Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Tί παπάρας που σαι... :2funny: :2funny:

Δημοσκόπηση του Ρουμανικού Ινστιτούτου Αξιολόγησης και Στρατηγικής

Δεν είναι απλά ένα άρθρο που κάποιος γράφει την υποκειμενική του γνώμη!!!! :idiot: :uglystupid:
και ξανά μανά
τι μαλάκας είσαι
πότε πήγες Ρουμανία;

την eurostat την ξέρεις τόσους και τόσους φορείς που βγάζουνε φιρμάνια τους ξέρεις;

Δεν αμφισβητώ αυτό που λέει.
Αμφισβητώ τα συμεράσματά σου από αυτό γιατί δεν έχεις ιδέα από το τι εστί Ρουμανία ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά Τσαουσέσκου εποχή

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και ξανά μανά
τι μαλάκας είσαι
πότε πήγες Ρουμανία;

την eurostat την ξέρεις τόσους και τόσους φορείς που βγάζουνε φιρμάνια τους ξέρεις;

Αμφισβητώ τα συμεράσματά σου από αυτό γιατί δεν έχεις ιδέα από το τι εστί Ρουμανία ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά Τσαουσέσκου εποχή

ενω απο ελλαδα εχει ιδεα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και ξανά μανά
τι μαλάκας είσαι
πότε πήγες Ρουμανία;

Δεν βγάζω προσωπικά συμπεράσματα ρε παπάρα...δεν χρειάζεται...η δημοσκοπική έρευνα μιλάει από μόνη της...την αμφισβητείς ή όχι;;;

41% Τσαουσέσκου,60% καλύτερα επί κομμουνιστικού καθεστώτος,75% δεν άξιζε η εκτέλεση στους Τσαουσέσκου απαντάνε οι Ρουμάνοι,εγώ τί να πω;;;

Φιρμάνια υπέρ των κόκκινων δεν παίζουν από τα αστικά καθεστώτα,γιατί,για να ξανα έρθουν στα πράγματα;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
α, και για το 41% που θα ψηφιζε τον Τσαουσέσκου για πρόεδρο...
εδώ πόσο ποσοστό θα ψήφιζε το Μητσοτάκη ή το Σημίτη ή τον ΓΑΠ για πρόεδρο;
Ο Τσίπρας καταλληλότερος πρωθυπουργός

''στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό συγκεντρώνει 19% έναντι 14% του Αντώνη Σαμαρά και 11% του Βαγγέλη Βενιζέλου. Από 5% παίρνουν Καμμένος και Κουβέλης, η Παπαρήγα 1%, ενώ το 39% δεν απαντά.''

Το μεγαλύτερο 19%.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν βγάζω προσωπικά συμπεράσματα ρε παπάρα...δεν χρειάζεται...η δημοσκοπική έρευνα μιλάει από μόνη της...την αμφισβητείς ή όχι;;;

41% Τσαουσέσκου,60% καλύτερα επί κομμουνιστικού καθεστώτος,75% δεν άξιζε η εκτέλεση στους Τσαουσέσκου απαντάνε οι Ρουμάνοι,εγώ τί να πω;;;

Φιρμάνια υπέρ των κόκκινων δεν παίζουν από τα αστικά καθεστώτα,γιατί,για να ξανα έρθουν στα πράγματα;;;
διαβάζεις 5 νούμερα.
τι καταλαβαίνεις;

δεν βγάζεις συμπεράσματα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Τσίπρας καταλληλότερος πρωθυπουργός

''στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό συγκεντρώνει 19% έναντι 14% του Αντώνη Σαμαρά και 11% του Βαγγέλη Βενιζέλου. Από 5% παίρνουν Καμμένος και Κουβέλης, η Παπαρήγα 1%, ενώ το 39% δεν απαντά.''

Το μεγαλύτερο 19%.

σου λέω για πρόεδρο και μου απαντάς για πρωθυπουργό.
σου μιλάω για 41% και μου λες 19%
θυμάσαι μήπως τα ποσοστά Σημίτη και Καραμανλή;

άλλα αντί άλλων διαρκώς
άμα είναι να συζητάμε, μίλα, μην κλάνεις διαρκώς

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
διαβάζεις 5 νούμερα.
τι καταλαβαίνεις;

δεν βγάζεις συμπεράσματα;
Όχι δε  βγάζω προσωπικά συμπεράσματα,υπάρχουν δεδομένα με πηγή το Ρουμάνικο Ινστιτούτο έρευνας κ στρατηγικής.

Η δικιά μου ερμηνία περισσεύει....είναι λίγη κ ανούσια,τα δεδομένα μιλάνε από μόνα τους κ στην καλύτερη επιδέχονται αμφισβήτησεις με κάποια άλλα δεδομένα,λοιπόν την κάνεις ναι ή ου;;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
[size=20pt]Στο 23,1% η ανεργία στην Ελλάδα
[/size]

Στο 23,1% η ανεργία στην Ελλάδα
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012, 12:57

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες, η ανεργία στην Ελλάδα ανήλθε στο 23,1% τον Μάιο του 2012, σημειώνοντας αύξηση 0,5%, σε σχέση με τον Απρίλιο, και αύξηση 6,3% σε σύγκριση με τον Μάιο του 2011.

Πρόκειται για το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό στην Ε.Ε., μετά την Ισπανία, η οποία προηγείται με 25,1% (στοιχεία Ιουλίου), ενώ τα χαμηλότερα ποσοστά καταγράφουν η Αυστρία με 4,5%, η Ολλανδία με 5,3%, η Γερμανία και το Λουξεμβούργο (από 5,5%).

Τον Ιούλιο του 2012 η ανεργία στην Ευρωζώνη έφθασε το 11,3% και στην Ε.Ε. το 10,4%.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η Ελλάδα εμφανίζει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ε.Ε. μεταξύ των νέων με 53,8% (στοιχεία Μαΐου), ενώ στους άνδρες η ανεργία ανήλθε στο 20,3% και στις γυναίκες στο 26,8%.
www.zougla.gr/money/article/sto-231-i-anergia-stin-elada]http://www.zougla.gr/money/article/sto-231-i-anergia-stin-elada[/url]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σου λέω για πρόεδρο και μου απαντάς για πρωθυπουργό.
σου μιλάω για 41% και μου λες 19%
θυμάσαι μήπως τα ποσοστά Σημίτη και Καραμανλή;

άλλα αντί άλλων διαρκώς
άμα είναι να συζητάμε, μίλα, μην κλάνεις διαρκώς
Γράφω για σήμερα γιατί σήμερα είναι η ουσία...το χθες ήταν χθες...τα αποτελέσματα του χθες γνωστά.

Σήμερα λοιπόν απολαμβάνει ο Τσίπρας 19%,το περισσότερο.

Ο Τσαουσέσκου έρχεται 20 χρόνια μετά....έκανε όσα έκανε(πέθανε τον λαό στις στερήσεις) κ απολαμβάνει 41% σήμερα.

Η σύγκριση που πας να κάνεις δεν στέκει...θα έστεκε αν υπήρχε δημοσκόπηση για Καραμανλή κ Σημίτη σήμερα...που και πάλι όχι ακριβώς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όχι δε  βγάζω προσωπικά συμπεράσματα,υπάρχουν δεδομένα με πηγή το Ρουμάνικο Ινστιτούτο έρευνας κ στρατηγικής.

Η δικιά μου ερμηνία περισσεύει....είναι λίγη κ ανούσια,τα δεδομένα μιλάνε από μόνα τους κ στην καλύτερη επιδέχονται αμφισβήτησεις με κάποια άλλα δεδομένα,λοιπόν την κάνεις ναι ή ου;;;
και τα δεδομένα τι λένε; πώς θέλουνε επιστροφή Τσαουσέσκου;
Πώς τους άρεσε τότε;
χαχαχαχαχαχαχαχα

το 41%;
χαχαχαχαα
πόσοι απασχολούνται στο δημόσιο εδώ ρε γκασμά; Πεσ μου πόσο ποσοστό του εργαζόμενου πληθυσμού απασχολείται εδώ στο δημόσιο.
και πόσοι θέλουνε να γυρίσουμε 10 χρόνια πίσω; Πόσοι 20 χρόνια; Πόσοι 30 χρόνια (επί εποχής Ανδρέα;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και τα δεδομένα τι λένε; πώς θέλουνε επιστροφή Τσαουσέσκου;
Πώς τους άρεσε τότε;
χαχαχαχαχαχαχαχα

το 41%;
χαχαχαχαα
πόσοι απασχολούνται στο δημόσιο εδώ ρε γκασμά; Πεσ μου πόσο ποσοστό του εργαζόμενου πληθυσμού απασχολείται εδώ στο δημόσιο.
και πόσοι θέλουνε να γυρίσουμε 10 χρόνια πίσω; Πόσοι 20 χρόνια; Πόσοι 30 χρόνια (επί εποχής Ανδρέα;)
Σε ενδεχόμενη εκλογική αναμέτρηση το 41% μάλλον θα έβγαινε πρώτο κόμμα.

Δεν διαφωνώ με το σκεπτικό που θέτεις,ακριβώς αυτό είναι...περνάγαμε καλύτερα επί εποχής Ανδρέα...μακάρι να γυρίζαμε στην εποχή του Ανδρέα...αυτό ακριβώς λένε κ οι Ρουμάνοι,καλύτερα επί κομμουνιστικού καθεστώτος.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σε ενδεχόμενη εκλογική αναμέτρηση το 41% μάλλον θα έβγαινε πρώτο κόμμα.

Δεν διαφωνώ με το σκεπτικό που θέτεις,ακριβώς αυτό είναι...περνάγαμε καλύτερα επί εποχής Ανδρέα...μακάρι να γυρίζαμε στην εποχή του Ανδρέα...αυτό ακριβώς λένε κ οι Ρουμάνοι,καλύτερα επί κομμουνιστικού καθεστώτος.
πάλι μπαρμπούτσαλα καταλαβαίνεις

αυτοί που ήτανε στην κρατική μηχανή περνούσανε καλύτερα.
οι τεμπελχανάδες που τρώγανε τα έτοιμα περνούσανε καλύτερα

αυτό είναι το συμπέρασμα

και τώρα αυτό γίνεται. Οι ΔΥ θέλουνε τα προηγούμενα να ξαναέρθουνε

τόσοι είναι και τώρα.
δεν περνούσανε επί κουμμουνισμού ΟΛΟΙ καλύτερα. Περνούσανε κάποιοι καλύτερα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτό αν είναι πες το στους Ρουμάνους...εγώ δεν ψήφισα υπέρ του Τσαουσέσκου,ούτε πασοκ(με εξαίρεση μία φορά το 07,που ήμουν 18).
γμτ...
23 χρονών και ακόμη να μάθεις να σκέφτεσαι...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πάλι μπαρμπούτσαλα καταλαβαίνεις

αυτοί που ήτανε στην κρατική μηχανή περνούσανε καλύτερα.
οι τεμπελχανάδες που τρώγανε τα έτοιμα περνούσανε καλύτερα

αυτό είναι το συμπέρασμα

και τώρα αυτό γίνεται. Οι ΔΥ θέλουνε τα προηγούμενα να ξαναέρθουνε

τόσοι είναι και τώρα.
δεν περνούσανε επί κουμμουνισμού ΟΛΟΙ καλύτερα. Περνούσανε κάποιοι καλύτερα.
Πω πω κάτι βαθυστόχαστα συμπεράσματα...το 41% των Ρουμάνων Δ.Υ. ψήφισε υπέρ του Τσαουσέσκου,όπως κ οι πασόκοι στηρίζουν Ανδρέα....

Έστω...το 41% λοιπόν δηλώνει πως καλύτερα έτσι....από σήμερα.

Δεν είναι κ λίγοι....

Αν κ βασικά το 60% δηλώνει πως καλύτερα επί κομμουνιστικού καθεστώτος κ είναι πλειοψηφία. :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι δεν το ψήφισες ρε μαλακιστήρι τότε??
Δεν ψήφισα με ελεύθερη βούληση...μου έσκασε 200e ο πασόκος παππούς...+50e δηλαδή απ'όσα θα μου δίνε επειδή μόλις είχα περάσει,για καλή αρχή κ τα ρέστα. :birdman:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πω πω κάτι βαθυστόχαστα συμπεράσματα...το 41% των Ρουμάνων Δ.Υ. ψήφισε υπέρ του Τσαουσέσκου,όπως κ οι πασόκοι στηρίζουν Ανδρέα....

Έστω...το 41% λοιπόν δηλώνει πως καλύτερα έτσι....από σήμερα.

Δεν είναι κ λίγοι....

Αν κ βασικά το 60% δηλώνει πως καλύτερα επί κομμουνιστικού καθεστώτος κ είναι πλειοψηφία. :birdman:
ναι, μπορεί να το δεις και ανάποδα
το 59% δηλώνει καλύτερα  χωρίς κουμμουνιστικό καθεστώς

και ψιτ.... πού σαι μυρουδιά... αν το θέλανε και ήτανε καλό δεν θα πολεμούσανε για να το διώξουνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom