Εντάξει δεν αναιρώ αυτλα που λές,αλλά η φρασιολογία να πουλήσω σε ΙΔΙΩΤΗ,παίζει πολλά χρόνια τώρα.Δεν ενδιαφερθήκανε ποτέ ΙΔΙΩΤΕΣ για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ?Τώρα ανακαλύφτηκε?Ισως και ο ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ?Πούλημα με τιμή σύμφωνα με την αξία του χώρου?Για πουλάμε όσο,όσο,αρκεί απο των ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ?τι να ακουμπήσουνε ρε φίλε??
να το εκμεταλλευτούνε ποιοί (οι δημαρχαίοι, οι ΜΚΟ, να φτιάξουμε πάλι κανένα οργανισμό που θα μας βάζει με τα μπούνια μέσα κάθε χρόνο)??
μουσείο?? για ποιόν λόγο?
ελεύθερο χώρο ?? ποιός θα πληρώνειτο μάρμαρο?
λιοτρίβι??
ασε εμείς είμαστε οι έξυπνοι και μπορούμε να τα κάνουμε όλα σαν κράτος... κάποιοι άλλοι είναι μαλάκες
οπως ας πούμε οι βρετανοί..
η βρετανική κυβέρνηση σχεδιάζει την πώληση του ιστορικού κτιρίου του παλαιού υπουργείου Πολέμου στο Λονδίνο, όπως διαβάζω στις αγγλικές εφημερίδες. Λίγα λόγια για το κτίριο, καθώς -ποτέ δεν ξέρεις- μεταξύ των αναγνωστών μπορεί να βρίσκεται κάποιος επίδοξος αγοραστής: μνημείο του απόγειου της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, κατασκευάστηκε σε ρυθμό νεομπαρόκ μεταξύ 1901 και 1906 και κόστισε το μυθώδες, τότε, ποσόν των 1,2 εκατομμυρίων λιρών.
Καταλαμβάνει ένα ολόκληρο τετράγωνο στο Γουάιτχολ, με πρώτης τάξεως θέα στα ανάκτορα του Μπάκινχαμ και στο πάρκο του Σεντ Τζέιμς. Διαθέτει χίλια δωμάτια και οι διάδρομοί του συνολικά ξεπερνούν σε έκταση τα τρία χιλιόμετρα. Διαθέτει, επίσης, πλούσιο ιστορικό παρελθόν, καθώς στους χώρους του στεγάσθηκαν ιστορικές προσωπικότητες, όπως ο λόρδος Κίτσενερ, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Λόρενς της Αραβίας κ.ά.
τουλαχιστον αν το πάρει ένας ιδιώτης αθ το αναστηλώσει, θα το εκμεταλλευτεί (πιθανόν το κεντρικό κτίριο να γίνει ένα ξενοδοχείο υπερπολυτελείας), θα κονομήσει και θα δώσει και κανένα φράγκο για φόρους (πέρα από αυτά που θα δώσει για την παραχώρηση).. .
και στο τέλος θα μείνει μετά από ΧΧ χρόνια και ότι μείνει στο δημόσιο..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Η ευελιξία ξεφτιλίζει την εργατική δύναμη
Μη δίνεις σημασία.
Είναι κομουνισταί αυτοί..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εντάξει δεν αναιρώ αυτλα που λές,αλλά η φρασιολογία να πουλήσω σε ΙΔΙΩΤΗ,παίζει πολλά χρόνια τώρα.Δεν ενδιαφερθήκανε ποτέ ΙΔΙΩΤΕΣ για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ?Τώρα ανακαλύφτηκε?Ισως και ο ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ?Πούλημα με τιμή σύμφωνα με την αξία του χώρου?Για πουλάμε όσο,όσο,αρκεί απο των ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ?
να σου πω...
The fair market value is the price at which the property would change hands between a willing buyer and a willing seller, neither being under any compulsion to buy or to sell and both having reasonable knowledge of relevant facts.
η αξία του χώρου είναι κάτι σχετικό...
και ας μην κάνουμε σαν κάτι μερικούς μερικούς που έχουνε το πατρικό στο χωριό, το αφήνουν να ρημάζει, πληρώνουν τα γαμισιάτικα (χαράτσια, φόρους κλπ) και όταν τους το ζητήσει κάποιος να το νοικιάσει λένε "μα το πατρικό μου θα νοικιάσω?"
αν θέλεις την γνώμη μου εγώ θα το έδινα αντί ενοικίου για πολλά χρόνια (τουλάχιστον 50), με μέρισμα στην επένδυση (κάποιο ποσοστό το οποίο δεν είναι ανάγκη να είναι και μεγάλο) χωρίς να βάλω κεφάλαια..αρκεί να γίνουν σωστές επενδύσεις, να διατηρηθεί και να μου γεννά χρήμα με όλους τους δυνατούς τρόπους (απασχόληση, φόροι, μερίσματα)...
Κοιτά το ΣΤΑΝΤΑΡ είναι οτί ΕΣΥ στους οικονομικούς ΟΡΟΥΣ,και στην οικονομική φρασιολογία,είσαι καλύτερος απο εμένα,ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ,θα ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΗ?Για θα το ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ,επειδή η διπραγματευτική μας θέση,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ?να σου πω...
The fair market value is the price at which the property would change hands between a willing buyer and a willing seller, neither being under any compulsion to buy or to sell and both having reasonable knowledge of relevant facts.
η αξία του χώρου είναι κάτι σχετικό...
και ας μην κάνουμε σαν κάτι μερικούς μερικούς που έχουνε το πατρικό στο χωριό, το αφήνουν να ρημάζει, πληρώνουν τα γαμισιάτικα (χαράτσια, φόρους κλπ) και όταν τους το ζητήσει κάποιος να το νοικιάσει λένε "μα το πατρικό μου θα νοικιάσω?"
αν θέλεις την γνώμη μου εγώ θα το έδινα αντί ενοικίου για πολλά χρόνια (τουλάχιστον 50), με μέρισμα στην επένδυση (κάποιο ποσοστό το οποίο δεν είναι ανάγκη να είναι και μεγάλο) χωρίς να βάλω κεφάλαια..αρκεί να γίνουν σωστές επενδύσεις, να διατηρηθεί και να μου γεννά χρήμα με όλους τους δυνατούς τρόπους (απασχόληση, φόροι, μερίσματα)...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Κοιτά το ΣΤΑΝΤΑΡ είναι οτί ΕΣΥ στους οικονομικούς ΟΡΟΥΣ,και στην οικονιμική φρασιολογία,είσαι καλύτερος απο εμένα,ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ,θα ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΗ?Για θα το ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ,επειδή η διπραγματευτική μας θέση,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ?
και τι να κάνουμε ρε φίλε?? ξέρεις κανέναν να πουλάει την περιουσία του όταν δεν έχει ανάγκη γιαυτό??
οι περιουσίες φτιάχνονται είτε για να αξιοποιούνται,είτε να κληροδοτούνται είτε για να χρησιμεύουν σε ώρες ανάγκης...
αξιοποιηση δεν την βλέπω (λόγω οικονομικής ανέχειας αλλά κύρια λόγω ανικανότητας)
κληροδότηση σε επόμενες γενεές προυποθέτει συντήρηση και διατήρηση (αλλιώς δεν θα βρούνε τίποτε) πράγμα το οποίο δεν βλέπω να μπορεί να γίνει
εεε τουλάχιστον ας χρησιμεύσει στην ώρα της ανάγκης...
και είπα ..όχι πώληση (εξάλλου κανένας δεν αγοράζει οικόπεδα στα οποία δεν μπορεί να χτίσει) αλλά παραχώρηση για αξιοποίηση...
Ωρα ΑΝΑΓΚΗΣ σωστά,να πουλήσεις,δεν λέω ΟΧΙ,αλλά αυτά που θα πάρεις να ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ανάγκη σου,και οχι να ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΛΑ,και ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ,είμαι ΛΑΘΟΣ?και τι να κάνουμε ρε φίλε?? ξέρεις κανέναν να πουλάει την περιουσία του όταν δεν έχει ανάγκη γιαυτό??
οι περιουσίες φτιάχνονται είτε για να αξιοποιούνται,είτε να κληροδοτούνται είτε για να χρησιμεύουν σε ώρες ανάγκης...
αξιοποιηση δεν την βλέπω (λόγω οικονομικής ανέχειας αλλά κύρια λόγω ανικανότητας)
κληροδότηση σε επόμενες γενεές προυποθέτει συντήρηση και διατήρηση (αλλιώς δεν θα βρούνε τίποτε) πράγμα το οποίο δεν βλέπω να μπορεί να γίνει
εεε τουλάχιστον ας χρησιμεύσει στην ώρα της ανάγκης...
και είπα ..όχι πώληση (εξάλλου κανένας δεν αγοράζει οικόπεδα στα οποία δεν μπορεί να χτίσει) αλλά παραχώρηση για αξιοποίηση...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
βέβαια ειδικά στο θέμα αυτό την μεγαλύτερη μαλακία την έκανε ο Σημίτης με τον Βενιζέλο που αθετήσανε την συμφωνία που είχε κάνει ο Μητσο με τον τέως και η οποία προέβλεπε παραχώρηση εκ μέρος του τεως όλης της έκτασης στο δημόσιο εκτός από 16 στρέμματα που είχαν τα κτίρια και εγκαταστάσεις και τους βασιλικούς τάφους...
πλερώσαμε τότε τον τέως καμμιά 20αρια δις δραχμούλες (προσέφυγε στο ΕΔΑΔ ο κοκός και καλά έκανε κατά την γνώμη μου) και κρατήσαμε τα ρημάδια (γιατί ρημάδια ήταν και τότε)...
τουλάχιστον αν το είχε κρατήσει σήμερα θα ήταν διαμάντι.. και δεν πιστεύω ότι θα το άφηνε χωρίς εκμετάλλευση ο τέως .. κανένα ξενοδοχείο θα έκανε στον χώρο υπερπολυτελείας...
οπότε πάλι έσοδα θα είχαμε (και όχι έξοδα που έχουμε σήμερα)...
πλερώσαμε τότε τον τέως καμμιά 20αρια δις δραχμούλες (προσέφυγε στο ΕΔΑΔ ο κοκός και καλά έκανε κατά την γνώμη μου) και κρατήσαμε τα ρημάδια (γιατί ρημάδια ήταν και τότε)...
τουλάχιστον αν το είχε κρατήσει σήμερα θα ήταν διαμάντι.. και δεν πιστεύω ότι θα το άφηνε χωρίς εκμετάλλευση ο τέως .. κανένα ξενοδοχείο θα έκανε στον χώρο υπερπολυτελείας...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ωρα ΑΝΑΓΚΗΣ σωστά,να πουλήσεις,δεν λέω ΟΧΙ,αλλά αυτά που θα πάρεις να ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ανάγκη σου,και οχι να ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΛΑ,και ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ,είμαι ΛΑΘΟΣ?
αμα η ανάγκη σου είναι τόσο μεγάλη τι κάνεις???
αμα δεν φτάνει η περιουσία σου ή φτάνει τσίμα τσίμα??
και στο φινάλε ποιός και τι καθορίζει την αξία μιας περιουσίας στην πιάτσα(ειδικά ακίνητης)?? πάντως σίγουρα όχι τα συναισθήματα
Είδες που όταν θες ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ και ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ,αυτά είναι,ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.βέβαια ειδικά στο θέμα αυτό την μεγαλύτερη μαλακία την έκανε ο Σημίτης με τον Βενιζέλο που αθετήσανε την συμφωνία που είχε κάνει ο Μητσο με τον τέως και η οποία προέβλεπε παραχώρηση εκ μέρος του τεως όλης της έκτασης στο δημόσιο εκτός από 16 στρέμματα που είχαν τα κτίρια και εγκαταστάσεις και τους βασιλικούς τάφους...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
και στο κάτω κάτω της γραφής δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αν τα κρατήσουμε θα τα αξιοποιήσουμε ποτέ ακόμη και αν υπάρχει πολιτική βούληση για τον σκοπό αυτό..
θα ξεσηκωθούν από χίλιες μπάντες ο κάθε πικραμένος με το μακρύ του και το κοντό του (κάτι για τον βιότοπο των πελεκάνων στο συντριβάνι του συντάγματος να πούμε)...
θα ξεσηκωθούν από χίλιες μπάντες ο κάθε πικραμένος με το μακρύ του και το κοντό του (κάτι για τον βιότοπο των πελεκάνων στο συντριβάνι του συντάγματος να πούμε)...
Τι να αξιοποιήσουμε ρε τράμυ.ΕΛΛΑΣ=ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ.και στο κάτω κάτω της γραφής δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αν τα κρατήσουμε θα τα αξιοποιήσουμε ποτέ ακόμη και αν υπάρχει πολιτική βούληση για τον σκοπό αυτό..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Τι να αξιοποιήσουμε ρε τράμυ.ΕΛΛΑΣ=ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ.
λαθος.. δεν είναι αναξιόπιστοι οι έλληνες...
παραπλανημένοι είναι.. παραπλανημένοι από σειρήνες του δήθεν προοδευτισμού, της δήθεν εφαρμογής των νόμων, της δήθεν προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων...
να σου πω ένα απλό παράδειγμα.. παντού στον πολιτισμένο κόσμο το ανάλογο ΣΔΟΕ έχει άμεση και χωρίς προβλήματα πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς.. εδώ χρειάζεται εισαγγελική εντολή..
και γιατί έγινε αυτό? για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων...
σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν κάμερες για την κυκλοφορία και την ασφάλεια.. εδώ οι εικόνες που λαμβάνονται από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικα στοιχεια σε δικαστηρια... δΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ...
ολα αυτά είνα αποτελέσματα της υπέρμετρης ελευθερίας που δόθηκε σε οργανωμένες μειοψηφίες...
Για την ΔΟΜΗ,ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΜΙΛΩ,κύριε τράμυ 7 χρόνια εξωτερικός υπάληλος,μόνο για απομνημονέυματα αυτά που έχω ζήσει ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ,από την κρατική μηχανή με βάση τις δουλείες που μου αναθέτε η εργοδοσία μου,Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ.λαθος.. δεν είναι αναξιόπιστοι οι έλληνες...
παραπλανημένοι είναι.. παραπλανημένοι από σειρήνες του δήθεν προοδευτισμού, της δήθεν εφαρμογής των νόμων, της δήθεν προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων...
να σου πω ένα απλό παράδειγμα.. παντού στον πολιτισμένο κόσμο το ανάλογο ΣΔΟΕ έχει άμεση και χωρίς προβλήματα πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς.. εδώ χρειάζεται εισαγγελική εντολή..
και γιατί έγινε αυτό? για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων...
σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν κάμερες για την κυκλοφορία και την ασφάλεια.. εδώ οι εικόνες που λαμβάνονται από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικα στοιχεια σε δικαστηρια... δΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ...
ολα αυτά είνα αποτελέσματα της υπέρμετρης ελευθερίας που δόθηκε σε οργανωμένες μειοψηφίες...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Για την ΔΟΜΗ,ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΜΙΛΩ,κύριε τράμυ 7 χρόνια εξωτερικός υπάληλος,μόνο για απομνημονέυματα αυτά που έχω ζήσει ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ,από την κρατική μηχανή με βάση τις δουλείες που μου αναθέτε η εργοδοσία μου,Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ.
οι υπηρεσίες δεν είναι απρόσωπες... είναι τρία πράγματα
- διοίκηση
- διαδικασίες
- άνθρωποι...
η διοίκηση πάσχει διότι και αυτή αποτελείται από ανθρώπους και το χειρότερο από όλα χειραγωγείται από οργανωμένα συμφέροντα
οι διαδικασίες είναι αυτές που είναι... γίνονται δυσκολώτερες διότι οι άνθρωποι των υπηρεσιών εφευρίσκουν διαρκώς νέες για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους μέσα στις υπηρεσίες
οι άνθρωποι.. εδώ δεν κάνω κανένα σχόλιο γιατί καταλαβαίνεις τι θα πώ...
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΤΡΑΜΥ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ,ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΩΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ.οι υπηρεσίες δεν είναι απρόσωπες... είναι τρία πράγματα
- διοίκηση
- διαδικασίες
- άνθρωποι...
η διοίκηση πάσχει διότι και αυτή αποτελείται από ανθρώπους και το χειρότερο από όλα χειραγωγείται από οργανωμένα συμφέροντα
οι διαδικασίες είναι αυτές που είναι... γίνονται δυσκολώτερες διότι οι άνθρωποι των υπηρεσιών εφευρίσκουν διαρκώς νέες για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους μέσα στις υπηρεσίες
οι άνθρωποι.. εδώ δεν κάνω κανένα σχόλιο γιατί καταλαβαίνεις τι θα πώ...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΤΡΑΜΥ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ,ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΩΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ.
θα ζούμε ... η προσαρμογή είναι βίαιη και θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα...
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Καλά εμείς,εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος;;;θα ζούμε ... η προσαρμογή είναι βίαιη και θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα...
Δεν ξέρω αν θα κατάφερω να επιβιώσω απο αυτό τράμυ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ έχει ξεφύγει ΠΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ,και δεν το ΘΕΤΩ ΑΤΟΜΙΚΑ,δεν θα τα καταφέρουν πολλοί με βάση αυτά που γίνονται υπάρχουν εκθέσεις,και επιστημονικές τεκμηριώσεις επι αυτού δυστηχώς σε ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ,δεν την βγάζουν όλοι καθαρή,ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΥΤΟΣ.θα ζούμε ... η προσαρμογή είναι βίαιη και θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα...
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.135
- Πόντοι
- 1.686
Καλά εμείς,εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος;;;
Πως είσαι σίγουρος πως θα ζήσεις ?
Τα πουστράκια έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα επιβίωσης ?
(οι δυο ερωτήσεις είναι...ανεξάρτητες ! )
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Από ένα πτώμα όλοι έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα επιβίωσης...Πως είσαι σίγουρος πως θα ζήσεις ?
Τα πουστράκια έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα επιβίωσης ?
(οι δυο ερωτήσεις είναι...ανεξάρτητες ! )
Εκτός από τους εξωτερικούς παράγοντες παίζει μεγάλο ρόλο κ το βιολογικό ζήτημα....οι γέροι έχουν μικρότερες πιθανότητες επιβίωσης από τους νεότερους...πόσο μάλλον οι σκατόγεροι σαν τον γεροτράμ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις