Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οντως στην αμερικη δουλευει γαμω το "συστημα",ζηλευτα θα ελεγα.Γι αυτο δεν υπαρχει χασμα μεταξυ πλουσιων και φτωχων,σε αφηνουν να πεθανεις στην ψυχρα αν δεν εχεις ασφαλιση,ενα φαρμακο στην κουβα 0,15 στην αμερικη 120  ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΟΝΟ 14 ΤΡΙΣ.ΑΥΤΟ το irs ΠΡΕΠΕΙ να ειναι πολυ γαμω....
εμείς από το άκρο αυτό πήγαμε στο ακριβώς αντίθετο όμως με ακριβώς ίδια αποτελέσματα με χειρότερο αντίκτυπο (λόγω πιο αδύναμης χώρας)
και πού'σαι μάστορα... στο αμερικάνικο μοντέλο πάει το πράγμα εδώ...σιγά σιγά. Πάλι στην κατανάλωση θα το πάνε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Ρε συ, μην τα τσουβαλιάζεις όλα μαζί.
Γράφω μόνο για κατάργηση εφορίας.
Και ΝΑΙ, το IRS είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΑΜΑΤΟ  :grin: :grin: :grin:
NΤΑΞΕΙ ρε συ κρητη,μαλλον δεν με πιανεις....ΔΕΝ πα να φτιαξουνε οχι 1 irs αλλα 10 που να μαζευουν φορους με την ταχυτητα της σκεψης....ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝΕ...ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ 1000 ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ....ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΙ ο 3μαλακας της παρεας,ο κερατας και ο δαρμενος μαζι....πολυ απλα γιατι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ....πρεπει παντα ο 'τελευταιος τροχος της αμαξας' να εχει κινητρο για να δουλεψει νυχθημερον για τα αφεντικα...μεγαλυτερο κινητρο απο την επιβιωση -βεβαιως οπως ξερεις- δεν υπαρχει!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
εμείς από το άκρο αυτό πήγαμε στο ακριβώς αντίθετο όμως με ακριβώς ίδια αποτελέσματα με χειρότερο αντίκτυπο (λόγω πιο αδύναμης χώρας)
και πού'σαι μάστορα... στο αμερικάνικο μοντέλο πάει το πράγμα εδώ...σιγά σιγά. Πάλι στην κατανάλωση θα το πάνε.
Το μοντελο ΔΟΥΛΕΙΑ για -καταναλωση- περασε ανεπιστρεπτι νομιζω...Το πραγμα απο "economic growth" εχει περασει σε φαση "uneconomic growth"....ΤΟ μοντελο που θα παιξει μπαλα πιστευω ,ειναι το διλληματικου τυπου ,"δουλεια για επιβιωση η ψοφα"...λυπαμαι αλλα θα μας γαμησουν ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ!

Επισκέπτης
να στο πω αλλιώς...
όσα βγάζεις να τα ξοδεύεις

Άλλο το ξοδευω, άλλο το καταναλωνω.
Και τα εισοδήματα πλέον θα είναι τέτοια (όπως εσύ έχεις γραψει) που δε θα μπορεις να καταναλώσεις. Θα ξοδεύονται ολα "υπέρ πατρίδος"..

Επισκέπτης
Η λεγομενη κακοδιοικηση ειναι αριστη διοικηση. Απλως ειναι διοικηση που ασκειται με αυτο τον τροπο. Αποτελεσματικη ειναι ωστοσο. Για ποιους ειναι το θεμα
Συμφωναω,αρκετα με τη μαλακια του"αδυναμου κρατους"-ντε φακτο επικληση για να μας σβερκωθει ενα υπερκρατος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άλλο το ξοδευω, άλλο το καταναλωνω.
Και τα εισοδήματα πλέον θα είναι τέτοια (όπως εσύ έχεις γραψει) που δε θα μπορεις να καταναλώσεις. Θα ξοδεύονται ολα "υπέρ πατρίδος"..
τι είπες τώρα
άλλο το ένα και άλλο το άλλο;
δηλαδή ό,τι ξοδεύεις δεν είναι κατανάλωση χρήματος;;;;;
εεεε;;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το μοντελο ΔΟΥΛΕΙΑ για -καταναλωση- περασε ανεπιστρεπτι νομιζω...Το πραγμα απο "economic growth" εχει περασει σε φαση "uneconomic growth"....ΤΟ μοντελο που θα παιξει μπαλα πιστευω ,ειναι το διλληματικου τυπου ,"δουλεια για επιβιωση η ψοφα"...λυπαμαι αλλα θα μας γαμησουν ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ!
βαριέμαι να στο αναλύσω τώρα
σόρρυ
απλά ξέρω πως αφενός θα πρέπει να γράψω ολόκληρο σεντόνι για να στο εξηγήσω και αφετέρου όλο και κάποιος θα παρεξηγήσει κάτι από εκεί μέσα ώστε να αρχίσουμε πάλι σουπαμούπες χωρίς νόημα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
τι είπες τώρα
άλλο το ένα και άλλο το άλλο;
δηλαδή ό,τι ξοδεύεις δεν είναι κατανάλωση χρήματος;;;;;
εεεε;;;;
ΜΕΣΙΕ δεν ξερω αν εχεις παρει χαμπαρι,ΑΛΛΑ οτι ξοδευουμε πλεον οι περισσοτεροι ειναι για χαρατσια φορους φπα ΚΑΙ ΓΑΜΙΩ- ΠΑΓΙΑ...ΣΕ καταναλωση εχει τρελαθει η σουφρα μας απο τα ριζια τα οσπρια και τα μακαρονια!ΓΙΑ καυλες δε,δεν το συζηταω,κοντευουμε να κοψουμε και το γηπεδο!Πλακα μας κανεις βραδυατικα????ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΙΛΑΣ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΜΕΣΙΕ δεν ξερω αν εχεις παρει χαμπαρι,ΑΛΛΑ οτι ξοδευουμε πλεον οι περισσοτεροι ειναι για χαρατσια φορους φπα ΚΑΙ ΓΑΜΙΩ- ΠΑΓΙΑ...ΣΕ καταναλωση εχει τρελαθει η σουφρα μας απο τα ριζια τα οσπρια και τα μακαρονια!ΓΙΑ καυλες δε,δεν το συζηταω,κοντευουμε να κοψουμε και το γηπεδο!Πλακα μας κανεις βραδυατικα????ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΙΛΑΣ?
γμτ... ελληνικά γράφω και είμαι σίγουρος πως είμαι σαφής.
δε σου έγραψα πουθενά πως αυτό γίνεται ΤΩΡΑ. σου είπα πως εκεί το πάνε.

άστο ρε ... μεσιέ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
γμτ... ελληνικά γράφω και είμαι σίγουρος πως είμαι σαφής.
δε σου έγραψα πουθενά πως αυτό γίνεται ΤΩΡΑ. σου είπα πως εκεί το πάνε.

άστο ρε ... μεσιέ
KAI γω σαφης ειμαι ρε συ μοικανε!Πως το πανε προς τα κει?????Βλεπεις κανα σημαδι?καμια ενδειξη?ΤΩΡΑ που μιλαμε υπογραφουν 11.5 δις Οριζοντια μετρα!!!!ποια κατευθυνση προς την καταναλωση βλεπεις?ΜΕ ΤΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ????Τωρα αν εσυ εχεις μαντικες ικανοτητες-ΠΑΩ ΠΑΣΟ!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ????? :huh: :huh:
ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ να γυρναμε στην εποχη των φεουδαρχων?????????ΚΑΙ ΣΟΥΜΠΙΤΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
-ΔΗΛΑΔΗ πως το πανε προς τακει????ΕΙΣΑΙ τοσο αισιοδοξος και βλεπεις ΦΩΣ στο τουνελ σαν τον στραβο πιτσα η τον γουρλωματη υπ.οικ?????ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΠΟΥΤΣΑ!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
KAI γω σαφης ειμαι ρε συ μοικανε!Πως το πανε προς τα κει?????Βλεπεις κανα σημαδι?καμια ενδειξη?ΤΩΡΑ που μιλαμε υπογραφουν 11.5 δις Οριζοντια μετρα!!!!ποια κατευθυνση προς την καταναλωση βλεπεις?ΜΕ ΤΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ????Τωρα αν εσυ εχεις μαντικες ικανοτητες-ΠΑΩ ΠΑΣΟ!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ????? :huh: :huh:
ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ να γυρναμε στην εποχη των φεουδαρχων?????????ΚΑΙ ΣΟΥΜΠΙΤΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ.....
ρε γμτ.... δεν σου έγραψα πιο πάνω πως χρειάζεται σεντόνι και θα αρχίσουνε τα σουπαμούπες; δεν σου είπα πως βαριέμαι;
άσε με να χαρείς και είμαι άυπνος από εχθές στις 6

δεν συμφωνείς με αυτό που λέω; με γεια σου με χαρά σου.
δεν θα κάτσω να κάνω ανάλυση τώρα
βαριέμαι και είμαι ξεθεωμένος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
-ΔΗΛΑΔΗ πως το πανε προς τακει????ΕΙΣΑΙ τοσο αισιοδοξος και βλεπεις ΦΩΣ στο τουνελ σαν τον στραβο πιτσα η τον γουρλωματη υπ.οικ?????ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΠΟΥΤΣΑ!!!!!
και μεταξύ μας ... το σκεφτόμουνα και αυτό προχθές.
δεν ΒΛΕΠΩ φως.
έχω μία ανεξήγητη διαίσθηση πως το πανηγύρι τελειώνει.
Δεν μπορώ να στο δικαιολογήσω, είναι διαίσθηση. Και μακάρι να βγει αληθινό.
Προς το παρόν η διαίσθηση που μου βγήκε ήταν η ήττα του Ολυμπιακού. Βέβαια μου έβγαινε 3άρα, αλλά δεν βγήκε το σκορ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είναι οι φόροι καταναλωτικά αγαθά??
αν το πάρεις ετυμολογικά (έξοδο-ξοδεύω), τότε έχεις δίκιο

αλλά στην καθημερινή συνομιλία δεν λες ποτέ "ξοδεύω" σε φόρους. Δίνω λες.
Ξοδεύω λες όταν αγοράζεις συνήθως

εκτός αν εσύ εκφράζεσαι αλλιώς.

Επισκέπτης
αν το πάρεις ετυμολογικά (έξοδο-ξοδεύω), τότε έχεις δίκιο

αλλά στην καθημερινή συνομιλία δεν λες ποτέ "ξοδεύω" σε φόρους. Δίνω λες.
Ξοδεύω λες όταν αγοράζεις συνήθως

εκτός αν εσύ εκφράζεσαι αλλιώς.

Εντάξει τώρα, μην πιάσουμε ετυμολογικές αναλύσεις, έτσι κι αλλιώς η φιλολογία δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου.
Επί της ουσίας κατάλαβες πιστεύω τι εννοώ.

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και κάτι τελευταίο.
όσο αποδέχεσαι πως ένα κλίμα είναι νοσηρό, μια κατάσταση είναι νοσηρή και δεν κάνεις τίποτα για να τα αλλάξεις, δεν θα αλλάξουνε ποτέ.

όπα εδώ είσαι λάθος γιατί απλά δεν με ξέρεις :birdman: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom