Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
θα μου επιτρέψεις να μην ανατρέξω εντός του βιβλίου γιατί είναι αρκετά τα σημεία και τέλος πάντων δεν είναι ανάγκη να κάνω αντιγραφές και να γράφω κουβέρτες.
Αλλά ας πούμε, όταν μιλάει και λέει για μια Ελλάδα χωρίς εκμεταλλευτές και καταπιεζόμενους, χωρίς πλούσιους και φτωχούς.... σε ποια ουτοπία ζει;;

το "σαν θελήσει ποτέ ο λαός, το πεπρωμένο θα προσκυνήσει" τι ρεαλιστικό έχει;

δεν έγραψα πουθενά πως δεν λέει όμορφα πράγματα. Ουτοπικά, ανέφικτα και σουρεαλ πράγματα λέει.

Πράγματα που δεν γίνονται.
Σόρρυ, δεν έχω άλλο λεξιλόγιο να το κάνω πιο λιανά.

Από όλο το βιβλίο δλδ, εσύ διάβασες μόνο το τελευταίο κεφάλαιο??

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
χαχαχαχα
αυτά είναι δικές σου προεκτάσεις.
ξεκινάμε από διαφορετική εκκίνηση.

εσύ θεωρείς πως ό,τι και να λες έχεις δίκιο ενώ εγώ συζητάω και δέχομαι πως μπορεί να έχω και λάθος κάπου.

εσύ βρίζεις, ενώ εγώ διαφωνώ όπου διαφωνώ.

εσύ μου λες πως διαβάζεις συγγράματα αυτών που πολιτεύονται με συγκεκριμένη παράταξη και μιλάνε μονοδιάστατα ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ και εγώ σου λέω πως έχω διαβάσει ΚΑΙ ΑΥΤΑ και έχω φτάσει σε μια κρίση.

Δεν θεωρώ πως κάποιοι θα σωθούν ή κάτι άλλο, αυτά είναι δικές σου κρίσεις.
Την προσωπική μου κρίση την έχω γράψει πολλάκις: η πολιτική σκηνη στην Ελλάδα θέλει ΟΛΗ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ απόσπασμα.
τις ουτοπικές παπαριές του κάθε μπογιόπουλου μπορείς να τις πιστέψεις εσύ όπως πίστευαν πιο παλιά τις αντίστοιχες του Ανδρέα και των λοιπών σοσιαλιστών.

άλλωστε τις ταμπέλες τις έχουνε έτοιμες.

Δεν μιλάω ποτέ με ταμπέλες εγώ όμως. Τον μπογιόπουλο τον διάβασα, το πλήρωσα το βιβλίο του για να μάθω τη γνώμη του.

Φαντάζομαι όμως πως εσύ ως δημοκράτης θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη, έτσι;

τα πτυχία μου και η εργασία μου δεν σε αφορούν.
ο στιγκλιτζ,η κλαιν,ο Marc Roche  ποιας παραταξης ειναι ρε τελειωμενε βλακα???
ηδη απαντησα στον νατσο οτι δεν γουσταρω να διαβαζω βιβλια με μαρξιστιτικα τσιτατα..
μονος γραφω οτι δεν γουσταρω τον μπογιοπουλο επειδη ειναι κκε & τις μαλακιες του,ομως δεν μπορω να μην παραμεινω στα στοιχεια που παραθετει..
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ???
εκτος αν σκοπιμα παραποιεις τα οσα γραφω μονο & μονο για να γραψεις καποια μαλακια..
ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είναι εύκολο ν'αφορίζεις τον Μπογιόπουλο σαν ΚΚΕ.
Όλοι μας θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει. Δε μπορείς όμως ν'αφορίζεις το συγκεκριμένο βιβλίο επειδή το έγραψε αυτός,ισχυριζόμενος μάλιστα πως το έχεις διαβάσει κιόλας..
σόρρυ κιόλας αλλά δεν αφόρησα κανέναν.
είπα πως το διάβασα και η γνώμη μου είναι πως λέει παπάρες

και το επαναλαμβάνω. παπάρες με την έννοια πως λέει πράγματα ανέφικτα, δεν γίνονται.

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
θα μου επιτρέψεις να μην ανατρέξω εντός του βιβλίου γιατί είναι αρκετά τα σημεία και τέλος πάντων δεν είναι ανάγκη να κάνω αντιγραφές και να γράφω κουβέρτες.
Αλλά ας πούμε, όταν μιλάει και λέει για μια Ελλάδα χωρίς εκμεταλλευτές και καταπιεζόμενους, χωρίς πλούσιους και φτωχούς.... σε ποια ουτοπία ζει;;

το "σαν θελήσει ποτέ ο λαός, το πεπρωμένο θα προσκυνήσει" τι ρεαλιστικό έχει;

δεν έγραψα πουθενά πως δεν λέει όμορφα πράγματα. Ουτοπικά, ανέφικτα και σουρεαλ πράγματα λέει.

Πράγματα που δεν γίνονται.
Σόρρυ, δεν έχω άλλο λεξιλόγιο να το κάνω πιο λιανά.
βρε αρχιμαλακα στα παπαρια μου τι προτεινει ο μπογιοπουλος & ο καθε αλλος παπαρας..
τα στοιχεια που παραθετουν ολοι αυτοι τα αμφισβητεις???
το οτι το σημερινο συστημα εχει πεθανει-δεν οδηγει πουθενα,το αμφισβητεις???
τι απο τα 2 εισαι???ΖΩΟ ή αποκτηνωμενος μαλακας???
δεν σου προτεινα καμια λυση..
αυτο που φωναζω ειναι οτι το συστημα εχει αποτυχει..
πως ειναι δυνατον να το υποστηριζετε ακομη απο την στιγμη που δεν εισαστε οι bill gates αυτης της γαμημενης κοινωνιας???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο στιγκλιτζ,η κλαιν,ο Marc Roche  ποιας παραταξης ειναι ρε τελειωμενε βλακα???
ηδη απαντησα στον νατσο οτι δεν γουσταρω να διαβαζω βιβλια με μαρξιστιτικα τσιτατα..
μονος γραφω οτι δεν γουσταρω τον μπογιοπουλο επειδη ειναι κκε & τις μαλακιες του,ομως δεν μπορω να μην παραμεινω στα στοιχεια που παραθετει..
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ???
εκτος αν σκοπιμα παραποιεις τα οσα γραφω μονο & μονο για να γραψεις καποια μαλακια..
ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ???
όσο και να βρίζεις, δίκιο δεν έχεις.
έγραψα συγκεκριμένο πράγμα: πως διάβασα το βιβλίο του και το θεωρώ ουτοπικό.

δεν είπα πουθενά πως τα στοιχεία που λέει είναι λάθος. είπα πως οι προτάσεις του είναι ανέφικτες.
ούτε είπα πως κανείς από τους λοιπούς είναι συγκεκριμένης παράταξης.

μην βάζεις λόγια στο στόμα του άλλου.

στη διάθεσή σου να βρίσεις δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις ακριβώς τι γράφει ο άλλος.

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
όσο και να βρίζεις, δίκιο δεν έχεις.
έγραψα συγκεκριμένο πράγμα: πως διάβασα το βιβλίο του και το θεωρώ ουτοπικό.

δεν είπα πουθενά πως τα στοιχεία που λέει είναι λάθος. είπα πως οι προτάσεις του είναι ανέφικτες.
ούτε είπα πως κανείς από τους λοιπούς είναι συγκεκριμένης παράταξης.

μην βάζεις λόγια στο στόμα του άλλου.

στη διάθεσή σου να βρίσεις δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις ακριβώς τι γράφει ο άλλος.
ποιος καριολης εγραψε το "εσύ μου λες πως διαβάζεις συγγράματα αυτών που πολιτεύονται με συγκεκριμένη παράταξη και μιλάνε μονοδιάστατα ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ και εγώ σου λέω πως έχω διαβάσει ΚΑΙ ΑΥΤΑ και έχω φτάσει σε μια κρίση"???
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[quote author=brain_gamer  link=topic=83462.msg4028877#msg4028877 date=1346411895]
το περιεργο θα ηταν να συμφωνουσες..
εσυ ειπαμε οτι εισαι ειδικη περιπτωση..
για να καταλαβεις γιατι ο θειος & ο χοντρος ηρθαν στον ΘΡΥΛΟ,επρεπε να στο κανω πενηνταρακια..
αστο..
το οτι τα διαβασες δεν μου λεει τιποτε..
απο αναλυση-επεξεργασια-κριση & συνθεση εισαι ενα μεγαλο μηδεν,παρα τις οποιες σπουδες σου ή τις τυχον μεγαλες θεσεις που κατεχεις σε εταιρειες..
θα μου πεις,αφου δεν τα πιανεις εσυ,τι σκατα να πιασουν οι αλλοι???
ειπαμε..
ειμαι τιτανοτεραστιος μαλακας & ακομη πιστευω οτι ακομη μπορει να σωθουν καποιοι..
[/quote]του χω πει ένα εκατομμύριο φορές ότι έχει πρόβλημα αντίληψης.
δεν το κατάλαβε μάλιστα προσεβλήθη κιόλας.
απο τοτε εκτός απο μερικα μπινελίκια τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.

Επισκέπτης
παπάρες με την έννοια πως λέει πράγματα ανέφικτα, δεν γίνονται.

Ανέφικτα εννοείς τα πράγματα που περιγράφει πως έχουν ήδη γίνει και γίνονται τη στιγμή που μιλάμε??
Γιατί το συγκεκριμένο βιβλίο αυτό πραγαματεύεται..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Από όλο το βιβλίο δλδ, εσύ διάβασες μόνο το τελευταίο κεφάλαιο??
νομίζω εξήγησα ακριβώς τι είπα για το βιβλίο

κρίνω το συγγραφέα από τα συμπεράσματα που ο ίδιος θέλει να περάσει από το βιβλίο του.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

κρίνω το συγγραφέα από τα συμπεράσματα που ο ίδιος θέλει να περάσει από το βιβλίο του.
Δηλαδή κατακρίνεις το βιβλίο επειδή ο Μπογιό είναι ΚΚΕς...μάλιστα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Δείτε αγαπητέ.

Να το πάρουμε από την ανάποδη.

Ακριβώς τα ίδια έλεγαν και οι θιασώτες του οικονομικού ντετερμινισμού όταν διάβασαν το  Mein Kampf. Παρ΄ όλα αυτά, διαπίστωσαν ότι τα εφικτά ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που νόμιζαν.

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
του χω πει ένα εκατομμύριο φορές ότι έχει πρόβλημα αντίληψης.
δεν το κατάλαβε μάλιστα προσεβλήθη κιόλας.
απο τοτε εκτός απο μερικα μπινελίκια τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.
στα παπαρια μου το οτι προσεβληθη..
το οτι δεν καταλαβαινει γρι,παρολα αυτα εχει αποψη,το οτι παραποιει εντελως τα οσα γραφω,αυτο ειναι που με πειραζει..
αθεραπευτα βλακας λεμε..
δοξα τον γιαραμπι που δεν πηρα πτυχιο βοιδοσχολης ρε πουστη..
σκαει γαιδαρο ο μπινες..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ανέφικτα εννοείς τα πράγματα που περιγράφει πως έχουν ήδη γίνει και γίνονται τη στιγμή που μιλάμε??
Γιατί το συγκεκριμένο βιβλίο αυτό πραγαματεύεται..
ο εγκεφαλικός προσανατολισμός του μοικάνου μου θυμίζει κάποτε που ήμουν πιτσιρικάς και έκανε ο γενικός γαμάω του πανελληνίου τότε διαλογή στην πιτσιρικαρία με βάση το σωματότυπο και τη σωματοδομή που ταιριάζει στο άθλημα.

αυτός δλδ που θα είχε πετάξει στον κάλαθο τον γκάλη γιατί ηταν τάπας, τον μέσι γιατί ήταν μπασμένο και τον ζιντάν γιατί ήταν αλητάκι.

ευτυχώε που υπάρχουν πλέζουρες και ερχόμαστε πού και πού ίσα-βάρκα ίσα-νερά.
μας έχουν καταστρέψει οι μοικάνοι γνώστες του ανέφικτου.
ας πούμε.
καλά κάποτε που δεν είχα ακούσει το μοικάνο φίλο μου..... Σιγά ρε μαλάκα μη γαμήσεις τζάμπα στριπτηζού.  :2funny:  :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
[quote author=brain_gamer  link=topic=83462.msg4028987#msg4028987 date=1346414776]
μην βριζετε κυριε..
Υ.Γ ειμαστε στο "λο-λα,να ε-να μη-λο & τους πας στο αιγαιο χωρις μπρατσακια???
[/quote]

Καλώς.  Ζητώ συγγνώμη.

Δείτε αγαπητέ.

Να το πάρουμε από την ανάποδη.

Ακριβώς τα ίδια έλεγαν και οι θιασώτες του οικονομικού ντετερμινισμού του μηχανισμού οικονομικής αιτιοκρατίας, όταν διάβασαν το  Mein Kampf. Παρ΄ όλα αυτά, διαπίστωσαν ότι τα εφικτά ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που νόμιζαν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βρε αρχιμαλακα στα παπαρια μου τι προτεινει ο μπογιοπουλος & ο καθε αλλος παπαρας..
τα στοιχεια που παραθετουν ολοι αυτοι τα αμφισβητεις???
το οτι το σημερινο συστημα εχει πεθανει-δεν οδηγει πουθενα,το αμφισβητεις???
τι απο τα 2 εισαι???ΖΩΟ ή αποκτηνωμενος μαλακας???
δεν σου προτεινα καμια λυση..
αυτο που φωναζω ειναι οτι το συστημα εχει αποτυχει..
πως ειναι δυνατον να το υποστηριζετε ακομη απο την στιγμη που δεν εισαστε οι bill gates αυτης της γαμημενης κοινωνιας???
πόσο μα πόσο λοβωτομημένος είσαι;

λέω πως ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα είναι ίδιο, λέω πως όλοι τους θέλουνε απόσπασμα και εσύ μου λές πως σου λέω πως είναι πετυχημένο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πόσο μα πόσο λοβωτομημένος είσαι;

λέω πως [size=18pt]ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα είναι ίδιο[/size], λέω πως όλοι τους θέλουνε απόσπασμα και εσύ μου λές πως σου λέω πως είναι πετυχημένο;

κεντάς σήμερα.
να συμπληρώσω
όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες
όλοι οι αριστεροί είναι προδότες
όλοι οι δεξιοί είναι φασίστες
όλοι οι μουσουλμάνοι είναι άξεστοι
όλες οι αλβανοί είναι εγκληματίες.
κλπ.

κεντάς.  :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είναι εύκολο ν'αφορίζεις τον Μπογιόπουλο σαν ΚΚΕ.
Όλοι μας θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει. Δε μπορείς όμως ν'αφορίζεις το συγκεκριμένο βιβλίο επειδή το έγραψε αυτός,ισχυριζόμενος μάλιστα πως το έχεις διαβάσει κιόλας..
ε, σόρρυ αλλά έχουμε θέμα ελληνικών
πότε αφόρησα κάτι επειδή το έγραψε ΑΥΤΟΣ; Άμα ήταν έτσι τότε ποιος ο λόγος να το αγοράσω και να το διαβάσω;
έλεος

τι κακό είναι αυτό να μη δέχεστε πως κάποιος άλλος έχει διαφορετική γνώμη από τη δική σας για ένα θέμα...

μπορεί να έχετε εσείς δίκιο, αλλά πρέπει ντε και καλά να συμφωνήσει κάποιος μαζί σας; έλεος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom