Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κεντάς σήμερα.
να συμπληρώσω
όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες
όλοι οι αριστεροί είναι προδότες
όλοι οι δεξιοί είναι φασίστες
όλοι οι μουσουλμάνοι είναι άξεστοι
όλες οι αλβανοί είναι εγκληματίες.
κλπ.

κεντάς.  :rockon:
όχι, αυτά που λες δεν τα λέω εγώ

λέω πως όλο το πολιτικό σύστημα είναι το ίδιο
χρεωκοπημένο κάργα

αν εσύ θεωρείς πως κάποιο από τα κόμματα βγαίνει και αντιβαίνει του συστήματος, να μας το πεις να το ψηφίσουμε
γιατί εγώ όλα συστημικά τα βλέπω με το θολό μου το μάτι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε, σόρρυ αλλά έχουμε θέμα ελληνικών
πότε αφόρησα κάτι επειδή το έγραψε ΑΥΤΟΣ; Άμα ήταν έτσι τότε ποιος ο λόγος να το αγοράσω και να το διαβάσω;
έλεος

τι κακό είναι αυτό να μη δέχεστε πως κάποιος άλλος έχει διαφορετική γνώμη από τη δική σας για ένα θέμα...

μπορεί να έχετε εσείς δίκιο, αλλά πρέπει ντε και καλά να συμφωνήσει κάποιος μαζί σας; έλεος...
μην τους δίνεις σημασία αδερφέ.
κομπλεξικά πουστράκια είναι.

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
πόσο μα πόσο λοβωτομημένος είσαι;

λέω πως ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα είναι ίδιο, λέω πως όλοι τους θέλουνε απόσπασμα και εσύ μου λές πως σου λέω πως είναι πετυχημένο;
παραιτουμαι..
απαντας σε οτι θελεις & μαλιστα χωρις καμια συνδεση με τα προηγουμενα..
τα εχει πει ο αινσταιν αλλα εγω δεν ακουγα..
πριν καν προλαβω να ποσταρω το πρωτο μηνυμα & χωρις καν να εχεις διαβασει το κειμενο "Το τρίγωνο της παγκόσμιας κερδοσκοπίας",απαντησες με μια μαλκια περι μπογιοπουλου που ηδη εγραφα οτι δεν τον ασπαζομαι & βεβαια κανοντας γαργαρα τους αλλους 3..
μονο & μονο εξ αυτου,δεν επρεπε να σου εχω απαντησει..
μετα βεβαια τα εκανες χιλιες φορες δελο,γιατι αλλα σου λεγαμε,αλλα καταλαβαινες,αλλα εγραφες..
εγω ειμαι ο μαλακας της υποθεσης που παρασυρθηκα..
η περιπτωση σου ειναι κλινικη..
δεν ασχολουμαι πλεον..
τραγουδα μονος σου..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όχι, αυτά που λες δεν τα λέω εγώ

λέω πως όλο το πολιτικό σύστημα είναι το ίδιο
χρεωκοπημένο κάργα

αν εσύ θεωρείς πως κάποιο από τα κόμματα βγαίνει και αντιβαίνει του συστήματος, να μας το πεις να το ψηφίσουμε
γιατί εγώ όλα συστημικά τα βλέπω με το θολό μου το μάτι

να πάς να κάνεις τότε διάλογο με υπολογιστή όχι με ανθρώπους....

να σου βάζω και την πρώτη ερώτηση:
01-dyadiko.gif

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
κακο πραγμα να πιστευεις οτι ξερεις..
τετοιοι μαλακες δεν εχουν καμια τυχη..
& μια βδομαδα να τους πας στο ορυχειο που εκοψε ο ιταλος τις φλεβες του,δεν προκειται να παρουν χαμπαρι τιποτε..
παλι τις ιδιες μαλακιες θα σου λενε..
απελπισια..
τα εχει γραψει ο Λεμπεσης πριν καν γεννηθουμε..
Εὐάγγελος Λεμπέσης - Ἡ Τεράστια Κοινωνικὴ Σημασία τῶν Βλακῶν ἐν τῷ Συγχρόνῳ Βίῳ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

να σου βάζω και την πρώτη ερώτηση:
01-dyadiko.gif
κοίτα να δεις
και πολύ είναι που κάνουμε κάποιοι διάλογο ακόμα μαζί σου
με εσένα δηλαδή που έκανες ολόκληρη προπαγανδα το 2009 υπερ ΓΑΠ.
και που τώρα λες τα αντίθετα.

παραιτουμαι..
απαντας σε οτι θελεις & μαλιστα χωρις καμια συνδεση με τα προηγουμενα..
τα εχει πει ο αινσταιν αλλα εγω δεν ακουγα..
πριν καν προλαβω να ποσταρω το πρωτο μηνυμα & χωρις καν να εχεις διαβασει το κειμενο "Το τρίγωνο της παγκόσμιας κερδοσκοπίας",απαντησες με μια μαλκια περι μπογιοπουλου που ηδη εγραφα οτι δεν τον ασπαζομαι & βεβαια κανοντας γαργαρα τους αλλους 3..
μονο & μονο εξ αυτου,δεν επρεπε να σου εχω απαντησει..
μετα βεβαια τα εκανες χιλιες φορες δελο,γιατι αλλα σου λεγαμε,αλλα καταλαβαινες,αλλα εγραφες..
εγω ειμαι ο μαλακας της υποθεσης που παρασυρθηκα..
η περιπτωση σου ειναι κλινικη..
δεν ασχολουμαι πλεον..
τραγουδα μονος σου..
απαντάω σε αυτά που μου λες.
άμα εσύ θες να δεις άλλες απαντήσεις δεν σου φταίω εγώ

επί της ουσίας σε πείραξε που είπα πως η θέση του Μπογιόπουλου είναι παπάρα. Οκ, αυτή είναι η άποψή μου.
είναι δικαίωμά σου να διαφωνείς. Δεν προσπαθώ άλλωστε να σε πείσω.

δεν πρόκειτια να κερδίσω κάτι με το να συμφωνήσεις μαζί μου. Όπως είπα άλλωστε, έχουμε άλλη εκκίνηση. Εγώ δέχομαι πως μπορεί να σφάλω. Εσύ όχι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
[quote author=brain_gamer  link=topic=83462.msg4028938#msg4028938 date=1346413311]
βρε αρχιμαλακα στα παπαρια μου τι προτεινει ο μπογιοπουλος & ο καθε αλλος παπαρας..
τα στοιχεια που παραθετουν ολοι αυτοι τα αμφισβητεις???
το οτι το σημερινο συστημα εχει πεθανει-δεν οδηγει πουθενα,το αμφισβητεις???
τι απο τα 2 εισαι???ΖΩΟ ή αποκτηνωμενος μαλακας???
δεν σου προτεινα καμια λυση..
αυτο που φωναζω ειναι οτι το συστημα εχει αποτυχει..
πως ειναι δυνατον να το υποστηριζετε ακομη απο την στιγμη που δεν εισαστε οι bill gates αυτης της γαμημενης κοινωνιας???
[/quote]

Χαχαχα μποιος μπογιοπουλος που αντε ειναι και αντιπαλος? ο ιδιος ο Σορος στο η κριση του παγκοσμιου καπιταλισμου αυτο ισχυριζοταν ουσιαστικα. Οτι ειναι τετοια τα δομικα προβληματα του σημερινου ( τοτε) καπιταλισμου, με την κυριαρχια του χρηματοπιστωτικου τομεα, τις ανισορροπιες κλπ κλπ που το οικοδομημα ειναι ευθραυστο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[quote author=brain_gamer  link=topic=83462.msg4029111#msg4029111 date=1346418466]
εισαι τελειωμενος ΒΛΑΚΑΣ & ως εκ τουτου,ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ..
Υ.Γ εκτος του οτι εισαι & τεραστιο μουνι της λασπης γιατι ΕΣΥ εισαι αυτος που παραποιεις συνεχως τα οσα γραφω & επισης ακομη χειροτερα αμφισβητεις αυτα που ΕΣΥ εχεις γραψει..
κανε ρε μπινε ενα διαβασμα απο την αρχη ολων οσων εχουν γραφτει & τραβα αυτοκτονησε επιτελους([size=14pt]αν εχεις λιγη τσιπα[/size])..
[/quote]δεν έχει.
εδώ λέει ότι έκανα προπαγάνδα υπέρ ΓΑΠ επειδή υποστήριζα ότι το πρόγραμμα που ειχε καταθεσει είναι σωστό και όμορφο και το οποιο ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ.
κάτι σαν το τι έκανε ο ΣΑΜΑΡΑΣ πριν και μετά τις εκλογές.

για τον συγκεκριμένο ηλίθιο βεβαια ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι δεδομένο ότι θα κατέστρεφε την ΕΛΛΑΔΑ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπουαχαχαχαχαχαχα γκεμπελάκο. προπαγάνδα υπέρ ΓΑΠ.

παλιά εδώ κάπου θα άρχιζαν οι γαμωμάνες.
τώρα ακολουθώ τη γραμμή του πλέζουρα.
σε γειώνω με το καβλί μου.

Υ.Γ.
να το κοιτάξεις και να δεις.
κορυφαία έκφραση ηλιθίων. λες και υπάρχει ποτέ περίπτωση να κοιτάξεις για να ακούσεις.
καλά
δυστυχώς για εσένα θυμάμαι ακριβώς πώς επιχειρηματολογούσες για την εξυπνάδα και την αξιοσύνη του ΓΑΠ να γίνει πρωθυπουργός.
όπως και για το πόσο πολύ θα άλλαζε τα κακώς κείμενα του χοντρού.

δυστυχώς που λέω ... τέλος πάντων. βασικά είναι στα αρχίδια σου όσο είναι και εμένα στα δικά μου αρχίδια το σχόλιό σου περί της εκφράσεως "¨κοίτα να δεις"

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν έχει.
εδώ λέει ότι έκανα προπαγάνδα υπέρ ΓΑΠ επειδή υποστήριζα ότι το πρόγραμμα που ειχε καταθεσει είναι σωστό και όμορφο και το οποιο ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ.

για τον συγκεκριμένο ηλίθιο βεβαια ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι δεδομένο ότι θα κατέστρεφε την ΕΛΛΑΔΑ.
Έλα ρε που δεν έκανε τίποτα ο ΓΑΠ από αυτά που είπε,έκανε:

βρήκε τα λεφτά για να σώσει τις τράπεζες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά
δυστυχώς για εσένα θυμάμαι ακριβώς πώς επιχειρηματολογούσες για την εξυπνάδα και την αξιοσύνη του ΓΑΠ να γίνει πρωθυπουργός.

δυστυχώς που λέω ... τέλος πάντων. βασικά είναι στα αρχίδια σου όσο είναι και εμένα στα δικά μου αρχίδια το σχόλιό σου περί της εκφράσεως "¨κοίτα να δεις"

εάν εφάρμοζε αυτά που ελεγε θα τα άλλαζε.
αυτός αντιθέτως εφάρμοσε το πρόγραμμα που είχε προαναγγείλει ο χοντρός

τώρα για την εξυπνάδα στα χω ξαναπεί.
εσύ μπορεί να είσαι έξυπνος και αυτός ο ηλίθιος μόνο που ο ηλίθιος κάνει διακοπές σε νησιά και συ λιώνεις εδώ μέσα μαζί μου.
κατά συνέπεια όλα είναι θέμα ορισμού.
άλλωστε συμφωνούμς πλήρως ότι ο τσίπρας ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Επισκέπτης
ε, σόρρυ αλλά έχουμε θέμα ελληνικών
πότε αφόρησα κάτι επειδή το έγραψε ΑΥΤΟΣ; Άμα ήταν έτσι τότε ποιος ο λόγος να το αγοράσω και να το διαβάσω;
έλεος

τι κακό είναι αυτό να μη δέχεστε πως κάποιος άλλος έχει διαφορετική γνώμη από τη δική σας για ένα θέμα...

μπορεί να έχετε εσείς δίκιο, αλλά πρέπει ντε και καλά να συμφωνήσει κάποιος μαζί σας; έλεος...

Επειδή έτσι άκρη δε βγαίνει,ας το πάμε αλλιώς.
Ο πλέζουρας πρότεινε 3-4 βιβλία.  Ο αντίλογός σου ήταν πως δε γουστάρεις την κατευθυνόμενη εξαγωγή συμπερασμάτων αυτών των βιβλίων επειδή οι συγγραφείς τους (ο εξής ένας ο Μπογιόπουλος) πολιτεύονται με αριστερά κόμματα.
Πρότεινε λοιπόν εσύ 1-2 βιβλία των οποίων οι συγγραφείς περιγράφουν την κατάσταση χωρίς να προσπαθούν κατά τη γνώμη σου να κατευθύνουν τον αναγνώστη στην εξαγωγή συγκεκριμένων συμπερασμάτων..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν έχει.

γιατί τι έκανες? δηλαδή το να λές ότι το πρόγραμμα του είναι καλύτερο και σωστότερο τι είναι (ξέροντας μάλιστα γιατί δεν σε έχω για βλάκα ότι δεν πρόκειται να βρεί καμμία απολύτως εφαρμογή)

γιατί μήπως δεν είναι δεδομένο ότι οι αλλοπρόσαλλες θέσεις, το ανύπαρκτο πρόγραμμα, ο μαξιμαλιστικός τσαμπουκάς του θα κάνουν μεγάλο κακό στον τόπο?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εισαι τελειωμενος ΒΛΑΚΑΣ & ως εκ τουτου,ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ..
Υ.Γ εκτος του οτι εισαι & τεραστιο μουνι της λασπης γιατι ΕΣΥ εισαι αυτος που παραποιεις συνεχως τα οσα γραφω & επισης ακομη χειροτερα αμφισβητεις αυτα που ΕΣΥ εχεις γραψει..
κανε ρε μπινε ενα διαβασμα απο την αρχη ολων οσων εχουν γραφτει & τραβα αυτοκτονησε επιτελους(αν εχεις λιγη τσιπα)..
κάποιοι λένε πως αυτοί που δεν μπορούν να μιλήσουνε βρίζουνε

οκ, εγώ λοιπόν είμαι βλάκας κι εσύ πανέξυπνος, εκεί θες να καταλήξεις; θα χαρείς; θα σου φτιάξει το επερχόμενο σ/κ;

επί της ουσίας, μπορείς να συζητήσεις;
είπα 3 φορές πως δεν αμφισβητώ τα στοιχεία ή την επιχειρηματολογία του βιβλίου. Αλλά διαφωνώ με τα συμπεράσματα που λέει. Ε, αν διαφωνείς με εμένα σου είπα το σέβομαι, αλλά δεν καταλαβαίνω την ανάγκη σου να με κάνεις να αποδεχτώ τη γνώμη σου.

θες να πεις πως κάνω λάθος; Μπορεί.

εσύ άλλωστε έχεις αξιωματικά δίκιο.
Οπότε φαντάζομαι πως εσύ πιστεύεις πως μπορούμε να έχουμε ένα κόσμο που δεν θα υπάρχουνε φτωχοί και πλούσιοι, έτσι;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
καλά

Εκτός από αφορισμό προς όλους κάτι άλλο παίζει από εσένα;;;;

Έτσι πάει,θα σου πει ο Καραμανλής τι έχει να σου πει...θα τον ψηφίσεις...δεν θα τα κάνει θα πάρει τ @@ σου την επόμενη.

Το ίδιο θα κάνει ο ΓΑΠ;;; Τ'@@ σου ξανα την επόμενη

Το ίδιο θα κάνει ο Τσι;;; Τ'@@ σου την επόμενη

Το ίδιο το ΚΚΕ;;; Ομοίως @@

Το πρόβλημα δεν είναι που ο λαός πιστεύει...έτσι έχει το σύστημα,κάπου πρέπει να πιστέψεις κ κάποιος να κυβερνήσει,μιας κ όλοι μαζί δεν γίνεται....το πρόβλημα είναι που πιστεύει κ μετά τα αποτελέσματα(την κοροϊδία δηλαδή)....από το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να είχαμε απαλλαγεί από το 89 το πολύ...και από την ΝΔ το 2009 μετά την ανικανότητα του Καραμανλή,αντί αυτού υπάρχουν ακόμα αυτά τα κόμματα κ κυβερνάνε κιόλας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επειδή έτσι άκρη δε βγαίνει,ας το πάμε αλλιώς.
Ο πλέζουρας πρότεινε 3-4 βιβλία.  Ο αντίλογός σου ήταν πως δε γουστάρεις την κατευθυνόμενη εξαγωγή συμπερασμάτων αυτών των βιβλίων επειδή οι συγγραφείς τους (ο εξής ένας ο Μπογιόπουλος) πολιτεύονται με αριστερά κόμματα.
Πρότεινε λοιπόν εσύ 1-2 βιβλία των οποίων οι συγγραφείς περιγράφουν την κατάσταση χωρίς να προσπαθούν κατά τη γνώμη σου να κατευθύνουν τον αναγνώστη στην εξαγωγή συγκεκριμένων συμπερασμάτων..
οχι
εγώ είπα πως δεν συμφωνώ (τα αποκάλεσα και παπάρες μάλιστα) τα συμπεράσματα που βγάζει στο βιβλίο του.
δεν μίλησα για κατευθυνόμενες εξαγωγές συμπερασμάτων κλπ.

Και όχι, δεν θα προτείνω. Άλλωστε δεν έχω και κάτι πιο πρόσφατο από τον Μπογιόπουλο που να έχω διαβάσει. Τελευταία το έχω ρίξει σε Ίρβιν Γιάλομ και διάφορα σχετικά με τη δουλειά μου, άσχετα με τα πολιτικά, οπότε δεν μου έρχεται κάτι αυτόματα.

Αλλά για μένα δεν είναι ανάγκη να έχει διαβάσει κάποιος 50 συγγράματα για να έχει άποψη και να ακούγεται. Μίλησα με αρκετούς ανθρώπους τώρα το καλοκαίρι, και μεγαλύτερους μάλιστα που είχανε μια άποψη χωρίς απαραίτητα να έχουνε κατεβάσει βιβλιοθήκες.

Η δική μου άποψη 9και το έχω ξαναναφέρει ) είναι πως θα πεθάνω προκειμένου να μπορείς να πεις εσύ (και οποιοσδήποτε άλλος) τη γνώμη του, όποια και να είναι.
Η ελευθερία γνώμης για μένα είναι απαραίτητη, ακόμα κι αν θεωρώ τη γνώμη του άλλου εντελώς λάθος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εκτός από αφορισμό προς όλους κάτι άλλο παίζει από εσένα;;;;

Έτσι πάει,θα σου πει ο Καραμανλής τι έχει να σου πει...θα τον ψηφίσεις...δεν θα τα κάνει θα πάρει τ @@ σου την επόμενη.

Το ίδιο θα κάνει ο ΓΑΠ;;; Τ'@@ σου ξανα την επόμενη

Το ίδιο θα κάνει ο Τσι;;; Τ'@@ σου την επόμενη

Το ίδιο το ΚΚΕ;;; Ομοίως @@

Το πρόβλημα δεν είναι που ο λαός πιστεύει...έτσι έχει το σύστημα,κάπου πρέπει να πιστέψεις κ κάποιος να κυβερνήσει,μιας κ όλοι μαζί δεν γίνεται....το πρόβλημα είναι που πιστεύει κ μετά τα αποτελέσματα(την κοροϊδία δηλαδή)....από το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να είχαμε απαλλαγεί από το 89 το πολύ...και από την ΝΔ το 2009 μετά την ανικανότητα του Καραμανλή,αντί αυτού υπάρχουν ακόμα αυτά τα κόμματα κ κυβερνάνε κιόλας.
δεν βλέπω να αποτελείς εξαίρεση

προσωπικά εγώ δεν πιστεύω κανέναν τους.
αυτό λέω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΜΠΙΝΕ παλι κωλοτουμπα κανεις???
δεν απαντησες ομως..
& βεβαια τωρα ομολογεις οτι δεν διαβασες ουτε το κειμενο που ποσταρα "Το τρίγωνο της παγκόσμιας κερδοσκοπίας",ουτε βεβαια τα αλλα 3 βιβλια που προτεινα..
πιαστηκες απο τον καραγκιοζη μπογιοπουλο για να μου την πεις,τα εκανες μπουρδελο & μετα σαν τελειωμενος ΒΛΑΚΑΣ συνεχισες να υποστηριζεις τις αρχικες σου μαλακιες..
ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ..
τελος..
συγγνώμη, αλλά μπορείς να κάνεις παράθεση ακριβώς το ποστ μου γιατί η παράθεσή σου με μπερδεύει;
και για το συγκεκριμένο ποστ σου: για να στην πω;;;;; για να στην πω;;;;;;
την είπα σε εσένα δηλαδή που σου είπα πως ο Μπογιόπουλος λέει παπάρες;
τι ευθιξία είναι αυτή;

και εξακολουθείς να με βρίζεις επειδή είπα τη γνώμη μου πως ένας συγγραφέας σε ένα βιβλίο του λέει παπάρες;
αχαχαχαχαχαχαχα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ε, ναι ρε συ...
αυτά που βγάζει ο ίδιος
γμτ τα ελληνικά μου, τι διαφορετικό έγραψα;

Δηλαδή όταν γράφετε "κρίνω το συγγραφέα από τα συμπεράσματα που ο ίδιος θέλει να περάσει από το βιβλίο του" εννοείτε, ας πούμε,  να τα βγάλει βόλτα πάνω στις σελίδες;  Κάτι σαν στράτα-στρατούλα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ετσι ακριβως..
μολογας χωρις ξυλο & εσυ..
τι να διαβασεις ρε αρχιμαλακα???
μηπως & αυτα που διαβαζεις,τα καταλαβαινεις???
ομως ειχες αποψη για τα βιβλια που προτεινα & μαλιστα ΕΓΡΑΨΕΣ οτι τα διαβασες..
ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ..
μ, μάλιστα

θα σε πληροφορήσω λοιπόν πως (ας μην πω συγκεκριμένο ποσοστό) η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν έχει διαβάσει κανένα πολιτικό βιβλίο. Αντιθέτως διαβάζουνε πολλές φορές τσάο, κλικ, κοκ (δεν τα ξέρω κιόλας)

Αλλά όλοι αυτοί (οι "αγράμματοι) πάνε και ψηφίζουνε και καθορίζουνε τις τύχες μίας χώρας.
Οπότε εμένα μου αρέσει να μιλάω και με αυτούς για να βλέπω τι καταλαβαίνει ο κόσμος γενικότερα.
Δεν θα σταθώ στο σχόλιο του τι καταλαβαίνω και τι οχι.

Αυτό που όντως δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί έχεις τόση μανία που διαφωνώ με ένα σύγγραμα που έγραψες.

οκ, και πες πως είμαι βλάκας και δεν καταλαβαίνω εγώ.
εσύ που είσαι έξυπνος, γιατί βρίζεις αντί να μου εξηγήσεις πώς μπορεί να υπάρχει κόσμος χωρίς φτωχούς και πλούσιους;

Παρεπιπτόντως, εγώ πλούσιος δεν είμαι, οπότε δεν αντιλαμβάνομαι το μένος σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom