_20.html[/url]
Επειδή είναι πράγματι εύκολο και συχνό σε αυτή τη χώρα κάποιος να διαμαρτύρεται χωρίς να αντιπροτείνει λύσεις, αποφάσισα να καταγράψω σε ένα κείμενο μερικά από τα "ισοδύναμα" μέτρα που έχουν κατά καιρούς προταθεί από πολιτικούς, καθηγητές, αρθρογράφους κτλ.
Από την πληροφόρηση που έχουμε μέχρι στιγμής, κανένα από αυτά δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο Στουρνάρα.
-Διακοπή λειτουργίας του καναλιού της Βουλής κι απόλυση των υπαλλήλων του οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν διαθέτουν σήμερα αντικείμενο εργασίας.
-Κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης, κάτι με το οποίο όλα τα κόμματα θεωρητικά συμφωνούν.
-Εκ νέου κατάργηση του άχρηστου και πολυδάπανου Υπ.Μακεδονίας-Θράκης.
-Κατάργηση των θέσεων υφυπουργών που δεν διαθέτουν αρμοδιότητες και είναι αρκετοί.
-Ακύρωση των προσλήψεων πολιτευτών στην ΕΡΤ με μηνιαίο μισθό 3.500 ευρώ.
-Αναδιάρθρωση της ΕΡΤ με διακοπή λειτουργίας κάποιων εκ των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών. Απόλυση του πλεονάζοντος προσωπικού.
-Αναδιάρθρωση των δομών των Ένοπλων Δυνάμεων και μείωση του λειτουργικού κόστους. Επανεξέταση της βαθμολογικής εξέλιξης των αξιωματικών και κατάργηση θέσεων ανωτάτων αξιωματικών. Πολύ μικρό το στράτευμα για τόσους υψηλόβαθμους αξιωματικούς.
-Διακοπή της διανομής έντυπων ακαδημαϊκών συγγραμμάτων σε φοιτητές με την άμεση μετατροπή τους σε e-book και λειτουργία του e-class. Θα εξοικονομηθεί κονδύλι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ το οποίο σήμερα απορροφούν εκδοτικά καρτέλ.
-Διακοπή λειτουργίας υποβαθμισμένων ΑΕΙ και ΤΕΙ χωρίς λόγο ύπαρξης. Μεταφορά των φοιτητών σε άλλα συγγενή τμήματα.
Έστω και 1 ευρώ να εξοικονομείται από τις εν λόγω κινήσεις, θα πρέπει να εξοικονομηθεί και να μην αφαιρεθεί από μισθούς και συντάξεις.