Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ποιος την γαμει την ελλαδιτσα σας ρε μαλακες???
διαβαστε λιγακι μηπως & παρετε μυρωδια..
Υ.Γ διαβαστε κανα βιβλιο μηπως & ξεστραβωθειτε-ξυπνησετε ΖΩΑ & κοψετε τις παπαρολογιες..
1.."ειναι ο καπιταλισμος ηλιθιε"..ο μπογιοπουλος μπορει να ειναι κκε με οτι αυτο συνεπαγεται,αλλα εχει πολλα στοιχεια στο βιβλιο του..
2..ακομη περισσοτερα στο "το δογμα του σοκ" της ναομι κλαιν..
3..επισης πολυ καλο,"ο θριαμβος της απληστιας" του στιγκλιτζ..
4..στο "η τραπεζα" του Marc Roche θα σας λυθουν & οι τελευταιες αποριες..
το σημερινο συστημα εχει πεθανει-δεν οδηγει πουθενα..
για να το υποστηριζεις,πρεπει ειτε να εισαι ΖΩΟ,ειτε να εχεις συμφερον & να εισαι αποκτηνωμενος μαλακας..
διαλεχτε τι απο τα 2 εισαστε..

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Δεν ψήφισα με ελεύθερη βούληση...μου έσκασε 200e ο πασόκος παππούς...+50e δηλαδή απ'όσα θα μου δίνε επειδή μόλις είχα περάσει,για καλή αρχή κ τα ρέστα. :birdman:

Μπορούσες απλά να τσιμπήσεις το έξτρα πενηντάρικο, να ψήφιζες ότι γούσταρες και να του έλεγες ότι ψήφισες τα πράσινα αρχιδάκια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ναι, μπορεί να το δεις και ανάποδα
το 59% δηλώνει καλύτερα  χωρίς κουμμουνιστικό καθεστώς

και ψιτ.... πού σαι μυρουδιά... αν το θέλανε και ήτανε καλό δεν θα πολεμούσανε για να το διώξουνε
Πάμε άλλη μία:

60% δήλωσε πως καλύτερα υπό κομμουνιστικού καθεστώτος...41% θα ψήφιζε Τσαουσέσκου.

Ποιος πολέμησε για να το διώξει το καθεστώς;;; Κατά της λιτότητας που είχε επιβάλει ο Τσαουσέσκου στράφηκαν όσοι στράφηκαν....

Και τελικά ο Τσαουσέσκου δεν ανατράπηκε από τον λαό αλλό από τους δικού του,στρατιωτικοί κομμουνιστές που πριν πυροβολούσαν τον λαό τον συλλάβανε,τον περάσανε ένα στρατοδικείο της πλάκας στο τσακ-μπαμ κ τον εκτελέσανε....

Πουθενά τα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν ανατράπηκαν από τον λαό...οι ίδιοι οι κομμουνιστές αλλάξανε το σύστημα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπορούσες απλά να τσιμπήσεις το έξτρα πενηντάρικο, να ψήφιζες ότι γούσταρες και να του έλεγες ότι ψήφισες τα πράσινα αρχιδάκια.
Τότε ήμουν αθώο... 0:)

Σήμερα φυσικά κ αυτό θα έκανα...ζητώντας περισσότερα φυσικά. :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υ.Γ διαβαστε κανα βιβλιο μηπως & ξεστραβωθειτε-ξυπνησετε ΖΩΑ & κοψετε τις παπαρολογιες..
1.."ειναι ο καπιταλισμος ηλιθιε"..ο μπογιοπουλος μπορει να ειναι κκε με οτι αυτο συνεπαγεται,αλλα εχει πολλα στοιχεια στο βιβλιο του..
για να το υποστηριζεις,πρεπει ειτε να εισαι ΖΩΟ,ειτε να εχεις συμφερον & να εισαι αποκτηνωμενος μαλακας..
μια και αυτα που λες τα έχω διαβάσει...
δεν συμφωνώ

το να μιλάμε για ουτοπίες δεν σημαίνει πως βρήκαμε λύσεις
ο μπογιόπουλος - σόρρυ κιόλας, γνώμη μου - αλλά λέει παπάρες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάμε άλλη μία:

60% δήλωσε πως καλύτερα υπό κομμουνιστικού καθεστώτος...41% θα ψήφιζε Τσαουσέσκου.

Ποιος πολέμησε για να το διώξει το καθεστώς;;; Κατά της λιτότητας που είχε επιβάλει ο Τσαουσέσκου στράφηκαν όσοι στράφηκαν....

Και τελικά ο Τσαουσέσκου δεν ανατράπηκε από τον λαό αλλό από τους δικού τους,στρατιωτικοί κομμουνιστές που πριν πυροβολούσαν τον λαό τον συλλάβανε,τον περάσανε ένα στρατοδικείο της πλάκας στο τσακ-μπαμ κ τον εκτελέσανε....

Πουθενά τα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν ανατράπηκαν από τον λαό...οι ίδιοι οι κομμουνιστές αλλάξανε το σύστημα :2funny: :2funny: :2funny:.
ούτε τι γράφεις δεν καταλαβαίνεις
οι κουμμουνιστές δεν είναι στο λαό;

το κουμμουνιστικό καθεστώς δεν σημαίνει ο λαός στην εξουσία;

μια και λέμε για βιβλία.... τα γουρουνάκια του Οργουελ τα έχει διαβάσει κανείς;

μπα...ψιλά γράμματα...

ένα σύστημα όπως το κουμμουνιστικό που ΠΕΘΑΝΕ και επισήμως και δεν απέδωσε ΠΟΥΘΕΝΑ, εδώ στην Ελλάδα το θεοποιούμε τώρα...

και το θεοποιεί ένας που δεν ψηφίζει ΚΑΝ ΚΚΕ! Αλλά Συριζα!
χαχαχαχαχαχαχα

ό,τι νά'ναι...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16

Όχι ρε και βιβλία, άντε καμιά GOAL στο τσακίρ κέφι. Αφού τα ξέρουμε όλα, γιατί να διαβάζουμε βιβλία? Δουλειά να υπάρχει (αν δεν υπάρχει είσαι τεμπελόσκυλο), να κυλάει το μαρούλι και ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος. Άμα παίζεις το παιχνίδι τους είσαι μια χαρά:

Επισκέπτης
[quote author=brain_gamer  link=topic=83462.msg4028826#msg4028826 date=1346411081]

4..στο "η τραπεζα" του Marc Roche θα σας λυθουν & οι τελευταιες αποριες..

[/quote]

Επιτρέπεται ένα συμπληρωματάκι??

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δεν συμφωνώ

το περιεργο θα ηταν να συμφωνουσες..
εσυ ειπαμε οτι εισαι ειδικη περιπτωση..
για να καταλαβεις γιατι ο θειος & ο χοντρος ηρθαν στον ΘΡΥΛΟ,επρεπε να στο κανω πενηνταρακια..
αστο..
το οτι τα διαβασες δεν μου λεει τιποτε..
απο αναλυση-επεξεργασια-κριση & συνθεση εισαι ενα μεγαλο μηδεν,παρα τις οποιες σπουδες σου ή τις τυχον μεγαλες θεσεις που κατεχεις σε εταιρειες..
θα μου πεις,αφου δεν τα πιανεις εσυ,τι σκατα να πιασουν οι αλλοι???
ειπαμε..
ειμαι τιτανοτεραστιος μαλακας & ακομη πιστευω οτι ακομη μπορει να σωθουν καποιοι..

Επισκέπτης
δεν συμφωνώ

Μιας και το έχεις όπως λες διαβάσει, πες μου σε ποιο σημείο ακριβώς λέει παπάρες ο Μπογιόπουλος στο συγκεκριμένο βιβλίο..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ούτε τι γράφεις δεν καταλαβαίνεις
οι κουμμουνιστές δεν είναι στο λαό;

το κουμμουνιστικό καθεστώς δεν σημαίνει ο λαός στην εξουσία;

μια και λέμε για βιβλία.... τα γουρουνάκια του Οργουελ τα έχει διαβάσει κανείς;

μπα...ψιλά γράμματα...

ένα σύστημα όπως το κουμμουνιστικό που ΠΕΘΑΝΕ και επισήμως και δεν απέδωσε ΠΟΥΘΕΝΑ, εδώ στην Ελλάδα το θεοποιούμε τώρα...

και το θεοποιεί ένας που δεν ψηφίζει ΚΑΝ ΚΚΕ! Αλλά Συριζα!
χαχαχαχαχαχαχα

ό,τι νά'ναι...
Όχι οι κομμουνιστές δεν είναι στο λαό,είναι στην διοίκηση,είναι αυτό που είχε πει η Αλέκα: ''Ασκούμε κριτική στο Κ.Κ.Σ.Ε που από τα πάνω τα χάλασε''.

το 78% των πολιτών των Ενωσιακών Δημοκρατιών, μαζί και της Ρωσίας, τάχθηκαν υπέρ της διατήρησης της ΕΣΣΔ στην ανανεωμένη της μορφή,αλλά ο Γιέλτσιν το έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι πληρωμένος από τους Αμερικάνουν κ αποτελείωσε την Σοβιετική Ένωση...με τον Γκορμπατσόφ να έχει βάλει το πρώτο λιθαράκι.

link:

(7μη παράγραφος προς το τέλος)

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Τότε ήμουν αθώο... 0:)

Σήμερα φυσικά κ αυτό θα έκανα...ζητώντας περισσότερα φυσικά. :grin:

Τώρα όμως υποθέτω ότι ο παππούς σου θα σου έδινε τα αρχίδια του, όχι γιατί δεν θα ήθελε να τους ξαναψηφίσεις (τρομάρα του), αλλά γιατί του κόψανε τα φράγκα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
δεν συμφωνώ

Διαβάστε τότε Αλέν Τουρέν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
[quote author=brain_gamer  link=topic=83462.msg4028901#msg4028901 date=1346412382]
τι ειναι αυτο φιλε???
σαν να λεμε ζεραρ ντε βιλιε,sas & ετσι???
[/quote]

Δεν θα το λεγα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το περιεργο θα ηταν να συμφωνουσες..
εσυ ειπαμε οτι εισαι ειδικη περιπτωση..
για να καταλαβεις γιατι ο θειος & ο χοντρος ηρθαν στον ΘΡΥΛΟ,επρεπε να στο κανω πενηνταρακια..
αστο..
το οτι τα διαβασες δεν μου λεει τιποτε..
απο αναλυση-επεξεργασια-κριση & συνθεση εισαι ενα μεγαλο μηδεν,παρα τις οποιες σπουδες σου ή τις τυχον μεγαλες θεσεις που κατεχεις σε εταιρειες..
θα μου πεις,αφου δεν τα πιανεις εσυ,τι σκατα να πιασουν οι αλλοι???
ειπαμε..
ειμαι τιτανοτεραστιος μαλακας & ακομη πιστευω οτι ακομη μπορει να σωθουν καποιοι..
χαχαχαχα
αυτά είναι δικές σου προεκτάσεις.
ξεκινάμε από διαφορετική εκκίνηση.

εσύ θεωρείς πως ό,τι και να λες έχεις δίκιο ενώ εγώ συζητάω και δέχομαι πως μπορεί να έχω και λάθος κάπου.

εσύ βρίζεις, ενώ εγώ διαφωνώ όπου διαφωνώ.

εσύ μου λες πως διαβάζεις συγγράματα αυτών που πολιτεύονται με συγκεκριμένη παράταξη και μιλάνε μονοδιάστατα ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ και εγώ σου λέω πως έχω διαβάσει ΚΑΙ ΑΥΤΑ και έχω φτάσει σε μια κρίση.

Δεν θεωρώ πως κάποιοι θα σωθούν ή κάτι άλλο, αυτά είναι δικές σου κρίσεις.
Την προσωπική μου κρίση την έχω γράψει πολλάκις: η πολιτική σκηνη στην Ελλάδα θέλει ΟΛΗ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ απόσπασμα.
τις ουτοπικές παπαριές του κάθε μπογιόπουλου μπορείς να τις πιστέψεις εσύ όπως πίστευαν πιο παλιά τις αντίστοιχες του Ανδρέα και των λοιπών σοσιαλιστών.

άλλωστε τις ταμπέλες τις έχουνε έτοιμες.

Δεν μιλάω ποτέ με ταμπέλες εγώ όμως. Τον μπογιόπουλο τον διάβασα, το πλήρωσα το βιβλίο του για να μάθω τη γνώμη του.

Φαντάζομαι όμως πως εσύ ως δημοκράτης θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη, έτσι;

τα πτυχία μου και η εργασία μου δεν σε αφορούν.

Επισκέπτης
[quote author=brain_gamer  link=topic=83462.msg4028898#msg4028898 date=1346412248]
αστον ρε..
δεν αξιζει τον κοπο..
[/quote]

Είναι εύκολο ν'αφορίζεις τον Μπογιόπουλο σαν ΚΚΕ.
Όλοι μας θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει. Δε μπορείς όμως ν'αφορίζεις το συγκεκριμένο βιβλίο επειδή το έγραψε αυτός,ισχυριζόμενος μάλιστα πως το έχεις διαβάσει κιόλας..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μιας και το έχεις όπως λες διαβάσει, πες μου σε ποιο σημείο ακριβώς λέει παπάρες ο Μπογιόπουλος στο συγκεκριμένο βιβλίο..
θα μου επιτρέψεις να μην ανατρέξω εντός του βιβλίου γιατί είναι αρκετά τα σημεία και τέλος πάντων δεν είναι ανάγκη να κάνω αντιγραφές και να γράφω κουβέρτες.
Αλλά ας πούμε, όταν μιλάει και λέει για μια Ελλάδα χωρίς εκμεταλλευτές και καταπιεζόμενους, χωρίς πλούσιους και φτωχούς.... σε ποια ουτοπία ζει;;

το "σαν θελήσει ποτέ ο λαός, το πεπρωμένο θα προσκυνήσει" τι ρεαλιστικό έχει;

δεν έγραψα πουθενά πως δεν λέει όμορφα πράγματα. Ουτοπικά, ανέφικτα και σουρεαλ πράγματα λέει.

Πράγματα που δεν γίνονται.
Σόρρυ, δεν έχω άλλο λεξιλόγιο να το κάνω πιο λιανά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom